facebooksøg
Boldklubben FREM
BKFREM - B 93
19. oktober 2019 14:00 Valby Stadion
2. Division Pulje 1
- KLIK HER OG KØB DIN BILLET NU!

Sikker sejr

30. oktober 2016

Overskriften er skrevet med en vis ironi, for sejren over Holbæk i efterårssæsonens næstsidste kamp var langt fra sikker. Det var ellers et FREM-hold, der nærmest kunne stille i noget nær stærkeste opstilling, men havde haft en hård midtugekamp mod Brøndby i benene. Det samme gjorde sig i øvrigt gældende for Holbæk, der i onsdags tabte1-3 til AGF.

Holbæk startede kampen en anelse bedre en FREM, og i det fjerde minut forsøgte en Holbæk-spiller sig med et langskud, men bolden strøg heldigvis højt over mål. Spillet fra FREM var ikke specielt sprudlende, og ofte blev det til lange høje bolde mod modvinden, og de var rigtig svære at få fat i. FREM havde dog et lovende angreb i kampens 9. minut, hvor et fikst 1-2-spil sendte Beran Camili halvvejs fri, men en tackling forhindrede ham i en afslutning.

FREM havde en god mulighed i det 13. minut, hvor Mark Sundstrup forsøgte sig med en flugter efter et indlæg, men bolden sneg sig forbi opstanderen på den forkerte side.

Udefra så FREMs forsvar meget usikkert og sårbart ud, og Holbæk havde faktisk en gylden mulighed i det 15. minut, hvor Christoffer Trane sendte bolden ind i feltet. Her dukkede Mikkel Adamsen op, men hans afslutning fik Marco Brylov i målet reddet.

I kampens 19. minut forsøgte Pierre Larsen sig med et indlæg - eller måske var det en afslutning - fra en vinkel på ca. 0 grader, men bolden ramte overliggeren. Kort efter havde FREM endnu en mulighed, da en frisparkskombination, som i en tidligere kamp gav mål, blev næsten 'genudsendt': En dyb stikning ind i feltet til Rasmus Louie Larsen, som var kommet bagfra med høj fart, men FREM-spillerens aflevering på tværs blev ikke ren og sparket væk af Holbæk.

Holbæk var på ingen måde ude af kampen, og faktisk spillede de til tider bedre end FREM, eller de var i hvert fald mere direkte i deres angreb, således også i det 24. minut, hvor der var et kæmpe hul i forsvaret på et indlæg, og en Holbæk spiller fik da også afsluttet, men Marco Brylov fik reddet.

I det 32. minut fik FREM tildelt frispark i venstre side på kanten af feltet, og Beran Camili forsøgte at afslutte direkte, men keeperen havde læst skuddet og fik reddet. I det 35. minut fik Holbæk hjørnespark, og Christoffer Trane fik afsluttet med et hovedstød, men forbi FREMs mål. Kort tid efter forsøgte Holbæk sig med et langskud, men bolden blev rettet af og gik tæt forbi FREMs mål.

I halvlegens sidste minut fik FREM et straffespark. Optakten var en dyb stikning til Henrik Volquardsen, som blev fældet. På Fremmer-Lasses video har jeg efterfølgende set situationen, og meget tyder på, at forseelsen blev begået uden for feltet, og derudover så ser det ikke ud til, at FREM-spilleren overhovedet bliver ramt af en Holbæk-spiller, og stikningen var så dyb, at Henrik Volquardsen næppe havde nået den før Holbæks målmand.

Det er dog værd at huske, at FREM tidligere har haft nogle tvivlsomme straffesparkskendelser i mod sig, men det kan Holbæk dog næppe bruge til ret meget. Daniel 'Elly' Pedersen scorede sikkert på straffesparket.

Holbæk sluttede halvlegen af med et langskudsforsøg fra Mohammed Asrihi, men FREM slap med skrækken, da bolden strøg tæt over FREMs mål.

Det var tydeligt, at flere af FREMs spillere var en anelse trætte i slutningen af 1. halvleg, og pausen gav dem næppe flere kræfter. FREM havde dog fordel af medvind efter pausen, men det var Holbæk, der havde en mulighed i det 50. minut på et langskud, men Marco Brylov fik reddet bolden. 3 minutter senere var den gal igen, da opdækningen på et hjørnespark var mangelfuld, og bolden dumpede ned i feltet, hvor en Holbækspiller fik afsluttet, men Mikkel Andersson fik reddet på stregen.

I kampens 55. minut tog Beran Camili ligesom mod Brøndby et par træk gennem Holbæks straffesparksfelt, men han blev dog tacklet i skudøjeblikket. Indskiftede Jeppe Østenkær forsøgte sig i det 60. minut sig med et langskud, men Holbæks keeper fik reddet. Pierre Larsen forsøgte sig med et skud i det 64. minut, men skuddet blev for svagt, og keeperen fik reddet.

I minuttet efter slap Holbæks Malte Sjørslev fri, men også han diskede op med en svag afslutning, og Marco kunne nemt redde. I det 70. minut fandt Andreas Lundberg Jeppe Østenkær med en lob-aflevering, men Jeppe Østenkær sendte bolden over mål.

