facebooksøg
Boldklubben FREM
BKFREM - B 93
19. oktober 2019 14:00 Valby Stadion
2. Division Pulje 1
- KLIK HER OG KØB DIN BILLET NU!

Rodet affære

14. maj 2017

Der lurede tre sten sikre point da Frem hjemme tog imod Svendborg fra bunden af rækken. Efter hvad man har kunne læse de seneste dage så var spillerne opsatte på revanche, men Svendborg havde hårdt brug for point og kunne næppe tåle at sætte nogen til. Frem synes at være blevet forstærket til opgøret, men kunne igen råde over Mikkel Andersson, Rasmus Louie Larsen samt Henrik Volquardsen.

Man bemærkede at FC Svendborg  på trods af modvind satsede med tre mand helt fremme fra kampens start, og måske var det lidt af en overraskelse for Frem, og Svendborg havde i kampens start et par farlige skudforsøg, men de blev dog sendt over  eller forbi mål.

Frem havde en meget stor mulighed i kampens 9. minut, da Frem slog kontra og sendte Rasmus Louie Larsen efter en lang bold som han lige akkurat nåede på baglinjen hvor efter han hårdt sendte bolden ind foran mål til Adam Jakobsen som desværre sendte bolden forbi et halvtomt mål.

Frem havde en mulighed i det 11 minut efter et frispark i højreside bolden havnede hos Rasmus Louie Larsen som dog sparkede forbi mål. Kort efter kom Frem dog foran, et hjørnespark blev sendt til bagerste stolpe her headede Andreas Lundberg bolden på tværs til Rasmus Louie Larsen som i en klump af spillere fik sendt bolden i mål. Fra min placering lignede det et saksespark

Desværre holdt føringen sig kun i seks minutter så valgte dommeren at tildele Svendborg et straffespark, måske var det i orden det så ud som om at en Frem spiller fik spændt ben for en Svendborg spiller samtidig synes jeg den var svær at undgå da Svendborg spilleren løb baglæns ind i Frem spilleren. Men det mest irriterende var dog optakten til straffesparket hvor Frem præsterede et yders passivt forsvarsspil. Straffesparket blev sikkert sendt i mål af Jonas Hvilsom

Generelt var Frem’s spil ikke særlig godt alligevel var der imellem rene perler specielt Rasmus Louie Larsen leverede en super præstation og i det 24. minut sendte han igen bolden ind foran mål her dukkede Adam Jakobsen op og headede bolden tæt forbi mål.

FC Svendborg var dog ikke ufarlige og i det 28. minut headede en udækket Svendborg spiller bolden tæt over mål fra et par meters afstand efter et indlæg. Rasmus Louie Larsen havde et forsøg i det 30. minut efter han havde driblet sig ind i Svendborgs straffesparkfelt, men afslutningen gik forbi mål.

Passivt forsvarsspil fra Frem’s side var noget man også fik at se i det 31. minut hvor man tillod et kort indlæg fra højre side og inden foran mål stod Magnus Schou Jørgensen fri og headede bolden i mål.  2 min senere var den gal igen da bolden dumpede ned i en klynge spillere foran Frem’s mål, det lykkedes dog med nød og næppe at få bolden sparket væk.

Svendborg var tilfredse med føringen og trak sig tilbage og Frem indledte en offensiv og i det 37. minut var Frem tæt på en udligning, da Andreas Lundberg headede på undersiden af overliggeren.

Kort efter kom Dommeren lidt i centrum, da Mikkel Andersson og Jonas Hvilsom og det endte med at Svendborg spilleren skubbede Frem spilleren omkuld, noget som kampens ene linjedommer så. Dommeres som blev tilkaldt af linjedommeren var dog i gavehumør og stak Svendborg spilleren et gult kort, noget billigt.

I Halvlegens sidste minut slap Mikkel Andersson igennem på baglinjen og han sparkede hård på Svendborg’s keeper som parerede til hjørnespark.  I det andet overtidsminut lykkedes det Frem at udligne med et rigtig flot mål, da Adam Jakobsen sendte bolden ind foran mål, her sendte Beran Camili bolden videre med en blød pote til  Rasmus Louie Larsen som sparkede bolden sikkert i mål.

