facebooksøg
Boldklubben FREM

ØV-dag i Valby

3. september 2016

Brønshøj er en svær modstander - i hvert fald har pointudbyttet de seneste par gange været meget beskedent - ikke så meget fordi de spiller prangende fodbold, men de står godt defensivt og har næsten altid en heldig dag mod FREM. Alligevel havde jeg en forventning om, at der nok skulle komme point på kontoen i dag, bl.a. fordi det må give selvtillid at vinde over HIK og NB Bornholm, også selv om man går noget ned mod HIK til sidst og efterlader et noget broget indtryk af kampen.

Til dagens opgør var der i forhold til HIK-kampen et par ændringer: Basti Sørensen Abildå og Simon stage var røget på bænken til fordel for Andreas Lundberg og Jeppe Østenkær. Og for at den kabale kunne gå op, var Jannik Zimling rykket ned som højre back. Dette betød samtidig, at man kunne skyde en hvid pind efter det flotte samspil fra HIK-kampen mellem Simon Stage og Pierre Larsen.

Kampens første rigtige chance tilfaldt Brønshøj efter små 5 minutters spil, da Brønshøjs Daniel Anusic slap forbi Jannik Zimling i højre side og lagde bolden skråt bagud ind i feltet, hvor Christoffer Boateng hamrede bolden i mål. Egentlig underligt, for der var del FREM-spillere i feltet.

FREM havde bolden meget, men det kneb gevaldigt med at kommen igennem Brønshøjs stærke forsvar, som havde læst FREM-spillerne godt. Det var derfor Brønshøj, der havde en god mulighed i det 13. minut, hvor et skud blev rettet af af en FREM-spiller, og bolden var få centimeter fra at gå i mål.

I kampens 23. minut havde FREM et godt kontra angreb, hvor Jeppe Østenkær driblede ind i feltet i højre side, men han fandt desværre ikke Daniel 'Elly' Pedersen med sin aflevering. Kort efter kunne Brønshøj have øget føringen, da en Brønshøjspiller igen fik lov til at drible ind i feltet og lægge bolden på tværs, men denne gang sendte Christoffer Boateng bolden tæt over mål.

I det 33. minut havde Brønshøj endnu en mulighed. Patrick Naundrup driblede ind i feltet og afsluttede, men Marco Brylov fik halvklaret. Kort efter havde FREM en chance, da Henrik Volquardsen kom igennem i venstre side og lagde bolden ind foran mål, hvor Brønshøjs målmand tabte bolden, som nærmest dumpede ned for fødderne af Daniel 'Elly' Pedersen, som dog ikke kunne få bolden under kontrol, formentlig fordi Brønshøj-keeperen dykkede ned i hans fødde - og med tanke på hvad, der er dømt straffe for i tidligere kampe, kunne dette godt ligne et.

Kort efter havde Christian Stokholm et hovedstødsforsøg efter et hjørnespark, men det blev dog hverken præcist eller hårdt nok, så Brønshøj-keeper Johan Gårdsvoll kunne sikkert gribe bolden. Kort før pausen havde FREM to gange nogle dribleture ind i Brønshøjs felt, men afsluttet fik man ikke. Sidste chance tilfaldt FREM, da et hjørnespark blev spillet fladt bagud ind mod midten af banen, og her forsøgte Jannik Zimling sig med et hårdt skud, men desværre tæt forbi mål.

FREM pressede Brønshøj nærmest i bund i starten af anden halvleg - desværre igen uden at skabe chancerne - og i det 54. minut gik FREM over i en 4-4-2 formation, da Thomas Christiansen blev sendt på banen. I kampens 58. minut var FREM tæt på udligning, da Daniel 'Elly' Pedersen forsøgte sig med et overraskende skud fra kanten af feltet i højre side; så overraskende, at Brønshøjs målmand ikke nåede at reagere, men desværre tog skuddet opstanderen og sprang i spil igen.

I kampens 60. minut forsøgte Thomas Christiansen sig med et skud efter en aflevering fra Jeppe Østenkær, men bolden strøg en halv meter over mål. I det 68. minut måtte Mikkel Andersson lade sig udskifte efter nærkontakt med en Brønshøj-arm. I første øjekast lignede det et hændeligt uheld, men Mikkel, som fik en flænge, mente noget andet, og den ene linjedommer fik et par ord med på vejen.

