facebooksøg
Boldklubben FREM
BK FREM - Vanløse IF
21. september 2019 14:00 Valby Stadion
2. Division Pulje 1
- KLIK HER OG KØB DIN BILLET NU!

YES - ny sæson sparkes i gang

2. august 2016

Kampoptakt

Boldklubben FREM - Boldklubben Avarta
Lørdag d. 6. august kl. 15.00
Valby Idrætspark

 

Korte afstande venter i efteråret

Det har længe været kendt, at Boldklubben FREM efter sidste års tur i Pulje 2 skal spille i Pulje 1 i 2. Divisions grundspil i efteråret.

Det betyder, at det kun er københavnske og sjællandske mandskaber, der venter i efteråret, og de længste ture bliver turene til Holbæk og til smukke Fredensborg, der er oprykkere fra Danmarksserien. Klubben må på papiret forventes at være det mandskab, der kommer til at få det sværest i de kommende fjorten kampe.

Mange nye fodboldregler

1. juli trådte en masse nye fodboldregler i kraft, og her er der et kort oprids af fire af de vigtigste, der kommer til at gælde fra på lørdag.

1
Begyndelsessparket, når der gives op fra midten ved start og efter scoringer bliver retningsfrit, hvilket vil sige, at der for eksempel godt må sparkes direkte tilbage på egen banehalvdel til en af sine medspillere.

2
Ved dommerkast skal bolden mindst røre to spillere, før der kan dømmes mål.

3
Offsidereglen ændres til, at hvis en spiller i offsideposition eksempelvis løber tilbage på egen banehalvdel og her rører bolden, igangsættes dér, hvor bolden blev berørt og ikke dér, hvor spilleren stod, da den sidst blev spillet/rørt af en medspiller.

4
Forseelser begået udenfor banen straffes med direkte frispark på grænselinjen (straffespark, hvis bag mållinjen og inden for straffesparksfeltets forlængelse).

Ud over disse fire nye regler, så er der også en del andre nye regler, der kan læses i Fodboldloven.

Nye tilgange

Den sportslige sektor har haft travlt i sommerpausen, hvor der er sagt goddag til hele seks spillere - heraf to spillere, der tidligere har tørnet ud for Boldklubben FREMs 1. seniorhold, nemlig Daniel 'Elly' Pedersen, der efter et kortvarigt visit hos FC Helsingør er tilbage i Sydhavnen. Han står noteret for 71 kampe og 42 scoringer.

Ibrahim Badran er ligeledes tilbage igen efter et års afbræk, hvor han blandt andet har satset på futsal, hvilket i januar gav ham to landskampe mod Sverige. Han står noteret for 21 kampe og nul scoringer.

Derudover er der skrevet kontrakt med fire nye spillere, der for første gang tørner ud for klubben og kan få sin debut mod Avarta: Mallik Fordjour Conradsen, der kommer til fra netop dagens modstander, Avarta, hvor han optrådte som anfører for holdet. Jannik Zimling kommer til fra Næstved IF, hvor han tidligere på året fik opløst sin kontrakt. Han optræder på den centrale midtbane.

Så er der Oliver Hansen, der kommer til klubben fra FC Helsingør, og som optræder i den bageste kæde. Han har foreløbigt skrevet under på et halvt års aftale med mulighed for forlængelse fra begge parters side. Endelig er der gensyn med en tidligere ungdomsspiller fra klubben i angriberen Daniel Holm, der kommer fra ærkerivalerne Hvidovre, hvor han midt i forårssæsonen fik ophævet sin kontrakt.

Ud over disse tilgange af spillere, så er sommerpausen også brugt til at forlænge aftalerne med Mikkel Andersson, Henrik Volquardsen, Pierre Larsen, Jeppe Østenkær, Simon Stage, Thomas Christiansen og Emil Dyre Nielsen, mens Marco Brylov er kommet på sin første kontrakt. Tidligere på foråret forlængede både Christian Stokholm, Andreas Lundberg og Rasmus Louie Larsen deres kontrakter, så det må siges, at det ser virkelig godt ud med kontinuiteten i truppen.

Der er samtidig også et goddag til angrebstræneren Anders Jochumsen, som er bekendt for de fleste ældre FREM-supportere, da han stort set altid scorede mod Boldklubben FREM, når han spillede mod dem.

Forladt truppen

Der er sagt farvel til Mohamed Azaquoun, der nåede at spille 48 kampe og blev noteret for 7 mål, mens Mathias Bukhave, der stod noteret for 12 kampe og 1 mål, ligeledes er stoppet i sommerpausen. Så er der også sagt farvel til Anders Rønne Nikolajsen, der blot nåede at blive noteret for 3 kampe for førsteholdet, men som fortsætter på KS-holdet, samt Matthias Andersen med 45 kampe og nul mål.

Endelig er der sagt farvel til Mikael Simonsen - truppens mest rutinerede spiller - der med 180 kampe og 8 mål stod for ikke blot rutine, men også den der bragte smilene frem hos både medspillere og supportere.

Gamle kendinge

I Pulje 1 er der ikke rigtig nogle overraskelser i form af kommende modstandere her i efteråret. Dog er der en enkelt klub, som Boldklubben FREM kun har mødt to gange i Danmarksserien i sæsonen 2011/2012, nemlig oprykkerne fra Danmarksserien, Fredensborg.

Ellers er det lutter gamle kendinge, der venter de kommende fjorten spillerunder, hvor specielt to kampe er nogle opgør, der virkelig kan trække tilskuere til, nemlig kampene mod Brønshøj og Hvidovre.

Derudover venter HIK, Holbæk og de altid hyggelige opgør mod B93, og så selvfølgelig lørdagens modstander fra Avarta.

