facebooksøg
Boldklubben FREM
B 93 - FREM
21. august 2019 19:00 Østerbro Stadion
2. Division Pulje 1

10 på stribe

15. april 2017

Kampoptakt

Næsby Boldklub - Boldklubben FREM
Mandag d. 17. april kl. 15.00
ALPI Arena, Næsby

Topkamp

For første gang i forårssæsonen møder Boldklubben FREM et mandskab, der ligger i den øverste tredjedel af tabellen, og som sådan kan kampen 2. påskedag på udebane mod Næsby betragtes som et topopgør, selv om der er et forspring på 11 point mellem placeringen som 1´er og 4´er.

Fire af de første fem spillerunder har budt på modstandere, som Boldklubben FREM aldrig tidligere har stået over for, men nu venter der igen en modstander i form af Næsby Boldklub, som er nordlig forstad til Odense, og som Boldklubben FREM tidligere har mødt tre gange. Seneste to opgør var tilbage i efteråret 2015, hvor Boldklubben FREM var placeret i Pulje 2, og som Boldklubben FREM vandt foran klubber som Nykøbing FC og Fremad Amager, der begge nu ligger rækken højere i 1. Division.

Lige statistik

De tre tidligere opgør mellem mandagens modstandere kan stort set ikke blive mere lige, da hver klub har hentet en sejr samt delt én gang i porten og målscoren siger 5-4 i Boldklubben FREMs favør. På positivsiden tæller det, at den ene gang som Boldklubben FREM har spillet i Næsby, der blev det til en sikker sejr på 3-0. Kampen forinden i Valby Idrætspark var endt 2-2, efter at hjemmeholdet havde ført 2-0 og brændt gevaldige chancer i begge halvlege, så Næsby var noget heldigt kunne drage hjem til Fyn med point på kontoen. Kampen blev i øvrigt udsat med 45 minutter, da Næsby på vej over til Sjælland var blevet ramt af et maveonde hos flere af deres spillere.

Det er point, der tæller

Med tanke på at mandskabet ikke har tabt i de seneste 9 turneringskampe, er spillerne nok ekstra motiverede for at gå ud og gøre en god indsats på mandag, så statistikken kan blive forbedret. De jagter deres femte kamp i streg på udebane uden nederlag og så i øvrigt være ubesejret i forårets turnering.

Man kan synes, hvad man vil som tilskuer, at spillet måske ikke altid er helt prangende, hvilket var tilfældet i de sidste 45 minutter i torsdags, men i fodbold er der altså kun en ting, der tæller, og det er hvem, der har flest point sat ind i tabellen, når sæsonen afsluttes, og her har det nye trænerteam og spillere vist klasse i foråret.

Fem kampe med to afgjorte og tre sejre i de seneste kampe har givet 11 point, og selv om man godt vil have, at spillerne inde på banen spiller sprudlende fodbold, så er der altså også et mandskab på den anden side, der vil være med, og når man så, som tilfældet har været i de første kampe, møder et mandskab, der står langt nede, så er det altså svært at spille champagnefodbold.

På positivsiden skal der også skæves til, at der to gange er hentet clean-sheet samt ikke mindst, at holdets offensivspiller Daniel Holm nu for fjerde gang i foråret har scoret i en kamp - heraf de tre seneste - og når selvtilliden kommer, så er det også helt naturligt, at en sådan stime har det med at fortsætte.

Mandagens kamp

Selv om Boldklubben FREM for sjette kamp i træk stiller op som mindre favoritter i opgøret, så venter der en særdeles svær kamp, da Næsby har hentet 12 af sine 16 point på hjemmebanen, mens Boldklubben FREM har hentet 11 af 15 mulige point foreløbigt, og faktisk er det eneste mandskab sammen med VSK Aarhus, som endnu ikke har tabt på udebane i Kvalifikationsspillet.

Men ikke kun det, at Næsby har vist sig som stærke modstandere på sin hjemmebane, så er der jo også det hensyn at tage, at Boldklubben FREM i vinterpausen sagde farvel til flere profiler og derfor har og skal have spillet nye spillere ind på holdet, og det tager altså noget tid, samtidig med at den nye spillestil skal ind på rygraden, og det tager altså tid at få alle disse ting til at gå op i en højere enhed, og der er helt sikkert intet, spillerne hellere ville, end at gå ud og spille en omgang totalfodbold og køre modstanderen ud af banen, men sådan fungerer mekanismerne bare ikke.

