facebooksøg
Boldklubben FREM

FREM trak sorteper

5. november 2016

Kampreferat

En regntung bane gav ekstrem svære betingelser for spillerne i dagens opgør, og der blev skævet godt og grundigt til resultaterne fra de andre kampe. Efter en god indledning fra hjemmeholdets side, hvor Daniel 'Elly' Pedersen i kampens 6. minut blev spillet næsten fri på den korte stolpe, fik han trykket af mod målet, men desværre ramte bolden overliggeren og gik til målspark.

Spillerne skøjtede rundt i den vedholdende regn, og i det 15. minut faldt Jesper Fleckner i eget felt, og bolden gik ud til en fri Stelian Trasborg, der tog et træk ind i banen og sendte bolden over i modsatte målnet bag en sagesløs Marco Brylov og det værste scenarie for Boldklubben FREM med stillingen 0-1.

I det 33. minut burde hjemmeholdet i to omgange have udlignet, da der først var en stor klump omkring straffesparkspletten i HIKs målfelt, men pløret gjorde, at bolden ikke blev ramt. Bolden blev ekspederet væk, men hjemmeholdet erobrede igen bolden i det samme minuttal, og Jesper Fleckner var fri til at sende en afslutning af sted, men valgte den forkerte løsning med at forsøge at spille Daniel Pedersen fri bagom den bageste forsvarsspiller, og chancen løb ud i ingenting.

I det 40. minut havde Rasmus Louie Larsen en afslutning, som røg ind til Elly ved forreste stolpe, hvor han med ydersiden forsøgte at dirigere bolden i nettet, men desværre på den forkerte side af stolpen. I Hvidovre var gæsterne fra Brønshøj kommet foran 1-0, så det så ikke for godt ud.

Man sad med fornemmelsen af en gentagelse af mange af efterårets kampe, hvor offensiven i flere tilfælde bare ikke har fået bolden ind, men i det 43. minut kom forløsningen for de 851 tilskuere, der havde fundet vej til Valby Idrætspark. Rasmus Louie Larsen trak sig fri på venstrekanten ud for det yderste af straffesparksfeltet, og med noget, der lignede en stiv tå, blev bolden sat fladt ind i den modsatte side af sidenettet og 1-1.

Inde i den udmærkede kvindelige dommer Tinna Christensens tilægstid kom der vild jubel på tilskuerpladserne, da Daniel 'Elly' Pedersen gjorde det til 2-1, og nu kunne Boldklubben FREM gå til pausen liggende over stregen, da Hvidovre hjemme havde udlignet til 1-1, mens det i Fredensborg stod 0-0.

I 2. halvleg skortede det ikke på chancer til hjemmeholdet, der brændte nogle gevaldige chancer, der senere skulle vise sig at blive fatale. Mark Sundstrup sendte i det 52. minut et drøn af sted, men desværre over målet, og blot to minutter senere stod Daniel 'Elly' Pedersen alene med gæsternes målmand, men afslutningen faldt lige udenfor stolpen.

I Fredensborg havde B.93 på dette tidspunkt bragt sig foran, så nu var placeringen igen under stregen, men så brød jublen igen ud på tilskuerpladserne, da Hvidovre bragte sig foran 2-1 mod Brønshøj, og igen blev der vendt rundt på tabellen. I det 59. minut appellerede Jeppe Østenkær for straffespark, men dommeren vinkede afværgende, og den så nu rigtig nok ud, kendelsen.

Minuttet efter kom Boldklubben FREM i en omstilling 3 mod 2, men Beran Camili driblede ind i banen, og en forsvarer kom på tværs og fik afværget situationen. I det samme fik Brønshøj udlignet i Hvidovre, og dermed dumpede Boldklubben FREM igen under stregen på grund af dårligere målscore.

Minuttet efter i det 61. minut lavede Daniel 'Elly' Pedersen et chip henover den bageste forsvarsspiller, og Mark Sundstup blev spillet fri alene med gæsternes målmand, men afslutningen faldt igen udenfor målrammen. Næste chance var egentlig ikke en chance, da Mark Sundstrup tacklede den bageste forsvarsspiller, da han modtog bolden fra en medspiller, og tacklingen, der var syngende, sprang tilbage mod HIKs mål, hvor målmanden i sidste øjeblik opfangede bolden, der ellers ville være gået i et tomt mål.

I det samme bragte Brønshøj sig i front på Hvidovre Stadion med 3-2, og nu så det rigtig sort ud nu, da Boldklubben FREM skulle op og score tre mål, samtidig med at Hvidovre skulle udligne til 3-3, eller også skulle hjemmeholdet håbe på, at Fredensborg fik udlignet hjemme mod B.93.

