facebooksøg
Boldklubben FREM
B 93 - FREM
21. august 2019 19:00 Østerbro Stadion
2. Division Pulje 1

Venter sæsonens første sejr?

17. august 2017

Kampoptakt

Boldklubben FREM - Næstved IF
Lørdag d. 19. august kl. 15.00
Valby Stadion

 

Turbulent start på ugen

Sikken uge. Den startede med en udskiftning af trænerteamet, som til lørdagens hjemmekamp på Valby Stadion varetages af klubbens hidtidige U23-træner, Martin E. Jensen, og han assisteres af René Henriksen fra det sportslige udvalg.

Hvordan trænerteamet kommer til at se ud fremadrettet, arbejdes der lige pt på, og så snart der er fundet en permanent løsning, så melder det sportslige udvalg noget ud på klubbens hjemmeside.

 

Næver venter

Til weekendens opgør er det de grønblusede nedrykkere fra landets næstbedste række, som venter på den anden side af kridtstregen. De har absolut ikke fået den start, som de nok havde drømt om, da de pt står helt uden point på kontoen efter 1-3 hjemme til Skovshoved IF, og forrige fredag blev det til et nederlag på 0-3 på Kæmpernes Arena i Hvidovre.

Næstved IF har dog fået lidt oprejsning her i ugens løb, da de i pokalturneringen vendte 0-1 ude mod Ølstykke til en 3-1 sejr og dermed videre avancement i pokalturneringen til 2. runde.

 

Traditionsopgør

Lørdagens kamp bliver nummer 55 i rækken af kampe mellem de to modstandere, og historisk strækker det sig helt tilbage til 1935, hvor Boldklubben FREM på hjemmebane vandt med sikre 7-0 i det, der dengang hed Mesterskabsserien.

3 gange har holdene mødtes i pokalturneringen, og her er det to gange blevet til sejr til Boldklubben FREM, mens Næstved IF i det seneste opgør vandt 7-6 på straffespark på Valby Stadion.

33 kampe er spillet i landets bedste række, 14 opgør er afviklet i landets næstbedste række, mens 4 kampe er afviklet i 2. Divisionsregi, og i de indbyrdes opgør i 2. Division har Boldklubben FREM stadig sin første sejr til gode, som meget passende kunne komme i lørdagens opgør.
Men det er gæsterne, der har førertrøjen på samlet set, da de har taget 21 sejre. 17 gange har mandskaberne delt i porten, mens Boldklubben FREM har hentet 16 sejre.

 

Anføreren har ordet

"Så er der blevet spillet 2 runder og en pokalkamp, hvor det desværre blev til et hurtigt exit.

Det har været en pose blandede bolsjer, vi spillere har leveret, og det har desværre resulteret i en rokade på trænerposten, hvor vi har måtte sige farvel til Danny og Rudi.
Det er vi i spillertruppen afklaret med, men selvfølgelig også kede af, da det blandt også er os, der ikke har præsteret optimalt i Dannys tid som træner.

Når det så er sagt, er vi i truppen stadigvæk fortrøstningsfulde og fulde af gå på mod, og det skulle meget gerne munde ud i kæmpe eksplosion af glæde, vilje og fight.
Men vigtigst af alt skal man igen kunne se fremmer DNA'et i alle spillets facetter.

Vi glæder os helt vildt til kampen lørdag, og vi vil kæmpe alt, vi har lært for at Valby Idrætspark endnu engang kan være et fort, hvor vi står som sejrsherrer efter de 90 minutter."

-Christian Stokholm, anfører

 

Lørdagens opgør

Det er ikke de bedste minder, der er om den kommende modstander fra Næstved IF, men forhåbentligt tager gæsterne hjem fra Valby Idrætspark med sæsonens tredje nederlag af tre mulige, når dommer Sebastian Aagerup fløjter kampen af omkring kl. 16.45.

