facebooksøg
Boldklubben FREM

Brændte chancer blev igen dyre for FREM mod B.93

8. september 2018

Kampreferat

Lokalopgøret mod B.93 endte med nederlag på 0-1 for FREM, som burde have fået mindst uafgjort, men den manglende effektivitet foran mål kostede nok en gang point.

B.93 endte med at vinde kampen på et mål af Nicolai Olsen efter en times spil, efter at FREM ellers havde haft initiativet i slutningen af første halvleg og starten af anden.

FREMs træner, Lasse Holmgaard, havde ændret holdet på en enkelt plads i forhold til kampen mod Hillerød, som FREM endte med at tabe 1-2.

Mads Severinsen havde ved den lejlighed måttet lade sig udskifte ved stillingen 0-0, og det var altså ikke lykkedes at få ham klar til kampen. I stedet spillede Hervé Gamys med fra start.

FREM-staben havde håbet, at Hamid Khalidan kunne være blevet klar til i det mindste en plads på bænken. Men angriberen slås stadig med efterveerne af sin overbelastningsskade.

B.93 spiller efter 3-5-2 systemet, og det havde fået Lasse Holmgaard til at ændre formationen til 4-1-4-1 med Benjamin Warlo alene oppe på toppen.

Desuden var Abdoulie Njai rykket fra højre over i venstre side – velsagtens for at styrke den offensive del af venstresiden. Langt de fleste af FREMs chancer i de foregående kampe er kommet fra højre side.

Det forhold, at halvdelen af banens markspillere spillede på midtbanen, kom til at præge første halvleg, hvor meget af spillet netop foregik midt på banen.

B.93 fik i kampens start lagt et vist tryk på FREM, og det var da også ’Den Hvide Dame’, som fik kampens første store chance efter 12 minutters spil, da Mikkel Mouritz Jensen efter et hjørnespark skød på mål fra en position midt i straffesparksfeltet. Det lykkedes i den situation dog for FREM at afværge ved at sparke bolden væk på selve mållinjen.

Kort efter svarede FREM dog godt igen, da Gustav Gjøg på et fremstød i højre side fandt Hervé Gamys i ret udækket position midt i feltet. Bolden lå lidt bag Hervé Gamys, men det lykkedes ham alligevel at komme til en afslutning, der dog endte over mål.

Alt i alt virkede B.93 bedst i det store midtbaneslag, og det lykkedes efter en lille halv time for gæsterne at komme til endnu en ret stor chance, da Nicolai Olsen med en aflevering i dybden fandt Omar Roshani i højre side af straffesparksfeltet. Han trykkede af første gang, men han var dog så hårdt presset af Andreas Horsebøg, at forsøget endte over både målmand Marco Brylov og FREMs mål.

Mod slutningen af første halvleg kom FREM imidlertid bedre med.

Først fik Tonni Adamsen holdt godt fast i kuglen ude i højre side, og i det helt rette øjeblik sendte han en lækker bold ind i straffesparksfeltet til den fremstormende Gustav Gjøg. Backen kom også til afslutning, men hans forsøg endte i sidenettet.

Kort efter kom samme Gustav Gjøg igennem i højre side, og hans indlæg endte helt ovre i venstre side af straffesparksfeltet, hvor Benjamin Warlo tog bolden ned. Det lykkedes imidlertid for B.93-forsvaret at få tacklet ham, så afslutningen ikke blev farlig.

Den gode periode blev et varsel om, hvad der skulle ske i starten af anden halvleg, hvor Benjamin Warlo havde en stor hovedstødschance, som han ikke fik specielt godt træf på. Og kort efter var venstrebacken Kenneth Thinter søgt med frem, men den bold, han modtog, lå lidt for langt fremme til, at hans forsøg kunne blive farligt.

I stedet blev Benjamin Warlo skadet og måtte til behandling med det resultat, at FREM i små fem minutter spillede 10 mod 11.

Det udnyttede B.93 til at erobre initiativet tilbage i kampen, og efter et kvarters spil af anden halvleg gav det bonus i en situation, hvor FREM-forsvaret virkede noget passivt.

Nicolai Olsen driblede rundt i venstre side, uden at FREM-forsvaret for alvor gik til ham. Han endte med at sende en aflevering på tværs til Omar Roshani i højre side af straffesparksfeltet.

Afleveringen lå ikke helt præcist, men Omar Roshani havde alligevel tid til både at få fat i bolden, få den under kontrol og sende den ind midt for mål, hvor Nicolai Olsen selv var løbet med frem. Med en lang tå fik han drejet bolden til venstre og ind i netmaskerne.

Det var stort set den første mulighed til B.93 i anden halvleg, og det var en kold spand vand at få i hovedet for FREM, der kort efter endda var heldige med ikke at komme bagud med to mål.

Efter en fæl forsvarsfejl fik Nicolai Olsen en friløber. Marco Brylov løb dog godt og velafbalanceret ud af målet, og da Nicolai Olsen forsøgte at løfte bolden over FREM-målmanden, reddede han i flot stil med højrepoten.

