facebooksøg
Boldklubben FREM
Slagelse B&I - BK FREM
21. oktober 2018 15:00 Slagelse Stadion
2. Division

Kommer sejren i weekenden?

11. maj 2017

Kampoptakt

Boldklubben FREM-FC Svendborg 

Lørdag 13. Maj Kl: 15:00

Valby Idrætspark

SVIPSER I GRÆNSELANDET

 

Da Boldklubben FREM sidste weekend gæstede grænselandet med forhåbning om at tage den første sejr i tre uger, så var det desværre også med flere spillere siddende udenfor på grund af skader samt en enkelt karantæne.

Derfor måtte trænerteamet også have fat i den høje hat og ryste den godt og grundigt, hvilket betød, at U19 spilleren Frederik Voss blandt andet var blevet hevet op i truppen, og faktisk fik sin debut som starter i Tønder.

En absolut godkendt debut, hvor 2. halvleg klart var den bedste, men uanset den personlige succes for den tredje ungdomsspiller af egen avl som fik debut indenfor det seneste år, så var det ikke en godkendt indsats, det der blev vist frem i Tønder lørdag eftermiddag.

For mange spillere præsterede ikke i opgøret, og faktisk kunne man ikke indvende noget mod, at hjemmeholdet tog sejren, men udfaldet af kampen kunne have taget et andet udfald, hvis Jeppe Østenkærs hovedstød i 1. halvleg fra kanten af feltet, ikke var blevet reddet inde på stregen af en forsvarsspiller, som fik headet afslutningen til hjørnespark, lige inden den strøg ind i krogen.

Kort forinden havde Boldklubben FREM en endnu større chance, da Daniel Holm forsøgte at afslutte fra en spids vinkel,og afslutningen gik i sidenettet. Havde overblikket været der, så havde Basti Abildå stået helt fri inde foran målet langt fra nogle markeringer, og hjemmeholdet kunne have været under pres.

Kampen viste, at såfremt alle ikke er klar fra start, så kan alle hold i rækken slå Boldklubben FREM, så spillerne må inden kampen fløjtes i gang se indad, og så være fokuseret og klar fra start.

TÆT PÅ SIDSTE UDKALD

For dagens gæster fra FC Svendborg er det tæt på at være sidste udkald, hvis de ikke skal tage en af de fire nedrykningspladser.

Med blot 5 point af 27 mulige her i forårets turnering, og med blot 21 point tilbage at spille om, bliver det sværere og sværere at komme over nedrykningsstregen. Den ene sejr til svendborgenserne har hentet, ligger godt i måned tilbage, og blev hentet mod nyoprykkerne fra Vejgaard, der ligger sidst i tabellen.

I weekenden tabte Svendborg en rigtig 6 points kamp hjemme til Jammerbugt FC med 1-2, og det betyder at de netop har 7 point op til Jammerbugt som lige nøjagtig ligger på den rigtige side af stregen med 19 point.

LØRDAGENS KAMP

Efter tre nederlag i streg og to udebanekampe, er det igen blevet tid til at tørne ud hjemme her i Valby Idrætspark, og selv om to af disse nederlag er svære at sluge, så tørster spillerne helt sikkert efter igen at stå foran et talstærkt hjemmepublikum.

Faktisk har der til forårssæsonens fire første hjemmekampe været i gennemsnit 761 tilskuere tilstede her i Valby Idrætspark, hvilket er gennemsnitlig 52 tilskuere mere per kamp end den næstbedste, hvilket er Thisted fra oprykningsspillet, så ganske imponerende med den flotte opbakning der har været, og som meget gerne skulle fortsætte i resten af forårets hjemmekampe.

Forhåbentligt kommer drengene inde på banen igen op på hesten og tager forårets femte sejr i hus, men nogen nem opgave venter der ikke i dagens opgør.

Som tidligere nævnt, så er det ved at være sidste udkald for dagens gæster fra FC Svendborg, og de skal næste have point ind på kontoen i dag, selv om to af de hold der ligger lige over dem mødes i dagens runde.

Med 7 point op til over stregen og dårligere målscorer samt kun 21 point tilbage at spille om, skal svendborgenserne snart have nogle sejre i hus. Foreløbigt er det blevet til 1 sejr, 2 uafgjorte og 6 nederlag, så hvis de ikke går målrettet efter sejren i dagens opgør, vil det være lidt underligt.

Kommer FC Svendborg uden at pakke sig ned, så bør der være inviteret op til, at noget af det flotte fodbold der er blevet vist i en stor del af forårets spilleminutter kan eksekveres. Truppen er uden karantæner, men de sidste to uger har været lidt hårdt ved truppen, da flere spillere d

 

øjer med nogle småskader, og flere er tvivlsomme om de er nået at blive klar til dagens opgør. 

