facebooksøg
Boldklubben FREM
B 93 - FREM
21. august 2019 19:00 Østerbro Stadion
2. Division Pulje 1

Ny plagelse mod Slagelse – men FREM holder fast i tredjepladsen

21. oktober 2018

FREM forlængede stimen af kampe som ubesejrede til seks og rækken af uafgjorte kampe på udebane til tre, da det søndag blev 0-0 i Slagelse – og dermed fortsat en tredjeplads i 2. Division pulje 2.

Det var H. C. Andersen, der i sin tid omdøbte Slagelse til Plagelse med henvisning til sin tid på Slagelse Latinskole, fordi han havde et dårligt forhold både til skolens øvrige elever og den onde rektor Meisling.

En plagelse var søndagens divisionskamp også i nogen grad. 0-0 kampe behøver ikke at være kedelige, og de er set værre end dette opgør i den noget blæsende vestsjællandske efterårskulde. Men kampen går nu heller ikke over i historien.

Lasse Holmgaard havde skiftet ud på en enkelt plads i forhold til det hold, som i sidste weekend vandt 2-0 hjemme over AB. FREM-træneren havde foretrukket Benjamin Warlo forrest i en 4-1-4-1 opstilling, som han dog senere ændrede til en 4-4-2 med Beran Camili som makker til den store angriber.

Med Benjamin Warlo i startopstillingen måtte midtbanespilleren Mikkel Andersson tage plads på bænken, som Lasse Holmgaard også havde ændret på et par andre pladser.

Slagelse havde et lille overtag i kampens første minutter, men derefter fik FREM lagt et meget godt tryk på værterne.

 

Efter et godt opspil i FREMs højre side i kampens ottende minut var Victor Christiansson ikke så langt fra at score sit første mål for klubben, da han skød mod målets korte hjørne og tvang Slagelses målmand, Sebastian Sørensen, ud i en redning, så FREM fik holdets første hjørnespark i kampen.

Nummer to hjørne kom kort efter, for den tidligere FREM-keeper måtte også give hjørne på Tonni Adamsens forsøg efter det første hjørnespark.

Men et par minutter efter brændte det virkelig på i den anden ende, hvor både målmand Marco Brylov og heldet var med FREM.

Efter opspil i Slagelses venstre side kom Frederik Christensen alene med Marco Brylov, som på flot vis halvklarede forsøget. Riposten fik hjemmeholdets Christoffer Thrane fat i, men hans afslutning reddede Marco Brylov også på helt fantastisk vis.

Få sekunder efter endte bolden så hos Slagelses Jacob Pind i straffesparksfeltets højre side. Han fik bolden forbi Marco Brylov, men den ramte efterfølgende højre stolpe og sprang ud i åbent spil.

Derefter begyndte mønsteret i kampen imidlertid at ligne det kampbillede, som havde tegnet sig i premiererunden i Valby. Den kamp var Slagelse endt med at vinde 1-0 efter en ret chanceforladt forestilling.

Chanceforladt var den midterste halve time af første halvleg også i denne søndagskamp. Begge hold havde svært ved at skabe gennembrud – og dermed målchancer

Først mod slutningen af halvlegen blev Slagelse nærgående med et par frisparksforsøg tæt på FREMs mål.

Men det første forsøg sendte Jacob Pind direkte i FREMs forsvarsmur, og det andet endte med et hovedstød fra Christoffer Thrane, hvor bolden røg over gæsternes mål.

Slagelse kom også umiddelbart bedst ud til anden halvleg med et par langskudsforsøg fra Jacob Pind og den livlige venstre back, Rasmus Søe Andersen. I begge tilfælde kunne Marco Brylov dog redde uden de store vanskeligheder.

Resten af kampen dominerede FREM til gengæld, og det er sigende, at det tætteste, Slagelse kom på en scoring, var et par minutter før tid, hvor Victor Christiansson i sin iver for at redde en farlig situation nær havde snydt sin egen målmand og lavet selvmål. Det lykkedes dog for den hoppende Marco Brylov at slå bolden op på overliggeren og ud til hjørnespark ved den lejlighed.

Forinden havde FREM haft visse muligheder, hvoraf de to største tilfaldt Abdoulie Njai og Beran Camili.

Abdoulie Njais chance kom efter et kvarters spil af anden halvleg, hvor Kristoffer Dirksen fik standset et Slagelse-angreb omkring midterlinjen, hvorefter forsvarsspilleren satte fart og lagde bolden frem til Abdoulie Njai omkring kanten af straffesparksfeltet. Han havde med sit hurtige løb skaffet sig selv tid og plads, men afslutningen var for tæt på Sebastian Sørensen, som med en fodparade sendte bolden til hjørnespark.

