facebooksøg
Boldklubben FREM
BK FREM - Vanløse IF
21. september 2019 14:00 Valby Stadion
2. Division Pulje 1
- KLIK HER OG KØB DIN BILLET NU!

Så kom turneringssejren

20. august 2016

Efter en lidt kedelig start med kun et enkelt point i to kampe var det i dag, at FREM skulle have sin første sejr. Der var i hvert fald lovet bod og bedring til sponsorerne inden kampen, og endda havde Beran Camili lovet, at det var et væsentlig mere tændt FREM-hold, der kom på banen.

FREM havde dog ændret både på holdet og i spillestilen i forhold til de seneste kampe: Taktikken i dag var, at man ville spille med kun en enkelt angriber. Det var givet på forhånd, at Andreas Lundberg ikke kunne være med, da hans udvisning i Fredensborg havde udløst to spilledages karantæne. Tilbage på holdet var Simon Stage, og Pierre Larsen havde også fået chancen fra start.

B.93, som havde sikret sig 4 point inden dagens kamp, havde kampens første chance i det 2. minut, hvor Andreas Heimer forsøgte sig med et skud, som dog ikke var inden for målrammen. Kort efter havde FREM en mulighed, da Pierre Larsen slap fri på baglinjen og driblede ind i feltet, hvor han forsøgte sig med en flad aflevering, men ulempen med kun en angriber er, at det kun var Daniel 'Elly' Pedersen der var i feltet ved bagerste stolpe, og der nåede bolden ikke hen.

Den første rigtig store chance tilfaldt FREM i det 9. minut, hvor Daniel 'Elly' Pedersen slap fri omkring midterlinjen og faktisk havde noget nær frit løb mod B.93's mål, hvor målmanden Rune Ravn tøvede med at går ud af feltet. Daniel 'Elly' Pedersen forsøgte sig med et optimistisk lop, som desværre gik over mål.

I kampens 11. minut forsøgte Jeppe Østenkær sig med et langskud, som dog gik forbi mål. B.93 forsøgte sig ligeledes med et langskud i det 18. minut, men heller ikke dette var inden for målrammen. I kampens 19. minut havde B.93 endnu et skud, og denne gang blev bolden rettet af, og FREM fik etableret et kontra angreb, hvor Daniel 'Elly' Pedersen sparkede lige på B.93's målmand.

FREM kom foran i det 21. minut på et flot angreb. FREM erobrede bolden på midten af banen, og Pierre Larsen blev sendt afsted mod baglinjen, hvorefter han driblede ind i feltet og forsøgte at finde Daniel 'Elly' Pedersen ved bagerste stolpe. Han nåede dog ikke helt frem, men var dog over bolden og fik spillet bagud til Mikkel Andersson, som tog nogle træk på tværs af banen, hvorefter han lagde bolden til rette for Jannik Zimling, som bragede bolden i mål med et langskud.

I kampens 34. minut fik B.93 tildelt frispark på kanten af feltet, hvor Emmanuel Ogude forsøgte sig med et hårdt skud, men heldigvis over FREM-målet.

B.93 kunne have udlignet i det 41. minut, da Emmanuel Ogude, som kampen igennem voldte FREM mange problemer, blev spillet fri på kanten af offside og tog nogle træk mod mål. Marco Brylov gik ud af målet og pressede B.93-spilleren til nogle ekstra træk, og så nåede Henrik Volquardsen hjem og fik sparket bolden til hjørnespark.

Kort efter havde FREM halvlegens sidste chance, og det var en af de større af slagsen: Simon Stage tog turen til baglinjen og lagde bolden ind foran mål, hvor Daniel 'Elly' Pedersen sendte bolden på overliggeren. Returen havnede hos Mikkel Andersson, men selv om der faktisk var frit mål, hamrede han bolden over mål.

FREM startede en anelse defensivt i anden halvleg, og dette gav B.93 nogle chancer. Det var dog ikke de helt store af slagsen, da FREMs forsvar stod virkelig godt, og det blev derfor mest til skudforsøg - bl.a. i det 53. og 55. minut hvor henholdsvis Emmanuel Ogude og Nicolai Olsen sendte bolden forbi og over mål.

I kampens 56. minut havde FREM en stor mulighed ved Jeppe Østenkær, som efter et indlæg fra Pierre Larsen headede bolden tæt over mål. FREM burde have scoret i det 65. minut, hvor Daniel 'Elly' Pedersen slap fri og tog turen mod B.93-keeperen. Daniel fik også afsluttet, men desværre på overliggeren.

