facebooksøg
Boldklubben FREM
BK FREM - HIK
24. august 2019 14:00 Valby Stadion
2. Division Pulje 1
- KLIK HER OG KØB DIN BILLET NU!

Middelfart venter i topbrag

4. juni 2017

Kampoptakt

Boldklubben FREM - Middelfart Boldklub
Mandag d. 5. juni kl. 15.00
Valby Idrætspark

SÆSONEN LAKKER MOD ENDEN

Foråret har ikke på alle punkter været helt, som alle omkring holdet og klubben havde håbet på pointmæssigt, men hvor der i store perioder har været de takter, som trænerteamet gerne har ville have indarbejdet.

Der resterer nu kun 3 kampe inklusiv mandagens opgør, og det er næstsidste hjemmekamp inden sommerferien. Jammerbugt venter på lørdag i det jyske, inden at mandskabet hjemme i Valby Idrætspark kan tage imod VSK Aarhus, inden sommerferien kalder for truppens vedkommende.

Forårssæsonen har indtil videre været lærerig, men har helt sikkert også tæret på spillernes stolthed, for er der noget, de gerne ville, så var det at have taget flere point ind til regnskabet.

Det koster selvfølgelig på selvtilliden at have været dominerende i store dele af kampene, der har været spillet, og så ikke fået større udbytte ud af det.

De seneste to hjemmekampe har givet pointdelinger, og der er nok ikke noget, drengene inde på banen samt trænerteamet hellere vil, end at tage maksimal pointhøst i de sidste hjemmekampe, så tilskuerne på lægterne også kan gå på sommerferie med en god følelse.

I øvrigt en sommerferie, der bliver ganske kort, da mandskabet efter den sidste kamp den 17. juni allerede under to måneder senere skal spille efterårets første turneringskamp, nemlig lørdag den 5. august. Så efter sidste fløjt har lydt fra dommerens fløjte her i foråret, så er det direkte på ferie.

Derudover ligger der et arbejde for den sportslige sektor, som skal have evalueret på spillere i truppen samt eventuelle spillere, der byder sig til udefra, så alt er gearet til, at spillerne igen møder ind til en optakt til et forhåbentligt spændende efterår, hvor der venter en masse gamle kendinge på den anden side af kridtstregen.

 
ANDENPLADSEN SKAL FORSVARES

Med 9 point op til dagens modstander og blot 9 point tilbage at spille om - samt 9 måls forskel mellem dagens to klubber - så er det stort set umuligt at tage førstepladsen fra Middelfart, som har vist sig at være konstante gennem hele foråret. Så nu gælder det om at holde FC Sydvest og Næsby BK bag sig, men de har trods alt  6 point op til Boldklubben FREM, så det burde være muligt at forsvare andenpladsen.

Inden torsdagens opgør lå hele 9 klubber reelt og kæmpede om at undgå nedrykningspladserne, men dette felt er vel skrumpet ind til kun at omfatte fire klubber; nemlig HIK og Jammerbugt, der lige nu ligger over stregen, og så Holbæk og Svendborg, der ligger under stregen. 6 point skiller disse klubber med 9 point tilbage at spille om.

Denne runde byder virkelig på nogle spændende kampe for disse klubbers vedkommende, som kan betragtes som 6-pointskampe.

Jammerbugt tager hjemme mod Fredensborg, hvor udeholdet skal vinde alle de sidste kampe og så stadig have resultaterne med sig fra de omkringliggende hold. Hjemmeholdet skal også bruge fuld point i dagens opgør for at holde mandskaberne under sig stangen.

Svendborg tager hjemme mod Holbæk, og her ligger begge klubber under stregen, men har stadig muligheden for at klare frisag.

Endelig tager HIK imod Vejgaard, der stadig teoretisk kan klare frisag, selvom de ligger sidst i tabellen, men HIK kan med en sejr tage et vigtigt skridt mod endnu en sæson i 2. Division og give oprykkerne fra Vejgaard nådesstødet i deres allerførste sæson i divisionsfodbolden.

 
DAGENS OPGØR

Dagens to mandskaber var allerede inden sæsonstart favoritter i puljen, men inden dagens opgør er noget af spændingen forduftet, da der er 9 points forskel på holdene.

Men mon ikke at begge mandskaber går ind helhjertet for at vinde kampen, da begge klubber har æren at spille for i rundens topkamp.

