facebooksøg
Boldklubben FREM
B 93 - FREM
21. august 2019 19:00 Østerbro Stadion
2. Division Pulje 1

Khalidan og Warlo sender FREM tilbage i top-6 efter flot sejr over AB

13. oktober 2018

FREM kom tilbage i top-6 i 2. Division takket være en flot sejr på 2-0 i den vigtige kamp mod AB, som leverede fin modstand. Hamid Khalidan og Benjamin Warlo sørgede for målene i anden halvleg.

Efter to kampe på udebane var FREM tilbage i Valby, hvor AB ventede i første kamp i returrunden i 2. Division. Og det blev til et lykkeligt gensyn med hjemmepublikummet i strålende efterårssolskin.

FREM stillede op i samme opstilling, som i runden forinden havde spillet 1-1 mod Skovshoved, men der var dog ændringer på bænken.

AB er som klub kendt for gerne at ville have bolden meget. Det samme vil FREM, og på den baggrund endte de to hold med at levere en ganske seværdig forestilling.

Det var AB, som begyndte kampen bedst, og i kampens andet minut fik gæsternes Rasmus Tangvig som den første fyret et skud af, som efter en solo-aktion trykkede af fra 20 meter. Hans forsøg var tæt på venstre stolpe, men det endte dog ved siden af FREM-målet.

Samme Rasmus Tangvig var ofte en kilde til uro i FREMs forsvar i første halvleg, hvor han fra sin venstrekant var flittig til at søge med frem, så AB undertiden snarere opererede med tre end med to angribere.

AB forsøgte sig dog også i højre side, og efter 17 minutters spil var det ved at give bonus, da akademikerne kom igennem til en kæmpe dobbeltchance, hvor FREM-målmand Marco Brylov reddede med et par fantastiske refleksredninger.

Det satte så gang i et kontraangreb fra hjemmeholdets side, hvor FREM var fire mod to. Tonni Adamsen endte med at afslutte fra venstre side, men hans skud fik ABs målmand, Oliver Børner Thorup, reddet. Riposten endte hos Beran Camili, hvis forsøg imidlertid endte over målet.

Denne situation blev startskuddet til, at FREM langsomt – men sikkert – kom bedre med i kampen. I resten af første halvleg bølgede spillet frem og tilbage med fine angreb og afslutninger fra begge sider.

FREMs bedste mulighed i første halvleg kom godt ti minutter før pausen, hvor Beran Camili midt på banen fik sat fart på og også kom til en kvalificeret afslutning, som Oliver Børner Thorup dog fik en hånd på. Resultatet var, at bolden strøg lige forbi den ene stolpe, og FREM måtte nøjes med et hjørnespark.

Fem minutter senere var Abdoulie Njai på spil i FREMs venstre side.

Han var begyndt kampen i højre side, men på dette tidspunkt opererede han i modsatte side. Her var heldet med Oliver Børner Thorup, der endte med at komme på skovtur, da han forsøgte at gå ud mod den hurtige FREM-spiller for at dække målet. Abdoulie Njai spillede på tværs, men det lykkedes for AB at få afværget til hjørnespark, inden en FREM-spiller kunne sparke mod det ubevogtede mål.

I denne periode havde Yonas Nielsen ABs bedste forsøg, da han efter en halv time skød på mål med det resultat, at Marco Brylov reddede til hjørnespark, som efterfølgende blev til en skudmulighed for Rasmus Tangvig. Hans skud endte dog lige ved siden af FREMs mål.

Med den startopstilling, som Lasse Holmgaard havde valgt, var FREM underlegne i luftduellerne på ABs banehalvdel.  Det forsøgte FREM-træneren at gøre noget ved, da han i pausen udskiftede Mikkel Andersson med den store Benjamin Warlo.

FREM kom bedst ud til anden halvleg, hvor hjemmeholdet satte AB under et godt tryk.

Alligevel var det de sortklædte gæster, som havde den største mulighed i anden halvlegs start, da Nichlas Rohde brød igennem i akademikernes højre side. Han fik også slået et fladt indlæg på tværs, som Sylvester Seeger-Hansen i fri position imidlertid ikke kunne nå frem til.

Ellers var anden halvlegs start præget af flere situationer, hvor spillerne måtte til behandling.

Værst gik det til, da Benjamin Warlo stødte sammen med ABs Philip Oslev, som endte med at måtte lade sig udskifte. FREM-angriberen måtte imidlertid i to omgange også se til fra sidelinjen, da han skulle have sat en bandage om sit blødende hoved.

Kort efter at Benjamin Warlo havde været til behandling for anden gang, kom føringsmålet til FREM.

Abdoulie Njai og Beran Camili kombinerede sig godt igennem i FREMs venstre side. Til sidst lagde Beran Camili bolden ud mod højre, hvor Hamid Khalidan var fri på kanten af straffesparksfeltet.

Oliver Børner Thorup havde opdaget faren, men AB-målmanden kom på halvdistancen, da Hamid Khalidan med et præcist, fladt skud sendte bolden forbi ham og ind i det fjerneste målhjørne til 1-0.

Målet gjorde ikke ligefrem kampen mindre underholdende.

AB satsede i forsøget på at fremtvinge en udligning, og fem minutter efter FREMs føringsmål var det i to omgange tæt på 1-1.

I første omgang strøg et forsøg fra Lucas Sander Petersen lige ved siden af højre stolpe. Og senere sørgede et gennembrud i ABs højre side af den indskiftede Armend Aslani for efterfølgende at skabe panik foran Marco Brylovs mål, inden det lykkedes for FREM-forsvaret at få sparket kuglen ud af farezonen.