Boldklubben FREM forsøgte og forsøgte at få sat bolden ind i netmaskerne, men et indlæg fra Mark Sundstrup i det 70. minut blev clearet i sidste øjeblik, men to minutter senere vendte forhåbningen tilbage, da Daniel 'Elly' Pedersen spillede Mark Sundstrup fri til 3-1 i det 72. minut.

Pointmæssigt lå Boldklubben FREM nu 2 point bag Brønshøj, der havde en målscore på 22-16 mod Boldklubben FREMs 21-17, så det krævede stadig en udligning i enten Fredensborg eller Hvidovre, og kom udligningen i Hvidovre, så skulle Boldklubben FREM stadig score to mål mere.

Boldklubben FREM pressede på og på i jagten på to scoringer mere, selvom kræfterne begyndte et ebbe ud, men indskiftede Ibrahim Badran forsøgte udefra i det 85. minut, og i det 89. minut så det ud til, at Basti Abildå blev snydt for et straffe, men dommeren stod godt placeret og vinkede afværgende til situationen.

Kampen endte desværre 3-1, på en dag med svære betingelser, men hvor hjemmeholdet var det klart toneangivende mandskab, og nu kunne spillerne blot stå inde på grønsværen og afvente resultaterne fra Fredensborg og Hvidovre. Hvidovres kamp var sat i gang 6 minutter efter opgøret i Valby, og i det 89. udlignede de til 3-3, samtidig med at opgøret i Fredensborg blev fløjtet af med B.93 som vindere på et straffespark.

I Hvidovre var kampen ude i 5 minutters overtid, og desværre formåede hjemmeholdet ikke at score yderligere, hvilket betyder, at Boldklubben FREM i foråret skal ud og spille om at undgå en af fire nedrykningspladser, men det bliver som tophold med 16 point at starte ud med.

Boldklubben FREM – HIK (2-1) 3-1

0-1              Stelian Trasborg (15)
1-1              Rasmus Louie Larsen (43)
2-1              Daniel 'Elly' Pedersen (45+2)
3-1              Mark Sundstrup (72)

Boldklubben FREMs holdopstilling: Marco Brylov, Jesper Fleckner, Christian Stokholm (anf.), Rasmus Louie Larsen, Mallik Conradsen (56' Ibrahim Badran), Beran Camili (86' Basti Sørensen Abildå), Andreas Lundberg, Pierre Larsen (63' Daniel Holm), Jeppe Østenkær, Daniel 'Elly' Pedersen og Mark Sundstrup

Ikke benyttede spillere : Simon Bloch Jørgensen, Danny Mirabel, Adam Jakobsen og Jannick Zimling

Kort : Boldklubben FREM      HIK:
77. min. Jeppe Østenkær       72. min. Gustav Therkildsen
92. min. Daniel Pedersen       89. min. Thomas Ibsen

Tilskuere: 851

Dommer:  Tinna Høj Christensen, Holte

7. Andreas Theil Lundberg

Position: Forsvar/Midtbane
Født: 22-02-1992
19. Christian Bramsborg

Position: Forsvar, Midtbane
Født: 21-09-1999
17. Daniel Anusic

Position: Forsvar
Født: 25-04-1996
13. Daniel Holm

Position: Angreb
Født: 07-03-1995
77. Daniel Pedersen

Position: Angriber
Født: 24-03-1989
6. Frederik Sundstrup

Position: Forsvar/midtbane
Født: 17-12-1993
9. Hamid Khalidan

Position: Kant/Angriber
Født: 15-07-1997
30. Jesper Næsby

Position: Målmand
Født: 25-08-1981
26. Jonas Nørremark

Position: Forsvar
Født: 12-03-1996
20. Kenneth Thinter

Position: Forsvar/midtbane
Født: 11-09-1988
22. Kristoffer Dirksen

Position: Forsvarer
Født: 16-02-1993
1. Marco Brylov

Position: Målmand
Født: 21-11-1995
25. Mark Sundstrup

Position: Midtbane/angreb
Født: 30-06-1989
2. Mikkel Andersson

Position: Midtbane
Født: 17-03-1990
11. Tonni Adamsen

Position: Midtbane/angriber
Født: 15-11-1994
8. Victor Christiansson

Position: Midtbane
Født: 18-02-1998
mobil version
desktop version
- copyright [ 2003-2019 ] Dennis Sjøbeck -