facebooksøg
Boldklubben FREM
BKFREM - B 93
19. oktober 2019 14:00 Valby Stadion
2. Division Pulje 1
- KLIK HER OG KØB DIN BILLET NU!

Unødig spænding

21. maj 2016

Holder fast i topplaceringen

Sikke en forløsning, der var at spore i hele Valby Idrætspark, da dommer Thomas Strandberg fløjtede kampen mod Middelfart BK af efter 4 minutters ekstratid, og der havde faktisk ikke været optræk til, at der skulle være nogen spænding, indtil det 62 spilleminut, hvor enten Pierre Larsen eller Mohamed Azaquoun begik en forseelse kun fem meters penge fra dagens dommer, der efter lidt tøven lod fløjten trille og pegede på straffesparkspletten.

Forinden den alt for spændende afslutning havde opgøret været afviklet på hjemmeholdets præmisser - allerede fra første dommerfløjt – da der ikke skulle gå mere end 20 sekunder, før Beran Camili på højrekanten trak sig fri af sin markering og sendte et indlæg ind foran det lille felt, hvor to af gæsternes spillere ikke fik clearet bolden, og helt fri på bageste stolpe fik Thomas Christiansen på forunderlig vis sendt bolden langt over mål, og hvilken drømmestart det kunne have været for de mentalt hårdt plagede spillere hos hjemmeholdet, og tænk hvis der med under et minut spillet på lystavlen allerede havde stået 1-0.

At spillerne har været plaget af de seneste ugers resultater var ikke til at se, og trænerteamet må virkelig have fået revet spillerne op ved hårrødderne gennem ugens træningspas, for det var et forvandlet mandskab, der gik på banen med det rigtige FREM-DNA i tanke og handling med højt presspil, bolden langs jorden og støtten til sin nærmeste medspiller med masser af løb uden bold.

Hjemmeholdet satte sig på begivenhederne uden dog at komme til nogle nævneværdige chancer - ud over den i starten af opgøret - men den omskolede kantspiller Pierre Larsen gjorde en fin figur som højre back, og i det 14. minut udnyttede han sin speed til at trække sig forbi flere af gæsternes spillere, og pludselig stod han fri langt nede i feltet hos modstanderen, men indlægget blev sendt til hjørnespark. Gæsterne havde da også nogle sporadiske forsøg, men intet der satte defensiven på prøver.

Jubel på lægterne

Det lå ligesom i luften, at Boldklubben FREM havde styr på opgøret mod bundholdet Middelfart, der ikke imponerede i store dele af opgøret, og forløsningen for de 1.142 tilskuere kom i det 16. minut, hvor en af hjemmeholdets absolut bedste spillere i dagens opgør – Andreas Lundberg – erobrede bolden nede foran eget straffesparksfelt og satte en kontrachance i gang.
Andreas Lundberg sendte en flad bold lang op gennem midten af banen, og det var vist nok Danny Mirabel, der modtog bolden og sendte den videre ud til venstre, hvor en fremstormende Rasmus Louie Larsen kom i et overlap og fik sat to eller tre direkte modstandere af på vej ind i feltet og stensikkert sendte bolden fladt under en fremstormende målmand, og scoringen til 1-0 strøg ind i det modsatte sidenet - på den rigtige side af stolpen denne gang og ikke stolpe ud, som det har været mange gange i de seneste kampe.

Man sad lidt med fornemmelsen af, at spillerne inde på banen havde fuldstændig styr på slagets gang, men pludselig ud af ingenting i det 23 minut, kunne en af gæsternes spillere vade fuldstændig uforstyrret gennem hele venstre side og komme til afslutning, men heldigvis i sidenettet på den rigtige side af stolpen.

Umiddelbart efter på den efterfølgende i gangsætning var gæsterne ikke kommet på plads, og Beran Camili trak sig fri af sin direkte oppasser og sendte et perfekt indlæg ind i modstanderens felt, hvor Rasmus Louie Larsen helt fri sendte bolden langt over målet.

