facebooksøg
Boldklubben FREM

Endnu en 'pokaldyst' venter

26. maj 2016

Optakt

Boldklubben FREM - Brabrand IF
lørdag d. 28. maj kl. 15.00
Valby Idrætspark

Nu kører toget

Med blot fire spillerunder tilbage spidser tingene virkelig til oppe i toppe af tabellen.

Mens sidste weekends modstander Middelfart har været ude af oprykningsræset næsten siden starten, fik de vel reelt følgeskab i weekenden af Marienlyst og HIK, der stadig teoretisk er med i kampen, men hvor det bør være uladsiggørligt, at så mange resultater arter sig rigtig i de sidste fire runder, at disse to mandskaber kan komme til at gøre sig gældende.

Fremad Amager, der i weekenden spillede uafgjort mod dagens modstander Brabrand i Aarhus, rykkede igen ind i feltet af de otte mandskaber, der stadig ligger og kæmper om de to sidste pladser, mens AB med et forspring på 9 point og en suveræn målforskel blot mangler at hente 1 point mere af de 12 mulige point, der maksimalt kan hentes.

Med det kampprogram der ligger tilbage for alle de involverede hold, er det simpelthen umuligt at spå om, hvordan tingene vil udarte sig, da alle henter point på kryds og tværs, men af de tre mandskaber, der lige nu jagter Fremad Amager på 2. pladsen, ser lørdagens gæster ud til at have det nemmeste program tilbage.

Brabrand har følgende program tilbage, FREM (ude), Marienlyst (hjemme), HIK (ude) og slutter af med Brønshøj hjemme - altså måske en direkte duel ud fra den aktuelle stilling.
Fremad Amager har følgende program tilbage: Brønshøj (hjemme), Middelfart (ude), Hvidovre (hjemme) og endelig AB på udebane. Absolut ikke et nemt program.
Brønshøjs program er følgende: Fremad Amager (ude), Thisted (ude), Middelfart (hjemme) og slutter af med Brabrand ude.
FREMs program er lørdagens hjemmekamp mod Brabrand, AB (ude), Thisted (hjemme) og Hvidovre ude. De sidste fire mandskaber, der ligger på 23 og 24 point mødes ligeledes på kryds og tværs og kan stadig gøre sig gældende i oprykningskampen, så det ser ud til måske først at blive afgjort i allersidste spillerunde.

I øvrigt spilles de tre sidste runder alle på samme tid, for at der ikke kan spekuleres i resultaterne.

Det gamle DNA tilbage

Sidste weekend kom drengene inde på banen tilbage på sporet, da de hentede en yderst fortjent sejr over Middelfart, der vel reelt var kommet for at være tilfredse med det ene point, de havde i forvejen. Sådan virkede det i hvert fald på deres spil. Selv om sejren var fortjent, var det ærgerligt, at så store chancer blev misbrugt i opgøret og ikke fik en bedre skæbne, så opgøret tidligere kunne være lukket.

Men forhåbentligt får de offensive spillere mere træfsikkerhed i lørdagens opgør, så spillerne fra Smilets By sendes hjem med et nederlag og dermed få skabt hul ned til netop Brabrand med 5 point, og måske et hul på 2 eller 3 point til Brønshøj, der lige pt indtager 3. pladsen på grund af flest scorede mål.

Spiller drengene inde på banen, som de gjorde i sidste weekend, hvor de for anden kamp i træk sejrede på hjemmebanen i Valby Idrætspark, så bliver det svært for dagens modstander at komme herfra med point på kontoen.

Defensivt orienterede

Weekendens modstandere fra Brabrand IF har spillet hele syv af deres kampe uafgjort her i forårets oprykningsspil, mens de i efteråret spillede fire uafgjorte, så det er tydeligt, at det er et mandskab, det bliver svært at tage alle point fra.

Brabrand var i det første indbyrdes opgør i Aarhus glade for det ene point, de fik efter slutfløjtet og stillingen 1-1, da flere af deres spillere rakte hænderne triumferende i vejret. Boldklubben FREM ramte ikke rigtig dagen i det jyske, men kunne være mest skuffede over det resultat, men det var også yderst svære betingelser på en bane, der havde set bedre tider, og hvor størrelsen af banen var til hjemmeholdets fordel, da de kunne stå tilbage på banen og leve på omstillingerne.

Boldklubben FREM kan, som tingene ser ud lige nu, ikke selv afgøre, om oprykningen skal komme i hus på grund af, at Brønshøj har scoret seks mål mere. Måldifferencen er helt ens med +5 mål. Derfor er kravet, udover at der skal alle 3 point ind på kontoen, også, at der gerne skulle være et clean sheet hos defensiven, samtidig med at offensiven får omsat flere af deres chancer til scoringer.

