facebooksøg
Boldklubben FREM
BK FREM - Vanløse IF
21. september 2019 14:00 Valby Stadion
2. Division Pulje 1
- KLIK HER OG KØB DIN BILLET NU!

FREM er tilbage i topstriden efter spinkel udesejr mod Marienlyst

15. september 2018

Kampreferat

FREM er tilbage i den sjove halvdel af tabellen takket være en sejr på 1-0 ude over Marienlyst. Indskiftede Abdoulie Njai scorede kampens enlige mål midtvejs i anden halvleg.

For første gang i tre forsøg lykkedes det lørdag FREM at vinde en udekamp mod Marienlyst. 236 tilskuere så FREM vinde på kunstgræsset i det nordøstlige Odense.

FREMs træner, Lasse Holmgaard, havde lavet tre ændringer fra det hold, som tirsdag havde tabt 3-4 til Superliga-holdet Vejle efter forlænget spilletid i Sydbank Pokalen.

Kristoffer Dirksen, Alexander Green og Hamid Khalidan var mod Marienlyst vendt tilbage til startopstillingen, mens Jonas Nørremark, Marius Finsen og Abdoulie Njai var sat på bænken.

FREM kom til Marienlyst Centret med to nederlag på stribe i 2. Division foruden tirsdagens pokalnederlag, mens Marienlyst havde tabt de sidste fire divisionskampe i træk.

På den baggrund var det ikke så sært, at begge mandskaber i høj grad satsede på at forsvare det ene point, de havde fra kampens start.

Første halvleg var intens, men chancefattig. FREM var marginalt bedst, og det lykkedes også at komme frem til to fornuftige chancer.

I begge tilfælde var der tale om hovedstødsforsøg fra Kristoffer Dirksen efter et frispark i begyndelsen af kampen og efter et hjørnespark midtvejs i første halvleg. I begge tilfælde endte bolden dog over mål.

FREMs målmand, Marco Brylov, var i første halvleg ikke tvunget ud i en eneste redning. Marienlysts bedste forsøg var langskud fra distancen, hvor bolden enten gik forbi eller over mål.

Efter første halvleg var det let at få en fornemmelse af, at hvis der kom et mål, så kunne netop et enkelt mål vise sig at blive afgørende for kampen. Det kom som bekendt til at holde stik.

I kampen mod Vejle havde Benjamin Warlo scoret to ud af FREMs tre mål, og ham sendte Lasse Holmgaard på banen fra anden halvlegs start mod Marienlyst for at øge presset på det fynske forsvar.

I første omgang var det nu Tonni Adamsen, der gav sig selv en god mulighed, da han efter seks minutters spil driblede rundt i højre side og endte med at afslutte fra straffesparksfeltets kant. Hans forsøg havde kurs mod venstre side af målet, men Marienlysts målmand, Marcus Sørensen, kastede sig og reddede i fin stil.

Dernæst var det dog Benjamin Warlo, som endte med at få en chance efter et halvlangt FREM-angreb, hvor udeholdet undervejs appellerede for straffespark – uden at få det.

Benjamin Warlos afslutningsvinkel var imidlertid lidt spids, og hans skudforsøg endte da også i sidenettet.

Efter et lille kvarters spil var det dog Marienlyst, som kom frem til kampens hidtil bedste mulighed.

Gustav Gjøg mistede bolden midt på banen – og burde måske have haft et frispark. Marienlyst byggede efterfølgende op i venstre side, og inde midt foran mål udnyttede hjemmeholdets Kristian Weber, at højre back var væk. Marienlyst-spilleren modtog bolden i helt fri position på kanten af målfeltet, men en fantastisk refleksredning af Marco Brylov sørgede for, at FREM ikke kom bagud ved den lejlighed.

FREMs Beran Camili havde kort efter et giftigt frisparksforsøg, hvor 200-kamps jubilaren skød på mål fra venstre side. Men her lykkedes det for Marcus Sørensen at slå bolden over mål til hjørnespark.

Efter godt 20 minutters spil af anden halvleg kom Abdoulie Njai på banen, og det skulle allerede to minutter senere vise sig at være en rigtig god idé.

To Marienlyst-spillere misforstod hinanden på egen banehalvdel, og det udnyttede den hurtige kantspiller til at stjæle bolden og få en friløber.

Abdoulie Njai løb ned mod det fynske mål, og en anelse inde i straffesparksfeltets højre side sendte han med et fladt skud bolden forbi Marcus Sørensen til 1-0 til FREM.