I kampens 71. minut fik FREM tildelt et frispark, og bolden blev sendt ind foran mål, hvor Brønshøj fik afværget i første omgang. Jeppe Østenkær kom dog først på returen og fik headet bolden bagud til Basti Sørensen Abildå, som forsøgte at flugte bolden i mål, men desværre tæt forbi mål.

I de første 27 minutter af anden halvleg havde Brønshøj stort set ikke en eneste chance eller noget, der bare lignede, og det var derfor ærgerligt, at de i det 77. minut bragte sig på 0-2. Bolden blev fra venstre side sendt ind foran mål, hvor Patrick Naundrup lå helt fri i noget, der lignede offsideposition. Brønshøjspilleren ramte opstanderen og bolden sprang i spil igen og her var Alexander Back så uheldig, at han i forsøget på at sparke bolden væk ramte Brønshøjs Younes Nielsen, og bolden gik i mål.

Så var det lige som om, kampen var afgjort. FREM havde et par små forsøg i bl.a. et skud fra Thomas Christiansen, som blev rettet af til hjørnespark foran mål. Men kampen sluttede med et 0-2 nederlag, som set over hele kampen nok ikke var helt retfærdigt.

Om en lille uges tid spiller FREM igen, når modstanderen er Hvidovre, bemærk at det foregår på lørdag kl. 15:00 i Valby Idrætspark, da FREM og Hvidovre har byttet kamp grundet renovering af Hvidovre Stadion. Har man lyst til mere fodbold, spiller U21 tirsdag aften hjemme mod Helsingør, og på lørdag spiller 2. senior hjemme kl. 11:15 mod Union.

Dato 03-09-2016 Kl. 15:00 2. Division, Pulje 1

FREM - Brønshøj 0-2 0-1 
0-1 Christoffer Boateng (5)
0-2 Younes Nielsen (77)

Marco Brylov

Jannik Zimling (76, Mallik Conradsen), Christian Stokholm (anfører), Alexander Back, Henrik Volquardsen

Pierre Larsen, Mikkel Andersson (69, Basti Sørensen Abildå), Andreas Theil Lundberg, Beran Camili (54, Thomas Christiansen)

Jeppe Østenkær

Daniel Pedersen

Simon Bloch Jørgensen, Simon Stage, Frederik Reippuert og Daniel Holm blev ikke benyttet.

Advarsel:

Alexander Back, FREM (12)
Philip Rejnhold, Brønshøj(37)

Christian Stokholm, FREM (52)
Jamil Fearrington, Brønshøj (93)

Dommer: Kenneth Sørensen, Holmegaard

Tilskuere: 1.256

CMH

7. Andreas Theil Lundberg

Position: Forsvar/Midtbane
Født: 22-02-1992
19. Christian Bramsborg

Position: Forsvar, Midtbane
Født: 21-09-1999
17. Daniel Anusic

Position: Forsvar
Født: 25-04-1996
13. Daniel Holm

Position: Angreb
Født: 07-03-1995
77. Daniel Pedersen

Position: Angriber
Født: 24-03-1989
6. Frederik Sundstrup

Position: Forsvar/midtbane
Født: 17-12-1993
9. Hamid Khalidan

Position: Kant/Angriber
Født: 15-07-1997
30. Jesper Næsby

Position: Målmand
Født: 25-08-1981
26. Jonas Nørremark

Position: Forsvar
Født: 12-03-1996
20. Kenneth Thinter

Position: Forsvar/midtbane
Født: 11-09-1988
22. Kristoffer Dirksen

Position: Forsvarer
Født: 16-02-1993
1. Marco Brylov

Position: Målmand
Født: 21-11-1995
25. Mark Sundstrup

Position: Midtbane/angreb
Født: 30-06-1989
2. Mikkel Andersson

Position: Midtbane
Født: 17-03-1990
11. Tonni Adamsen

Position: Midtbane/angriber
Født: 15-11-1994
8. Victor Christiansson

Position: Midtbane
Født: 18-02-1998
mobil version
desktop version
- copyright [ 2003-2019 ] Dennis Sjøbeck -