Men ABs offensiv førte også til kontrachancer, og 12 minutter før tid var det meget tæt på at blive 2-0 til FREM.

Abdoulie Njai klarede lige nøjagtigt at holde en bold inde tæt på mållinjen i FREMs venstre side. Han lagde den skråt bagud til Benjamin Warlo, som imidlertid sendte sit skud lige over både Oliver Børner Thorup og ABs mål.

Fem minutter efter slap AB ikke så let.

Efter et AB-angreb modtog Benjamin Warlo en lang fremlægning omkring midterlinjen. Han var alene med ABs Matti Bøge Olsen, som han satte af med en kropsfinte, der samtidig sendte FREM-angriberen lidt ud i højre side. Sekundet efter var han alene med Oliver Børner Thorup, som han på fin vis udplacerede med et fladt skud til tomålsføring.

Det kom AB sig aldrig rigtig over, og to minutter før udløbet af den ordinære spilletid var Hamid Khalidan tæt på at blive dobbelt målscorer, da han satte sig igennem over for tre-fire AB-spillere og kom på skudhold. Men her reddede Oliver Børner Thorup i fin stil.

Senere forsøgte FREMs bølgebryder på midtbanen, Victor Christiansson – der blev kåret til kampens spiller – sig med et dykkende skud fra midtercirklen. Her var AB-keeperen lidt ude af sit mål, men han så nu ud til at have styr på svenskerens afslutning.

I slutfasen var gæsterne dog ret tætte på at reducere, da den tidligere FREM-spiller Daniel ’Elly’ Pedersen efter et hjørnespark headede tæt forbi mål mod sin gamle klub.

Kort efter bad dommer Niels Haubo for tredje gang Benjamin Warlo om at forlade banen for at få styr på blodet fra bandagen. Det skete seks minutter ind i dommerens tillægstid, og denne gang kom Benjamin Warlo ikke tilbage, så FREM sluttede kampen med 10 spillere på banen.

Minuttet efter fløjtede samme Niels Haubo af, og de tre point betyder, at FREM i skrivende stund ligger nummer tre i rækken. Men det kan der dog blive lavet om på søndag, hvis Slagelse vinder ude over Avarta.

AB røg ned som nummer otte, og kun top-6 kommer i oprykningsslutspillet. Dansen omkring midterstregen er dog meget tæt, og det er temmelig sikkert nogle andre hold, der ligger til henholdsvis opryknings- og nedrykningsspil efter næste spillerunde.

Her skal FREM søndag til Slagelse i en kamp, hvor FREM har revanche til gode efter nederlaget til oprykkerne på 0-1 i premierekampen.

Matchfacts:

FREM – AB 2-0 (0-0)

Mål:

1-0 Hamid Khalidan (68.)
2-0 Benjamin Warlo (83.)

Advarsler:

FREM: Benjamin Warlo (83.)

AB: Sylvester Seeger-Hansen (12.), Lucas Sander Pedersen (54.), Yonas Nielsen (57.)

Dommer: Niels Haubo

Holdopstillinger:

FREM: Marco Brylov – Gustav Gjøg, Kristoffer Dirksen, Andreas Horsebøg, Kenneth Thiner – Abdoulie Njai, Mikkel Andersson, Victor Christiansson, Tonni Adamsen – Beran Camili, Hamid Khalidan

AB: Oliver Børner Thorup – Philip Oslev, Matti Bøge Olsen, Albert Nørager, Tobias Noer – Sylvester Seeger-Hansen,Lucas Sander Petersen, Daniel Warmbach, Rasmus Tangvig – Nichlas Rohde, Yonas Nielsen

 

Udskiftninger:

FREM: Benjamin Warlo ind for Mikkel Andersson (46.)

AB: Adnan Curovic ind for Philip Oslev (50.)

AB: Daniel ‘Elly’ Pedersen ind for Yonas Nielsen (58.)

AB; Armend Aslani ind for Sylvester Seeger-Hansen (72.)

FREM: Simon Skibsted ind for Beran Camili (78.)

FREM: Ibrahim Badran ind for Tonni Adamsen (90.)

For FREM blev Marius Finsen, Hervé Gamys og Frederik Mehder (målmand) ikke benyttet.

Tilskuere: 1.313

 

7. Andreas Theil Lundberg

Position: Forsvar/Midtbane
Født: 22-02-1992
19. Christian Bramsborg

Position: Forsvar, Midtbane
Født: 21-09-1999
17. Daniel Anusic

Position: Forsvar
Født: 25-04-1996
13. Daniel Holm

Position: Angreb
Født: 07-03-1995
77. Daniel Pedersen

Position: Angriber
Født: 24-03-1989
6. Frederik Sundstrup

Position: Forsvar/midtbane
Født: 17-12-1993
9. Hamid Khalidan

Position: Kant/Angriber
Født: 15-07-1997
30. Jesper Næsby

Position: Målmand
Født: 25-08-1981
26. Jonas Nørremark

Position: Forsvar
Født: 12-03-1996
20. Kenneth Thinter

Position: Forsvar/midtbane
Født: 11-09-1988
22. Kristoffer Dirksen

Position: Forsvarer
Født: 16-02-1993
1. Marco Brylov

Position: Målmand
Født: 21-11-1995
25. Mark Sundstrup

Position: Midtbane/angreb
Født: 30-06-1989
2. Mikkel Andersson

Position: Midtbane
Født: 17-03-1990
11. Tonni Adamsen

Position: Midtbane/angriber
Født: 15-11-1994
8. Victor Christiansson

Position: Midtbane
Født: 18-02-1998
mobil version
desktop version
- copyright [ 2003-2019 ] Dennis Sjøbeck -