Ingen af lørdagens to mandskaber har fået den start, som de havde håbet på, men gæsterne har nok fået den værste start i Pulje 1 i 2. Division, da de som nedrykkere fra landets næstbedste række indtager jumbopladsen.

De fik lidt oprejsning tidligere på ugen i pokalturneringen, og måske kan dette være en saltvandsindsprøjtning til de grønblusede.

Omvendt har lørdagens hjemmehold heller ikke hentet den pointhøst, der nok havde været håbet på, og det har betydet at trænerteamet er skiftet ud, men holdet er dog ubesejrede i turneringen efter to uafgjorte.

Det vil så vise sig på lørdag, om dette kan vække lidt trods hos spillerne, så de henter alle 3 point og sæsonens første sejr.

Boldklubben FREM er svage favoritter til lørdagens opgør. De andre favoritter i weekendens spillerunde, som er Hvidovre, Brønshøj og AB er alle på hjemmebane, og formår disse tre mandskaber at tage point, så vil en sejr betyde, at Boldklubben FREM kryber over stregen efter dagens kamp og indtager 3. pladsen i rækken.

Der venter i øvrigt to store jubilæumskampe her i efteråret. Næste weekend, når Boldklubben FREM besøger AB, bliver det kamp nummer 199 mellem klubberne, og kamp nummer 200 spilles her på Valby Stadion den 23. september.

To uger forinden den 9. september tager Boldklubben FREM imod B.93 herhjemme på Valby Stadion, og det bliver ligeledes til kamp nummer 200 mellem disse klubber.

 

Jensen har ordet

"Jeg er blevet smidt noget hovedkulds ind i dette, men jeg glæder mig så sandelig også til opgaven, der ligger foran os.

Vores fokus hele ugen har været at få noget humør på gutterne og prøvet at få dem til at forstå, hvordan vi gerne vil have dem til at spille.

Vi ved selvfølgelig godt, at det ikke kan lade sig gøre på en uge, men vi har fortalt dem, at hvis spillet ikke fungerer, så må man fighte og slås og dø med støvlerne på, og så kan vi ikke forlange mere.

Men vi vil prøve at gøre Valby Idrætspark til et FORT igen, hvor det er meget svært at komme fra med point.

Jeg glæder mig til at få min debut på lørdag foran et altid feststemt publikum, og hvad kunne være bedre end at starte på hjemmebanen i Valby Idrætspark foran de fantastiske tilskuere."

- Martin E. Jensen, cheftræner
 


 

7. Andreas Theil Lundberg

Position: Forsvar/Midtbane
Født: 22-02-1992
19. Christian Bramsborg

Position: Forsvar, Midtbane
Født: 21-09-1999
17. Daniel Anusic

Position: Forsvar
Født: 25-04-1996
13. Daniel Holm

Position: Angreb
Født: 07-03-1995
77. Daniel Pedersen

Position: Angriber
Født: 24-03-1989
6. Frederik Sundstrup

Position: Forsvar/midtbane
Født: 17-12-1993
9. Hamid Khalidan

Position: Kant/Angriber
Født: 15-07-1997
30. Jesper Næsby

Position: Målmand
Født: 25-08-1981
26. Jonas Nørremark

Position: Forsvar
Født: 12-03-1996
20. Kenneth Thinter

Position: Forsvar/midtbane
Født: 11-09-1988
22. Kristoffer Dirksen

Position: Forsvarer
Født: 16-02-1993
1. Marco Brylov

Position: Målmand
Født: 21-11-1995
25. Mark Sundstrup

Position: Midtbane/angreb
Født: 30-06-1989
2. Mikkel Andersson

Position: Midtbane
Født: 17-03-1990
11. Tonni Adamsen

Position: Midtbane/angriber
Født: 15-11-1994
8. Victor Christiansson

Position: Midtbane
Født: 18-02-1998
mobil version
desktop version
- copyright [ 2003-2019 ] Dennis Sjøbeck -