facebooksøg
Boldklubben FREM

Meget langt fra Rabalderstræde da Avarta og FREM spillede 0-0

30. september 2018

Kampreferat

Rabalderstræde er en gade, hvor den slet, slet ikke får for lidt, lød det i højttalerne på Espelundens Idrætsanlæg under denne kamp, der mest vil blive husket for, at manden, der sang disse ord – Kim Larsen – forlod livet på netop denne efterårsdag.

Spillet var der i hvert fald ikke meget Rabalderstræde over mellem Avarta og FREM i en kamp, der sluttede, som den begyndte, og som kun havde få højdepunkter.

FREM stillede op med samme startopstilling, der ugen forinden havde nedkæmpet HIK med 2-1. Til gengæld var Abdoulie Njai i modsætning til sidste kamp med på reservebænken.

Avarta havde inden dysten mod FREM tabt syv ud af ni kampe - men fem af dem havde de kun tabt med ét mål. Det vidner om hold af spillere, der har svært ved at tackle, at de kommer bagud. Og denne søndag var det let at se, hvorfor det er så svært.

Hjemmeholdet skal have ros for et velorganiseret forsvar. Midtbanen er til gengæld ikke helt på samme niveau. Spillernes boldomgang er for langsom til, at de kan skabe ret meget, og mod FREM forsøgte Avarta ofte at løse problemet ved at spille hen over midtbanen med lange fremlægninger til de to angribere, Jonas Hemmingshøj og den nu – må man formode – tidligere landsholdsspiller, Christian Offenberg, der jo var med til at tabe 0-3 i Slovakiet for en lille måned siden.

FREMs styrke i denne sæson har til gengæld også ligget i forsvaret, og i det store og hele må man sige, at udeholdets centrale forsvarsspillere, Kristoffer Dirksen og Andreas Horsebøg, havde meget godt styr på Avartas front-duo.

Konsekvensen blev et opgør med to stærke forsvar over for hinanden – og meget få målchancer.

I første halvleg tilfaldt den bedste mulighed Andreas Horsebøg, som var søgt med frem ved et hjørnespark. Han satte panden på bolden 12-13 meter fra målet, og kuglen endte ganske tæt på højre målstolpe – men trods alt på den forkerte side af Avartas mål.

Værternes bedste forsøg i første halvleg var et skud fra Simon Ustrup, der var ved at blive farligt, fordi bolden undervejs ramte FREMs Beran Camili. Resultatet var, at målmand Marco Brylov måtte give hjørnespark.

Man må sige, at FREM spillede med stor tålmodighed kampen igennem – måske også lidt for meget. En gang imellem kunne man godt ønske sig, at en skudstærk spiller tog chancen udefra. Det ville samtidig have den fordel, at modstandernes forsvar ville gå lidt længere frem for at dække truslen af – og dermed måske give huller bagude.

Tempo og variation er to andre måder at åbne kompakte forsvar på. Det kneb det med i første halvleg hos FREM, der for ofte levede på enkeltmandsaktioner. Den slags kan være godt, fordi solo-aktionerne som regel holder fast i bolden, men det har det bare også med at sinke opspillet

Abdoulie Njai indeholder netop tempo, og ham satte træner Lasse Holmgaard ind fra starten af anden halvleg.

Allerede efter få minutter fik han kombineret godt med backen Gustav Gjøg i FREMs højre side. Gustav Gjøg endte med at spille bolden ind til Hamid Khalidan, der imidlertid var så tæt dækket op, at han ikke kunne komme ordentligt til afslutning.

Efter otte minutters spil af anden halvleg kom Avarta frem til holdets hidtil bedste mulighed, da Christian Offenberg var ved at bryde igennem efter en af de lange fremlægninger. Her lykkedes det dog for Marco Brylov at få afværget til hjørnespark, inden det for alvor blev farligt.

Midtvejs i halvlegen var det til gengæld farligt i den anden ende, hvor Beran Camili fik brudt igennem på venstrekanten.

Vinklen blev lidt spids, og Avarta-målmand Morten Bank kom ud imod FREM-profilen, der alligevel fik sendt bolden forbi Morten Bank og på tværs af selve målet. Her var heldet med Avarta, at der ikke var en FREM-spiller, der kunne have prikket bolden ind til 1-0.

Resten af kampen fortsatte det velkendte billede. FREM forsøgte at bygge op, og Avarta koncentrerede sig i store træk om at slå modstandernes opspil i stykker.

Mod slutningen lykkedes det dog FREM at kreere et par pæne chancer.

Efter et langt FREM-angreb endte bolden hos Abdoulie Njai i højre side af FREMs straffesparksfelt, men hans tæmning kom også så langt til højre, at afslutningen endte ved siden af højre stolpe.

