facebooksøg
Boldklubben FREM
BKFREM - B 93
19. oktober 2019 14:00 AFLYST
Spilles i stedet 22/10 kl 19:00
- KLIK HER OG KØB DIN BILLET NU!

FREM stadigvæk med i kampen

15. oktober 2016

Efter weekendens nederlag til Hvidovre samt de seneste ugers manglende pointhøst lå FREM inden dages opgør i en vanskelig position, og 3 point var absolut nødvendigt. Det var dog et FREM-hold uden en skadet Beran Camili, Jeppe Østenkær og Thomas Christiansen. Til gengæld var det et nyt træner team, der skulle forsøge at styre løjerne.

Det første indbyrdes opgør i august måned var en kamp, som sluttede uden vinder. Jeg husker fra den kamp specielt et meget defensivt Fredensborg-hold og en træner, som i fik held til at påvirke kampens unge dommer.

Det var nu ikke fordi, der var lavet så forfærdelig meget om på FREMs hold; vi har nu en gang de spillere til rådighed, som vi har, og eneste overraskelse var nok, at der var blevet plads til både Mark Sundstrup og Daniel Holm fra kampens start.

FREM startede som den dominerende faktor på banen, og FREM havde også kampens første chance efter 8 minutters spil, da Pierre Larsen slap fri i højre side på baglinjen og sendte bolden fladt ind foran mål. Her ramte bolden en Fredensborg-spiller, og bolden nærmest hoppede og dansede på selve mållinjen, men desværre nåede ingen FREM-spillere ind til bolden.

Selv om FREM havde godt fat i spillet, så blev der stadigvæk ikke skabt de fornødne chancer. Idag blev begge holds spillere også drillet af en kraftig sidevind, der besværliggjorde sideskifte og lange høje afleveringer. Fredensborg havde heller ikke meget at byde på. De ville ikke rigtig noget, men Kasper Antonsen havde et godt skud tæt over mål i det 22. minut.

Det lignede for mig et klokkeklart straffespark i det 29 minut til FREM begået mod Rasmus Louie Larsen - navnlig når man tænker på, hvad der er dømt straffe for imod FREM tidligere i sæsonen - men kampens dommer Martin Køster havde en anden mening.

Kort efter havde FREM endnu en kæmpe chance: Igen slap Pierre Larsen fri på baglinjen, men desværre nåede ingen frem til hans indlæg. To minutter senere fik Fredensborg hjørnespark, og inde foran FREMs mål opstod der klumpspil, men med nød og næppe fik FREM ekspederet bolden væk

Helt fortjent kom FREM foran i det 35. minut efter et hjørnespark fra Rasmus Louie Larsen, som muligvis blev snittet af Jesper Fleckner. Bolden havnede for fødderne af Daniel 'Elly' Pedersen, og han sendte bolden sikkert i mål.

Føringen holdt sig dog ikke længe, for i det 42. minut begik Henrik Volquardsen et lidt dumt straffespark, og det blev omsat til mål, selvom Marco Brylov i målet gik til den rigtige side.

Minuttet efter kom FREM igen i front, da et indlæg havnede hos Daniel 'Elly' Pedersen, som resolut hamrede bolden op i nettaget. Dette medførte store protester fra Fredensborgs træner, som styrtede ud af det tekniske felt for at protestere overfor linjedommeren, og det medførte en bortvisning.

 Føringen holdt sig til pausen, men så heller ikke meget mere for i anden halvlegs tredje minut fik Fredensborg udlignet. Et lidt passivt forsvarsspil i højre side gav Zakaria El-Ouaz mulighed for en afslutning, og han sparkede hårdt fra hjørnet af straffesparksfeltet og bolden havnede i fjerneste ende af målet. Et godt skud, men han skulle aldrig have haft lejligheden til det.

FREM gav ikke op, og det virkede som om, at så skulle der ”bare” arbejdes endnu hårdere, og belønningen kom i det 56. minut, da FREM fik tildelt et frispark ca. 10 meter uden for feltet. Fredensborg stillede mur op, men FREM valgte en flad dybdestikning til venstre for muren til Rasmus Louie Larsen, som nåede bolden på baglinjen. Her spillede han bolden kort til Daniel 'Elly' Pedersen, som efter et lille træk lagde bolden på tværs, og her dukkede Mark Sundstrup op og hamrede bolden i mål.

