facebooksøg
Boldklubben FREM

Holbæk blev smadret i Valby

17. september 2016

2. division Pulje 1 har udviklet sig som en ren dynamitpulje; ikke meget skiller top og bund, og Holbæk, som var FREMs modstander, havde kun tabt et enkelt opgør tidligere i turneringen og lå kun et sølle point efter FREM.

Ændringer var der en hel del af i FREMs opstilling: Mikkel Andersson havde fri af private årsager, og så måtte Andreas Lundberg og Alexander Back en tur på bænken. Dette havde givet plads til Mallik Fordjour Conradsen i forsvaret og Jeppe Østenkær på den centrale midtbane, samtidig med at Thomas Christiansen kunne indtage pladsen som angriber fra start sammen med Daniel 'Elly' Pedersen.

FREM lagde et højt pres på Holbæk fra kampens start, og efter to minutters spil havde FREM den første mulighed, da Beran Camili sendte bolden ind foran mål fra venstre side, men Thomas Christiansen sparkede forbi mål. Et par minutter senere sendte Rasmus Louie Larsen bolden ind foran mål, og denne gang var det så Daniel 'Elly' Pedersen, der sparkede forbi.

Holbæk havde en mulighed i det 9. minut, hvor Rasmus Louie Larsen måtte heade bolden til hjørnespark for næsen af en ellers meget fri Simon Ustrup. I kampens 14. minut sendte Beran Camili et frispark ind foran mål, hvor Thomas Christiansen headede tæt over mål.

I kampens 20. minut forsøgte Daniel 'Elly' Pedersen sig med et skud fra kanten af feltet efter nogle driblinger, men bolden blev blokeret til hjørnespark. Holbæk havde en mulighed i det 23. minut, da Christoffer Thrane forsøgte sig med et langskud, men Marco Brylov fik flot pareret bolden væk.

I det 31. minut havde FREM endnu en stor mulighed, da et hjørnespark blev lagt fladt bagud ind mod midten til en udækket Pierre Larsen, som hamrede bolden mod mål, hvor Holbæks keeper Christian Mortensen lige akkurat fik fingerspidserne på bolden og vippet den til hjørnespark.

Helt fortjent var det også, at FREM kom foran i det 35. minut, hvor FREM fik brudt et Holbæk-opspil på midten af banen, og Pierre Larsen blev sendt af sted. Omkring straffesparksfeltet fandt han Thomas Christiansen, som sparkede hårdt mod mål, og Holbæks Mads Bøjesen fik snittet bolden i eget mål.

Bolden var dårlig nok givet op, så førte FREM 2-0. Faktisk gik der kun 1 minut og 22 sekunder mellem de to mål inklusiv den tid, det tager at få spillerne på plads og givet bolden op. Målet kom efter et kontraløb, hvor bolden blev spillet ud i venstre side, og her tog Beran Camili et par træk ind mod midten af banen og sparkede hårdt mod mål - så hårdt at keeperen ikke kunne holde bolden, og Thomas Christiansen kunne sende den i mål.

57 sekunder senere stod det så 3-0. En virkelig nervøs Holbækspiller tabte bolden på kanten af eget felt, og her opfangede Daniel 'Elly' Pedersen bolden, tog et par driblinger og sendte bolden forbi en fremstormende keeper og i mål.

Den var virkelig gal for Holbæk, for i det 39. minut kunne og burde det være blevet 4-0, da Henrik Volquardsen blev spillet fri af Thomas Christiansen på kanten af feltet i højre side, men skuddet fra Volquardsen gik over mål

I halvlegens sidste minut havde FREM igen en stor chance, da Thomas Christiansen headede mod mål efter indlæg fra Rasmus Louie Larsen, men igen fik Holbæk-keeperen vippet bolden til hjørnespark. Kort efter forsøgte Beran Camili sig med et skud, men desværre ramte han overliggeren.

Holbæk havde få sekunder inde i 2. halvleg en stor mulighed for reducering, da Jonas Jakobsen slap fri og var alene med Marco Brylov, der dog gik flot ud af sit mål og fik blokeret bolden.

I kampens 49. minut burde FREM have scoret igen, da Daniel 'Elly' Pedersen slap fri i feltet, men afslutningen sad lige på Holbæk-målmanden. Kort efter havde Holbæk en mulighed efter et frispark, hvor bolden blev sendt ind foran mål, og her stod Jonas Thomsen helt fri, men han ramte ved siden af bolden, som endte med et målspark.