Spillet foregik, som hjemmeholdet gerne ville have det, og der var indtil da kun givet en enkelt chance væk, men efter lidt klumpspil i højre side inde i målfeltet kom gæsternes Esben Lauridsen på skudhold, men Simon Bloch Jørgensen i målet kom godt ned og fik angriberen til at sende afslutningen i sidenettet. Kort efter brændte det endnu engang på efter et godt sammenspil mellem Beran Camili og Jeppe Østenkær – en spiller, der har været savnet, og som indtil for få uger siden var meldt ude for resten af sæsonen – men sidstnævntes afslutning blev overplaceret.

Lidt uopmærksomhed i det 36 minut, hvor en af gæsternes spillere lidt for ubesværet vadede gennem centerforsvaret, var tæt på at betyde, at gæsterne yderst ufortjent ville have fået udlignet, men i sidste øjeblik kom Rasmus Louie Larsen ned i skudøjeblikket og fik afværget afslutningen.

I slutfasen af 1. halvleg bølgede spillet frem og tilbage, og Boldklubben FREM fik tilkendt et frispark langt inde på modstanderens banehalvdel. Beran Camili lagde en perfekt bold ind bag forsvaret til en helt fri Thomas Christiansen, der desværre ikke fik snittet bolden ordentligt videre henover en fremstormende målmand, og den store chance løb ud i ingenting.

Kort inden slutfløjtet til pausen, var gæsterne tvunget til at give et hjørnespark, og på det efterfølgende indlæg, der kom kort, snittede Christian Stokholm ned mod nærmeste stolpe i den store klump, der stod der, og Thomas Christiansen fik mellem med- og modspillere dirigeret bolden ind til 2-0 føringen kort inden pausen, men det var ikke slut endnu.

Mohamed Azaquoun, der idag havde sit eget private heppekor på tribunen, fik slidt sig gennem et par modstandere, men desværre uden det fornødne held i afslutningen, og derfor var pausestillingen blot 2-0 til Boldklubben FREM. Med de store chancer, der var blevet misbrugt, ville det ikke have været helt ufortjent, om der havde stået et par mål mere ud for hjemmeholdet på lystavlen, men det var simpelthen de offensive spilleres egen fortjeneste - og måske meget symptomatisk for de seneste spillerunder - at effektiviteten foran målet ikke er skarp nok.

Fortsæt for pokker

De 15 minutters pause var overstået, og man sad tilbage med følelsen af, at det var ærgerligt, at spillerne ikke havde formået at lukke opgøret i de første 45 minutter, men de gjorde denne følelse til skamme, da de gik ind og fortsatte, hvor de havde sluppet i 1. halvleg.

Kampen var kun lige fløjtet i gang til de sidste 45 minutter, da Mohamed Azaquoun brød igennem gæsternes forsvar og fik spillet Jeppe Østenkær helt fri, men desværre endnu engang en afslutning, der havde overladt noget til fantasien.

Små ti minutter senere sjuskede gæsternes defensiv, og en tilbagelægning til deres målmand blev opsnappet af Jeppe Østenkær, men endnu engang var der simpelthen ikke nok kvalitet i afslutningen. Som kampen havde udviklet sig, sad man med følelsen af, at selv om der var kontrol over slagets gang, kunne det pludselig godt gå op ad bakke på trods af 2-0 føringen, og i det 62. minut gik det galt som skrevet i indledningen af dette kampreferat.

En helt ufarlig situation udviklede sig desværre til, at kampens dommer, der stod ganske få meter fra gerningsstedet, pegede på straffesparkspletten. Om det var Pierre Larsen eller Mohamed Azaquoun, der begik forseelsen, var ikke til at se, men i hvert fald blev der dømt eksekvering fra 11-meterpletten, og gæsternes Casper Johansen bankede denne standardsituation på bagribben i målet, så flere troede, at den havde taget stolpen, men linjedommeren dømte den helt korrekt inde til reduceringen 2-1.