To minutter senere opfangede Pierre Larsen bolden uden for feltet efter et FREM-hjørnespark, men FREM-spillerens skud blev blokeret foran mål. I det 68. minut havde B.93 en mulighed, da Emmanuel Ogude stod temmelig fri foran mål efter et indlæg, men sparkede over mål.

I kampens 70. minut bragte FREM sig yderligere foran. Jeg tror, det var Basti Abildå (Henrik Volquardsen, red.), der fandt Daniel 'Elly' Pedersen i feltet, og FREM-spilleren fik halvt om halvt tæmmet bolden og efterfølgende sparket den i mål.

Kort efter fik B.93 tildelt et straffespark, og jeg må indrømme, at fra min position så det noget tyndt ud, da en FREM- og B.93-spiller nærmest løb side om side. Straffesparket blev sparket af den unge Anders Heimer, men Marco Brylov i FREM-målet fik reddet til hjørnespark med det yderste af fingrene.

Så var det ligesom om, at B.93 mistede troen på at få point med hjem, og FREM havde et par kontrachancer bl.a i det 81. minut, hvor FREM faktisk var to mod en, men afleveringen fra Daniel 'Elly' Pedersen til Daniel Holm blev rettet af, og Daniel Holm havde ikke en jordisk chance for at nå bolden.

FREM havde efterfølgende to muligheder, hvor jeg efter min mening synes, at Daniel 'Elly' Pedersen blev bremset ulovligt, men i begge tilfælde vinkede dommeren afvisende, og i de sidste tilfælde gav han endda B.93 et frispark.

Kampen sluttede med en 2-0 sejr, og da FREM spillede bedst var det i orden. Næste weekend gælder det HIK ude, og kampen spilles på det ombyggede Gentofte Stadion, hvor underlaget er kunstgræs. Det er lørdag d. 27. august kl. 13:00.

Tirsdagen efter (den 30. august) spiller FREM pokalkamp ude mod NB Bornholm i Nexø. Denne kamp begynder kl. 16:15. Bemærk også at der er ændringer i forbindelse med FREMs opgør mod Hvidovre i september og oktober, opdateret kampprogram kan ses her:

20. August 2016 kl. 15:00 Valby idrætspark

FREM - B.93 2-0 (1-0)
1-0 Jannik Zimling (21)
2-0 Daniel 'Elly' Pedersen (70)

FREMs opstilling

Marco Brylov

Simon Stage, Christian Stokholm (anf.), Alexander Back, Henrik Volquardsen

Pierre Larsen (80, Daniel Holm), Mikkel Andersson (87, Danny Mirabel), Jannik Zimling (58, Basti Sørensen Abildå), Jeppe Østenkær, Beran Camili

Daniel 'Elly' Pedersen

Ubenyttede spillere: Simon Bloch Jørgensen, Mark Sundstrup, og Mallik Conradsen

Advarsler:

Jannik Zimling, FREM (36)
Christian Stokholm, FREM (53)
Mikkel Andersson, FREM (67)

Dommer: Johnatan Bak Dragsted, Frederiksberg

Tilskuere: 832

Ref. CMH

 

 

7. Andreas Theil Lundberg

Position: Forsvar/Midtbane
Født: 22-02-1992
19. Christian Bramsborg

Position: Forsvar, Midtbane
Født: 21-09-1999
17. Daniel Anusic

Position: Forsvar
Født: 25-04-1996
13. Daniel Holm

Position: Angreb
Født: 07-03-1995
77. Daniel Pedersen

Position: Angriber
Født: 24-03-1989
6. Frederik Sundstrup

Position: Forsvar/midtbane
Født: 17-12-1993
9. Hamid Khalidan

Position: Kant/Angriber
Født: 15-07-1997
30. Jesper Næsby

Position: Målmand
Født: 25-08-1981
26. Jonas Nørremark

Position: Forsvar
Født: 12-03-1996
20. Kenneth Thinter

Position: Forsvar/midtbane
Født: 11-09-1988
22. Kristoffer Dirksen

Position: Forsvarer
Født: 16-02-1993
1. Marco Brylov

Position: Målmand
Født: 21-11-1995
25. Mark Sundstrup

Position: Midtbane/angreb
Født: 30-06-1989
2. Mikkel Andersson

Position: Midtbane
Født: 17-03-1990
11. Tonni Adamsen

Position: Midtbane/angriber
Født: 15-11-1994
8. Victor Christiansson

Position: Midtbane
Født: 18-02-1998
mobil version
desktop version
- copyright [ 2003-2019 ] Dennis Sjøbeck -