facebooksøg
Boldklubben FREM
B 93 - FREM
21. august 2019 19:00 Østerbro Stadion
2. Division Pulje 1

Igen point på spil

3. august 2017

Kampoptakt

Boldklubben FREM - Hillerød Fodbold
Lørdag d. 5. august kl. 15.00
Valby IdrætsparkBolden triller igen

Efter en ganske kort sommerpause er det igen blevet tid til, at der spilles fodbold i Valby Idrætspark, der endnu står under renovation af tribunen, så efteråret vil også betyde i lighed med foråret, at der er specielle henvisninger til de forskellige kampe på grund af byggerodet.

Men hold da op nogle kampe der venter i efteråret mod gamle velkendte modstandere. For eksempel slaget om Gammel Køge Landevej. Hadets kamp mellem postnummer 2450 og 2650, men udenfor banen hygger tilskuerne sig nu enormt sammen alligevel, selv om de hader hinanden under kampen.

Faktisk kommer Boldklubben FREM til at møde Hvidovre IF tre gange henover efteråret, da klubberne allerede møder hinanden på tirsdag i DBU Pokalens 1/32 finale, der er første runde for holdenes vedkommende.

Endnu tre gamle københavnske opgør venter i form af AB, der er nedrykkere, samt Østerbro-mandskabet B.93 og så hvepsene ude fra Brønshøj.

Den anden nedrykker fra landets næstbedste række, Næstved, venter ligeledes i efteråret, mens Skovshoved, der er oprykker fra Danmarksserien, og som Boldklubben FREM tidligere har mødt 38 gange, senest i Danmarksserien i foråret 2012, også er at finde i 2. Divisions Pulje 1.

Den sidste modstander er lørdagens modstander fra Hillerød Fodbold, som Boldklubben FREM aldrig tidligere har krydset klinger med.

Goddag og farvel

Efter små seks uges pause er det igen tid til at gennemgå de spillere, der er kommet til truppen samt de spillere, der er stoppet i klubben henover sommerpausen.

I sidste hjemmekamp i foråret blev der sagt ordentligt farvel til noget rutine i form af Henrik Volquardsen, der ikke fik forlænget sin kontrakt, samt Jeppe Østenkær, der havde valgt at hellige sig familien. De to har henover pausen fået følgeskab af Jannick Zimling, der har fået ophævet kontrakten, der stod til at udløbe 31. december.

Mark Sundstrup har ligeledes valgt at trappe ned på grund af familien, og derfor er han flyttet til FA2000. Derudover så har Alexander Bach og Sebastian Avanzini sagt farvel til truppen.

Nye i truppen er et par gamle kendinge i form af 22-årige Frederik Kragh, der i efteråret 2014 nåede at spille 11 kampe, inden at det ikke blev til nogen kampe i foråret 2015, og som betød, at han søgte nye græsgange, men nu vender han tilbage igen til klubben.

28-årige Daniel 'Elly' Pedersen har efter et kort eventyr på Færøerne valgt at vende tilbage til Boldklubben FREM, og han har været en af klubbens mest målfarlige spillere gennem tiden med 53 mål i 87 kampe, hvilket giver et scoringsgennemsnit på 0,6 mål pr kamp. Sidste efterår blev det til 16 kampe og 11 mål for Boldklubben FREM.

Den 22-årig keeper Frederik Mehder er kommet tilbage efter nogle afstikkere til forskellige klubber de seneste år, efter han fik sin debut for Boldklubben FREM i foråret 2014, hvor det blev til 7 kampe. Seneste klub er Holbæk, som rykkede ned i Danmarksserien inden sommerferien, men det var i hvert fald ikke den unge keepers skyld, da han blev kåret som årets spiller i klubben trods nedrykningen.

Derudover er der også kommet helt nye spillere til klubben i form af 26-årige Kristian Geertsen, der huserer på begge backpladser, og som skifter fra FC Roskilde.

Casper Andersen bliver truppens mest rutinerede spiller med sine 34 år og kommer til fra Nykøbing FC. Han er ikke helt fremmed i klubben, da hans far Christian Andersen i sin tid stod i spidsen som træner for 1. senior.

24-årige Kristoffer Dirksen er ligeledes ny og kommer til fra Holbæk, som rykkede ud af 2. Division, og hvor han var fast inventar i deres forsvar som back. Kristoffer Dirksen vil ikke være til rådighed i de tre første kampe, da han i sidste spillerunde i foråret fik rødt kort og tre dage i skammekrogen ude mod Vejgaard.

Simon Skibsted, der er en robust og hurtig offensivspiller, kommer til fra nogle af forårets konkurrenter, nemlig Odder. Den 26-årige angriber skal den kommende tid være i praktik i København hos IIHF. Desværre er Skibsted en af de tidligere Odder-spillere, som blev idømt en karantæne i denne uge, og han sidder derfor over i sæsonstarten.

De to sidste i rækken af nye spillere i truppen er Kasper Kempel, som kommer til fra VSK Aarhus - en væver hurtig kant med nogle dybe aggressive dybdeløb samt god i presspillet, som bliver spændende at følge - samt den blot 19-årige Marco Petersen, der kommer til fra Brøndby IFs U19-DM-mandskab, hvor han var anfører for de unge talenter. En ung spiller med god teknik, overblik og stor arbejdsradius.

Derudover, så har Beran Camili lige inden sommerpausen forlænget sin kontrakt til udgangen af 2019, mens Daniel Holm, der vendte hjem til sin barndomsklub sidste sommer, ligeledes har skrevet under på en aftale, der gælder til sommeren 2018.

Det sportslige udvalg har ordet

"En ny sæson står for døren og det bliver en gyser, hvor alle kampe er en slags 'pokalkampe'. Det betyder, at vi skal være skarpe fra start og have fokus på opgaven.

