facebooksøg
Boldklubben FREM

Ærefuldt pokalexit

26. oktober 2016

Kampreferat

Herlig kulisse

Opgøret i 3. runde af landspokalturneringen havde alle omkring klubben set frem til den sidste 1 ½ måned, da Superliga-mandskabet Brøndby IF kom op af hatten, da seneste opgør mellem Boldklubben FREM og Brøndby IF gik 12 år tilbage i tiden i landets bedste række.

De to klubber har så meget fælleshistorie, hvor en stor portion spillere er gået fra Boldklubben FREM som profil til at tørne ud for Brøndby IF, hvor de ligeledes blev profiler, og dna'et i de to klubbers rødder er ligeledes meget ens. I dagens opgør var der hele otte spillere hos Boldklubben FREM, som har fået deres fodboldopdragelse netop ude på Vestegnen, så det var en flok spændte spillere, der gik ind som store underdogs til opgøret.

Imponerende 6.543 tilskuere fra begge lejre havde fundet vej til aftenens opgør, som blev fløjtet i gang kl. 20.15 i den TV-transmitterede kamp, og det var en fornøjelse at se den stemning, som begge klubbers fans lagde for dagen uden nogen form for ballade overhovedet.

Bagud 0-1

Kampen blev fløjtet i gang, og der var ikke spillet mere end 2 minutter, før gæsterne fik det første frispark højt inde på hjemmeholdets banehalvdel, og på det efterfølgende indlæg kom gæsternes Christian Jakobsen højest i en luftduel og fik sendt et hovedstød af sted, men lige i favnen på Marco Brylov, og man kunne sidde med bange anelser på lægterne, hvilket dog blev gjort til skamme.

Efter en start, hvor Brøndby IF havde den største boldbesiddelse, kom Boldklubben FREM bedre ind i opgøret og fik i det 11. minut fremtvunget kampens første hjørnespark. På det efterfølgende indlæg kom Jesper Fleckner højest, men fik sendt et svagt hovedstød langt forbi målet.

I kampens 14. minut erobrede Brøndby IF bolden langt nede på egen bane, og Hany Mukhtar sendte en lang bold ned på hjemmeholdets banehalvdel, hvor Marcos Ureña var ved at komme fri på skudhold, men anfører Christian Stokholm nåede ned i sidste øjeblik og fik blokeret afslutningen, som røg tilbage i feltet, hvor Rasmus Louie Larsen lå til at ekspedere bolden væk, men han gled, da han stoppede op, og Christian Jakobsen fra gæsterne kunne sætte andenbolden stensikkert ind til gæsternes 1-0 føring.

Klasseudligning

Efter Brøndby IFs scoring overtog hjemmeholdet langsomt styringen af kampen, ved at forsvaret gik højt op på banen, når gæsterne havde bolden, og de forreste lavede et formidabelt stykke løbearbejde, der fik gæsterne til at forsøge at slå lange bolde.

Men alligevel var det gæsterne, der indenfor det 18. minut fik to store chancer; først en afslutning fra Jan Kliment, som Marco Brylov var helt nede ved stolpen og få slået til hjørnespark, og på det efterfølgende indlæg blev en bold lagt af til Martin Albrechtsen, der dog sendte afslutningen højt over målet.

Så blev det pludselig Boldklubben FREM, der blev de farlige med indlæg fra kanterne, og i det 22. minut var det ekstremt tæt på udligningen, da gæsternes Frederik Rønnow i målet kom for sent ned til en bold fra Pierre Larsen, og bolden var ved at ryge hen til en helt fri Daniel 'Elly' Pedersen, men gæsternes Frederik Holst fik hælen på, så bolden sprang tilbage til en liggende Brøndby-keeper.

Der skulle kun gå 3 minutter mere, hvor det var Beran Camili på den anden kant, som sendte et fladt indlæg ind foran mål, hvor Jeppe Østenkær kom et mulehår for sent, men gæsterne var advaret om, at hjemmeholdet ville spille sin chance.

Boldklubben FREM havde i denne periode et godt pres på gæsterne, men i det 29. minut blev Marcos Ureña sendt af sted på en lang bold, men han stoppede lidt op tempomæssigt, og hans pasning på tværs blev blokeret. Efter et indkast til hjemmeholdet på venstre side blev bolden sendt over til Pierre Larsen, der på baglinjen afdriblede tre modstandere og sendte bolden på tværs i feltet mod bageste stolpe, hvor Beran Camili stod umarkeret. Vinklen blev lidt for spids, og derfor blev der taget et træk på tværs mod højre, og tredje gang blev der lavet en skudfinte, og BUM, via undersiden af overliggeren blev bolden banket ind i målet til den forløsende udligning til 1-1 efter 30 minutters spil.

Pausestillingen 1-1

Som sidste tredjedel af 1. halvleg skred frem, fik gæsterne fra Brøndby IF lidt bedre fat i tingene, og i det 36. minut var det Jesper Fleckner, der ikke fik sat sig ordentligt igennem midt på egen banehaldel, og tacklingen fik Rezan Corlu med sig og afsluttet udefra - dog uden nogle problemer for Marco Brylov i målet, og ganske få minutter efter vat det Jan Kliment, der fik sendt en afslutning med hovedet mod mål, men endnu engang uden ordentligt kraft. Man sad bare og håbede på, at kampens dommer ville fløjte til pause, så hjemmeholdets spillere kunne gå til pausen med troen på, at tingene kunne lykkes.

