facebooksøg
Boldklubben FREM

Så gælder det Fyn

29. marts 2017

Kampoptakt

​FC Svendborg - Boldklubben FREM
Lørdag d. 1. april
Fynske Bank Arena - Høje Bøge

 

Skønne Høje Bøge venter

På lørdag gælder det allerede sæsonens tredje kamp i kvalifikationsspillet, og for anden kamp i streg er der dømt udebane, når dommer Bjarke Bruun fløjter opgøret i gang mod FC Svendborg klokken 15.00.
Det flot beliggende Høje Bøge er et lille intimt stadion med flotte omgivelser, men banen er også forholdsvis lille, hvilket nok må betragtes som en fordel til hjemmeholdet, men forhåbentligt er underlaget markant bedre, end tilfældet var i Aarhus i weekenden, hvor det var ufatteligt, at hjemmeholdet ikke havde valgt at benytte deres kunststofbane til afviklingen af kampen.

Fuld pointhøst på lægterne

På trods af at forårets første sejr stadig lader vente på sig, så har spillerne inde på banen endnu engang ikke kunne klage over den flotte opbakning, der altid er fra klubbens 12 mand udenfor banen, og det var endnu engang tilfældet i weekendens kamp i Aarhus, hvor det var de medrejsende fans, der dominerede lydmæssigt, akkurat som cheftræner Danny Jungs tropper gjorde det i størstedelen af kampen inde på plovfurerne.

Man kan næsten ikke skrive det ofte nok, men det er en fornøjelse at følge Boldklubben FREMs fans, som uanset hvor de dukker op, altid spreder en utrolig glæde med deres gode humør, sang og så deres evne til at efterlade et stadion, der stort set altid er pænere, end da de ankom. Som man har kunne se på Fremmer-Lasses video fra weekenden, var den sidste bemærkning fra hjemmeholdets steward, at det havde været en fornøjelse at have supporterne på besøg. Og så tog de lige videre til Brabrand for at støtte B.93 i 2. halvleg – det er FORMAT.

Kølighed og 3 point

Senest Boldklubben FREM mødte lørdagens modstander fra FC Svendborg var i grundspillet i efteråret 2015, hvor der kom fuld pointhøst med to 4-0-sejre. Først på hjemmebanen i Valby Idrætspark og efterfølgende på udebane den 17. oktober, og begge kampe kunne sagtens have endt med større sejre; specielt udekampen bød på nogle gevaldige brændte chancer.

Klubberne på lørdag har tidligere tørnet sammen 12 gange, hvoraf Boldklubben FREM har sejret 7 gange, spillet 2 kampe uafgjort og tabt 3 gange til Svendborg med en samlet målscore på 27-17. Svendborg tankede måske lidt selvtillid, da de spillede 0-0 ude mod Jammerbugt i bundopgøret, efter at de i sæsonpremieren led et sviende nederlag hjemme på 0-4 til VSK Aarhus, og med det in mente vil det være svært at sluge, at mandskabet ikke kommer hjem til Sydhavnen med alle point i bagagen.

I de foreløbigt to spillede kampe her i foråret har der været rigt med muligheder for at hente alle point ind til tabellen, men kynismen eller køligheden til at omsætte chancerne til mål har ikke lige helt været der, men det kommer forhåbentligt på lørdag. De to uafgjorte kampe har været nok til at bibeholde duksepladsen i tabellen, og de andre resultater har stort set også artet sig, men de fire tabte point har dog betydet, at afstanden til midten af tabellen er blevet reduceret med et enkelt point.

Boldklubben FREM er endnu engang på lørdag favoritter i opgøret, og det er også en rolle, spillerne skal kunne tage på sig, da der er masser af potentiale i truppen, selv om den henover vinteren blev lidt smallere på rutinen - og senest med Jesper Fleckners spændende eventyr - men med sejr lørdag mod FC Svendborg, så ser det rigtig fornuftigt ud.

Seks på stribe

Boldklubben FREM har ikke tabt i de seneste seks turneringskampe, hvoraf de tre af dem er på udebane, så det er helt sikkert et gæstende mandskab, der kommer med masser af selvtillid på kontoen, og når der rigtig kommer hul på bylden, så er der tegning til noget rigtig spændene ud fra det, trænerteamet er ved at få implementeret i truppen.

