facebooksøg
Boldklubben FREM

FREM ikke uheldige

27. august 2016

Efter sejren i sidste runde over B.93 følte man, at FREM så småt var ved at komme i gang, og dette skulle selvfølgelig følges op ude mod HIK på det nye stadion i Gentofte, som de kalder 'Gentofte Sportspark'. Underlaget var kunstgræs - desværre, for efter min mening så forsvinder charmen ved fodbold netop på kunstgræs.

FREM har i øjeblikket en del spillere siddende uden for: Andreas Lundberg har karantæne og Emil Dyre, Rasmus Louie Larsen samt Thomas Christiansen er ude med skader, og der var lørdag også afbud fra Jeppe Østenkær.

Kampen blev egentlig en ganske underholdende affære, men chancer var der dog ikke synderlig mange af. Spilmæssigt havde FREM godt fat i HIK fra kampens start, men det ebbede ud midtvejs i halvlegen, hvorefter kampen blev meget lige. Store chancer havde ingen af holdende nogen af i starten af kampen, og man skal faktisk helt hen til det 29. minut hvor HIKs Alexander Green pludselig stod fri midt i feltet efter et hjørnespark, men han sendte bolden over mål.

HIK havde lignende mulighed i det 41. minut, og jeg tror faktisk igen, at det var Alexander Green, der stod fri, men igen blev bolden sparket over. Uden at have haft nogen nævneværdige chancer kom FREM foran i det 43. minut efter et hjørnespark, hvor bolden dumpede ned for fødderne af Daniel 'Elly' Pedersen, som sparkede bolden i mål.

To minutter inde i anden halvleg burde FREM være kommet yderligere foran, da Beran Camili sendte boden ind foran mål. Her stod Daniel 'Elly' Pedersen temmelig meget fri, og hans hovedstød mod et halvtomt mål var da også meget godt, hvis altså bolden havde været inden for rammen.

HIK lagde mere pres på FREM, men værterne fik dog ikke så forfærdelig meget ud af det - i hvert fald ikke i starten. Det blev faktisk kun til et skudforsøg fra Mathias Larsen, som sikkert havnede i favnen på FREMs keeper Marco Brylov.

Der kom lidt dramatik i det 60. minut, da HIKs Lucas Haren, som 6 minutter tidligere var kommet på banen, tilsyneladende gik lidt for vidt i et tacklingsforsøg, og efter et samråd mellem dommeren og linjedommeren blev HIK-spilleren sendt tidligt i bad.

Kort efter bragte FREM sig yderligere foran. Et hjørnespark blev sendt ind foran mål, og her forlængede Alexander Back bolden videre til Mikkel Anderson, som med et hovedstød kunne notere sig et sjældent hovedstødsmål.

Nu skulle man tro, at FREM stille og roligt kunne 'køre kampen hjem' med en 2-0 føring og en mand i overtal, men sådan skulle det ikke gå. FREMs spil gik nærmest i stå, og den nødtvungne udskiftning af Henrik Volquardsen bidrog heller ikke til stabilitet.

HIK spillede bolden rigtig godt rundt, og FREM halsede rundt på banen i forsøget på at erobre bolden. Når det endelig lykkedes, var FREM alt for dårlige til at holde fast på den, og HIK blev mere og mere nærgående. FREM havde dog en kontramulighed i det 76. minut, hvor Pierre Larsen forsøgte sig med et skud, som dog gik forbi mål.

I det 81. minut blev Andreas Smed fra HIK spillet helt fri, men han sparkede den store chance over mål. Minuttet efter fik HIK reduceret, da Jannik Skov driblede sig igennem FREMs midterforsvar og udplacerede målmand Marco Brylov. FREM var i den resterende tid af kampen ekstremt dårlige til at holde på bolden, og valgte nogle dumme løsninger med boldtab til følge. Og i det 88. minut var det også meget tæt på at gå galt, da Alexander Green var tæt på at slippe fri i feltet, men en tackling fra Alexander Back forhindrede mål - i første omgang... For kampens dommer mente, at FREM-spilleren havde begået straffespark.

