facebooksøg
Boldklubben FREM
BKFREM - B 93
19. oktober 2019 14:00 Valby Stadion
2. Division Pulje 1
- KLIK HER OG KØB DIN BILLET NU!

Kolding venter Kristi Himmelfartsdag

8. maj 2018

Kampoptakt

Boldklubben FREM - Kolding IF
Torsdag d. 10. maj kl. 14.00
Valby Stadion

 

En lille smule æv

Lørdagens hjemmekamp her på Valby Stadion går absolut ikke over i historien som en af de mest mindeværdige kampe, da spillet inde på banen åbenbart bar præg af varmen, eller også var mandskaberne gået lidt på ferie.

Boldklubben FREM havde kun sig selv at takke for, at holdet ikke fik mindst et point ind på tavlen, da der blev brændt nogle gevaldige chancer, og efter tre ubesejrede kampe i streg var pointstimen slut.

Men hjælp fik modstanderne i hvert fald også, da målet til 0-2 rettelig burde have været dømt som et målspark, da bolden havde sluppet baglinjen, inden bolden blev lagt ind ved forreste stolpe, men linjedommeren var ikke på plads, så han kunne markere dette.

En sejr ville ellers have betydet avancement til 9. pladsen i tabellen på baggrund af en bedre målscore end Skovshoved, men det ekstrem tætte Oprykningsspil, hvor kun Hvidovre IF har skilt sig markant ud, betyder, at holdene tager point fra hinanden på kryds og tværs.

Så muligheden for at krybe opad i tabellen er absolut stadig til stede, men så skal der simpelthen komme lidt større træfsikkerhed i front, når de store chancer byder sig til.

Kommer der de rigtige resultater her på spilledagen Kristi Himmelfartsdag, så er det muligt at avancere en eller to pladser og kun have 3 point op til 6. pladsen, men det kræver først og fremmest, at forårets tredje sejr kommer i hus mod endnu et hold fra den øverste del af tabellen i torsdagens opgør.

Opryknings– og nedrykningsspillet

Med 21 point at spille om endnu i begge rækker i 2. Divison kan meget stadig nå at ske, men Hvidovre IF, der har vist suverænitet bortset fra i premierekampen, har et forspring på 13 point ned til Jammerbugt inden torsdagens runde, og hvis alt flasker sig for dem, kan de nok indenfor fire spillerunder allerede sikre sig oprykningen til landets næstbedste række.

Lidt efter med 9 point op til 1. pladsen ligger Næstved IF, men de er skarpt forfulgt af tre mandskaber, der vel reelt stadig har en god chance for at nå dem, og disse klubber er Jammerbugt, Kjellerup og vores modstander fra Kolding IF.

I den anden pulje, hvor der spilles om at undgå nedrykning, ser det efterhånden svært ud for IF Lyseng, der har 12 point op til den rigtige side af stregen, og de kan allerede indenfor de næste tre spillerunder være den første klub, der rykker ned i Danmarksserien.

Fra 5. til 11. pladsen i den række er der stor kamp om, hvilke tre andre klubber der risikerer nedrykningen.

For Sjællands skyld kan man håbe, at fynske Dalum IF, der er involveret, trækker den sidste nitte sammen med VSK Århus og Næsby, der øjeblikkeligt ligger på den forkerte side af stregen, da det sikkert vil give Boldklubben FREM nogle gode historiske lokalderbyer i efteråret, hvis både B.93 og Brønshøj klarer frisag. Men det vil resultaterne i resten af foråret gøre os allesammen klogere på.

U-23 godt fra land

U-23 mandskabet, der spiller i Serie 1, og som har et forholdsvist kort kampprogram her i foråret, hvor det gælder oprykning til Københavnsserien, har fået en ganske fornuftig start på sæsonen.

Tre sejre, et enkelt nederlag og uafgjort i weekenden betyder, at 2. pladsen pt indtages lige efter Fremad Amager, der har 2 point mere.

Men B1903 er lige efter, og de har spillet to kampe færre. Men kan de to øjeblikkelige tophold holde kadancen, kan sæsonens sidste kamp den 23. juni på Amager blive yderst spændende, da kun et enkelt mandskab sikrer sig oprykning til Københavnsserien.

Årets Away tur

BK FREM Support arrangerer en helt speciel tur til sæsonens sidste kamp, som foregår på udebane mod Jammerbugt lørdag den 9. juni.