Fredensborg begyndte at spille fodbold, men det vare dog så som så med oplagte chancer. Det så faktisk ud som om, FREM havde kontrol med kampen. Chancemæssigt havde FREM tre hjørnespark i træk omkring det 69. minut, og på det sidste fik Mark Sundstrup en skudmulighed, men hen sendte bolden forbi mål.

I kampens 80. minut burde FREM have lukket kampen: FREM fik etableret et kontraangreb, og Daniel Holm blev sendt af sted med bolden, men desværre blev afslutningen sat lige på keeperen.

I kampens 86. minut kunne det være gået galt, da John Frederiksen fra kanten af feltet i højre side hamrede bolden på bagerste stolpe, returen ramte Marco Brylov i målet, men heldigvis sneg bolden sig få cm forbi mål – for en gang skyld var FREM lidt heldige.

Selvom Frem i de resterende minutter havde lidt svært ved at holde på bolden, skete der ikke mere, og FREM fik en fortjent 3-2 sejr. Roser til hele holdet for en god fight og aldrig at give op.

På søndag den 23. oktober venter en ny udfordring, når rækkens nummerr 1 Avarta tager imod FREM, hvor en FREM-sejr vil være guld værd i den meget tætte kamp om at komme i oprykningsspillet. Kampen spilles i Espelunden kl. 13:00.

15-10-2016 Kl. 15:00 2. Division, Pulje 1

FREM - Fredensborg 3-2  (2-1) 
1-0 Daniel Pedersen (36)
1-1 Austin Smith (42) str.
2-1 Daniel Pedersen (43)
2-2 Zakaria El-Quaz (47)
3-2 Mark Sundstrup (56)

Marco Brylov

Henrik Volquardsen (Mallik Conradsen 67), Jesper Fleckner, Christian Stokholm (anfører), Rasmus Louie Larsen

Pierre Larsen, Mikkel Andersson (Danny Mirabel 77), Andreas Theil Lundberg, Daniel Holm (Jannik Zimling 88)

Mark Sundstrup, Daniel Pedersen

Simon Bloch Jørgensen, Frederik Reippuert, Basti Sørensen Abildå og Adam Jakobsen blev ikke benyttet.

Advarsler:
Rasmus Louie Larsen, FREM (23)
Andreas Theil Lundberg, FREM (66)
Jannik Zimling, FREM (90)

Bortvist: Fredensborgs træner Claus Larsen (44)

Dommer: Martin Køster, Taastrup

Tilskuere: 751 

 

 

7. Andreas Theil Lundberg

Position: Forsvar/Midtbane
Født: 22-02-1992
19. Christian Bramsborg

Position: Forsvar, Midtbane
Født: 21-09-1999
17. Daniel Anusic

Position: Forsvar
Født: 25-04-1996
13. Daniel Holm

Position: Angreb
Født: 07-03-1995
77. Daniel Pedersen

Position: Angriber
Født: 24-03-1989
6. Frederik Sundstrup

Position: Forsvar/midtbane
Født: 17-12-1993
9. Hamid Khalidan

Position: Kant/Angriber
Født: 15-07-1997
30. Jesper Næsby

Position: Målmand
Født: 25-08-1981
26. Jonas Nørremark

Position: Forsvar
Født: 12-03-1996
20. Kenneth Thinter

Position: Forsvar/midtbane
Født: 11-09-1988
22. Kristoffer Dirksen

Position: Forsvarer
Født: 16-02-1993
1. Marco Brylov

Position: Målmand
Født: 21-11-1995
25. Mark Sundstrup

Position: Midtbane/angreb
Født: 30-06-1989
2. Mikkel Andersson

Position: Midtbane
Født: 17-03-1990
11. Tonni Adamsen

Position: Midtbane/angriber
Født: 15-11-1994
8. Victor Christiansson

Position: Midtbane
Født: 18-02-1998
mobil version
desktop version
- copyright [ 2003-2019 ] Dennis Sjøbeck -