FREM fik i kampens slutning et par kontra angreb; det første i det 80. minut, hvor Pierre Larsen slap fri. Han blev efter en lang løbetur fra egen banehalvdel tacklet tæt på straffesparksfeltet. Kort efter fik FREM endnu en kontrachance, og igen tog Pierre en lang tur med bolden. Denne gang havde han Daniel 'Elly' Pedersen med, men sidstnævnte sparkede bolden over mål fra kanten af feltet. Kampens sidste chance tilfaldt Holbæk, men en flot redning fra Marco Brylov på et langskud resulterede i, at FREM kunne trække sig sejrrigt ud af opgøret.

Som skrevet vandt FREM 1-0. Indsatsen på banen var præget af træthed fra flere spillere, og egentlig havde Holbæk fortjent at få lidt mere med fra kampen, end de gjorde. Resultaterne fra de øvrige kampe i Pulje 1 var ikke var helt så gunstige for FREM, som man turde håbe på, men chancen for at komme i oprykningsspillet er stadig til stede. Jens Andersen har lavet en ”plan” med scenariet for sidste runde, og den har jeg tilladt mig at kopiere ind i dette referat.

Næste kamp er hjemme mod HIK på lørdag kl. 14:00, og kravet må være en sejr.

Scenarie A: Hvis vi taber til HIK, er vi i Nedrykningsspillet.

Scenarie B: Hvis vi spiller uafgjort mod HIK, skal vi bruge:

 - Sejr til Fredensborg mod B.93. Sker det, er vi med.

Scenarie C: Hvis vi vinder med 1 eller 2 mål over HIK, skal vi bruge en af følgende:

 - Sejr til Fredensborg mod B.93, eller

 - Uafgjort mellem Fredensborg og B.93, eller

- Sejr til Hvidovre mod Brønshøj.

 Sker en af de ting, er vi med.

Scenarie D: Hvis vi vinder med 3 mål, skal vi bruge følgende:

 - Sejr eller uafgjort til Fredensborg mod B.93, eller

- Sejr til Hvidovre mod Brønshøj, eller

- Uafgjort mellem Hvidovre og Brønshøj, så længe vi samlet har scoret flere mål end Brønshøj. En sejr 3-0 på til os vil betyde, at vi har scoret 21 mål mod Brønshøjs indtil videre 19. De kan derfor spille 0-0 eller 1-1 uden at overhale os. Hvis de spiller 2-2, og vi vinder 3-0, så er Brønshøj bedst indbyrdes og vil overhale os i tabellen. Hvis vi vinder 4-1 istedet for 3-0, må Brønshøj spille 0-0, 1-1 og 2-2. Men ikke 3-3. Og så fremdeles.

Sker en af de ting, er vi med.

Scenarie E: Hvis vi vinder med 4 mål eller derover mod HIK, skal vi bruge enten:

 - Sejr eller uafgjort til Fredensborg, eller

 - Sejr eller uafgjort til Hvidovre.

 Sker en af de ting, er vi med.

Scenarie F: Hvis vi vinder over HIK (uanset sejrens størrelse), og både B.93 og Brønshøj også vinder deres kampe, så er vi i Nedrykningsspillet. Vi vil i så fald starte slutspillet på førstepladsen med 16 point ud af 18 mulige for 6 kampe.

Dato 29/10/2016 Kl. 14:00 2. Division Pulje 1

Holbæk - FREM 0-1 (0-1) 
0-1 Daniel Pedersen (str./45)

Marco Brylov

Henrik Volquardsen, Jesper Fleckner, Christian Stokholm (anfører), Rasmus Louie Larsen (72, Mallik Fordjour Conradsen)

Pierre Larsen, Mikkel Andersson, Andreas Theil Lundberg (85, Basti Sørensen Abildå), Beran Camili (59, Jeppe Østenkær)

Mark Sundstrup, Daniel Pedersen

Simon Bloch Jørgensen, Daniel Holm, Adam Jakobsen og Thomas Christiansen blev ikke benyttet

Advarsler:

Jonas Thomsen, Holbæk (33)
Andreas Theil Lundberg, FREM (44)
Mikkel Andersson, FREM (85)

Dommer: Kenneth Sørensen, Holmegaard

Tilskuere: 292 

7. Andreas Theil Lundberg

Position: Forsvar/Midtbane
Født: 22-02-1992
19. Christian Bramsborg

Position: Forsvar, Midtbane
Født: 21-09-1999
17. Daniel Anusic

Position: Forsvar
Født: 25-04-1996
13. Daniel Holm

Position: Angreb
Født: 07-03-1995
77. Daniel Pedersen

Position: Angriber
Født: 24-03-1989
6. Frederik Sundstrup

Position: Forsvar/midtbane
Født: 17-12-1993
9. Hamid Khalidan

Position: Kant/Angriber
Født: 15-07-1997
30. Jesper Næsby

Position: Målmand
Født: 25-08-1981
26. Jonas Nørremark

Position: Forsvar
Født: 12-03-1996
20. Kenneth Thinter

Position: Forsvar/midtbane
Født: 11-09-1988
22. Kristoffer Dirksen

Position: Forsvarer
Født: 16-02-1993
1. Marco Brylov

Position: Målmand
Født: 21-11-1995
25. Mark Sundstrup

Position: Midtbane/angreb
Født: 30-06-1989
2. Mikkel Andersson

Position: Midtbane
Født: 17-03-1990
11. Tonni Adamsen

Position: Midtbane/angriber
Født: 15-11-1994
8. Victor Christiansson

Position: Midtbane
Født: 18-02-1998
mobil version
desktop version
- copyright [ 2003-2019 ] Dennis Sjøbeck -