facebooksøg
Boldklubben FREM
Skovshoved - Boldklubben FREM
21. maj 2019 19:00 Skovshoved IP
2. Division Kvalspil

Nu skal der ikke foræres mere væk

19. oktober 2006
Muligheden for at kampen i søndags mod Næstved IF var et vendepunkt for Boldklubben Frem, er absolut til stede.
 
Bænken har noget at tænke over inden lørdgens kamp mod HIK
Holdet kæmpede bedre end længe set, og der blev skabt masser af chancer, så nu mangler der lige noget mere stabilitet i forsvaret, og at angriberne får sparket nogle flere af chancerne i mål. Men tegningen er ved at være der til de sidste fire kampe inden vinterpausen.
 
Efter kampen mod Næstved IF udtalte cheftræner Anders Theil da også: Vi spillede bedre end længe, og indstillingen var rigtig god, men vi mangler lige det sidste held.
 
HIK var også i kamp i søndags, hvor de mødte AB på Gladsaxe Stadion og på ABs hjemmeside skriver de:
 
'Lad det være sagt med det samme: Det var ikke nogen stor præstation fra ABs spillere vi oplevede på denne flotte efterårsdag på Gladsaxe Stadion. Skulle opgøret have haft en vinder, ville det bestemt ikke have været ufortjent hvis gæsterne fra HIK havde taget over kommunegrænsen med alle 3 point. ABs spil hang ikke sammen i store dele af kampen, mens gæsterne kombinerede fint og havde langt de fleste og største chancer.'
 
Inden sæsonen gik i gang har HIK sagt farvel til disse spillere: Stefan Campagnolo, Gamal Bin Saaid, Ramis Kais, Jesper Kolze, Lasse Lauth, Fredrik Gumpel, Morten Kirk og endelig Jesper Duelund, der stoppede efter turneringen var gået i gang på grund af arbejde i udlandet.
 
Som erstatning for disse spillere har HIK budt velkommen til: Bo Nielsen og Rasmus Wulff fra Hvidovre IF, Steffen Hartmann fra Ølstykke FC, David Ousted AB - leje af Brøndby, Andreas Mortensen fra Køge Boldklub og Mads Knudsen fra Randers FC.
 
Som optakt til kampen på lørdag mod Boldklubben Frem, skriver HIK på deres hjemmeside:
 
'Vi går jo fra den ene gyser til anden. Hvis kampen mod AB var vigtig, så må kampen mod Frem i den grad også falde ind under den kategori. Frem har to point mere end HIK, som ligger på 11. pladsen med 12 point. Bunden er uhyre tæt, hvor hele syv hold ligger indenfor en sejrs afstand til hinanden. Faktisk kan HIK’s skæbne se temmelig forskellig ud efter kampen mod Frem. Går det som vi mindst ønsker det, så kan det hedde 16. og sidstepladsen, og går det, som vi mest ønsker det, så kan det hedde en 7. plads (Hvilket dog kræver en storsejr). Bestemt en forskel der er værd at føle på.
 
Anders Theil: Vi har revanche til gode
Og hvordan er HIK så forberedte på alt dette? Ganske udmærket faktisk. Med syv point i de sidste tre kampe, så møder HIK de ovennævnte statistikker med opløftet pande. Til sammenligning har Frem fået 2 point i deres tre sidste kampe. HIK har vist fin moral mod AB og har både i den kamp, samt mod Herfølge og Aarhus Fremad formået at skabe godt offensivt spil og chancer. Og det er immervæk en fordel, hvis der er kampe, der skal vindes. Desværre er Brian Andresen løbet ind i en karantæne efter sit gule kort mod AB, og det betyder, at træner Friis-Hansen skal tænke lidt på ny i angrebet. Til gengæld er Steffen Hartmann tilbage igen og forventes at indtage sin plads på venstreback.
 
Frem er de uafgjorte kampes holdeplads med hele fem af slagsen indtil videre. Uafgjort kunne da også læses ud af måltavlen efter deres kamp mod Næstved i weekenden, som sluttede 2-2. Tommy Olsen virker som det store trækplaster på et Fremhold, som i øjeblikket virker til at være uden de helt store profiler. Tommy Olsen viste da også sit værd i weekenden, hvor det var netop ham, som udlignede 11 minutter før tid. Andre der skiller sig ud er anfører Morten Hamm, samt angriber Wassim El Banna, som i en ung alder slog igennem i OB. Alligevel virker det, som om HIK er på vej opad formmæssigt, mens Frem ikke rigtig går hverken frem eller tilbage. Sammenholdt med hjemmebanefordelen på Gentofte stadion (var der nogen, der sagde ”fortet”), så ligger det lidt til, at HIK kan manifestere sin gode stime og gå den skæbne i møde, som vi mest ønsker, nemlig de tre point.'
 
Nu er det ikke altid det går, som præsten prædiker.
 
Tommy Olsen og Wassim El Banna fungerede godt mod Næstved med et mål hver
På trods af, at HIK i sidste sæson vandt begge kampe mod Boldklubben Frem, så er statistikken på Frems side, og med den indsats der blev vist imod Næstved, så er der lagt op til en jævnbyrdig kamp.
 