RUNDT OMKRING

Når sommerferien er overstået efter en kort pause, så er Boldklubben FREM meget tæt på at have sikret sig en plads i efterårets 2. division.

Oppe fra 1. division er det nu sikkert, at AB rykker ned, og de er meget tæt på at få følgeskab af Næstved, der har 5 point op til Fc Fredericia og Nykøbing FC på den anden siden af nedrykningsstregen.

Fra Danmarksserien ser det u

d til at det bliver Hillerød fra pulje 1 der rykker op, mens pulje 2 er et lidt mere tæt kapløb, men umiddelbart ser det ud til at blive AB Tårnby, men de er skarpt forfulgt af Skovshoved og Ledøje-Smørum.

I pulje 3 og 4 er det f

ynske og jyske hold som kæmper, og disse burde Boldklubben FREM ikke umiddelbart kunne blive parret med til efteråret. I 2. divisions oprykningsspil er Thisted FC meget tæt på oprykningen, mens 2. pladsen der ligeledes giver oprykning lige nu ligger til Brabrand, der har 5 og 7 point ned til Avarta og Kolding IF samt B93 med blot 21 point tilbage at spille om. 

JUNG HAR ORDET

Kampen mod Sydvest var den dårligste præstation i denne sæson. Jeg er med på at fraværet af mange rutinerede kræfter kan spille en rolle, men omvendt giver det en mulighed for at bringe andre konstellationer og energier i spil.

Arbejdsindsatsen var som sådan fin nok hos de fleste, men alt for mange spillere ramte ikke det tekniske niveau som er nødvendigt for at skabe chancer og undgå omstillinger imod.

Og så bliver det en rodet omgang, hvor vi skal omstille os til at forsvare allerede inden vi rigtigt får sat vores angreb i gang.

Derfor glæder vi os til Svendborg kampen, hvor vi hurtigt kan få vendt skuden ved at komme ud med en god attitude og energi, krydret med at vi forhåbentligt er bedre med bolden. Det handler kort sagt om parathed med og uden bold.

Endelig, så vil jeg godt takke de fantastiske fans, der endnu engang havde taget den lange tur til grænselandet og gav en festlig kulisse udenfor kridtstregen.

Ligeledes et velkommen til alle dagens tilskuere, dommertrioen og ikke mindst vores sponsorer.

Danny Jung, cheftræner

 

5. Abdoulie Njai

Position: Midtbane, Back
Født: 10-07-1997
25. Alexander Green

Position: Midtbane
Født: 04-05-1992
15. Andreas Horsebøg

Position: Midtbane
Født: 05-08-1998
7. Andreas Theil Lundberg

Position: Forsvar/Midtbane
Født: 22-02-1992
14. Benjamin Warlo

Position: Angreb
Født: 05-05-1992
10. Beran Camili

Position: Midtbane/Angreb
Født: 01-04-1991
18. Deniz Karaca

Position: Forsvar
Født: 15-11-1998
16. Frederik Hansen

Position: Angriber
Født: 27-01-1999
30. Frederik Mehder

Position: Målmand
Født: 20-11-1994
6. Frederik Sundstrup

Position: Forsvar/midtbane
Født: 17-12-1993
23. Gustav Gjøg

Position: Forsvar/midtbane
Født: 06-02-1997
9. Hamid Khalidan

Position: Kant/Angriber
Født: 15-07-1997
19. Hervé Gamys

Position: Midtbane
Født: 11-03-1998
12. Ibrahim Badran

Position: Forsvar/midtbane
Født: 16-02-1994
4. Jonas Nørremark

Position: Forsvar
Født: 12-03-1996
20. Kenneth Thinter

Position: Forsvar/midtbane
Født: 11-09-1988
22. Kristoffer Dirksen

Position: Back
Født: 16-02-1993
13. Mads Severinsen

Position: Forsvarer/MIdtbane
Født: 12-06-1991
1. Marco Brylov

Position: Målmand
Født: 21-11-1995
21. Marius Finsen

Position: Angreb
Født: 15-03-1999
2. Mikkel Andersson

Position: Midtbane
Født: 17-03-1990
17. Simon Skibsted

Position: Angriber
Født: 25-11-1991
11. Tonni Adamsen

Position: Midtbane/angriber
Født: 15-11-1994
8. Victor Christiansson

Position: Midtbane
Født: 18-02-1998
mobil version
desktop version
- copyright [ 2003-2018 ] Dennis Sjøbeck -