HIK spillerne jublede, men de havde nok lige glemt en enkelt ting; der skal også scores på straffesparket. Det gjorde Patrick Jørgensen ikke, for Marco Brylov fik på fantastisk vis halvklaret, og efterfølgende fik FREM sparket bolden væk.

HIK pressede på, og dette gav en række kontrachancer til FREM, men FREM-spillerne virkede trætte og havde ikke kræfterne til at føre dem igennem. I dommerens overtid havde HIK kampens sidste chance på et langskud fra højre side af feltet, hvor bolden tog opstanderen og sprang i spil igen.

Kampen sluttede med en yderst smal 2-1 sejr, men ligesom i pokalkampen i Vanløse var det svært at være helt vildt glad for sejren efter den nervepirrende afslutning. FREM manglede helt klart en styrmand på midten af banen, da det virkelig brændte på.

Næste kamp er allerede på tirsdag i 2. runde af DBU Pokalen, hvor FREM drager til klippeøen og spiller mod NB Bornholm. Af rejsetekniske årsager spilles kampen allerede kl. 16.15. På baggrund af tidligere erfaringer med NB Bornholm bør spillerne huske tandbeskyttere: Da FREMs 2. senior i foråret spillede mod dem, kostede det to tandskader og en brækket næse. Kampen bliver desværre uden referat fra min side.

Næste kamp i turneringen er på lørdag, hvor FREM hjemme spiller mod Brønshøj kl. 15:00 i Valby.

27-08-2016 Kl. 13:00 2. Division, Pulje 1
HIK - FREM 1-2 0-1 
0-1 Daniel Pedersen (43)
0-2 Mikkel Andersson (64)
1-2 Jannik Skov Hansen (83)

 Marco Brylov

Simon Stage, Christian Stokholm (anfører), Alexander Back, Henrik Volquardsen (Mallik Fordjour Conradsen 72)

Jannik Zimling

Pierre Larsen, Mikkel Andersson, Basti Sørensen Abildå (Danny Mirabel 80), Beran Camili (Daniel Holm 84) 

Daniel Pedersen

 

Simon Bloch Jørgensen, Frederik Reippuert og Mark Sundstrup blev ikke benyttet.

Advarsler:
Jannik Zimling, FREM (80)
Alexander Back, FREM (83)

Udvist: Lucas Ravn-Haren, HIK  (54)

Dommer: Casper Thorsøe Jr.

Tilskuere: 497  

CMH

 

7. Andreas Theil Lundberg

Position: Forsvar/Midtbane
Født: 22-02-1992
19. Christian Bramsborg

Position: Forsvar, Midtbane
Født: 21-09-1999
17. Daniel Anusic

Position: Forsvar
Født: 25-04-1996
13. Daniel Holm

Position: Angreb
Født: 07-03-1995
77. Daniel Pedersen

Position: Angriber
Født: 24-03-1989
6. Frederik Sundstrup

Position: Forsvar/midtbane
Født: 17-12-1993
9. Hamid Khalidan

Position: Kant/Angriber
Født: 15-07-1997
30. Jesper Næsby

Position: Målmand
Født: 25-08-1981
26. Jonas Nørremark

Position: Forsvar
Født: 12-03-1996
20. Kenneth Thinter

Position: Forsvar/midtbane
Født: 11-09-1988
22. Kristoffer Dirksen

Position: Forsvarer
Født: 16-02-1993
1. Marco Brylov

Position: Målmand
Født: 21-11-1995
25. Mark Sundstrup

Position: Midtbane/angreb
Født: 30-06-1989
2. Mikkel Andersson

Position: Midtbane
Født: 17-03-1990
11. Tonni Adamsen

Position: Midtbane/angriber
Født: 15-11-1994
8. Victor Christiansson

Position: Midtbane
Født: 18-02-1998
mobil version
desktop version
- copyright [ 2003-2019 ] Dennis Sjøbeck -