Mon ikke at lørdagens modstander vækker glade minder hos cheftræner Henrik Gundersen, da han i sin debut den 4. maj 2014 mod netop Avarta på udebane var vidne til, at Boldklubben FREM vandt hele 7-1.

Avarta spillede i nedrykningsspillet i foråret og endte på 2. pladsen, hvilket svarer til en samlet 14. plads i 2. division i sæsonen 2015/2016. Boldklubben FREM, der endte 10 placeringer højere, må derfor selvfølgelig til weekendens opgør påtage sig favoritværdigheden mod de grønklædte fra Rødovre. Især når der skeles til, at truppen fra sæsonen 2015/2016 stort set er uforandret af de spillere, der var at betragte som oplagte i startformationen, og så med de tilgange, der har været.

Gundersen har ordet

”Vi har henover sommeren fået optimeret vores trup, så der nu er endnu større bredde og kamp om pladserne i startopstillingen. Midtvejs i foråret blev vi desværre hårdt ramt af skader, hvilket fik betydning i resten af sæsonen, som I jo alle sammen ved.

De fleste er ved at være klar igen, og Andreas Lundberg spillede 20 minutter i sidste kamp. Derudover er Emil Dyre Nielsen begyndt så småt at kunne få gummisko på, så alt er rigtig ved at lysne, mens Thomas Christiansen og Beran Camili stadig er på vej tilbage efter et par skader.

Derudover har jeg måtte sige farvel til René Henriksen, der har været en fed sparringspartner at have, men har så fået en fuldblodserstatning ind i form af Anders Jochumsen, der både er min sparringspartner, men også står med ansvaret for angrebstræningen.

Han skal optimere vores offensive spil, så vi forhåbentligt bliver rigtig svære at dæmme op for i vores presspil, hvor vi gerne vil straffe modstanderen i omstillingerne, og give de offensive kræfter nogle værktøjer, så vi bliver mere uforusigelige.

Jeppe Østenkær, der gennem foråret spillede for nedsat kraft på grund af en skade, er ligeledes tilbage for fuld kraft.

Med blot 18 nederlag på godt 27 måneder, mens jeg har været træner, hvoraf nogle simpelthen har været tåbelige, er vores allerførste målsætning for efteråret helt klar. Vi skal med over i slutspillet om oprykningen til 1. division i foråret 2017. Lykkes operationen, så skal vi simpelthen også sikre os oprykningen til landets næstbedste række efter to sæsoner, hvor det har været lige ved og næsten.

Vi spiller nok i den pulje, der ser skarpest ud, og vi hører til en af favoritterne i Pulje 1, hvilket er helt naturligt taget i betragtning af, hvilken placering vi endte på i foråret. Ud over os, så må de andre kandidater nok være de mandskaber, der ligeledes deltog i oprykningsslutspillet (Brønshøj, Hvidovre og HIK, red.).

Alle fire mandskaber deltog i oprykningsslutspillet i foråret, men derfor kan de andre mandskaber jo godt gå hen og overraske - dog får Fredensborg som oprykkere det nok svært i 2. division, da alle de syv andre mandskaber har flere års erfaring fra rækken.

Med vores stærke bredde skal vores 2. senior også, lige som de var indtil skaderne indtraf i 1. holds truppen i foråret, være med øverst oppe i Københavnsserien, så de forhåbentligt i denne sæson kan rykke op i Danmarksserien.

Nu gælder det så et efterår, hvor det gælder om at tage så mange point som muligt i de rigtige kampe, så vi forhåbentligt har et endnu bedre udgangspunkt end de 11 point, vi bragte med over fra sidste efterår, men tiden må vise, om det lykkes for os”.

Ny hjemmeside for 2. Division

I forbindelse med, at 2. Division igen hedder 2. Division, har Divisionsforeningen lanceret en ny hjemmeside med adressen 2-division.dk. Her kan du følge med i, hvad der sker i de tre puljer.

Sæsonkort til salg

Husk at du kan købe sæsonkort til alle sæsonens hjemmekampe i 2. Division og DBU Pokalen på kontoret. Se mere her: http://www.bkfrem.dk/default.asp?vis=nyheder&id=3924

 

Formkurven

 

 

 

 

 

 

BK FREM

T

V

T

V

T

V

Avarta

V

T

V

T

V

U

 

7. Andreas Theil Lundberg

Position: Forsvar/Midtbane
Født: 22-02-1992
19. Christian Bramsborg

Position: Forsvar, Midtbane
Født: 21-09-1999
17. Daniel Anusic

Position: Forsvar
Født: 25-04-1996
13. Daniel Holm

Position: Angreb
Født: 07-03-1995
77. Daniel Pedersen

Position: Angriber
Født: 24-03-1989
6. Frederik Sundstrup

Position: Forsvar/midtbane
Født: 17-12-1993
9. Hamid Khalidan

Position: Kant/Angriber
Født: 15-07-1997
30. Jesper Næsby

Position: Målmand
Født: 25-08-1981
26. Jonas Nørremark

Position: Forsvar
Født: 12-03-1996
20. Kenneth Thinter

Position: Forsvar/midtbane
Født: 11-09-1988
22. Kristoffer Dirksen

Position: Forsvarer
Født: 16-02-1993
1. Marco Brylov

Position: Målmand
Født: 21-11-1995
25. Mark Sundstrup

Position: Midtbane/angreb
Født: 30-06-1989
2. Mikkel Andersson

Position: Midtbane
Født: 17-03-1990
11. Tonni Adamsen

Position: Midtbane/angriber
Født: 15-11-1994
8. Victor Christiansson

Position: Midtbane
Født: 18-02-1998
mobil version
desktop version
- copyright [ 2003-2019 ] Dennis Sjøbeck -