I denne sommer har vi måtte sige farvel til et par af vores gamle spillere, da vi i Sportsudvalget har vurderet, at sammensætning i spillertruppen skulle forandres/forbedres.

Vi ville gerne styrke forsvaret, så vi ind imellem kan spille til nul, og i angrebet vil vi også gerne være lidt mere kyniske.

Derfor er der kommet en del nye spillere ind, der naturligvis skal finde deres plads i hierarkiet. Vi har arbejdet ud fra at hente spillere, der passer ind i Boldklubben FREMs foretrukne spilsystem/stil, som er 4-4-2 med et aggressivt pres.

Vi forventer os meget af trænerteamet og spillertruppen, og derfor er vores målsætning også at komme i oprykningsspillet. Det skal dog siges, at vi ikke forventer nogen 'lette' kampe, og de to oprykkerhold kommer med masser af selvtillid og sejre i deres bagage fra foråret af.

Vi skal genskabe "Fort Valby" og ønsker derfor, at alle fans og trofaste støtter bakker op omkring holdet især også i de svære kampe, hvor det måske bliver lidt opad bakke.

Vi ser mange elementer i spillet, der går i den rigtige retning, og derfor håber vi og tror, at vores hold kan overraske positivt og slutte i top 4.

Vi ønsker et se et hold, der kæmper og slås for hver en bold, og det er dette, som holdet og træner teamet har fokuseret på her i opstarten naturligvis krydret med lidt taktik og aftaler. Vi ønsker truppen og trænerteamet en rigtig god sæson. Sammen er vi stærkest, tak til jer alle der støtter i med- og modgang."
 
-Sportsudvalget:
Henrik Gundersen, Rene Henriksen, Allan Jensen og Peter Olsen

Lørdagens opgør

To af oprykkerne fra Danmarksserien er placeret i puljen, hvor Boldklubben FREM skal husere her i efteråret, og den ene af disse oprykkere er weekendens modstander, nemlig Hillerød Fodbold, som gennem de seneste sæsoner har haft flere oprykninger på kontoen med deres nuværende træner Tommy Schram ved roret.

Det er ikke mange kampe, gæsterne har tabt de seneste år, så selv om de kommer som oprykkere, så er det garanteret et mandskab, som kommer med masser af tro på tingene, men Boldklubben FREM skal være så rutinerede kontra gæsterne, at sæsonpremieren giver fuld pointhøst.

Det er første gang, klubberne tørner sammen i en officiel kamp, så historikken omkring lørdagens opgør er ret tomt – men hjemmeholdet er storfavoritter hos de forskellige spiludbydere.

Kristoffer Dirksen sidder udenfor de tre første spillerunder med karantæne, mens der stadig er tvivl om, hvorvidt Kristian Geertsen har karantæne, da der har været en appel omkring en karantænesag fra en ungdomskamp i sommers, hvor han var inde omkring nogle bataljer, hvor han prøvede at skille parterne ad.

Jung har ordet

"Så gør vi os klar til et yderst spændende efterår med mange store kampe på programmet.
 
De mange gode præstationer, vi faktisk havde i foråret, har vi taget med os over fra et forår, der resultatmæssigt ikke var godt nok, men tendenserne i spillet i store del var vi, som trænertema tilfredse med.

Vi brugte kampene og træningerne til at forberede os på efterårssæsonen, og så har vi haft lidt træningskampe her i sommerpausen til at få spillet den nye trup sammen, som vi mener vil kunne gøre en rigtig god figur.

Vi starter ud med oprykkerne fra Hillerød, som vi absolut ikke forventer bliver nogen nem opgave, da de nok både kommer med selvtillid, men nok også med en respekt for os, som gør, at de nok ikke vil give os særligt meget plads inde på deres egen banehalvdel.

Til slut en stor tak til de mange fans, der altid følger os, både her i Valby Idrætspark, men så sandelig også på de mange lange udebaneture, der har været i foråret, og de bliver heldigvis ikke så lange her i efteråret.

Endelig så vil jeg godt byde dagens modstander velkommen til dagens opgør, dommertrioen samt ikke mindst klubbens sponsorer."

-Danny Jung, cheftræner
 


 

7. Andreas Theil Lundberg

Position: Forsvar/Midtbane
Født: 22-02-1992
19. Christian Bramsborg

Position: Forsvar, Midtbane
Født: 21-09-1999
17. Daniel Anusic

Position: Forsvar
Født: 25-04-1996
13. Daniel Holm

Position: Angreb
Født: 07-03-1995
77. Daniel Pedersen

Position: Angriber
Født: 24-03-1989
6. Frederik Sundstrup

Position: Forsvar/midtbane
Født: 17-12-1993
9. Hamid Khalidan

Position: Kant/Angriber
Født: 15-07-1997
30. Jesper Næsby

Position: Målmand
Født: 25-08-1981
26. Jonas Nørremark

Position: Forsvar
Født: 12-03-1996
20. Kenneth Thinter

Position: Forsvar/midtbane
Født: 11-09-1988
22. Kristoffer Dirksen

Position: Forsvarer
Født: 16-02-1993
1. Marco Brylov

Position: Målmand
Født: 21-11-1995
25. Mark Sundstrup

Position: Midtbane/angreb
Født: 30-06-1989
2. Mikkel Andersson

Position: Midtbane
Født: 17-03-1990
11. Tonni Adamsen

Position: Midtbane/angriber
Født: 15-11-1994
8. Victor Christiansson

Position: Midtbane
Født: 18-02-1998
mobil version
desktop version
- copyright [ 2003-2019 ] Dennis Sjøbeck -