Marienlyst protesterede, fordi de mente, der var begået frispark forinden, men det mente dommer Morten Bertelsen ikke.

Fem minutter senere havde Marienlyst et kvalificeret forsøg på frispark fra Mads Jørgensen, som Marco Brylov måtte redde til hjørnespark, som der ikke kom noget ud af.

FREMs føringsmål tvang generelt Marienlyst til at satse i et forsøg på at redde det ene point, men FREM virkede farligere på kontraangrebene.

Den største kontramulighed tilfaldt så afgjort Abdoulie Njai imod kampens slutning, hvor FREM spillede Marienlyst tynde. Abdoulie Njai havde søgt ud i venstre side og var igen alene med Marcus Sørensen. Denne gang var afslutningen dog ikke helt så god, for den røg både forbi Marienlyst-keeperen og højre stolpe.

Hjemmeholdets bedste mulighed i slutfasen var faldet kort forinden, hvor Hasan Kurucay var steget til vejrs efter et hjørnespark. Her måtte Marco Brylov hoppe for at få hænderne på og dirigere bolden til hjørnespark.

Generelt skabte Marienlyst meget lidt, og de endte ofte med afslutninger langt udefra. Den slags kan der sagtens være mål i, men det kom der bare ikke i denne kamp, og alt i alt viste FREM – navnlig i anden halvleg – at holdet var den smule bedre, der retfærdiggjorde sejren.

FREM ligger med de tre point i skrivende stund på fjerdepladsen i 2. Division pulje 2. Men det skal bemærkes, at holdene ikke har spillet lige mange kampe, så det kan der blive ændret på.

Matchfacts:

Marienlyst – FREM 0-1 (0-0)

Mål:

  • Abdoulie Njai (68.)

 

Advarsler:

FREM: Ingen

Marienlyst: Hasan Kurucay (70.), Mads Lier (88.)

 

Dommer: Morten Bertelsen

 

Holdopstillinger:

Marienlyst: Marcus Sørensen – Hasan Kurucay, Mads Jørgensen, Rasmus Skovgaard-Jensen – Mads Lier, Thomas Broe, Jonas Svaneberg Hansen, Kristian Weber, Jonas Hvilsom – Mads Raben, Marc Gangia

FREM: Marco Brylov – Gustav Gjøg, Kristoffer Dirksen, Andreas Horsebøg, Kenneth Thinter – Alexander Green, Mikkel Andersson, Victor Christiansson, Hamid Khalidan – Tonni Adamsen, Beran Camili

Udskiftninger:

Marienlyst: Mads Augustinus Hansen ind for Marc Gangia (46.)

FREM: Benjamin Warlo ind for Alexander Green (46.)

FREM: Abdoulie Njai ind for Mikkel Andersson (66:)

Marienlyst: Mads Andersson ind for Thomas Broe (84.)

FREM: Marius Finsen ind for Hamid Khalidan (84.)

For FREM blev Frederik Mehder (målmand), Hervé Gamys og Jonas Nørremark ikke benyttet

Tilskuere: 236

 

 

 

 

 

 

7. Andreas Theil Lundberg

Position: Forsvar/Midtbane
Født: 22-02-1992
19. Christian Bramsborg

Position: Forsvar, Midtbane
Født: 21-09-1999
17. Daniel Anusic

Position: Forsvar
Født: 25-04-1996
13. Daniel Holm

Position: Angreb
Født: 07-03-1995
77. Daniel Pedersen

Position: Angriber
Født: 24-03-1989
6. Frederik Sundstrup

Position: Forsvar/midtbane
Født: 17-12-1993
9. Hamid Khalidan

Position: Kant/Angriber
Født: 15-07-1997
30. Jesper Næsby

Position: Målmand
Født: 25-08-1981
26. Jonas Nørremark

Position: Forsvar
Født: 12-03-1996
20. Kenneth Thinter

Position: Forsvar/midtbane
Født: 11-09-1988
22. Kristoffer Dirksen

Position: Forsvarer
Født: 16-02-1993
1. Marco Brylov

Position: Målmand
Født: 21-11-1995
25. Mark Sundstrup

Position: Midtbane/angreb
Født: 30-06-1989
2. Mikkel Andersson

Position: Midtbane
Født: 17-03-1990
11. Tonni Adamsen

Position: Midtbane/angriber
Født: 15-11-1994
8. Victor Christiansson

Position: Midtbane
Født: 18-02-1998
mobil version
desktop version
- copyright [ 2003-2019 ] Dennis Sjøbeck -