facebooksøg
Boldklubben FREM

Jylland kalder igen, igen

4. maj 2017

Kampoptakt

FC Sydvest 05 - Boldklubben FREM
Lørdag d. 6. maj kl. 15.00
BankParken Tønder


 

Ærgrelse ad libitum

For anden weekend i streg hentede Boldklubben FREM et nederlag, og i lørdags var det i topopgøret mod Middelfart, at der ikke blev hentet point ind til kontoen, selv om chancerne til det var der i rigeligt mål.

10 point er gået til spilde i forårets foreløbigt otte spillede kampe, og der burde have været sat flere point ind på kontoen, men effektiviteten skal forbedres i front, og det kunne jo snildt være vendepunktet nu, hvor turneringen er nået halvvejs igennem, og spillere og trænerteam har stået overfor alle modstanderne.

Ikke i egne hænder mere

Førstepladsen, som Middelfart overtog forrige weekend, og som Boldklubben FREM meget gerne vil tilbageerobre, kan ikke mere selv afgøres, da afstanden mellem de to klubber er på 4 point, og selv med en sejr over Middelfart i returopgøret Grundlovsdag den 5. juni i Valby Idrætspark, så er Boldklubben FREM afhængige af, at fynboerne sætter yderligere point til.

Det kunne måske allerede være i weekenden, da Middelfart skal til HIK, og hjemmeholdet HIK, der havde en noget nær forfærdelig start på sæsonen med blot 1 point i sæsonåbneren og efterfølgende 5 nederlag i træk, ser ud til endelig at være vågnet op, da de har hentet 2 sejre i træk på 2-0.

Utrolig opbakning

Man kan ikke skrive det ofte nok, og endnu engang i den forgangne weekend, kunne BK FREM Support sende endnu en bus afsted til en udebanekamp og give drengene inde på banen en fantastisk støtte, og tilskuerne var vidner til et topmotiveret og tændt mandskab, der hele kampen igennem spillede en pæn omgang fodbold, der desværre ikke rakte til point, men det tager ikke pusten fra klubbens 12 mand.

I den kommende weekend drager en busfuld afsted allerede fredag middag - denne gang for at indlogere sig to dage på hotel i Tyskland, hvilket helt sikkert nok skal blive rigtig festligt - og med det sociale, der er indlagt på turen, så må man håbe, at supporterne lige når at tage en afstikker tilbage til Danmark og Tønder lørdag eftermiddag, når FC Sydvest venter kl. 15.00 i Tønder. Herefter vender bussen efter kampen igen tilbage til hotellet i Tyskland for at holde en sammenkomst, der nok kommer til at stå i øldåsernes tegn, inden at de endelig igen vender retur søndag aften til Sydhavnen.

Se, det er hvad man kalder for rigtig fan støtte, uanset at resultaterne ikke helt har været, som man kunne have ønsket sig.

Lørdagens opgør

I sæsonåbneren den 18. marts hjemme i Valby Idrætspark var det mod netop lørdagens modstander fra FC Sydvest, der ventede, og kampen endte meget misvisende med 1-1 foran lidt over 1.000 tilskuere, selv om det officielle tal der blev annonceret sagde 770, men der var misset et tælleapparat i optællingen, og i det opgør, kunne og burde Boldklubben FREM have afgjort kampen lang tid før tid, men i det døende minut, inden kampen gik ud i overtid, fik gæsterne noget uretfærdigt skubbet bolden ind til 1-1.

På lørdag skal drengene tilbage på sporet igen mod midterholdet, der har fået skabt lidt luft ned til nedrykningsstregen på 5 point, og der hersker ingen tvivl om, at lørdagens modstander må forventes at være væsentligt bedre på hjemmebanen, end hvad de er på udebane.

14 af deres indtil videre 20 point er hentet hjemme på BankParken Tønder, hvilket vil sige, at de har vundet 4, spillet 2 uafgjorte og blot tabt 1 kamp, men det er faktisk nøjagtig den samme statistik, som Boldklubben FREM kan fremvise, blot på udebane.

Men hjemmeholdet har nok tanket lidt selvtillid i de seneste 3 kampe, hvor de har hentet 7 point, så nem bliver opgaven ikke.

På de sociale medier kan der anes noget utilfredshed med forårets første kampe, men helt objektivt har drengene spillet rigtig flot fodbold i store dele af kampene, der er afviklet, og fighten og intensiteten har været forbilledlig, men der mangler lige den allersidste kynisme i begge ender for at det bliver rigtig sjovt, og der er nok intet, som hverken trænerteam eller spillertruppen hellere vil end at henrykke klubbens fans igennem samtlige 90 plus minutter i hver eneste kamp, men sådan er fodboldens verden altså bare ikke skruet sammen – modstanderen vil også gerne have noget at sige – det uanset hvordan man så opfatter deres tilgang til fodbold, så er det deres valg.

Men formår Danny Jung og Morten Rutkjær sammen med spillerne at hente den vigtige udebanesejr, samtidig med at der måske kommer en hjælpende hånd fra HIK på lørdag, så ser det igen rigtig fornuftigt ud i tabellen.

Jung har ordet

Kampen i lørdags var i korte træk resultatet af en sekvens af dårlige defensive aktioner, der førte til det første mål, og hasarderet målmandsspil, der førte til det andet mål. Alt derimellem sad vi fint på dog uden at have den afgørende skarphed. 

Efter det ærgerlige nederlag i Middelfart er vi sultne efter at toppe de ellers gode præstationer med en sejr! Sejre er så vigtige i bestræbelserne på at få skabt tro på tingene, points på kontoen og avancere i tabellen.
Vi har ikke glemt FC Sydvests sene udligning i sæsonpremieren, som selvfølgelig ærgrede os meget. FC Sydvest har spillet en rigtig flot sæson indtil videre, og er med helt i toppen, når man regner antal vundne points i denne sæson.

Det bliver en svær kamp på deres hjemmebane, og vi skal finde lidt mere kynisme frem, hvis vi skal trække os sejrrigt ud af matchen. Vi glæder os!

-Danny Jung

7. Andreas Theil Lundberg

Position: Forsvar/Midtbane
Født: 22-02-1992
10. Beran Camili

Position: Midtbane/Angreb
Født: 01-04-1991
11. Daniel Holm

Position: Angreb
Født: 07-03-1995
9. Daniel Pedersen

Position: Angriber
Født: 24-03-1989
18. Deniz Karaca

Position: Forsvar
Født: 15-11-1998
16. Frederik Hansen

Position: Angriber
Født: 27-01-1999
30. Frederik Mehder

Position: Målmand
Født: 20-11-1994
26. Frederik Widell

Position: Forsvar
Født: 07-03-1997
8. Hamid Khalidan

Position: Kant/Angriber
Født: 15-07-1997
19. Hervé Gamys

Position: Midtbane
Født: 11-03-1998
14. Jonas Nørremark

Position: Forsvar
Født: 12-03-1996
22. Kristoffer Dirksen

Position: Back
Født: 16-02-1993
1. Marco Brylov

Position: Målmand
Født: 21-11-1995
25. Mark Sundstrup

Position: Midtbane/angreb
Født: 30-06-1989
2. Mikkel Andersson

Position: Midtbane
Født: 17-03-1990
13. Saâd Abbouch

Position: Angriber
Født: 21-09-1997
17. Simon Skibsted

Position: Angriber
Født: 25-11-1991
24. Triston Hall

Position: Midtbane
Født: 03-12-1993
mobil version
desktop version
- copyright [ 2003-2018 ] Dennis Sjøbeck -