facebooksøg
Boldklubben FREM
BK FREM - HIK
24. august 2019 14:00 Valby Stadion
2. Division Pulje 1
- KLIK HER OG KØB DIN BILLET NU!

Lad det gode spil fortsætte

20. april 2017

Kampoptakt

Boldklubben FREM - Odder IGF
Lørdag d. 22. april kl. 15.00
Valby Idrætspark

TOP MOD MIDT

Forårssæsonen er snart halvvejs igennem, og med lørdagens opgør spilles kamp nummer syv på blot fem uger.

Weekendens modstander fra Odder IGF Fodbold har været lidt i vælten i medierne inden sæsonstart, hvilket har betydet, at de er blevet fratrukket 6 point her i forårets turnering, samt at de starter med minus 6 point i efteråret, uanset om det hedder divisionsfodbold eller Danmarksserien.

Gæsterne er kommet lidt svingende i gang med henholdsvis to sejre, to pointdelinger samt to gange nederlag og har dermed hentet 8 point foreløbigt i forårssæsonen mod Boldklubben FREMs 14 point, der har betydet, at dagens hjemmehold er ubesejrede i Kvalifikationsspillet - i øvrigt som det eneste mandskab overhovedet.

FJERDE GANG

Endnu engang venter der en ny modstander her i forårssæsonen, som Boldklubben FREM ikke tidligere har krydset klinger med, og det er godt nok lidt usædvanligt at møde så mange klubber, som der ikke tidligere har været spillet imod. Men nu er det efter dagens opgør også et overstået kapitel her i forårets turnering.

Turneringen er halvvejs i næste weekend, hvor det gælder Middelfart på udebane, og så vendes turneringen om, så der blot resterer otte kampe.

Boldklubben FREM spiller for øvrigt to udekampe i træk inden næste hjemmekamp, og i den anden udekamp mod FC Sydvest 05 venter der helt sikkert en ekstraordinær tur for supporterne, som har arrangeret overnatning i Tyskland inden kampen, lige som der i næste weekend er arrangeret bustur til Middelfart.

WEEKENDENS OPGØR OG RUNDT OMKRING

Boldklubben FREM har ikke tabt i de seneste 10 turneringskampe - og ligeledes ikke tabt i 7 hjemmekampe i streg - og med 2. påskedags kamp in mente, så er det svært at få armene ned og ikke tro på, at stimen fortsætter efter lørdagens kamp.

Klubberne har ikke tidligere tørnet sammen, og stillingen i tabellen siger, at det er en kamp mellem topholdet og et midterhold, men havde der ikke været den palaver inden sæsonstarten, hvor dagens modstander fik frataget 6 point, ville Odder IGF have indtaget placeringen som 4'er i tabellen.

Med sidste rundes resultater fik Boldklubben FREM skabt yderligere afstand ned til 4. pladsen, så den nu hedder 14 point, mens der er hele 18 point ned til nedrykningsstregen, så et af de overordnede mål for sæsonen, der hedder at være divisionsmandskab efter sommerferien, er tæt på at være opfyldt.

Odder IGF tog en pæn sejr i weekenden på hjemmebane, da det blev til 2-0 over det teknisk dygtige HIK-mandskab, der har fået en rædselsfuld start på forårssæsonen.

Her i nedrykningsspillet begynder der at tegne sig et billede af ni klubber, der kommer til at kæmpe om at undgå de fire nedrykningspladser, og set med sjællandske øjne, så tegner billedet ikke synderligt godt, da både Fredensborg, Holbæk og HIK ligger under stregen.

Som udgangspunkt vil Odder nok stille sig tilfreds med det éne point, de har fra start, da Valby Idrætspark er et svært sted at tage point med hjem fra, og så må vi se, om trænerteamet har fået lagt den rette slagplan for at løsne op for dette, så alle 3 point for femte kamp i streg kommer i hus. På positivsiden er det også, at Boldklubben FREM endnu ikke er gået fra banen i forårssæsonen uden at have scoret, og i den anden ende er der kun gået tre mål ind, og tre gange har defensiven holdt clean-sheet - heraf i de to seneste opgør.

I oprykningsspillet ligger Thisted og Brabrand stadig godt til i tabellen til at tage de to oprykningspladser til 1. Division, mens det fra denne række er tæt på, at AB's skæbne er beseglet, og det kunne meget vel være Næstved, der gjorde dem følgeskab.

I de fire Danmarksseriepuljer ser det ud til, at det bliver to sjællandske klubber, der rykker op sammen med en fynsk og jysk klub.

