facebooksøg
Boldklubben FREM
BK FREM - HIK
24. august 2019 14:00 Valby Stadion
2. Division Pulje 1
- KLIK HER OG KØB DIN BILLET NU!

Nyt fra bestyrelsen

31. juli 2017

Nyt fra bestyrelsen

Kære medlemmer, fans og venner af Boldklubben FREM.

Velkommen til en ny spændende sæson i vores klub.
Vi har rundet de 131 år, og det er vi alle stolte af, men som klub skal vi hele tiden være i bevægelse og klar til forandring og have ambitioner – det er det, der driver os! Ting kan tage tid, og det kræver en vis tålmodighed, men så længe at klubben bevæger sig FREM, så er det ikke skidt.

I den nye sæson er der naturligvis ekstra fokus på vores 1.hold, som på lørdag starter en meget spændende sæson hjemme mod Hillerød.
En del nye spillere er kommet til, og nogle har sagt farvel, det er en del af gamet, og det er vigtigt, at vores hold bliver tilført nyt blod, som giver ny tænding, inspiration og glæde. Vi har stor tiltro til vores hold og trænerteam, Danny Jung og Morten Rutkjær, og de glæder sig alle til at komme i gang.

Fra 1. august tiltræder Henrik Gundersen i en ny funktion som Team Manager, hvor Henrik blandt andet får ansvar for sundhedssektoren, sociale aktiviteter for spillerne, træningslejre og integration af nye spillere, og Henrik vil indgå i vores sportslige team med Peter Olsen, René Henriksen og Allan Jensen.
Det er en funktion, vi virkelig har manglet, og vi glæder os over, at Henrik har sagt ja tak til denne vigtige opgave.

På ungdomssiden forsætter vi med flotte resultater, også selvom vi ikke er en licensklub. Det skyldes dygtige trænere og ledere, som formår at skabe talenter via god træning, men også sociale tiltag, som er vigtigt i FREM.
Hvorvidt vi til vinter vil søge licens eller vælge en anden måde at udvikle dygtige fodboldspillere til fordel for dansk fodbold, ja, det skal overvejes i de næste måneder.

Ikke alt er en dans på roser i vores klub, og vi mangler forsat opbakning både på forældresiden og på frivilligsiden.
En stærkere forældreforening vil styrke ungdomsarbejdet, og det kan blandt andet ske ved at deltage i det frivillige arbejde til 1.holdets hjemmekampe, for jo bedre vi er til at tjene penge der, jo flere ting kan vi sætte i gang på ungdomssiden.
Helt generelt gælder det alle medlemmer: Tilbyd jeres hjælp, hvis I har et hjerte for Boldklubben FREM – det har de fleste. Det kan være som holdleder, frivillig på stadion til at sælge kaffe, øl eller kage. Eller i loungen, hvor der kan hjælpes med at tage imod vores sponsorer, i køkkenet eller i baren.
Når det er sagt, så er der gudskelov nogle, som altid støtter op både som forældre, medlemmer, og fans blandt andet på stadion. Det er helt fantastisk og det skal vi noget mere! Det er sjovere at være sammen om at løfte opgaverne til fælles glæde for vores klub.

Valby Stadion er jo forsat under renovering, og det udfordrer os væsentligt mere, end vi havde forestillet os. Vi prøver i samarbejde med Københavns Kommune/V.I. at løse tingene så godt som nu er muligt, men det er ikke optimalt hverken for tilskuere, frivillige eller sponsorer, og det beklager vi.
Når stadionrenoveringen er færdig til februar, ja, så er der sket sikkerhedsmæssige forbedringer (beton, ståltag osv.), og det er vi alle taknemlige for, men nogen opgradering af stadion i forhold til forbedrede tilskuerfaciliteter er det altså ikke. Dog kan vi glæde os over et nyt serveringsområde og nye toiletter i hjørnet ved A-indgangen, men det ændrer ikke ved, at stadion i sin nuværende form er håbløst forældet og nedslidt.

Vi har nu fået en super flot og lækker Hafnia-Hal, og så skal resten af området følge med. Det er et af vores og de øvrige klubber i Valby/Sydhavnens store visioner i de næste år; vi vil skabe et idrætsmekka for hele København, og FREM skal være en af drivkræfterne.
Vores egne faciliteter er hyggelige, men ikke tidssvarende, og det samme gælder stadion, og det kan København ikke leve med.

Lad os få en super fantastisk start på lørdag mod Hillerød og med mange mennesker på stadion og lad os sammen hjælpe vores klub FREM!

Boldklubben FREM
Bestyrelsen

7. Andreas Theil Lundberg

Position: Forsvar/Midtbane
Født: 22-02-1992
19. Christian Bramsborg

Position: Forsvar, Midtbane
Født: 21-09-1999
17. Daniel Anusic

Position: Forsvar
Født: 25-04-1996
13. Daniel Holm

Position: Angreb
Født: 07-03-1995
77. Daniel Pedersen

Position: Angriber
Født: 24-03-1989
6. Frederik Sundstrup

Position: Forsvar/midtbane
Født: 17-12-1993
9. Hamid Khalidan

Position: Kant/Angriber
Født: 15-07-1997
30. Jesper Næsby

Position: Målmand
Født: 25-08-1981
26. Jonas Nørremark

Position: Forsvar
Født: 12-03-1996
20. Kenneth Thinter

Position: Forsvar/midtbane
Født: 11-09-1988
22. Kristoffer Dirksen

Position: Forsvarer
Født: 16-02-1993
1. Marco Brylov

Position: Målmand
Født: 21-11-1995
25. Mark Sundstrup

Position: Midtbane/angreb
Født: 30-06-1989
2. Mikkel Andersson

Position: Midtbane
Født: 17-03-1990
11. Tonni Adamsen

Position: Midtbane/angriber
Født: 15-11-1994
8. Victor Christiansson

Position: Midtbane
Født: 18-02-1998
mobil version
desktop version
- copyright [ 2003-2019 ] Dennis Sjøbeck -