facebooksøg
Boldklubben FREM
BKFREM - B 93
19. oktober 2019 14:00 Valby Stadion
2. Division Pulje 1
- KLIK HER OG KØB DIN BILLET NU!

Hjemme igen

6. april 2017

Kampoptakt

Boldklubben FREM - Jammerbugt FC
Lørdag d. 8. april kl. 15.00
Valby Idrætspark

 

Tre gange jubilæum

Inden lørdagens opgør sparkes i gang, så er der hele tre spillere, som i de to foregående opgør på udebane har spillet jubilæumskampe, og som skal fejres.

Forrige weekend var det den dengang 25-årige Beran Camili, der passerede 150 kampe for Boldklubben FREM, som kun 61 spillere tidligere har nået i klubben. Med sine blot 26 år (han fyldte år 1. april), er der en god mulighed for, at han kommer i det flotte selskab af blot 19 spillere, som har passeret 200 kampe for Boldklubben FREM. I øvrigt debuterede han allerede som 17-årig i august 2008 i en pokalkamp på Bornholm, mens han stadig var U17-spiller.

I sidste weekend kunne den 25-årige anfører Christian Stokholm gøre Beran Camili selskab med 150 kampe for Boldklubben FREM som spiller nummer 63 med dette antal kampe. Bemærkelsesværdigt er det, at det er sket på blot fem år, hvilket betyder, at Christian Stokholm kun har misset 8 kampe. 5 af disse kampe har været på grund af karantæne, mens 3 var på grund af skade, og i blot 1 kamp har han været indskiftningsspiller, hvor han faktisk skulle have været sparet, men kom ind på grund af en skade. I 146 af de 150 spillede kampe har der været spillet fuld tid.

Henrik Volquardsen, der med sine 29 år er truppens næstældste, kom til klubben i sommeren 2013 fra Avarta og kunne ligeledes i lørdags spille jubilæumskamp, da han passerede 100 kampe i 113 forsøg. Med disse tre jubilæumsspillere er der lagt op til en omgang uddeling af blomsterbuketter her i Valby Idrætspark, inden at opgøret lørdag mod Jammerbugt FC sparkes i gang.

Nyt bekendtskab

Lørdagens modstander som er Jammerbugt FC, og som kommer fra Vendsyssel, optrådte tidligere under navnet Jetsmark IF. De to klubber har aldrig tidligere tørnet sammen, og derfor er der åbenlyst heller ikke nogen form for statistik mellem klubberne.

Nyt fra truppen

Truppen har siden sidste hjemmekamp fået tre nye spillere ind i truppen. Den første er Jonas Boussnina, som kom til Boldklubben FREM i sommers, og som til dagligt hører til U19truppen, men han er dog indlemmet i 1. holdstruppen, hvor han fik debut i sæsonpremieren her i Valby Idrætspark. Han huserer på midtbanen.

Derudover er færingen Øssur Dalbúð ligeledes blevet indlemmet i truppen, og han spillede for Københavnsseriemandskabet i sæsonpremieren hjemme mod Prespa, hvor han i 4-1 sejren satte sidste fod på alle Boldklubben FREMs scoringer. Han kommer fra HB Thorshavn, hvor den tidligere FREM-spiller, Daniel 'Elly' Pedersen nu optræder. Øssur fik sin debut i lørdags ude mod Svendborg.

Endelig er forsvarsspilleren Rasmus Nielsen kommet til fra BK Skjold.

Samtidig med disse tilgange, så har Boldklubben FREM i sidste uge løst Jesper Fleckner af hans kontrakt, for at han kunne forfølge et eventyr på Maldiverne som fodboldspiller.

Udover tilgangen af spillere, så er truppen også blevet oprustet udenfor banen, da den tidligere spillende anfører, assistenttræner og fysioterapeut Klavs Svendsen er vendt tilbage som fysioterapeut for mandskabet, hvilket klart er et skridt opad på behandlerfronten.

Anfører Christian Stokholm om opstarten

"Så er de første 4 måneder gået med det nye trænerteam og de nye spillere, der er kommet ind på holdet.
Jeg synes, at starten har været super interessant og spændende, og det har været fedt og sjovt at træne på en meget anderledes måde, end hvad vi har været vant til.
Førhen har vi løbet rigtig meget, og denne vinter har mange af løbene foregået med bold, hvilket gør det en del sjovere.

Danny og Rudi er et superfedt trænerteam, som bringer forskellige kompetencer til holdet, men som supplerer hinanden supergodt.

Vi har ændret spillesystem, og det har man godt kunne se her de første tre kampe, men tendenserne er supergode, og drengene har taget godt imod det. Jeg er sikker på, det bliver rigtig godt, når hele truppen får systemet helt ind under huden, og det skulle meget gerne kunne ses på noget godt fodbold og en masse point i fremtiden."