Til allersidst var det Gustav Gjøg, der var søgt godt med og modtog en skøn aflevering i dybden på kanten af straffesparksfeltet. Backens afslutning voldte dog ikke Morten Bank de store problemer.

I mellemtiden havde de 450 tilskuere fået lidt dramatik, da Avartas Emil Thomsen – let genkendelig på grund af det flotte, sorte pandebånd – inden for mindre end et minut nåede at få to gule kort og dermed marchordre fra dommer Simon Rosenlund.

Efter frisparket, der udløste det røde kort, skød Tonni Adamsen på mål, men hans forsøg røg over målet og var meget tæt på også at ryge ud over de omgivende græsvolde i Espelunden.

I andre kampe – frem for alt mod Vanløse (1-1) og Hillerød (1-2) – har det kostet FREM dyrt, at holdet ikke kendte sin besøgelsestid og udnyttede chancerne, mens de havde dem. Det kunne man ikke så godt sige denne gang, for der var ikke ret mange chancer at udnytte. Og det var det, som var problemet.

Det havde været helt urimeligt, hvis FREM havde tabt denne kamp til Avarta, og i modsætning til netop Hillerød-kampen og hjemmekampen mod B 93 (0-1), så blev det altså denne gang til et enkelt point. Men overvægten i spil tilsagde også, at det burde have været tre.

Resultatet 0-0 betyder, at FREM efter 10 kampe har 17 point. Det rækker til en femteplads i 2. Division, men rækken er fortsat tæt, og meget kan ske.

Næste kamp for FREMs vedkommende er lørdag 6. september på udebane mod Skovshoved, der ligesom Avarta ligger i bunden af rækken.

Matchfacts:

Avarta – FREM 0-0

Mål:

Ingen

Advarsler:

Avarta: Emil Thomsen (89.), Saban Özdogan (90.)

FREM: Tonni Adamsen (49,), Mikkel Andersson (61.), Abdoulie Njai (90.)

Udvisninger:

Avarta: Emil Thomsen (90.)

FREM: Ingen

Dommer: Simon Rosenlund

Holdopstillinger:

Avarta: Morten Bank – Mathias Cordua, Jannik Zimling, Jakob Albrechtsen, Mehmet Coskun – Simon Ustrup, Emil Thomsen, Saban Özdogan, Marco Balck – Christian Offenberg, Jonas Hemmingshøj

FREM: Marco Brylov – Gustav Gjøg, Kristoffer Dirksen, Andreas Horsebøg, Kenneth Thinter – Marius Finsen, Mikkel Andersson, Victor Christiansson, Hamid Khalidan – Tonni Adamsen, Beran Camili

Udskiftninger:

FREM: Abdoulie Njai ind for Marius Finsen (46.)

Avarta: Emil Wass ind for Marco Balck (60.)

FREM: Simon Skibsted ind for Mikkel Andersson (73.)

Avarta: Thomas Overgaard Christiansen Ind for Simon Ustrup (78.)

Avarta: Victor Guldbrandsen ind for Jannik Zimling (80.)

FREM: Benjamin Warlo ind for Beran Camili (83.)

For FREM blev Frederik Mehder (målmand), Hervé Gamys og Jonas Nørremark ikke benyttet

Tilskuere: 450

 

 

 

 

 

 

 

7. Andreas Theil Lundberg

Position: Forsvar/Midtbane
Født: 22-02-1992
19. Christian Bramsborg

Position: Forsvar, Midtbane
Født: 21-09-1999
17. Daniel Anusic

Position: Forsvar
Født: 25-04-1996
13. Daniel Holm

Position: Angreb
Født: 07-03-1995
77. Daniel Pedersen

Position: Angriber
Født: 24-03-1989
6. Frederik Sundstrup

Position: Forsvar/midtbane
Født: 17-12-1993
9. Hamid Khalidan

Position: Kant/Angriber
Født: 15-07-1997
30. Jesper Næsby

Position: Målmand
Født: 25-08-1981
26. Jonas Nørremark

Position: Forsvar
Født: 12-03-1996
20. Kenneth Thinter

Position: Forsvar/midtbane
Født: 11-09-1988
22. Kristoffer Dirksen

Position: Forsvarer
Født: 16-02-1993
1. Marco Brylov

Position: Målmand
Født: 21-11-1995
25. Mark Sundstrup

Position: Midtbane/angreb
Født: 30-06-1989
2. Mikkel Andersson

Position: Midtbane
Født: 17-03-1990
11. Tonni Adamsen

Position: Midtbane/angriber
Født: 15-11-1994
8. Victor Christiansson

Position: Midtbane
Født: 18-02-1998
mobil version
desktop version
- copyright [ 2003-2019 ] Dennis Sjøbeck -