Svendborg ændrede taktik i anden halvleg, og valgte en lidt mere defensiv spillestil formentlig i forsøg på at udnytte den kraftige medvind til nogle kontra angreb.

Anden halvleg blev ikke specielt god, set med Frem øjne den defensive Svendborg taktik gav Frem problemer med at skabe chancer, og omvendt så fik Svendborg stort set intet ud af de lange bolde. Farlige chancer var der næsten ingen af.

Det kan dog nævnes at Svendborg havde et Frispark i det 68. minut som blev sendt tæt forbi mål. Frem’s Jeppe Østenkær havde et skudforsøg i det 70 minut bolden sad dog lige i favnen på keeperen.

Frem burde dog have scoret i det 81. minut da Ibrahim tog et indkast hurtigt til Jeppe Østenkær som fra baglinjen spillede skråt bagud ind mod midten til indskiftede Daniel Holm, men skuddet fra Frem spilleren var for svagt og keeperen fik reddet.

Resten af kampen forsvarede Svendborg sig med alle mand, det var tydeligt at de havde brugt alt, og det lykkedes ikke Frem at score yderligere ej heller at skabe chancer. Kampen endte derfor 2-2

Jeg må indrømme at jeg var en anelse  skuffet over dels spillet og dels resultatet og hvis det ikke bliver bedre tvivler jeg på at 2. pladsen i tabellen kan forsvares.

Næste kamp er på lørdag i Aalborg hvor modstanderen er rækkens bundhold Vejgaard, kampen afvikles på ”Soffy Road”  (Sofievej 31) kl. 15:00

13/05/2017 Kl. 15:00 2. Division Kvalifikationsspil

FREM - Svendborg 2-2 2-2 
1-0 Rasmus Louie Larsen (14)
1-1 Jonas Hvilsom (20) str.
1-2 Magnus Schou Jørgensen (31)
2-2 Rasmus Louie Larsen (45+2)

Marco Brylov

Henrik Volquardsen (Sebastian Avanzini 79), Christian Stokholm (anfører), Alexander Back, Ibrahim Badran

Beran Camili (Daniel Holm 69), Mikkel Andersson, Andreas Theil Lundberg, Rasmus Louie Larsen

Jeppe Østenkær, Adam Jakobsen (Mark Sundstrup 59)

Sebastian Sørensen, Basti Sørensen Abildå og Alexandre Happi blev ikke benyttet.

Advarsler:
Jonas Hvilsom, Svendborg (60)
Theis Andersen, Svendborg (62)
 

Dommer: Casper Thorsøe Jr., Kbh K

Tilskuere: 704 

 

 

 

 

 

7. Andreas Theil Lundberg

Position: Forsvar/Midtbane
Født: 22-02-1992
19. Christian Bramsborg

Position: Forsvar, Midtbane
Født: 21-09-1999
17. Daniel Anusic

Position: Forsvar
Født: 25-04-1996
13. Daniel Holm

Position: Angreb
Født: 07-03-1995
77. Daniel Pedersen

Position: Angriber
Født: 24-03-1989
6. Frederik Sundstrup

Position: Forsvar/midtbane
Født: 17-12-1993
9. Hamid Khalidan

Position: Kant/Angriber
Født: 15-07-1997
30. Jesper Næsby

Position: Målmand
Født: 25-08-1981
26. Jonas Nørremark

Position: Forsvar
Født: 12-03-1996
20. Kenneth Thinter

Position: Forsvar/midtbane
Født: 11-09-1988
22. Kristoffer Dirksen

Position: Forsvarer
Født: 16-02-1993
1. Marco Brylov

Position: Målmand
Født: 21-11-1995
25. Mark Sundstrup

Position: Midtbane/angreb
Født: 30-06-1989
2. Mikkel Andersson

Position: Midtbane
Født: 17-03-1990
11. Tonni Adamsen

Position: Midtbane/angriber
Født: 15-11-1994
8. Victor Christiansson

Position: Midtbane
Født: 18-02-1998
mobil version
desktop version
- copyright [ 2003-2019 ] Dennis Sjøbeck -