Anders Theil siger da også, at kan vi holde samme niveau som mod Næstved, og tilspille os lige så mange chancer, er der gode muligheder for gevinst mod HIK.
 
Glemmes skal heller ikke, at hverken Mikael Simonsen og Dion Knudsen var med mod Næstved på grund af skader, så det var en anden midtbane Frem spillede med. Er disse to spillere klar til lørdagens kamp, så er det også et forstærket Frem hold, der går på banen.
 
HIK har tre dygtige angribere i Danny Andersen, Andreas Mortensen og Brian Andresen (scorede tre mål i de seneste opgør), som der skal holdes et vågent øje med. Sidstnævnte er dog ude med karantæne i lørdagens kamp.
 
Alt står således åbent til lørdagens kamp på Gentofte Stadion.
 
Fight og vilje skal der til, kombineret med at alle mand spiller for holdet og klubben, som de gjorde mod Næstved, så kan det ikke gå galt.
 
Alle ved, at Frem godt kan og nu skal det vises i de sidste fire kampe inden vinterpausen - begyndende med kampen mod HIK.
 
Om lørdagens kamp mod HIK siger Anders Theil:
 
- Så går turen til Gentofte Stadion, og vi må sige, at vi i den grad har revanche til gode efter vi tabte til dem i Valby Idrætspark sidst.
 
Klar til lørdagens kamp mod HIK
- HIK er et godt hold og har farlige kanter og gode angribere, så det bliver en svær kamp.
Anders Theil synes, at der var fremgang at spore i Næstved kampen. Især Tommy Olsen og Wassim El Banna fungerede godt i Næstved kampen. Kan de holde det tempo igen vil de med garanti gøre det svært for HIK.
 
Hvad med de skadede spillere?
Hertil siger cheftræneren: - Dion Knudsen er så småt begyndt at træne med igen og Mikael Simonsen starter også op i dag, men det er tvivlsomt, om de når at blive klar til på lørdag. Ellers er det kun Emil Jensen, der stadig er ude, og vi har ingen karantæner, så det er perfekt.
 
- På trods af at jeg har sagt det mange gange, siger Anders Theil, så er det nu, skal vi med og det er absolut sidste udkald, hvis vi vil spille med i den bedste halvdel, så det er kun 3 point der tæller.
 
Om forberedelserne til HIK kampen siger Anders: - Der er en god stemning og igen i denne uge er der blevet trænet godt og indstillingen har været i top. Så nu håber jeg, at der er rigtigt mange, der vil bruge lørdagen til at støtte drengene.
 
Lørdag den 21. oktober 2006 kl. 15.00 HIK - Frem på Gentofte Station
nbu
 
5. Abdoulie Njai

Position: Midtbane, Back
Født: 10-07-1997
29. Alain Mateso

Position: Angriber
Født: 03-02-1999
15. Andreas Horsebøg

Position: Midtbane
Født: 05-08-1998
7. Andreas Theil Lundberg

Position: Forsvar/Midtbane
Født: 22-02-1992
14. Benjamin Warlo

Position: Angriber
Født: 05-05-1992
10. Beran Camili

Position: Midtbane/Angriber
Født: 01-04-1991
24. Christian Bramsborg

Position: Forsvar, Midtbane
Født: 21-09-1999
17. Daniel Anusic

Position: Forsvar
Født: 25-04-1996
77. Daniel Pedersen

Position: Angriber
Født: 24-03-1989
28. Frederik Roepstorff

Position: Midtbane
Født: 09-06-1998
6. Frederik Sundstrup

Position: Forsvar/midtbane
Født: 17-12-1993
16. Gorm Hansen

Position: Angriber
Født: 21-02-2002
23. Gustav Gjøg

Position: Forsvar/midtbane
Født: 06-02-1997
9. Hamid Khalidan

Position: Kant/Angriber
Født: 15-07-1997
30. Jesper Næsby

Position: Målmand
Født: 25-08-1981
27. John Frederiksen

Position: Angriber
Født: 10-01-1996
20. Kenneth Thinter

Position: Forsvar/midtbane
Født: 11-09-1988
13. Kevin Okore

Født: 18-02-2000
22. Kristoffer Dirksen

Position: Forsvarer
Født: 16-02-1993
13. Mads Severinsen

Position: Forsvarer/MIdtbane
Født: 12-06-1991
1. Marco Brylov

Position: Målmand
Født: 21-11-1995
21. Marius Finsen

Position: Angriber
Født: 15-03-1999
2. Mikkel Andersson

Position: Midtbane
Født: 17-03-1990
99. Morgan Stewart

Position: Forsvar/midtbane
Født: 10-06-1999
11. Tonni Adamsen

Position: Midtbane/angriber
Født: 15-11-1994
8. Victor Christiansson

Position: Midtbane
Født: 18-02-1998
mobil version
desktop version
- copyright [ 2003-2019 ] Dennis Sjøbeck -