Fremad Amager tager søndag mod Brønshøj, og hjemmeholdet har tre spillere i karantæne, så de er lidt svækket, men det er absolut et opgør, som Boldklubben FREM i tilfælde af en sejr i dagens kamp vil se hen på med spænding. Hvad er ønskescenariet? En hjemmebane sejr eller pointdeling..

Gundersen om lidt af hvert

”Puha en dejlig forløsning, det var sidste weekend, hvor vi for anden kamp i streg sejrede her på hjemmebanen, men operationen er langt fra overstået endnu, da der er lang vej med fire spillerunder tilbage.

Vi har ikke noget nemt program tilbage, men det gør sig egentligt gældende for alle holdene, men vi håber selvfølgelig, at vi kan gå ud og spille den samme omgang fodbold som sidste weekend, hvilket rakte til 3 point, men lidt mere kynisme ville være ønskværdigt, så vi ikke skal sidde med hjertet oppe i halsen.

Formår vi selv at klare opgaven på lørdag, samtidig med at Fremad Amager søndag tager point fra Brønshøj, og AB sikrer sig oprykningen i denne spillerunde ude mod Aarhus Fremad, så ligger tingene pludselig bedre til os efter weekenden, end den gør, inden kampen starter på lørdag, hvor vi lige pt ikke selv kan afgøre tingene.

Kan der sættes flueben ud fra ovenstående, så ser næste weekends yderst svære udekamp mod AB måske pludselig lidt nemmere ud, men det kræver selvfølgelig, at vi selv ordner paragrafferne i dagens opgør.

Brabrand er ikke et hold, der decideret vil ud og skabe kampen, men vil hellere stå tilbage i banen og håbe på, at modstanderen laver offensive fejl, så de kan straffe det med omstillinger. Vi skal have den samme vilje som i sidste weekend, og så skal vi bruge hovedet i de tilspidsede situationer, og så er jeg overbevist om, at vi nok skal hente alle point mod Brabrand.

Nu her, hvor sæsonen nærmer sig sin afslutning med næstsidste hjemmekamp, så synes jeg da lige, at jeg godt vil fremhæve en særdeles positiv ting fra sæsonen omkring benyttelse af spillere. Vi har haft hele seks divisionsdebutanter i efter– og foråret i denne sæson, heraf to af vores egne unge spillere i form af Marco Brylov og Adam Jakobsen, der tilsammen allerede er noteret for 22 kampe.

Derudover har vi fået fire unge spillere til udefra i form af Basti Abildå, Frederik Reippuert, Anders Nikolajsen samt Alexander Bach, der debuterede i sidste weekend. Tilsammen står de noteret for 19 kampe.

Endelig så har vi fået tilgang af rutinerede Danny Mirabel i vinterpausen, mens vi sidste efterår fik Danny Andersen tilbage i klubben. Seks debutanter der beviser, at man sagtens kan få chancen i Boldklubben FREM, selv om man er ung”.

Yderst vigtig 'forkamp'

Det er ikke kun i KanalSport Division, der strammer til i slutspurten. Også i Københavnsserien er sæsonsfslutningen nær, og også her ligger Boldklubben FREM tæt på oprykning. Lørdag kl. 11.15 er der direkte duel om topplaceringerne, når Skovshoved kommer på besøg, og det er 'vind eller forvind' for FREMs vedkommende. Så kom og støt divisionsreserverne i deres meget afgørende topbrag, som spilles lige ved siden af stadion.  

God kamp til alle!

 

Formkurven

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BK FREM

V

U

V

T

T

T

V

T

T

V

Brabrand IF

U

U

T

U

V

U

T

T

V

U

 

7. Andreas Theil Lundberg

Position: Forsvar/Midtbane
Født: 22-02-1992
19. Christian Bramsborg

Position: Forsvar, Midtbane
Født: 21-09-1999
17. Daniel Anusic

Position: Forsvar
Født: 25-04-1996
13. Daniel Holm

Position: Angreb
Født: 07-03-1995
77. Daniel Pedersen

Position: Angriber
Født: 24-03-1989
6. Frederik Sundstrup

Position: Forsvar/midtbane
Født: 17-12-1993
9. Hamid Khalidan

Position: Kant/Angriber
Født: 15-07-1997
30. Jesper Næsby

Position: Målmand
Født: 25-08-1981
26. Jonas Nørremark

Position: Forsvar
Født: 12-03-1996
20. Kenneth Thinter

Position: Forsvar/midtbane
Født: 11-09-1988
22. Kristoffer Dirksen

Position: Forsvarer
Født: 16-02-1993
1. Marco Brylov

Position: Målmand
Født: 21-11-1995
25. Mark Sundstrup

Position: Midtbane/angreb
Født: 30-06-1989
2. Mikkel Andersson

Position: Midtbane
Født: 17-03-1990
11. Tonni Adamsen

Position: Midtbane/angriber
Født: 15-11-1994
8. Victor Christiansson

Position: Midtbane
Født: 18-02-1998
mobil version
desktop version
- copyright [ 2003-2019 ] Dennis Sjøbeck -