 

RUNDT OMKRING

I et særdeles spændende efterår, som sparkes i gang allerede den 5. august, venter der potentielle modstandere som AB, Næstved, Hvidovre og Brønshøj.

Klubber som helt sikkert vil kunne bringe en del flere tilskuere på lægterne, end tilfældet har været i foråret, hvor der kun har stået klubber på programmet fra den anden side af bælterne.

Holder de nuværende stillinger, hvor det kun ser ud til at være Fredensborg og Holbæk, der som sjællandske hold rykker ud, vil der være følgende 11 østhold i divisionen:
Næstved (nedrykker), AB (nedrykker), Avarta, B.93, Hvidovre, Brønshøj, Greve, Boldklubben FREM, HIK, Hillerød (oprykker) og Skovshoved (oprykker).

Pulje 1 vil komme til at bestå af 8 af disse hold, og de resterende 3 skal spille i den primært fynske Pulje 2.
Den endelige inddeling vil blive afgjort ved lodtrækning, når sidste runde er spillet, og alle holdene er endeligt på plads.

Pulje 3 har allerede fået tilgang af IF Lyseng fra Aarhus, og også Ringkøbing ligger godt til i forhold til oprykning og kan være rykket op i løbet af mandagen.

 

JUNG HAR ORDET

"Efter et surt nederlag til Odder i torsdagens kamp, hvor vi trods overtal i spil og store chancer måtte gå tomhændet fra banen, vender vi nu blikket mod dagens topkamp.
Middelfart er et godt hold, som mere eller mindre har gjort rent bord i turneringen, og som vi spillede en intens kamp mod sidst.

Det var en kamp, hvor vi var mere end godt med fra 2. til 90. minut. Desværre for os, scorede Middelfart efter bare 35 sekunder og på et unødvendigt lavet straffespark i overtiden.

Den helt afgørende lære i denne sæson hidtil er, at vi har brug for at score i vores gode perioder, og når vi skaber store chancer, og tilsvarende ikke give unødvendige mål væk! 

Det er klart, at sæsonens resultater ikke har levet op til hverken vores eller omgivelsernes forventninger, men jeg er sikker på, at kan vi få rettet op på disse ting, kan de erfaringer, vi trods alt tager med fra dette halve år, ruste os godt til de kampe, der kommer i efteråret. 

En ting er i hvert fald sikker: Vi kommer til at kæmpe med næb og klør i dagens kamp for at få revanche fra den omvendte kamp.

Endelig så vil jeg godt takke de fantastiske fans, der endnu engang havde taget den lange tur til grænselandet og gav en festlig kulisse udenfor kridtstregen.

Ligeledes et velkommen til alle dagens tilskuere, dommertrioen og ikke mindst vores sponsorer.

-Danny Jung, cheftræner

7. Andreas Theil Lundberg

Position: Forsvar/Midtbane
Født: 22-02-1992
19. Christian Bramsborg

Position: Forsvar, Midtbane
Født: 21-09-1999
17. Daniel Anusic

Position: Forsvar
Født: 25-04-1996
13. Daniel Holm

Position: Angreb
Født: 07-03-1995
77. Daniel Pedersen

Position: Angriber
Født: 24-03-1989
6. Frederik Sundstrup

Position: Forsvar/midtbane
Født: 17-12-1993
9. Hamid Khalidan

Position: Kant/Angriber
Født: 15-07-1997
30. Jesper Næsby

Position: Målmand
Født: 25-08-1981
26. Jonas Nørremark

Position: Forsvar
Født: 12-03-1996
20. Kenneth Thinter

Position: Forsvar/midtbane
Født: 11-09-1988
22. Kristoffer Dirksen

Position: Forsvarer
Født: 16-02-1993
1. Marco Brylov

Position: Målmand
Født: 21-11-1995
25. Mark Sundstrup

Position: Midtbane/angreb
Født: 30-06-1989
2. Mikkel Andersson

Position: Midtbane
Født: 17-03-1990
11. Tonni Adamsen

Position: Midtbane/angriber
Født: 15-11-1994
8. Victor Christiansson

Position: Midtbane
Født: 18-02-1998
mobil version
desktop version
- copyright [ 2003-2019 ] Dennis Sjøbeck -