facebooksøg
Boldklubben FREM
Helsingør - BK FREM
27. september 2019 19:00 Helsingør
2. Division Pulje 1

Skrækstart blev dyr for FREM mod Hillerød

27. oktober 2018

FREM led lørdag sit tredje nederlag på hjemmebane, da Hillerød vandt 2-1 i en kamp, hvor det hurtigt blev op ad bakke for FREM, da Hillerød kom foran 2-0 takket være en målmandsfejl og et forsvarskoks i det første kvarter.

Inden lørdagens kamp havde FREM mødt Hillerød tre gange – og aldrig vundet. Det tal kan nu forhøjes til fire, for gæsterne tog alle tre point med hjem til det nordsjællandske.

Til denne lørdags dyst måtte FREM undvære offensivspilleren Hamid Khalidan. Til gengæld bød opgøret på et comeback til Mads Severinsen, som ellers ikke har været i opstillingen, siden han blev skadet i sjette spillerunde mod netop Hillerød.

Træner Lasse Holmgaard havde også foretaget et par ændringer blandt de seks spillere, der begyndte kampen på bænken, der utvivlsomt har været kold at sidde på. Vinteren nærmer sig, og det kunne både spillere, trænere, dommertrio og de 682 tilskuere sagtens mærke.

FREM begyndte også kampen med at få smidt en kold spand vand i hovedet i form af to scoringer fra gæsternes side.

Hjemmeholdet var egentlig begyndt kampen med et lille spilovertag, men det blev der lavet grundigt om på i det niende minut, da Hillerøds højrekantspiller, Lasse Spaniel, tog chancen udefra.

Hans skud så forholdsvis harmløst ud, men Marco Brylov beregnede boldens retning forkert med det resultat, at kuglen endte i målet imellem FREM-målmanden og højre stolpe.

Seks minutter senere var den gal igen.

Efter et indkast i Hillerøds venstre side koksede afstemningen i FREMs forsvar, og der opstod skydetelt i værternes målfelt. I den almindelige forvirring lykkedes det blandt med- og modspillere til sidst for Christopher Jakobsen at sende bolden forbi Marco Brylov til tomålsføring.

Kun en gang tidligere i denne sæsons 2. Division er det lykkedes for modstanderne at score to mål på FREM. Det var pudsigt nok i Hillerød, som ved den lejlighed vandt 2-1.

I lørdagens kamp var det også nordsjællænderne, der var bedst i fortsættelsen. Det virkede som om, koldstarten i nogen grad havde rystet hjemmeholdet.

Det lykkedes dog efterhånden at komme bedre med, og da spilletiden nærmede sig den halve time, fik både Tonni Adamsen og Mads Severinsen testet Thomas Gall i det nordsjællandske bur.

Men i stedet for 1-2 var det kort efter nær blevet 0-3, da Hillerøds venstrekantspiller, Tobias Vistisen Andersen, brød igennem og kom alene med Marco Brylov, der imidlertid gik godt ud af sit mål og pressede Hillerød-spilleren til at sende sit forsøg til højre for målet.

Kort tid efter lykkedes det for Abdoulie Njai i FREMs venstre side at overliste Thomas Gall, der var gået lidt langt frem, men det lykkedes ved den lejlighed for Hillerød at afværge faren ved at sende bolden til hjørnespark.

Lasse Holmgaard besluttede sig at gøre noget ved tingenes tilstand otte minutter før pausen, hvor han sendte offensivspilleren Simon Skibsted på banen, samtidig med at Abdoulie Njai kom over i højre side.

Det betød øget tryk på Hillerød i første halvlegs slutfase, men mål kom der ikke ud af manøvren.

I det hele taget har FREM i denne sæson haft problemer med at score i de første 45 minutter af kampene. Kun mod Middelfart (1-0) og HIK (2-1) er det lykkedes for holdet at score i første halvleg.

Hillerød sluttede første halvleg med en halvstor chance til Christopher Jakobsen efter opspil i gæsternes venstre side. Han headede fornuftigt nok ned i jorden, men Marco Brylov klarede forsøget uden problemer.

I anden halvleg kom FREM ud med et godt, offensivt udtryk.

Hillerød havde her store vanskeligheder med at spille bolden ud af egen banehalvdel, og efter små ti minutters spil af anden halvleg gav det hårde FREM-pres velfortjent bonus.

Efter gode kombinationer i venstre side valgte Beran Camili at lægge bolden ud til højre, hvor Abdoulie Njai lå i fri position. Han sendte bolden ind i straffesparksfeltet, hvor Mads Severinsen på flot vis dirigerede bolden hen i det fjerneste målhjørne uden chance for Thomas Gall.

Glæden var dog nær blevet kort, for to minutter senere opstod der en stor hovedstødschance i den anden ende.

Efter et hjørnespark var der tilsyneladende ingen, der havde tænkt på at dække Hillerøds Jonathan Witt op. Midt for mål var forsvarsspilleren fri, men han headede bolden over både Marco Brylov og FREMs mål.

