facebooksøg
Boldklubben FREM
BKFREM - B 93
19. oktober 2019 14:00 Valby Stadion
2. Division Pulje 1
- KLIK HER OG KØB DIN BILLET NU!

Hjemmekamp mod Marienlyst lørdag

17. maj 2018

Kampoptakt

Boldklubben FREM - Boldklubben Marienlyst
Lørdag d. 19. maj kl. 15.00
Valby Stadion

 

200 kampe

Mikkel Andersson, der sammen med Beran Camili og Christian Stokholm må siges at være nogle rigtige klubfolk med rigtig mange kampe i benene for Boldklubben FREM, spiller i dagens opgør sin kamp nummer 200.

Den lille spiller, der huserer på den centrale midtbane, har et enormt løbepensum, og så har han ligeledes i løbet af sin karriere lavet nogle fantastiske mål, som har givet ham øgenavnet ”Sydhavnens Messi”.

Den yderst populære spiller hos fansene debuterede tilbage den 21. august 2010 på Genforeningspladsen i Københavnsserien mod Union, hvor opgøret endte 0-0, så siden debuten er det blevet til gennemsnitligt 25 kampe hver sæson.

De 200 kampe kunne nok have været passeret for længere tid siden, men både skader og også en del karantænedage har gjort, at de 200 kampe først passeres nu.

Opryknings– og nedrykningsspillet

I oprykningsspillet, hvor der nu blot resterer fire kampe og dermed 12 point at spille om, sikrede naboerne fra Hvidovre IF sig i onsdagens midtugekamp sig oprykningen til landets næstbedste række, og hvem der kommer til at følge dem op er endnu ikke afgjort.

Reelt kan Middelfart på 6. pladsen stadig sikre 2. pladsen i rækken, men det er kun teoretisk, da de har 12 point op til Næstved, der lige nu indtager oprykningspladsen.

Men mere realistisk er det nok, at det kun er Kjellerup IF, der kan true dem, da de er 5 point bagefter. Næstved, der er ubesejret i de seneste otte kampe, skal dog dumme sig gevaldigt, hvis de ikke skal sikre sig den sidste oprykningsplads.

I nedrykningsspillet har IF Lyseng teoretisk en chance for at sikre sig endnu en sæson i 2. Division, selvom håbet er yderst spinkelt, da der er 14 point op til den rigtige side af stregen med blot 15 point at spille om.

De tre sidste nedrykningspladser ser ud til at blive en kamp mellem fire klubber: Jyske VSK Aarhus, fynske Næsby og de to sjællandske klubber Greve og Brønshøj, hvor sidstnævnte lige pt indtager placeringen på den rigtige side af stregen.

Blot 3 point skiller disse fire klubber, så måske bliver tingene først afgjort i allersidste spillerunde, men som fan af de gamle historiske opgør, så kunne man håbe på, at hvepsene fra Brønshøj klarer frisag, så der forhåbentligt venter to spændende opgør, der kan trække tilskuere i efteråret.

Godkendt sidste måned

På 32 dage har spillerne været i aktion intet mindre end syv gange, hvilket har betydet, at der blot har været 4 ½ dag mellem kampene, så der har ikke været meget tid til restitution samt træningspas.

Efter en helt igennem ærgerlig sæsonstart, hvor marginalerne ikke tilsmilede de rød- og blåstribede spillere, var facit blot 3 point efter fem spillede kampe.

Men nu har de efterfølgende syv kampe så vendt noget om på stemningen, da det blot er blevet til et nederlag til Kjellerup i denne periode, da det blev 1-2 herhjemme, men de ligger altså også og kæmper om oprykningen med Næstved, så måske ikke helt skidt endda.

Derudover er der blevet hentet to uafgjorte kampe på udebane mod henholdsvis Middelfart og sidste weekends opgør mod Avarta; begge kampe endte 1-1.

Fire sejre har perioden budt på, og tre af disse er kommet på hjemmebanen, mens onsdagens opgør og 2-0-sejr var på udebane.