Holder disse placeringer nogenlunde, så kunne det godt se ud til, at der i efteråret venter nogle særdeles spændende kampe mod klubber som AB, Næstved, Hvidovre og Brønshøj, som virkelig vil kunne trække tilskuere til Valby Idrætspark, men som også vil give et ekstremt svært program.

Der resterer 30 point mere at spille om, så kan cheftræner Danny Jungs tropper fortsætte det gode arbejde, de indtil videre har lagt for dagen, så varer det ikke mange runder, inden at det er 100% sikkert, at der efter sommerferien igen venter nogle klassiske opgør mod modstandere fra hovedstadsområdet igen.

Nu er det nok ikke noget, nogen havde regnet med ville blive et aktuelt emne at snakke om at undgå nedrykning med det forspring, som Boldklubben FREM startede med, men det er alligevel altid rart at kunne krydse nogle ting af på vejen i kampprogrammet.

Der er mange andre ting, som kunne være lækre at indfri såsom at komme igennem kvalifikationsspillet som vindere og være ubesejrede, når vi når vejs ende i juni måned, og så selvfølgelig at holde så mange clean-sheets som muligt.

JUNG HAR ORDET

"10 kampe uden nederlag!"

"Denne sæson: 6 kampe 14 points og en målscore på 10-3. Vi er inde i en god stime.

Kampen mod Næsby var med afstand den bedste præstation i denne sæson. 75 minutters dominans, fine chancer, optræk til endnu mere samt en god defensiv præstation. Super præstation af unge Adam Jakobsen i front samt de tre indskiftere Basti, Øst og Hamid. Vigtigt!

Grunden til det kan findes mange steder.

Klart koncept, som sidder mere og mere, hårdt arbejde begge veje, sulten og skadesfri trup, bedre baner, modstander der vil spille og dermed åbner sig lidt.

Er der så ikke plads til forbedringer?

JO! (heldigvis..) Vi skal fortsat bygge på formen og evnen til at arbejde højintenst i længere tid af gangen og i slutningen af kampen. 

Vi skal have omsat nogle af de optræk til chancer lidt bedre, og så skal vi øve os i at forsvare lavt, så vi har et alternativ og kan kontrollere kampen bedre uden bold.

Vi glæder os til at få Odder på besøg. Det er en modstander, som er klart bedre, end tabellen viser, men måske er lidt tynget af presset for at skrabe de nødvendige points sammen. De gjorde det fint i mandagens kamp mod HIK, som de vandt 2-0.

Jeg forventer en kamp med Boldklubben FREM i téten, og som er klar på at investere det, der skal til for at lukke en kompakt modstander op, samtidig med at der dæmmes op for omstillinger og især hjørnespark imod os.

Jeg forventer at vi holder niveauet fra i mandags, så vi kan bygge videre på den opadgående kurve og forlænge den gode stime som ubesejrede i 10 kampe, og hvor vi ikke har tabt 7 kampe i træk herhjemme i Valby Idrætspark.

Tak til alle de fans, der var mødt op på Fyn, og tak til alle dem, der bakker herhjemme i Valby Idrætspark. Det betyder meget for os!" 

-Danny Jung, cheftræner

 

 

 

7. Andreas Theil Lundberg

Position: Forsvar/Midtbane
Født: 22-02-1992
19. Christian Bramsborg

Position: Forsvar, Midtbane
Født: 21-09-1999
17. Daniel Anusic

Position: Forsvar
Født: 25-04-1996
13. Daniel Holm

Position: Angreb
Født: 07-03-1995
77. Daniel Pedersen

Position: Angriber
Født: 24-03-1989
6. Frederik Sundstrup

Position: Forsvar/midtbane
Født: 17-12-1993
9. Hamid Khalidan

Position: Kant/Angriber
Født: 15-07-1997
30. Jesper Næsby

Position: Målmand
Født: 25-08-1981
26. Jonas Nørremark

Position: Forsvar
Født: 12-03-1996
20. Kenneth Thinter

Position: Forsvar/midtbane
Født: 11-09-1988
22. Kristoffer Dirksen

Position: Forsvarer
Født: 16-02-1993
1. Marco Brylov

Position: Målmand
Født: 21-11-1995
25. Mark Sundstrup

Position: Midtbane/angreb
Født: 30-06-1989
2. Mikkel Andersson

Position: Midtbane
Født: 17-03-1990
11. Tonni Adamsen

Position: Midtbane/angriber
Født: 15-11-1994
8. Victor Christiansson

Position: Midtbane
Født: 18-02-1998
mobil version
desktop version
- copyright [ 2003-2019 ] Dennis Sjøbeck -