Lige bagefter valgte Lasse Holmgaard at udskifte Abdoulie Njai med Mikkel Andersson.

Samme Mikkel Andersson var med i chancen til Beran Camili, som opstod godt et kvarter før tid.

Hamid Khalidan holdt flot en bold inde nede i højre hjørne. Han lagde den bagud til Mikkel Andersson, som spillede Tonni Adamsen, der fikst sendte kuglen ind til Beran Camili, som i ret ugeneret position imidlertid sendte den over mål fra 12 meters afstand.

Tonni Adamsen havde et par minutter efter et frisparksforsøg i højre side, men han fik ikke bolden til at skrue tilstrækkeligt indad, så den endte på højre side af stolpen.

Det var også Tonni Adamsen, som i kampens slutfase kunne have sikret FREM alle tre point, da udeholdet fik frispark lige på kanten af straffesparksfeltet. Denne gang lå frisparksbolden for langt til venstre til, at den var inden for målrammen.

På dette tidspunkt havde Lasse Holmgaard i øvrigt givet debut til stortalentet Gorm Hansen, men han kunne heller ikke nå at gøre nogen forskel på måltavlen.

Derfor sluttede kampen, som den begyndte, og uafgjort var alt i alt et meget passende facit.

Det ene point betyder, at FREM lige nøjagtig holder fast i rækkens tredjeplads med 22 point for 13 kampe – og en målscore, der er et mål bedre end Vanløse.

Slagelse begyndte sæsonen godt, men de er nu oppe på seks kampe i træk uden sejr. Oprykkerne ligger i skrivende stund nummer seks med 20 point. Nummer 1-6 kommer i forårets oprykningsspil.

FREMs næste kamp er lørdag kl. 14.00 hjemme mod Hillerød.

Matchfacts:

Slagelse – FREM 0-0

Mål: Ingen

Advarsler:

Slagelse: Jacob Pind (39.)

FREM: Tonni Adamsen (34.), Andreas Horsebøg (41.), Kenneth Thinter (51.), Victor Christiansson (83.)

Dommer: Emil Martinussen, København NV

Holdopstillinger:

Slagelse: Sebastian Sørensen – Magnus Drews, Rasmus Grønne Jensen, Nicklas Venzel, Rasmus Søe Andersen – Jacob Pind, Patrick Venzel, Jacob Skovgaard Larsen, Mark Moesgaard – Frederik Christensen, Christoffer Thrane

FREM: Marco Brylov – Gustav Gjøg, Kristoffer Dirksen, Andreas Horsebøg, Kenneth Thinter – Victor Christiansson, Hamid Khalidan, Tonni Adamsen, Beran Camili, Abdoulie Njai – Benjamin Warlo

Udskiftninger:

FREM: Mikkel Andersson ind for Abdoulie Njai (60.)

Slagelse: Patrick Andersen ind for Mark Moesgaard (70.)

FREM: Marius Finsen ind for Beran Camili (74.)

Slagelse: Cagri Erdem ind for Jacob Pind (83.)

FREM: Gorm Hansen ind for Hamid Khalidan (89.)

For FREM blev Frederik Mehder (målmand), Mads Severinsen og Ibrahim Badran ikke benyttet

Tilskuere: 834

7. Andreas Theil Lundberg

Position: Forsvar/Midtbane
Født: 22-02-1992
19. Christian Bramsborg

Position: Forsvar, Midtbane
Født: 21-09-1999
17. Daniel Anusic

Position: Forsvar
Født: 25-04-1996
13. Daniel Holm

Position: Angreb
Født: 07-03-1995
77. Daniel Pedersen

Position: Angriber
Født: 24-03-1989
6. Frederik Sundstrup

Position: Forsvar/midtbane
Født: 17-12-1993
9. Hamid Khalidan

Position: Kant/Angriber
Født: 15-07-1997
30. Jesper Næsby

Position: Målmand
Født: 25-08-1981
26. Jonas Nørremark

Position: Forsvar
Født: 12-03-1996
20. Kenneth Thinter

Position: Forsvar/midtbane
Født: 11-09-1988
22. Kristoffer Dirksen

Position: Forsvarer
Født: 16-02-1993
1. Marco Brylov

Position: Målmand
Født: 21-11-1995
25. Mark Sundstrup

Position: Midtbane/angreb
Født: 30-06-1989
2. Mikkel Andersson

Position: Midtbane
Født: 17-03-1990
11. Tonni Adamsen

Position: Midtbane/angriber
Født: 15-11-1994
8. Victor Christiansson

Position: Midtbane
Født: 18-02-1998
mobil version
desktop version
- copyright [ 2003-2019 ] Dennis Sjøbeck -