Herfra skal der lyde en opfordring til at tilmelde sig turen, da det er sidste chance torsdag for tilmelding til turen.

Dagens opgør

Til torsdagens opgør må gæsterne se bort fra Sebastian Sommer, der ude mod Ringkøbing i søndags ved stillingen 2-0 til gæsterne fik direkte marchordre af kampens dommer.

Hos hjemmeholdet Boldklubben FREM er der ingen i karantæne, og det vil sige, at Kristoffer Dirksen igen er til rådighed til centerforsvaret, hvor han i foråret har gjort en ganske fin figur.

Men med de kort, der endnu engang kom ind i dommerens bog i lørdags, så er der hele fire spillere, der står i karantænefare til næste kamp, som foregår ude i Espelunden mod Avarta: Mikkel Andersson, Rasmus Louie Larsen, Simon Skibsted og Emil Peter Jørgensen risikerer alle karantæne til kampen den 13. maj.

Det er et hårdt program, spillerne er igennem lige i øjeblikket i 2. Divisions Oprykningsspil, da dagens kamp bliver den anden af fire kampe på blot 11 dage, da de spillede i lørdags, denne torsdag, igen på søndag og så næste uges midtuge kamp, hvor Boldklubben FREM besøger FC Sydvest en hverdags-onsdag-aften kl. 19.00.

Denne rundes gæster fra Kolding IF har haft et absolut godkendt forår, da det ikke er blevet til nederlag i de seneste seks spillerunder, så det er helt sikkert et Kolding IF-mandskab, der kommer med masser af selvtillid banket ind på kontoen.

Men på trods af den flotte stime har gæsterne i de foreløbigt ni spillede runder kun hentet 5 point mere end Boldklubben FREM, da tre af disse kampe er endt uafgjort.

Seneste opgør mellem klubberne endte 2-1 i det jyske, og med Boldklubben FREMs øjne var det noget af en langgaber, som spillerne præsterede inde på banen, og selv stillingen 1-2 og et reddet straffespark af Marco Brylov, kunne ikke få sat spillerne i sving til at hente et point med hjem til Valby og Sydhavnen.

Helt fortjent hentede Kolding IF deres niende sejr over Boldklubben FREM, men statistikken bliver forhåbentligt vendt denne gang, så der kommer balance i antallet af sejre til begge klubber.

Men det er helt sikkert en svær opgave, der venter hjemmeholdet, og der skal præsteres noget mere træfsikkerhed i front, hvis forhåndsfavoritterne fra Kolding IF skal sendes hjem til det jyske uden point på kontoen.

Kolding IF, der blot er 6 point fra den ene oprykningsplads, har absolut stadig en chance for at gøre sig til i den absolutte top, og derfor må det også forventes, at gæsterne satser offensivt for at få fuld pointhøst med hjem.

Hermed velkommen til dommertrio, modstanderhold, klubbens sponsorer og ikke mindst til tilskuerne!

7. Andreas Theil Lundberg

Position: Forsvar/Midtbane
Født: 22-02-1992
19. Christian Bramsborg

Position: Forsvar, Midtbane
Født: 21-09-1999
17. Daniel Anusic

Position: Forsvar
Født: 25-04-1996
13. Daniel Holm

Position: Angreb
Født: 07-03-1995
77. Daniel Pedersen

Position: Angriber
Født: 24-03-1989
6. Frederik Sundstrup

Position: Forsvar/midtbane
Født: 17-12-1993
9. Hamid Khalidan

Position: Kant/Angriber
Født: 15-07-1997
30. Jesper Næsby

Position: Målmand
Født: 25-08-1981
26. Jonas Nørremark

Position: Forsvar
Født: 12-03-1996
20. Kenneth Thinter

Position: Forsvar/midtbane
Født: 11-09-1988
22. Kristoffer Dirksen

Position: Forsvarer
Født: 16-02-1993
1. Marco Brylov

Position: Målmand
Født: 21-11-1995
25. Mark Sundstrup

Position: Midtbane/angreb
Født: 30-06-1989
2. Mikkel Andersson

Position: Midtbane
Født: 17-03-1990
11. Tonni Adamsen

Position: Midtbane/angriber
Født: 15-11-1994
8. Victor Christiansson

Position: Midtbane
Født: 18-02-1998
mobil version
desktop version
- copyright [ 2003-2019 ] Dennis Sjøbeck -