I kampens 53. minut var det så Jeppe Østenkærs tur til at ramme 'træværket' (som vist nok er aluminium), før det i det 54. minut igen lykkedes at få bolden i mål. Thomas Christiansen modtog et kort indlæg fra venstre side og fik lige fintet en Holbækspiller med et fodskifte, inden han sparkede bolden i mål.

To minutter senere stod Jonas Thomsen igen fri foran mål, men han fik headet et indlæg forbi. Og i det 69. minut sparkede Daniel 'Elly' Pedersen bolden over mål.

FREM havde sluppet grebet om kampen, og man kunne godt have ønsket sig, at FREM lige kunne stramme skruen en anelse, for der havde i 2. halvleg været rigelig med huller, og i det 73. minut fik Holbæk reduceret, da Jonas Thomsen fandt en fri Jonas Bengtsson, som sikkert sendte bolden i mål.

FREM havde en god mulighed for et mål i det 75. minut, da Henrik Volquardsen sendte bolden ind foran mål, hvor Thomas Christiansen sparkede bolden tæt over målet. I det 83. minut tog Jeppe Østenkær sagen i egen hånd og driblede fra midterlinjen ned i Holbæks straffesparksfelt, hvor han desværre sparkede bolden i sidenettet. I kampens sidste minut blev det 5-1, da Thomas Christiansen modtog en dyb stikning i feltet, og FREM-angriberen sendte bolden i nettet, selvom Holbæk-målmanden faktisk havde en hånd på bolden.

Kampen sluttede 5-1 - en sejr som jeg i modsætning til visse nyhedsmedier synes var fuldt fortjent. FREM ramte virkelig dagen og bortset fra 20 minutter i anden halvleg, hvor FREM nærmest gik på autopilot, så kunne sejren sagtens have været større. Eneste minus var de huller i forsvaret, som skal lukkes, for de B.93-spillere, som var på stadion, har nok også set dem.

Næste kamp er mod B.93 og spilles på lørdag kl. kl. 13:00 på Østerbro Stadion – Bemærk tidspunktet

 

17-09-2016 Kl. 15:00 2. division, Pulje 1

FREM - Holbæk 5-1 (3-0) 
1-0 Selvmål (Mads Bøjesen 35)
2-0 Thomas Christiansen (36)
3-0 Daniel Pedersen (37)
4-0Thomas Christiansen (54)
4-1 Jonas Bengtson (73)
5-1Thomas Christiansen (92)

Marco Brylov

Henrik Volquardsen, Christian Stokholm (anfører) (Frederik Reippuert 66), Mallik Fordjour Conradsen, Rasmus Louie Larsen

Pierre Larsen (Andreas Theil Lundberg 73), Jeppe Østenkær (anfører 66), Jannik Zimling (Basti Sørensen Abildå 81), Beran Camili

Daniel Pedersen, Thomas Christiansen

Ubenyttede reserver: Simon Bloch Jørgensen, Alexander Back, Mark Sundstrup og Daniel Holm, 

Ferdinand Bangsgaard, Holbæk (28)
Rasmus Louie Larsen, FREM (51)

Dommer: Sebastian Friis Aagerup, Herlev

Tilskuere: 758

Ref: CMH

 

 

7. Andreas Theil Lundberg

Position: Forsvar/Midtbane
Født: 22-02-1992
19. Christian Bramsborg

Position: Forsvar, Midtbane
Født: 21-09-1999
17. Daniel Anusic

Position: Forsvar
Født: 25-04-1996
13. Daniel Holm

Position: Angreb
Født: 07-03-1995
77. Daniel Pedersen

Position: Angriber
Født: 24-03-1989
6. Frederik Sundstrup

Position: Forsvar/midtbane
Født: 17-12-1993
9. Hamid Khalidan

Position: Kant/Angriber
Født: 15-07-1997
30. Jesper Næsby

Position: Målmand
Født: 25-08-1981
26. Jonas Nørremark

Position: Forsvar
Født: 12-03-1996
20. Kenneth Thinter

Position: Forsvar/midtbane
Født: 11-09-1988
22. Kristoffer Dirksen

Position: Forsvarer
Født: 16-02-1993
1. Marco Brylov

Position: Målmand
Født: 21-11-1995
25. Mark Sundstrup

Position: Midtbane/angreb
Født: 30-06-1989
2. Mikkel Andersson

Position: Midtbane
Født: 17-03-1990
11. Tonni Adamsen

Position: Midtbane/angriber
Født: 15-11-1994
8. Victor Christiansson

Position: Midtbane
Født: 18-02-1998
mobil version
desktop version
- copyright [ 2003-2019 ] Dennis Sjøbeck -