Så til dagens opgør kan drengene hente den fjerde kamp i streg uden nederlag, og forhåbentligt en gentagelse af sidste hjemmekamp, hvor alle 3 point blev hentet med 1-0-sejren over Kolding IF.

Lørdagens opgør

I lørdagens opgør tages der mod Marienlyst, som inden forårssæsonen startede lå ganske godt til i tabellen på 3. pladsen med 12 point lige efter Kjellerup på 2. pladsen med 13 point, og de havde store forventninger om at blande sig i kampen om oprykningspladserne.

Men sådan er det så ikke blevet, da de i løbet af de første tolv kampe blot har 7 point, og dermed er de også røget støt ned gennem tabellen og indtager nu 10. pladsen, to placeringer under Boldklubben FREM, men dog kun med 2 point op til lørdagens hjemmehold.

Fynboerne startede sæsonen med bål og brand og hentede to sejre ved først at vinde ude over FC Sydvest med 2-0 og derefter hjemme over netop Boldklubben FREM med 3-2, men siden har sæsonen været en lang nedtur til dagens gæster, der ikke har vundet i ti kampe i streg.

Faktisk har de seneste ti kampe kun budt på en enkelt pointdeling, da de hjemme i 6. runde spillede 2-2 mod Næstved. Men forinden havde de tabt tre kampe, og nu er det blevet til seks kampe i streg med nederlag.

Senest tabte de i onsdags hjemme til Ringkøbing med 1-3, så det er helt sikkert et mandskab, som er ramt hårdt på selvtilliden, men det kan også gøre opgøret ekstra svært, da de helt sikkert vil gøre alt, der står i deres magt, for at vende bøtten og få sluttet ordentligt af inden sæsonafslutningen den 9. juni.

Omvendt må Boldklubben FREM strutte af selvtillid med den stime, de har haft, selvom truppen er hårdt plaget af skader og karantæner. Og karantæne er ingen undtagelse til lørdagens kamp, da Adam Jakobsen efter et noget tyndt gult kort i grænselandet i onsdags må sidde over denne gang.

Kampen bliver den fjerde mellem klubberne, og gæsterne har handsken på, da de endnu aldrig har tabt til Boldklubben FREM, men det laves der forhåbentligt om på, når dommer Mostafa Seyfi fløjter opgøret af. Gæsterne har foreløbigt hentet to hjemmebanesejre, mens det første opgør mellem klubberne i Valby Idrætspark endte 1-1 i efteråret 2015.

Hermed velkommen til dagens dommertrio, modstanderen, klubbens sponsorer og ikke mindst til tilskuerne!

7. Andreas Theil Lundberg

Position: Forsvar/Midtbane
Født: 22-02-1992
19. Christian Bramsborg

Position: Forsvar, Midtbane
Født: 21-09-1999
17. Daniel Anusic

Position: Forsvar
Født: 25-04-1996
13. Daniel Holm

Position: Angreb
Født: 07-03-1995
77. Daniel Pedersen

Position: Angriber
Født: 24-03-1989
6. Frederik Sundstrup

Position: Forsvar/midtbane
Født: 17-12-1993
9. Hamid Khalidan

Position: Kant/Angriber
Født: 15-07-1997
30. Jesper Næsby

Position: Målmand
Født: 25-08-1981
26. Jonas Nørremark

Position: Forsvar
Født: 12-03-1996
20. Kenneth Thinter

Position: Forsvar/midtbane
Født: 11-09-1988
22. Kristoffer Dirksen

Position: Forsvarer
Født: 16-02-1993
1. Marco Brylov

Position: Målmand
Født: 21-11-1995
25. Mark Sundstrup

Position: Midtbane/angreb
Født: 30-06-1989
2. Mikkel Andersson

Position: Midtbane
Født: 17-03-1990
11. Tonni Adamsen

Position: Midtbane/angriber
Født: 15-11-1994
8. Victor Christiansson

Position: Midtbane
Født: 18-02-1998
mobil version
desktop version
- copyright [ 2003-2019 ] Dennis Sjøbeck -