facebooksøg
Boldklubben FREM

Jylland kalder igen

23. marts 2017

Kampoptakt

VSK Aarhus - Boldklubben FREM
Lørdag d. 25. marts kl. 13.00
Vejlby/Risskovcentret

Igen på langfart

Lørdag klokken 13.00 spilles der igen fodbold i det jyske, og denne gang er det en helt ny modstander, der venter, da VSK Aarhus er en sammenslutning mellem de to klubber Vejlby IK og Skovbakken, der spiller på Vejlby/Risskov Stadion. De to klubber blev lagt sammen i sommers, men det er dog alligevel ikke et helt nyt bekendtskab, da Boldklubben FREM tidligere har tørnet sammen med det hedengangne Skovbakken IK.
Det blev til 10 opgør mod denne klub, heraf 4 kampe i landets bedste række i årene 1976 og 1977, mens det blev til 6 kampe i 2. division i årene 1981 til 1986. Seneste opgør ligger tilbage til efteråret 1986, hvor Boldklubben FREM vandt 1-0 på udebane.  I alt er det blevet til 7 sejre, 2 uafgjorte og blot 1 nederlag, hvilket skete på udebane. Ellers har Boldklubben FREM vundet 3 gange i det jyske og spillet 1 uafgjort, mens det på hjemmebanen i Valby Idrætspark er blevet til 4 sejre og 1 pointdeling.

Normalt svære betingelser

Skribenten af denne optakt har utallige gange indenfor de seneste 10 år været på lørdagens bane, og på denne årstid plejer der at vente særdeles svære betingelser på stadionbanen i Vejlby/Risskov, da banen ligesom ligger gravet ned som en gryde. Derfor har det ofte været svært at få banen ordentligt drænet for vand, og med tanke på hvordan vejret har været det seneste stykke tid, er det sikkert en meget ujævn og tung bane, som venter, da klubberne på anlægget altid har haft svært ved at få kommunen til at passe banen ordentligt.

Takterne var der

Seneste opgør hjemme i Valby Idrætspark gav det noget ærgerlige resultat 1-1 mod grænseholdet fra FC Sydvest, og bagefter kan man godt sidde og ærgre sig over, at alle point ikke kom ind på kontoen, især da forfølgerne i tabellen - på nær Middelfart - hentede fuld pointhøst.
Tegningen til, hvad cheftræner Danny Jung vil, var tydelig at se i lørdagens opgør, men lørdag venter der nok en noget sværere modstander, da der allerede er lagt op til forårets første topkamp i det jyske. VSK Aarhus kom rigtig godt fra land i forårspremieren, da de på udebane sejrede med overbevisende 4-0 mod et Svendborg-mandskab, der er blevet godt tappet for rutinerede kræfter henover vintermånederne, og som kunne se ud til at få det svært. Faktisk er det Svendborg, der venter i næstkommende weekend på endnu en udebanetur til det fynske.

God stime må gerne fortsætte

I de seneste 5 turneringskampe er Boldklubben FREM gået ubesejrede fra banen, og denne stime skulle meget fortsætte, når dommer Allan Staal fløjter kampen af omkring klokken 14.45 lørdag. 3 point på kontoen og cheftræner Danny Jungs første sejr ville være ønskværdigt, men nogen nem opgave venter der helt sikkert ikke.
Men som altid, når Boldklubben FREM går på banen, så er det for at hente alle point med hjem til klubben, og lykkes operationen, så kunne der måske allerede i weekenden blive skabt et lidt større hul ned til midterfeltet, hvor der lige nu er 7 point ned til.
Ydermere, så har Boldklubben FREM tre spillere i karantænefare nemlig anfører Christian Stokholm, Andreas Lundberg og Rasmus Louie Larsen, så der skal måske allerede til at tænkes lidt taktisk fra trænerteamet i, hvordan disse tre faste stamspillere kan tage deres straf på skift, da flere andre spillere også nærmer sig grænsen for karantæne.