Men endnu engang så sender klubbens fantastiske supportere en bus afsted for at hjælpe spillerne udenfor banen - og det endda i en miniferie - og forhåbentligt kan spillerne honorere denne opbakning med den fjerde sejr på stribe.

Jung har ordet

"Himmel og helvede. Jeg sad sent torsdag aften og så vores kamp mod Vejgaard igennem igen. Jeg nåede kun første halvleg, inden søvnen overmandede mig. Jeg sov fortræffeligt og drømte om fint spil, aggressivt pres, utallige dybe løb, gode chancer og et fantastisk mål.

Fredag morgen, da anden halvleg blev genset, dalede humøret dog en smule. Hvordan i alverden kan vi præstere så forskelligt fra første halvleg? 

Vi kan jo aldrig helt bestemme, hvordan modstanderne vil spille, men når vi erfarer, at de konsekvent losser bolden fremad og maser på derfra, så nytter det altså ikke, at vi laver dumme frispark, giver 237 hjørnespark væk på 15 min, ikke tør holde i bolden, når vi endelig har den eller ikke straffer dem på vores omstillinger.

Jeg er med på, at vi grundet skade til vores anfører og karantæne til Back var nødsaget til at rokere rundt i det centrale forsvar med dertil hørende usikkerhed, men en så simpel spillestil skal vi altså kunne afmontere bedre. 

Når det så er sagt, så klarede vi os OK på de ting, vi gerne vil måle på: nemlig antal chancer, dybe løb, vundne dueller og returbolde samt ikke mindst en sejr med et clean sheet. Absolut godkendt!
 
Kampen mod Næsby bliver en helt anden forestilling. Jeg synes, de hører til et af rækkens bedste mandskaber (sammen med Middelfart, Jammerbugt og os selv). Alle spillere kan noget, holdet spiller godt med struktur og ideer, og klubben virker i det hele taget godt ledet og med en klar plan for fremtiden.

Vi glæder os til at møde en mere spillende modstander, hvor vi håber på at kunne finde de rigtige rum og dermed tippe kampen over på vores præmisser. Alt sammen drevet af vores fællesskabsfølelse, engagement og glæde ved at spille. Jeg forudser en tæt og velspillet kamp på det hyggelige stadion.

Til sidst vil jeg godt sige, at det betyder rigtig meget med den fan-støtte, vi får hjemme såvel som ude. Klasse!!.
 
-Danny Jung, cheftræner
 

 

7. Andreas Theil Lundberg

Position: Forsvar/Midtbane
Født: 22-02-1992
19. Christian Bramsborg

Position: Forsvar, Midtbane
Født: 21-09-1999
17. Daniel Anusic

Position: Forsvar
Født: 25-04-1996
13. Daniel Holm

Position: Angreb
Født: 07-03-1995
77. Daniel Pedersen

Position: Angriber
Født: 24-03-1989
6. Frederik Sundstrup

Position: Forsvar/midtbane
Født: 17-12-1993
9. Hamid Khalidan

Position: Kant/Angriber
Født: 15-07-1997
30. Jesper Næsby

Position: Målmand
Født: 25-08-1981
26. Jonas Nørremark

Position: Forsvar
Født: 12-03-1996
20. Kenneth Thinter

Position: Forsvar/midtbane
Født: 11-09-1988
22. Kristoffer Dirksen

Position: Forsvarer
Født: 16-02-1993
1. Marco Brylov

Position: Målmand
Født: 21-11-1995
25. Mark Sundstrup

Position: Midtbane/angreb
Født: 30-06-1989
2. Mikkel Andersson

Position: Midtbane
Født: 17-03-1990
11. Tonni Adamsen

Position: Midtbane/angriber
Født: 15-11-1994
8. Victor Christiansson

Position: Midtbane
Født: 18-02-1998
mobil version
desktop version
- copyright [ 2003-2019 ] Dennis Sjøbeck -