Lørdagens opgør

Efter at have været på udebane i de to seneste kampe er det atter blevet tid til igen at spille i Valby Idrætspark i sæsonens fjerde runde, og på trods af at Boldklubben FREM har været de dominerende på udebane på lægterne og inde på banen, så bliver det rart for spillerne igen at komme hjem i de vante rammer med et altid veloplagt publikum.

Det er ikke den store opbakning de to seneste hjemmehold har haft, og med det flotte tal på 770 tilskuere - som ved nærmere optælling faktisk var over 1000 - til sidste hjemmekamp, så indtager Boldklubben FREM p.t. placeringen som nummer 3 med flest tilskuere til en hjemmekamp i hele 2. division, kun overgået af Hvidovre IF og Thisted FC, der har haft henholdsvis 826 og 777 tilskuere. Med det reviderede tal er vi klart nummer 1.

Som i sidste weekend så er dagens opgør endnu engang en kamp i tabellen mellem top og bund, og selv om det er første opgør mellem klubberne, så har trænerteamet været ude og samle informationer omkring modstanderen, så spillerne er klædt på til opgøret.

Lørdagens modstander fra Jammerbugt FC er kommet fint fra land, og akkurat som Boldklubben FREM er de ubesejret i foråret, da deres to første kampe endte uafgjort ude mod HIK og hjemme mod Svendborg, mens det i weekenden blev til en overbevisende sejr på 3-0 hjemme over fynske Næsby. Så det er to lige formstærke mandskaber, der tørner sammen kl. 15.00 i Valby Idrætspark. Husk at komme i god tid, da der er messe i Valby Hallen, og der derfor kan være trafikale problemer.

Cheftræner Jung har ordet

"Sæsonstarten er godkendt!

Dejlige ord at skrive. Udfaldet af Svendborg kampen gjorde, at vi nu er godt i gang med denne svære halvsæson. Svær fordi alle hold gerne vil slå Boldklubben FREM (nogle mener sågar, at vi er arrogante og selvfede?!).

Svær fordi modstandernes spillestil og banernes beskaffenhed bevirker, at kampene ofte har været præget af slåskampe og tilfældigheder. Og svær fordi vi arbejder med at finde den rette balance på holdet med den nye spillestil og efter diverse afgange og tilgange.

Heldigvis har vi tid til at øve os (træning), så vi forventer, at det vil være pil op i resten af sæsonen. Svendborg-kampen lignede de to første kampe, hvor vi til tider spillede fint, men aldrig for alvor fik kampen over på vores præmisser. Vi skabte dog de fleste chancer og holdt dem fra noget farligt, så det var rigtig positivt.

Dagens kamp mod Jammerbugt bliver på den ene side meget svær, da de især fremad banen har nogle utrolig spændende og hurtige spillere. På den anden side er det et hold, som selv gerne vil spille fodbold og ikke bare losse bolden frem, og det kan nogle gange give lidt mere rum at spille i.

Deres træner Lars Justesen ved, hvad han vil, og har samlet en god og homogen trup, som helt sikkert har kvalitet til mere end at ligge under stregen.

Vi forventer derfor en lige, velspillet og intens kamp. Forhåbentligt med den rigtige vinder. Til sidst skal der lyde et stort velkommen til dagens dommertrio, dagens modstander fra Jammerbugt FC og ikke mindst klubbens trofaste sponsorer.

Til allersidst, så vil jeg godt takke for den helt fantastiske støtte, som de medlevende fans gav os på de to udebaneture, som vi netop har overstået - det er suverænt! - specielt at der sendes to fanbusser af sted til Svendborg.

 

 

7. Andreas Theil Lundberg

Position: Forsvar/Midtbane
Født: 22-02-1992
19. Christian Bramsborg

Position: Forsvar, Midtbane
Født: 21-09-1999
17. Daniel Anusic

Position: Forsvar
Født: 25-04-1996
13. Daniel Holm

Position: Angreb
Født: 07-03-1995
77. Daniel Pedersen

Position: Angriber
Født: 24-03-1989
6. Frederik Sundstrup

Position: Forsvar/midtbane
Født: 17-12-1993
9. Hamid Khalidan

Position: Kant/Angriber
Født: 15-07-1997
30. Jesper Næsby

Position: Målmand
Født: 25-08-1981
26. Jonas Nørremark

Position: Forsvar
Født: 12-03-1996
20. Kenneth Thinter

Position: Forsvar/midtbane
Født: 11-09-1988
22. Kristoffer Dirksen

Position: Forsvarer
Født: 16-02-1993
1. Marco Brylov

Position: Målmand
Født: 21-11-1995
25. Mark Sundstrup

Position: Midtbane/angreb
Født: 30-06-1989
2. Mikkel Andersson

Position: Midtbane
Født: 17-03-1990
11. Tonni Adamsen

Position: Midtbane/angriber
Født: 15-11-1994
8. Victor Christiansson

Position: Midtbane
Født: 18-02-1998
mobil version
desktop version
- copyright [ 2003-2019 ] Dennis Sjøbeck -