facebooksøg
Boldklubben FREM
B 93 - FREM
21. august 2019 19:00 Østerbro Stadion
2. Division Pulje 1

Tilbage på stadion

12. april 2018

Kampoptakt

Boldklubben FREM - Boldklubben Avarta
Lørdag d. 14. april kl. 15.00
Valby Stadion

Vigtig info om kampen:

Da vi nu har fået opgraderet den 'gamle' indgang - Indgang A - nærmest vores eget klubhus ved siden af idrætsefterskolen KIES, så vil vi tage den i brug til denne kamp. Det betyder, at tilskuere skal benytte Indgang A, mens VIP-gæster til loungen skal ind via indgangen under tribunen, som de plejer. 

Den tidligere indgang (Indgang B) over for Hafnia-Hallens indgang er dermed ikke i brug. Vi gør vores bedste for, at det hele glider glat, og kom gerne lidt i god tid for en sikkerheds skyld.

Derudover er det fremover Boldklubben FREMs ansvar, at der er ryddet op på stadion efter kampen, så vi opfordrer kraftigt til, at alle benytter skraldespandene rundt om banen og giver en hånd med.

På forhånd mange tak!Nu har vinteren endeligt sluppet sit tag på Danmark, og den sidste uges tid har gjort, at der for første gang i 2018 kan bydes velkommen på Valby Stadion igen.

Forhåbentligt kan det give et løft hos spillerne, at de igen kan være i de rammer, hvor der så mange gange har væ-
ret grund til jubelscener. For folkene bag holdet er det helt sikkert også en sten, der endelig forlader skoen, da det ikke har været optimalt at afvikle de to første hjemmekampe på kunstgræsbanen i Valby Idrætspark, men der har ikke været andet valg.

Nu kan boderne endelig åbnes op igen, og tilskuerne kan tilbydes lidt bedre faciliteter, end tilfældet har været i de to første afviklede hjemmekampe, hvor der dog har været forsøgt efter bedste henseende at give nogenlunde muligheder for lidt salg til tilskuerne - og dermed også økonomi til klubbens kasse.

Endelig så kan klubbens trofaste sponsorer igen tilbydes det faste set-up omkring hjemmekampene, og disse er selvfølgelig en yderst vigtig brik i klubben sammen med de altid trofaste tilskuere.

Sidste hjemmekamp bød på flotte 715 tilskuere, og på trods af, at resultaterne ikke ha været helt optimale gennem
forårets første fem kampe, så kan man da håbe på, at nu, hvor stadion igen kan tages i brug, at tallet fra sidste hjemmekamp bliver højere, og dermed også mere salg og større fortjeneste til klubkassen.

Det svinger ikke rigtig

Sæsonens sjette kamp skal afvikles, og indtil videre er det desværre blevet til fire etmålsnederlag og så den flotte sejr i Kjellerup på 5-1, hvor der virkelig blev ramt niveau henover hele linjen.

Der er nok ikke nogen tvivl om, at det tynger spillerne med disse smalle nederlag, men drengene må stå sammen
inde på banen og så yde det ekstra, der skal til for at få vendt bøtten. Der har været skader, men det gælder
for alle hold, og så har der været karantæner til faste stamspillere de sidste par spillerunder, men det vil helt sikkert
fortsætte henover resten af forårets kampe, da fire spillere lige p.t. er i karantænefare til dagens opgør: Mikkel  Andersson, Simon Skibsted, Kristoffer Dirksen og Hervé Gamys, mens Christian Stokholm igen er retur efter sin karantæne. Kristian Geertsen står overfor sin sidste karantænedag i dagens opgør og vil igen være tilrådighed for trænerteamet til  næste  hjemmekamp  mod  FC  Sydvest, som allerede er i næste weekend.

Med ovenstående in mente, skal man så også bare huske på, at Boldklubben FREM kom med som sidste mandskab i efteråret til dette forårs Oprykningsslutspil, og alle de klubber, der er med heroppe, er altså klubber, der
kan finde ud af at spille fodbold. Så selv om man selvfølgelig håber, at drengene vinder hver gang, så skal der
altså to til en tango, og her har de andre mandskaber indtil videre bare vist sig bedre til at tage de rigtige skridt i kampene, og dermed også taget fuld
pointhøst.

Andre takter

Skal Boldklubben FREM opad i tabellen, så venter der stadig elleve kampe, og om tre spillerunder er foråret halvvejs igennem turneringsprogrammet, og der venter returopgør, så det er absolut stadig muligt at komme opad i tabellen.

Men med 9 point op til den øverste halvdel af tabellen, så skal der snart til at komme point på kontoen, hvis ikke Bold-
klubben FREM skal blive isoleret nede i bunden af tabellen.

