facebooksøg
Boldklubben FREM

Tyveri ved højlys dag

18. marts 2017

Så var det endelig tid til årets første turneringskamp. FREM lagde hjemmebane til en kamp mod FC Sydvest 05, som er et af bundholdene og i overhængende fare for at skulle kæmpe for at undgå nedrykning. FREM var da også tårnhøj favorit, men FREM har altså mistet nogle spillere, og der er også et par stykker, der pt er skadet samt et par stykker, der er på vej efter en skadespause.

Sydvest er efter sigende et typisk jysk hold, der spiller defensivt, dog uden de helt store nærkampstærke spillere. FREMs cheftræner lovede da heller ikke en sejr, selv om det var det, man ville gå efter, for over for den slags hold skal der typisk kun en enkelt kontrachance til, for at glæde bliver til skuffelse.

FREM havde modvind i første halvleg, og efter blot 2 minutters spil opstod der en blottelse i FREMs defensiv, hvor Sydvests Morten Hansen slap fri, men hans afslutning sad lige på Marco Brylov i FREM-målet. FREM fik dog ret hurtigt et overtag i spillet, men det kneb lidt med at få spillet chancerne store nok. FREM havde dog en mulighed i det 17. minut på et indlæg fra Basti Sørensen Abildå, hvor Sydvest-forsvaret ikke fik clearet, og bolden var tæt på at havne hos en fri Mark Sundstrup.

I kampens 21. minut var der igen problemer i Sydvest-forsvaret på et indlæg, som ikke blev clearet, og bolden endte hos Hamid Khalidan, som lidt for uselvisk forsøgte sig med en tværpasning igennem feltet, som også lykkedes, men desværre var ingen FREM-spillere nået med frem. I kampens 24. minut forsøgte Jeppe Østenkær sig med et langskud, men bolden gik vel en halv meter over mål.

I det 27. minut havde FREM igen en mulighed; Sydvest havde problemer med FREMs indlæg, og netop sådan et fik Mark Sundstrup headet bagud til Basti Sørensen Abildå, som sparkede bolden tæt over mål. FC Sydvest havde en mulighed i det 38. minut, og det var på lidt af en tilfældighed, at Anders Hostrup pludselig var fri foran FREMs mål, men Marco Brylov fik reddet med en fodparade.

I det 39. minut fik FREM efter et hjørnespark, hvor Sydvest-keeperen fik reddet af to omgange. Denne chance var sidste chance i 1. halvleg, hvor FREM klart var det bedste hold.

FREM startede 2. halvleg med en kæmpe chance, da Hamid Khalidan tog et par driblinger i venstre side og sparkede hårdt mod mål, men desværre havnede bolden i sidenettet. I det 50. minut fik FREM frispark i højre side lidt uden for straffesparksfeltet. Rasmus Louie Larsen forsøgte med en skruet bold, som desværre for FREM blev reddet.

FREM kom foran i det 53. minut på et flot mål. Henrik Volquardsen sendte et indlæg ind foran mål, her blev bolden headet bagud til Daniel Holm, som sikkert sendte bolden i mål. I det 59. minut fik FREM igen tildelt frispark, og igen sparkede Rasmus Louie Larsen, men FC Sydvest-keeper Kasper Tiedemann fik halvklaret til hjørnespark. I det 65. minut havde Hamid Khalidan et skud, som gik tæt over mål.

FREM burde have lukket kampen i det 76. minut, da Daniel Holm slap fri - kun fulgt af en enkelt spiller - men afslutningen fik Sydvest-keeperen reddet til hjørnespark. Chancen var meget stor, og æv at Daniel Holm ikke så indskiftede Beran Camili til højre for sig, da han stod endnu mere fri.