På trods af, at hjemmeholdet havde siddet på begivenhederne i den første time, var det tydeligt, at spillerne blev ramt mentalt over at sætte den værste føring overstyr. Der begyndte at blive foretaget forkerte beslutninger, og gæsterne blev lukket ind og begyndte at presse spillet ind på hjemmeholdets banehalvdel. Gæsterne lugtede point og satsede helt naturligt fremad, hvilket gav hjemmeholdet Boldklubben FREM endnu nogle muligheder; blandt andet en kæmpe chance i det 69. minut, men endnu engang uden den fornødne kvalitet. Langsomt som gæsterne jagtede udligningen, der ville have været ufortjent, kom der også masser af huller bagtil og helt ubegribeligt i det 76. minut kom Adam Jakobsen alene med keeperen og havde en oplagt chance for at afslutte, men valgte at forsøge at loope bolden henover en forsvarsspiller til Thomas Christiansen; endnu en stor chance, der løb ud i sandet.

Med små 10 minutter tilbage på lystavlen kom gæsterne frem til en rigtig stor mulighed, men Christian Stokholm fik blokeret afslutningen. De sidste minutter af opgøret gav flere omstillinger til hjemmeholdet, hvor blandt andet debutanten Alexander Bach misbrugte en god mulighed sammen med den anden indskiftede spiller, Danny Andersen.

Kampen endte helt fortjent med en sejr til Boldklubben FREM, der dermed holdt liv i håbet om at avancere op til landets næstbedste række. Samtidig med sejren i Valby Idrætspark formede resultaterne sig endnu engang gunstigt - dog rykkede hvepsene forbi i rækken på grund af flere scorede mål. Dermed er der lagt op til noget af en gyser næste weekend, hvor Boldklubben FREM i sæsonens næstsidste hjemmekamp tager mod Brabrand IF, der ligger 2 point efter i tabellen, så det må nærmest betegnes som en 9 points opgør, det der venter den 28. maj kl. 15.00 i Valby Idrætspark.

Er drengene kommet tilbage på sporet og kan de tage den tredje sejre på stribe på hjemmebane, samtidig med at Fremad Amager kan tage en sejr over hvepsene, så er drengene fra Sydhavnen virkelig ordentligt inde igen i oprykningsspillet.

1-0              Rasmus Louie Larsen (16)
2-0              Thomas Christiansen (44)
2-1              Casper Johansen (62, straffe)

Boldklubben FREMs holdopstilling: Simon Bloch Jørgensen, Pierre Larsen (63' Alexander Bach), Henrik Volquardsen, Christian Stokholm (anf.), Rasmus Louie Larsen, Beran Camili (81' Danny Andersen), Andreas Theil Lundberg, Danny Mirabel, Mohamed Azaquoun (69' Adam Jakobsen), Thomas Christiansen og Jeppe Østenkær

Ikke benyttede spillere : Marco Brylov og Matthias Andersen

Kort : Boldklubben FREM
37 min. Rasmus Larsen
47 min. Pierre Larsen

Kort : Middelfart Boldklub
83 min. Daniel Hansen
86 min. Niclas Nygaard

Tilskuere: 1.142

Note: Alexander Bach debuterede, da han kom på banen i det 63 minut.

7. Andreas Theil Lundberg

Position: Forsvar/Midtbane
Født: 22-02-1992
19. Christian Bramsborg

Position: Forsvar, Midtbane
Født: 21-09-1999
17. Daniel Anusic

Position: Forsvar
Født: 25-04-1996
13. Daniel Holm

Position: Angreb
Født: 07-03-1995
77. Daniel Pedersen

Position: Angriber
Født: 24-03-1989
6. Frederik Sundstrup

Position: Forsvar/midtbane
Født: 17-12-1993
9. Hamid Khalidan

Position: Kant/Angriber
Født: 15-07-1997
30. Jesper Næsby

Position: Målmand
Født: 25-08-1981
26. Jonas Nørremark

Position: Forsvar
Født: 12-03-1996
20. Kenneth Thinter

Position: Forsvar/midtbane
Født: 11-09-1988
22. Kristoffer Dirksen

Position: Forsvarer
Født: 16-02-1993
1. Marco Brylov

Position: Målmand
Født: 21-11-1995
25. Mark Sundstrup

Position: Midtbane/angreb
Født: 30-06-1989
2. Mikkel Andersson

Position: Midtbane
Født: 17-03-1990
11. Tonni Adamsen

Position: Midtbane/angriber
Født: 15-11-1994
8. Victor Christiansson

Position: Midtbane
Født: 18-02-1998
mobil version
desktop version
- copyright [ 2003-2019 ] Dennis Sjøbeck -