Det er ikke nogen uoverkommelig opgave endnu, og det kræver selvfølgelig også, at de andre resultater begynder at flaske sig, men nok mest vigtigt, så gælder det om, at spillerne inde på banen finder troen på egne evner frem og får lidt medvind igen. Blodet skal flyde fra spillernes knæ, de rigtige beslutninger skal tages - såsom ikke at forsøge alt for meget individuelt -
men i stedet søge de nemme løsninger og få pasningsspillet i gang, og så selvfølgelig også forsøge at lægge modstanderen under pres foran deres eget felt med nogle afslutninger ude fra distancen. Kommer dette tilbage, så er det absolut også muligt at vinde kampene. Det er ikke ensbetydende med, at det lykkes, men så kan alle i hvert fald ikke forlange mere.

Tæt på jubilæum

Både Mikkel Andersson og Rasmus Louie Larsen kan her i foråret opnå jubilæumskampe, da de mangler henholdsvis
syv og fire kampe for at opnå 200 og 100 kampe for Boldklubben FREM. Spiller de alle kampe fra nu, så kan Rasmus Louie  Larsen opnå de 100 kampe i hjemmekampen mod Kjellerup, mens Mikkel Andersson kan nå de 200 kampe ude mod FC Sydvest.

Gæsterne er favoritter

Når mandskaberne løber på banen, bliver det med gæsterne som favoritter til opgøret, og dagens gæster er ikke en modstander, som Boldklubben FREM har spillet ekstremt mange kampe mod.

Avarta, der ligger på den øjeblikkelige 3.plads i tabellen, og som kun har 1 point op til Næstved på oprykningspladsen, kommer med masser af selvtillid, efter at de godt nok tabte i sæsonpremieren ude til Næstved med 0-2. Men siden har de hentet tre sejre og en enkelt pointdeling. Herunder er de to seneste kampe vundet med 2-0 hjemme over FC Sydvest i søndags, og i forrige runde blev kampen mod Skovshoved vundet med 3-2 ligeledes på hjemmebane. Derudover kommer gæsterne med masser af erfaring fra Oprykningsslutspillet, da de også lå i dette i foråret 2017.

Af de foreløbigt ti spillede kampe mellem klubberne er det dog Boldklubben FREM, der har handsken på internt, da det er blevet til seks sejre. To gange har klubberne delt, mens Avarta har hentet to sejre, heraf er den ene sejr kommet her på hjemmebanen i det sidste opgør i Valby i august 2016, hvor  gæsterne tog herfra med en 2-1 sejr. I øvrigt med en skadet Thomas Christiansen hos hjemmeholdet dengang, og som nu optræder hos gæsterne Avarta.

'TOC' er en spiller, der skal holdes godt øje med, da han står noteret for foreløbig 12 scoringer, og så skal der holdes øje med Christian Offenberg, der har sat 10 scoringer ind.

Boldklubben FREM hungrer helt sikkert efter sejren - og især på hjemmebanen - da der ikke er kommet fuld pointhøst siden 10. oktober sidste år, hvor Skovshoved blev besejret med 5-1.

Hermed velkommen til dagens dommertrio, modstander og tilskuere.

7. Andreas Theil Lundberg

Position: Forsvar/Midtbane
Født: 22-02-1992
19. Christian Bramsborg

Position: Forsvar, Midtbane
Født: 21-09-1999
17. Daniel Anusic

Position: Forsvar
Født: 25-04-1996
13. Daniel Holm

Position: Angreb
Født: 07-03-1995
77. Daniel Pedersen

Position: Angriber
Født: 24-03-1989
6. Frederik Sundstrup

Position: Forsvar/midtbane
Født: 17-12-1993
9. Hamid Khalidan

Position: Kant/Angriber
Født: 15-07-1997
30. Jesper Næsby

Position: Målmand
Født: 25-08-1981
26. Jonas Nørremark

Position: Forsvar
Født: 12-03-1996
20. Kenneth Thinter

Position: Forsvar/midtbane
Født: 11-09-1988
22. Kristoffer Dirksen

Position: Forsvarer
Født: 16-02-1993
1. Marco Brylov

Position: Målmand
Født: 21-11-1995
25. Mark Sundstrup

Position: Midtbane/angreb
Født: 30-06-1989
2. Mikkel Andersson

Position: Midtbane
Født: 17-03-1990
11. Tonni Adamsen

Position: Midtbane/angriber
Født: 15-11-1994
8. Victor Christiansson

Position: Midtbane
Født: 18-02-1998
mobil version
desktop version
- copyright [ 2003-2019 ] Dennis Sjøbeck -