Det hele så egentlig ganske fornuftigt ud. FREM havde spillet ganske godt lige indtil det 89. minut, hvor man for første gang i kampen så noget offensivt fra FC Sydvest, da en af deres spillere hamrede bolden på FREMs overligger. Returen blev spillet rundt, og selvom indtil flere FREM-spillere kastede sig ned, fik Morten Hansen på en eller anden måde sparket bolden i mål, selvom det også var tæt på, at Marco Brylov fik reddet.

Målet rystede FREM-spillerne, som forsøgte at forcere spillet i en grad, som var unødvendig og gav Sydvest to store kontra chancer i det 91. minut, hvor bolden henholdsvis blev sparket forbi og kort efter over mål – heldigt at Sydvest ikke var bedre på deres afslutninger.

Kampen sluttede 1-1. Det negative var, at man simpelthen manglede kynisme og ikke fik lukket kampen. Det positive er, at man fik skabt chancer på en halvdårlig bane, vandt returbolde, samt dominerede det meste af kampen. Spillerne og for den sags skyld tilskuerne var skuffede efter kampen, men man spillede altså noget nær 85 gode minutter.

Nu gælder det så to udekampe mod henholdsvis VSK Århus på lørdag og Svendborg ugen efter. BK Frem Support arrangerer busture til begge kampe hvilket man kan læse om her: Husk at støtte holdet også på udebane – holdet vil elske dig for det.

18/03/2017 Kl. 15:00 2. Division, Kvalifikationsspil

FREM - FC Sydvest 05, Tønder 1-1 0-0 

1-0 Daniel Holm (53)
1-1 Morten Hansen (89)

FREMs opstilling:

Marco Brylov

Henrik Volquardsen, Christian Stokholm (anfører), Jesper Fleckner, Rasmus Louie Larsen

Basti Sørensen Abildå, Andreas Theil Lundberg,

Hamid Khalidan (Sebastian Avanzini (74), Jeppe Østenkær (Beran Camili 63), Daniel Holm (Jonas Torp Boussnina 80)

Mark Sundstrup.

Sebastian Sørensen og Ibrahim Badran blev ikke benyttet.

Advarsler:
Jonas Hansen, FC Sydvest (58)
Rasmus Louie Larsen, FREM (71)
Jesper Fleckner, FREM (81)
Jeppe Hansen, FC Sydvest (88)

Debutanter: Hamid Khalidan (fra Kolding IF), Sebastian Avanzini (fra BSF) og Jonas Torp Boussnina (fra U19)

Dommer: Anders Skjødt Voergaard, Hillerød

Tilskuere: 770

CMH

7. Andreas Theil Lundberg

Position: Forsvar/Midtbane
Født: 22-02-1992
19. Christian Bramsborg

Position: Forsvar, Midtbane
Født: 21-09-1999
17. Daniel Anusic

Position: Forsvar
Født: 25-04-1996
13. Daniel Holm

Position: Angreb
Født: 07-03-1995
77. Daniel Pedersen

Position: Angriber
Født: 24-03-1989
6. Frederik Sundstrup

Position: Forsvar/midtbane
Født: 17-12-1993
9. Hamid Khalidan

Position: Kant/Angriber
Født: 15-07-1997
30. Jesper Næsby

Position: Målmand
Født: 25-08-1981
26. Jonas Nørremark

Position: Forsvar
Født: 12-03-1996
20. Kenneth Thinter

Position: Forsvar/midtbane
Født: 11-09-1988
22. Kristoffer Dirksen

Position: Forsvarer
Født: 16-02-1993
1. Marco Brylov

Position: Målmand
Født: 21-11-1995
25. Mark Sundstrup

Position: Midtbane/angreb
Født: 30-06-1989
2. Mikkel Andersson

Position: Midtbane
Født: 17-03-1990
11. Tonni Adamsen

Position: Midtbane/angriber
Født: 15-11-1994
8. Victor Christiansson

Position: Midtbane
Født: 18-02-1998
mobil version
desktop version
- copyright [ 2003-2019 ] Dennis Sjøbeck -