B.93 sendte efter målet den rutinerede ex-fremmer Emil Dyre Nielsen på banen, og han voldte i resten af kampen FREM-forsvaret visse kvaler Men i kampens sidste kvarter stod der nu FREM på det meste.

Først fik Abdoulie Njai i venstre side spillet Gustav Gjøg fri, men backens skudvinkel blev lidt spids, og derfor kunne B.93-målmand, Conrado da Costa da Januario, redde til hjørnespark.

Det kunne han også få minutter efter, hvor FREMs Tonni Adamsen havde et virkelig godt forsøg fra kanten af feltet. Her måtte den brasilianske målmand ud i fuld længde for at forhindre en udligning.

 

Til gengæld virkede B.93-keeperen ikke altid lige heldig, når han skulle spille bolden med fødderne, og det var i en situation tæt på at blive dyrt for Østerbro-klubben, da brasilianeren kom på en lille skovtur. Det lykkedes ham dog at presse Beran Camili så meget, at FREM-spillerens aflevering endte hos en modstander.

Mod slutningen af kampen havde Tonni Adamsen visse muligheder, men det kneb med træfsikkerheden. På den baggrund endte B.93 med at forsvare den spinkle føring hjem til holdets fjerde udesejr ud af lige så mange mulige. Til gengæld har de tabt alt på hjemmebane.

Om FREM må man sige, at ligesom mod Vanløse (1-1) og Hillerød var chancerne der til at få mere ud af kampen, men holdet savner i den grad effektivitet foran målet.

Nederlaget betyder, at FREM dumper ned i midterfeltet i 2. Division, hvor næste modstander er bundholdet Marienlyst på udebane.

Det er på lørdag, men inden da er der Superliga-modstand på menuen, når Vejle tirsdag aften kommer på pokalbesøg i Valby.

Matchfacts:

FREM – B 93 0-1 (0-0)

Mål

  • Nicolai Olsen (61.)

 

Advarsler:

 

FREM: Ingen

 

B.93: Nicolai Olsen (61.), Søren Nørgaard (87.)

 

Dommer: Casper Thorsøe jr.

 

Holdopstillinger:

 

FREM: Marco Brylov – Gustav Gjøg, Kristoffer Dirksen, Andreas Horsebøg, Kenneth Thinter – Victor Christiansson, Tonni Adamsen, Hervé Gamys, Beran Camili, Abdoulie Njai – Benjamin Warlo

 

B.93: Conrado da Costa Januario – Christian Stokholm, Aske Lundsgaard, Morten Hegaard – Adam Emme, Mikkel Mouritz Jensen, Søren Nørgaard, Nicolai Olsen, Matthias Andersen – Omar Roshani, Mileta Rajovic

 

Udskiftninger:

 

FREM: Marius Finsen ind for Hervé Gamys (46.)

B.93: Joseph Kamara ind for Mikkel Mouritz Jensen (46.)

B.93: Emil Dyre Nielsen ind for Omar Roshani (66.)

FREM: Deniz Karaca ind for Benjamin Warlo (70.)

B.93: Fredrik Kofoed ind for Nicolai Olsen (82.)

FREM: Alexander Green ind for Gustav Gjøg (85.)

 

For FREM blev Frederik Mehder (målmand), Jonas Nørremark, Mikkel Andersson og Hamid Khalidan ikke benyttet.

 

Tilskuere: 937

7. Andreas Theil Lundberg

Position: Forsvar/Midtbane
Født: 22-02-1992
19. Christian Bramsborg

Position: Forsvar, Midtbane
Født: 21-09-1999
17. Daniel Anusic

Position: Forsvar
Født: 25-04-1996
13. Daniel Holm

Position: Angreb
Født: 07-03-1995
77. Daniel Pedersen

Position: Angriber
Født: 24-03-1989
6. Frederik Sundstrup

Position: Forsvar/midtbane
Født: 17-12-1993
9. Hamid Khalidan

Position: Kant/Angriber
Født: 15-07-1997
30. Jesper Næsby

Position: Målmand
Født: 25-08-1981
26. Jonas Nørremark

Position: Forsvar
Født: 12-03-1996
20. Kenneth Thinter

Position: Forsvar/midtbane
Født: 11-09-1988
22. Kristoffer Dirksen

Position: Forsvarer
Født: 16-02-1993
1. Marco Brylov

Position: Målmand
Født: 21-11-1995
25. Mark Sundstrup

Position: Midtbane/angreb
Født: 30-06-1989
2. Mikkel Andersson

Position: Midtbane
Født: 17-03-1990
11. Tonni Adamsen

Position: Midtbane/angriber
Født: 15-11-1994
8. Victor Christiansson

Position: Midtbane
Født: 18-02-1998
mobil version
desktop version
- copyright [ 2003-2019 ] Dennis Sjøbeck -