Men det var tæt på at gå galt i det 45. minut, hvor Marcos Ureña trak ind i banen på kanten af feltet i højre side, og med venstreskøjten fik han sendt en følt afslutning mod fjerneste stolpe, men heldigvis centimeter udenfor, og dommerens fløjte lød, og en stor del af de 6.543 tilskuere rejste sig og klappede spillerne af banen til de 15 minutters pause.

God start

Da 2. halvleg gik i gang, havde den korte hvilepause set ud til at have gjort underværker, for det var et hjemmehold, som gik ud de første 8-9 minutter af 2. halvleg og havde den største boldbesiddelse, og en stor del af denne foregik inde på gæsternes banehalvdel. I det 51. minut sendte Marco Brylov et udspark af sted, som dumpede ned og snød Benedikt Röcker, og ud af ingenting kom Daniel 'Elly' Pedersen bagom og fik snittet bolden forbi en fremstormende Brøndby keeper, men desværre også lige udenfor målrammen.

2. halvlegs kvalitet dalede lidt i forhold til 1. halvleg, men det skyldtes også den regntunge bane, som blev vanskelig at spille på, da græsset flere steder var blevet flået op, og som kampen skred frem, var der også flere af hjemmeholdets spillere, som begyndte at blive mærket. Det mellemste kvarter af anden halvleg bød ikke på nogen nævneværdige chancer, dog havde Christian Jakobsen hos gæsterne et hovedstød tæt inde på mål, som Marco Brylov flot fik handsken på, og nedfaldet fik Henrik Volquardsen ekspederet til hjørne.

Overraskelsen udeblev

I det 77. minut lagde Beran Camili en for kort aflevering til Christian Stokholm, og Lebogang Phiri, der netop var blevet skiftet ind, kom på tværs og havde frit løb ned mod målet, men Jesper Fleckner kom godt tilbage og fik tvunget Brøndby-spilleren til at lægge bolden på tværs ind i feltet, hvor Marco Brylov flot kom glidende ud og fik nappet bolden i favnen foran gæsternes Christian Jakobsen.

1 minut og 49 sekunder - så mange sekunder skulle Superligaens topscorer Teemu Pukki nøjagtig bruge på banen, før han gjorde det til 2-1 til gæsterne på et flot opspil i dybden og en tværpasning ind foran mål, hvor den finske angriber var lige ved at mistime afslutningen, men med hælen blev bolden sendt ind i netmaskerne.

Boldklubben FREM sluttede kampen rigtig flot af i jagten på udligningen og forlænget spilletid, men med tanke på turneringen, var det nok meget godt, at kampen ikke gik ud i 30 minutters ekstra spilletid. En kamp, hvor Boldklubben FREM langt hen ad vejen lykkedes med sin plan med højt pres og bagkæden langt fremme, som gjorde, at gæsternes spil i lange perioder overhovedet ikke kom til at fungere.

 

 

Boldklubben FREM

Brøndby IF

 

1 halvleg

2 halvleg

Samlet

1 halvleg

2 halvleg

Samlet

Hjørnespark

2

5

7

1

2

3

Afslutninger indenfor mål

2

1

3

5

3

8

Afslutninger udenfor mål

2

4

7

4

3

7

Skud blokeret

0

0

0

1

1

2

Frispark begået

8

4

12

4

6

10


Boldklubben FREM – Brøndby IF (1-1) 1-2

0-1  Christian Jakobsen (14)
1-1  Beran Camili (30)
2-1  Teemu Pukki (82)

 

Tilskuere: 6.543

 

Dommer: Peter Kjærsgaard-Andersen, Frederiksberg

 

Startformation: Marco Brylov, Mallik Fordjour Conradsen (63´ Henrik Volquardsen), Jesper Fleckner, Christian Stokholm (anfører), Rasmus Louie Larsen, Pierre Larsen (80´ Daniel Holm), Mikkel Andersson, Andreas Lundberg, Beran Camili, Jeppe Østenkær (72´ Mark Sundstrup) og Daniel Pedersen

 

Ikke benyttede spillere: Simon Bloch Jørgensen, Danny Mirabel, Basti Sørensen Abildå og Adam Skaaning

 

Kort: Rasmus Louie Larsen (17´ gult) og Beran Camili (62´ gult)

 

 

 

7. Andreas Theil Lundberg

Position: Forsvar/Midtbane
Født: 22-02-1992
19. Christian Bramsborg

Position: Forsvar, Midtbane
Født: 21-09-1999
17. Daniel Anusic

Position: Forsvar
Født: 25-04-1996
13. Daniel Holm

Position: Angreb
Født: 07-03-1995
77. Daniel Pedersen

Position: Angriber
Født: 24-03-1989
6. Frederik Sundstrup

Position: Forsvar/midtbane
Født: 17-12-1993
9. Hamid Khalidan

Position: Kant/Angriber
Født: 15-07-1997
30. Jesper Næsby

Position: Målmand
Født: 25-08-1981
26. Jonas Nørremark

Position: Forsvar
Født: 12-03-1996
20. Kenneth Thinter

Position: Forsvar/midtbane
Født: 11-09-1988
22. Kristoffer Dirksen

Position: Forsvarer
Født: 16-02-1993
1. Marco Brylov

Position: Målmand
Født: 21-11-1995
25. Mark Sundstrup

Position: Midtbane/angreb
Født: 30-06-1989
2. Mikkel Andersson

Position: Midtbane
Født: 17-03-1990
11. Tonni Adamsen

Position: Midtbane/angriber
Født: 15-11-1994
8. Victor Christiansson

Position: Midtbane
Født: 18-02-1998
mobil version
desktop version
- copyright [ 2003-2019 ] Dennis Sjøbeck -