Opgøret på lørdag er top mod bund, og hjemmeholdet har henover vinterpausen virkelig tabt noget rutine, og står med ryggen mod muren i forhold til at kunne kalde sig divisionshold efter sommerferien. Så det må nok endnu engang forventes, at Boldklubben FREM vil møde et hold, der overlader initiativet i opgøret. Så må vi se, om ugens træningssessioner har rykket op i teltpælene, så de offensive kræfter får sat nogle pinde ind i netmaskerne hos modstanderen FC Svendborg.

Dobbelt jubilæum

I weekenden blev Beran Camili spiller nummer 62, der passerede grænsen for 150 kampe i Boldklubben FREMs regi, og i Svendborg venter der endnu to spillere, som kan få jubilæum.
Denne gang er det anfører Christian Stokholm, der kan gøre Beran Camili selskab med 150 kampe for Boldklubben FREM, og mere bemærkelsesværdigt er det, at det er sket på blot fem år, hvilket betyder, at Christian Stokholm kun har misset 8 kampe. 5 af disse kampe har været på grund af karantæne, mens 3 var på grund af skade, og i blot 1 kamp har han været indskiftningsspiller, hvor han faktisk skulle have været sparet, men kom ind på grund af en skade. I 145 af de foreløbigt 149 spillede kampe har der været fuld spilletid.

Henrik Volquardsen, der kom til klubben i sommeren 2013 fra Avarta, kan lørdag passere de 100 kampe i 113 forsøg, og med disse to jubilæumsspillere, så er der lagt op til en ordenligt omgang uddeling af blomsterbuketter, når Boldklubben FREM den 8. april hjemme tager i Valby Idrætspark tager mod Jammerbugt FC.

Jung om sidste og kommende kamp

”Efter hjemkomsten fra Aarhus med 1 point er der flere spørgsmål der trænger sig på: Var vi heldige med ikke at komme bagud i starten? Var vi ligeledes latterligt uheldige, da bolden sprang op på Marcos knæ ved modstanderens scoring? Var jeg utilfreds med vores evne til at omstille os til ren krig i starten? Kunne vi have præsteret bedre på en "normal" bane? Er det skuffede at stå med 2 kampe 2 points? Er der tegninger til nogle spændende ting, trods alt?
Svaret på dem alle er et rungende JA!

Og med det i baghovedet ser vi nu frem til weekendens spændende kamp mod Svendborg. Et hold der om nogen kæmper en hård kamp efter massiv modgang og spillerflugt. Et hold der lige nu består af klubfolk og spillere, der virkelig vil det, og derfor en modstander man kun kan have den dybeste respekt for.
Efter en lovende indledning til sæsonens første kamp, endte det med et 0-4 nederlag til VSK, og i den seneste kamp ude mod stærke Jammerbugt klarede de 0-0. Det fortæller os, at der venter en svær modstander, som kun bukker under for stærk og insisterende modstand. Så det har vi tænkt os at bringe med til Sydfyn!

Det kan siges klart. Vinder vi, er vores sæsonstart godkendt”.

 

God tur til Fyn og god kamp til alle!

7. Andreas Theil Lundberg

Position: Forsvar/Midtbane
Født: 22-02-1992
19. Christian Bramsborg

Position: Forsvar, Midtbane
Født: 21-09-1999
17. Daniel Anusic

Position: Forsvar
Født: 25-04-1996
13. Daniel Holm

Position: Angreb
Født: 07-03-1995
77. Daniel Pedersen

Position: Angriber
Født: 24-03-1989
6. Frederik Sundstrup

Position: Forsvar/midtbane
Født: 17-12-1993
9. Hamid Khalidan

Position: Kant/Angriber
Født: 15-07-1997
30. Jesper Næsby

Position: Målmand
Født: 25-08-1981
26. Jonas Nørremark

Position: Forsvar
Født: 12-03-1996
20. Kenneth Thinter

Position: Forsvar/midtbane
Født: 11-09-1988
22. Kristoffer Dirksen

Position: Forsvarer
Født: 16-02-1993
1. Marco Brylov

Position: Målmand
Født: 21-11-1995
25. Mark Sundstrup

Position: Midtbane/angreb
Født: 30-06-1989
2. Mikkel Andersson

Position: Midtbane
Født: 17-03-1990
11. Tonni Adamsen

Position: Midtbane/angriber
Født: 15-11-1994
8. Victor Christiansson

Position: Midtbane
Født: 18-02-1998
mobil version
desktop version
- copyright [ 2003-2019 ] Dennis Sjøbeck -