Få minutter efter opstod der igen skydetelt i FREMs straffesparksfelt, men holdet fik reddet situationen, og derefter var hjemmeholdet spildominerende. Hillerød skabte næsten ingenting i kampens sidste halve time, men de havde naturligvis også den fordel, at de havde scoret to mål i kampens start – og dermed en føring at forsvare.

Til gengæld kan man sige, at FREM trods spilovertaget i resten af kampen havde svært ved at spille sig til chancer i åbent spil.

De bedste muligheder opstod efter de mange hjørnespark, som værterne fik spillet sig frem til. Og den største chance tilfaldt i virkeligheden nok Simon Skibsted midtvejs i halvlegen efter et FREM-skydetelt, men her reddede Thomas Gall på flot vis forsøget til hjørnespark.

I de sidste 20 minutter af kampen ville chancerne for point til FREM have været større, hvis det var lykkedes at bevare det gode tryk fra anden halvlegs start. Men Hillerød blev bedre til at slå FREM-angrebene i stykker, og rigtig farligt blev det først, da FREM i dommerens tillægstid fik en ny kavalkade af hjørnespark.

Thomas Gall måtte flere gange bokse bolden væk – kun for at se FREM få endnu en mulighed i form af et nyt hjørnespark.

Men efter 94 minutters spil besluttede dommer Mostafa Seyfi, at der ikke blev flere muligheder. Og på den baggrund udvidede Hillerød sin række af ubesejrede kampe til fire på stribe, mens FREM tabte for første gang i syv opgør.

Resultatet betyder, at det nordsjællandske mandskab i høj grad skal tælles med, når regnebrættet skal gøres op i forhold til de seks hold, som kommer med i oprykningsslutspillet. Det er også værd at notere sig, at Hillerød har en kamp til gode mod Brønshøj.

For FREM betyder nederlaget, at holdet dumper fra tredje- til fjerdepladsen. Det kan der laves om på efter søndagens kampe og netop kampen mellem Hillerød og Brønshøj i midtugen. Dog kan FREM ikke nå at ryge ud af top-6 inden næste runde, hvor holdet på lørdag spiller ude mod B 93.

 

Matchfacts:

FREM – Hillerød 1-2 (0-2)

Mål:

0-1 Lasse Spaniel (9.)
0-2 Christopher Jakobsen (15.)
1-2 Mads Severinsen (54.)

Advarsler:

FREM: Mads Severinsen (59.)

Hillerød: Ingen

Dommer: Mostafa Seyfi

Holdopstillinger:

FREM: Marco Brylov – Gustav Gjøg, Kristoffer Dirksen, Andreas Horsebøg, Kenneth Thinter – Tonni Adamsen, Mads Severinsen, Victor Christiansson, Abdoulie Njai –  Benjamin Warlo, Beran Camili

Hillerød: Thomas Gall – Mathias Johnsen, Jonathan Witt, Magnus Klarskov Nielsen, Nikolaj Kristensen – Lasse Spaniel, Christopher Jakobsen, Philip Lindgaard, Tobias Vistisen Andersen – Mikkel Schultz Andersen, Marinus Due Grandt

Udskiftninger:

FREM: Simon Skibsted ind for Gustav Gjøg I37.)

Hillerød: Magnus Frank Nathansen ind for Marinus Due Grandt (55.)

FREM: Mikkel Andersson ind for Mads Severinsen (64.)

Hillerød: Essam Salamoun ind for Lasse Spaniel (75.)

Hillerød: Rasmus Harm ind for Nikolaj Kristensen (77.)

FREM: Marius Finsen ind for Abdoulie Njai (85.)

For FREM blev Frederik Mehder (målmand), Gorm Hansen og Jonas Nørremark ikke benyttet.

Tilskuere: 682

 

7. Andreas Theil Lundberg

Position: Forsvar/Midtbane
Født: 22-02-1992
19. Christian Bramsborg

Position: Forsvar, Midtbane
Født: 21-09-1999
17. Daniel Anusic

Position: Forsvar
Født: 25-04-1996
13. Daniel Holm

Position: Angreb
Født: 07-03-1995
77. Daniel Pedersen

Position: Angriber
Født: 24-03-1989
6. Frederik Sundstrup

Position: Forsvar/midtbane
Født: 17-12-1993
9. Hamid Khalidan

Position: Kant/Angriber
Født: 15-07-1997
30. Jesper Næsby

Position: Målmand
Født: 25-08-1981
26. Jonas Nørremark

Position: Forsvar
Født: 12-03-1996
20. Kenneth Thinter

Position: Forsvar/midtbane
Født: 11-09-1988
22. Kristoffer Dirksen

Position: Forsvarer
Født: 16-02-1993
1. Marco Brylov

Position: Målmand
Født: 21-11-1995
25. Mark Sundstrup

Position: Midtbane/angreb
Født: 30-06-1989
2. Mikkel Andersson

Position: Midtbane
Født: 17-03-1990
11. Tonni Adamsen

Position: Midtbane/angriber
Født: 15-11-1994
8. Victor Christiansson

Position: Midtbane
Født: 18-02-1998
mobil version
desktop version
- copyright [ 2003-2019 ] Dennis Sjøbeck -