Jubilæum i vente

Kommer Beran Camili i aktion i weekendens opgør i Aarhus, så passerer han sin kamp nummer 150 for Boldklubben FREM, som kun 61 spillere gennem tidligere har nået, og med sine blot 25 år, er der en god mulighed for, at han kommer i det flotte selskab af blot 19 spillere, som har passeret 200 kampe for Boldklubben FREM. Kommer jubilæumskampen ikke i hus i weekenden, er der endnu en mulighed i næste weekend, inden at han på hjemmebanen i Valby Idrætspark den 8. april kan blive fejret.

¿God opbakning

Hvordan tilskueropbakningen er hos hjemmeholdet i weekenden vides ikke, men en ting er sikkert, og det er, at selv om opgøret finder sted i det jyske, så viste sidste forårs kampe, at på trods af den lange afstand, så vandt Boldklubben FREM alle kampene på lægterne, og med tanke på de mange FREM-fans der er emigreret til Jylland, så venter der forhåbentligt igen en trofast opbakning af den suveræne 12 mand på lægterne, som både spillere og trænerteam værdsætter helt umådeligt.
BK FREM Support har i hvert fald gjort sit til det, da de endnu engang sender en bus af sted til Jylland. I den forbindelse, så husk at gå ind på Supports hjemmeside og tilmeld dig deres helt fabelagtig flotte arrangement til udebaneopgøret mod FC Sydvest den første weekend i maj.

Jung om sidste og kommende kamp

”Så kom vi i gang med turneringen med en kamp, som vi burde have vundet. Vi havde forberedt os godt, og drengene gjorde en god figur på alle de parametre, vi målte på, nemlig antal chancer/vundne andenbolde/dybe løb/dueller.
Så indsatsen er godkendt! Vi kommer til at møde andre hold, som forsvarer dybt med mange folk bag bolden, og det er noget af det sværeste at lirke op. Derfor skal vi fortsat øve os rigtig meget i dette samtidig med, at vi også skal udvikle de andre facetter i spillet.
Vi glæder os vildt til VSK Aarhus-kampen. Det er et solidt tophold med en stor og dygtig trup. Jeg forventer, at kampbilledet bliver det samme som i lørdags, og så må vi se, om vi kan løse det endnu bedre og få en sejr med hjem. Banen bliver nok tung at spille på, men vi er stærke og i god form og er som altid klar til at tage arbejdshandskerne på!”

¿Gog tur til Aarhus til supportere og fans - og god kamp til alle!

7. Andreas Theil Lundberg

Position: Forsvar/Midtbane
Født: 22-02-1992
19. Christian Bramsborg

Position: Forsvar, Midtbane
Født: 21-09-1999
17. Daniel Anusic

Position: Forsvar
Født: 25-04-1996
13. Daniel Holm

Position: Angreb
Født: 07-03-1995
77. Daniel Pedersen

Position: Angriber
Født: 24-03-1989
6. Frederik Sundstrup

Position: Forsvar/midtbane
Født: 17-12-1993
9. Hamid Khalidan

Position: Kant/Angriber
Født: 15-07-1997
30. Jesper Næsby

Position: Målmand
Født: 25-08-1981
26. Jonas Nørremark

Position: Forsvar
Født: 12-03-1996
20. Kenneth Thinter

Position: Forsvar/midtbane
Født: 11-09-1988
22. Kristoffer Dirksen

Position: Forsvarer
Født: 16-02-1993
1. Marco Brylov

Position: Målmand
Født: 21-11-1995
25. Mark Sundstrup

Position: Midtbane/angreb
Født: 30-06-1989
2. Mikkel Andersson

Position: Midtbane
Født: 17-03-1990
11. Tonni Adamsen

Position: Midtbane/angriber
Født: 15-11-1994
8. Victor Christiansson

Position: Midtbane
Født: 18-02-1998
mobil version
desktop version
- copyright [ 2003-2019 ] Dennis Sjøbeck -