facebooksøg
Boldklubben FREM

Næstsidste udkald - tilbage på sporet

19. maj 2016

Optakt

Boldklubben FREM - Middelfart Boldklub
lørdag d. 21. maj kl. 15.00
Valby Idrætspark

Hul til toppen

Med blot fem kampe tilbage i forårets oprykningsslutspil så begynder tingene virkelig at spidse til om at få en af de eftertragtede pladser, der giver oprykning til landets næstbedste række.

Rækken har vist sig at være akkurat så afsindigt jævnbyrdig som forudsagt, hvilket resultaterne viser, da alle slår hinanden på kryds og tværs. Dog har både AB og Fremad Amager taget teten med et forspring, hvor specielt AB ser ud til at blive særdeles svære at indhente, da de med 15 point tilbage at spille om har skabt et hul ned til placeringerne som nummer 3, 4 og 5, der alle har 9 point op til 1. pladsen og 5 point op til Fremad Amager på 2. pladsen.

Otte mandskaber ligger i tæt kamp om at lægge sig på den øjeblikkelige 3. plads, som Boldklubben FREM - på trods af fem nederlag i de seneste seks kampe - stadig indtager. Fra HIK på 10. pladsen er der blot 4 point op til Boldklubben FREM på 3. pladsen, så rigtig meget kan ske endnu.

Boldklubben FREM mangler i de direkte modstandere i dette felt at møde både Brabrand og Thisted på hjemmebanen i Valby Idrætspark, mens der venter endnu en hjemmekamp, som er dagens opgør mod Middelfart.

Endelig så venter der to yderst svære opgør på udebane mod henholdsvis duksene fra AB og så sæsonens sidste kamp, der kan komme til at vise sig som en sand gyser, hvis Boldklubben FREM kommer tilbage på sporet, nemlig Hvidovre IF, der er med i feltet omkring at kunne sikre sig en af oprykningspladserne.

Stolpe ud de sidste par uger

Efter en fabelagtig god start på sæsonen har de sidste seks spillerunder absolut sat et aftryk i bevidstheden hos alle.

Blot 3 point er hentet ind, og på trods af dette, så ligger Boldklubben FREM stadig på forunderlig vis på en af oprykningspladserne, men skal håbet bevares om at komme op i landets næstbedste række, så er der ikke plads til meget mere slinger i valsen.

Fortsætter turneringen som den har udviklet sig, så kan meget tyde på, at alt først bliver afgjort i næstsidste eller allersidste spillerunde.

Trænerteamet har været nødsaget til at foretage en masse justeringer de sidste mange kampe, da karantænerne helt naturligt kommer på samlebånd nu, hvilket i øvrigt gør sig gældende for alle klubberne i den afsluttende periode.

Desuden har truppen ikke som i efteråret været forskånet for skader, da disse er væltet ned over mandskabet de sidste mange uger og inden sæsonstart, og det har selvfølgelig sat sine begrænsninger for, hvordan der har været mulighed for at kunne stille op til hver enkelt kamp. Trænertemaet har været nødsaget til at skulle foretage mange forskellige rokeringer på holdet for at få tingene til at gå op i en højere enhed.

Det bliver ikke nemt

På trods af, at lørdagens modstander fra Middelfart ikke har noget at spille for, vil de også være ekstra svære at spille mod, da de intet har at tabe i weekendens opgør - og derfor kan spille frigjort - og i stedet har lagt fokus på efterårets kvalifikationsspil. Omvendt så har hjemmeholdet Boldklubben FREM stadig masser at spille for, men spillerne er helt sikkert ramt mentalt, hvilket nok har været den største opgave for trænerteamet i denne uge at arbejde med.

Heldet har absolut heller ikke været med spillerne i mange af de afgørende situationer de sidste mange uger, men mon ikke at spillerne på trods af endnu en omgang karantæner og skadede spillere vil gøre alt, hvad der er i deres magt, for at hente de 3 point hjem i sæsonens femtesidste kamp og tredjesidste her i Valby Idrætspark, hvor opbakningen simpelthen har været fantastisk med næsten 1.800 tilskuere i snit i foråret. Dette er næsten en fordobling i forhold til efteråret, hvor der var godt 900 tilskuere på lægterne i gennemsnit.

Det samme har været tilfældet på udebane, hvor der trods flere lange ture til Fyn og Jylland har været som at spille på hjemmebane. Kravet til drengene inde på banen i lørdagens opgør er, at der helst skal alle point på kontoen for stadig at være med oppe øverst, da det p.t. kun er en bedre målscore der gør, at holdet indtager 3. pladsen.

Men mon ikke at drengene vil gøre alt, hvad der står i deres magt til, at det skal lykkes, og skulle det ikke lykkes, så er kravet i hvert fald, at de dør med støvlerne på og har en god samvittighed bagefter.

Gundersen om de sidste par uger

”Det har godt nok været op ad bakke de sidste mange uger, og vi er fortsat hårdt plaget af spillere, der er skadet, samt nogle der er på vej tilbage fra skader, og som endnu ikke kan spille fuld tid, og selvfølgelig de karantæner man ikke kan komme udenom.

Det er alle de andre hold selvfølgelig også ramt af, og vi kan ikke bruge det som nogen undskyldning, men faktum er bare, at vi i trænerteamet ikke har kunnet mønstre det samme hold siden spillerunde fem, og det betyder selvfølgelig, at kontinuiteten i vores spil ikke har kunnet bevares.

Samtidig har vi ikke haft den stolpe ind med kendelser og koldblodighed, som ellers har været kendetegnende for det sidste halvandet års tid, men vi arbejder stenhårdt på træningsbanen, og forhåbentligt vender tingene i lørdagens opgør, hvor Middelfart kommer på besøg. Det var faktisk også det hold, der reelt bragte os ind i den stime vi er i pt med blot 1 sejr i de seneste seks kampe, så det bliver ikke nemt at få endt bøtten.

Begge klubber har karantæner fra den centrale midtbane, og hos gæsterne er det Adigun Salami, mens vi selv må se bort fra både Mikkel Andersson og Mikael Simonsen, så endnu engang skal vi foretage justeringer. Forhåbentligt giver det 3 point, og vi vil i hvert fald give alt hvad vi har og vise æren for at spille i Boldklubben FREMs spillertrøje.

Historisk møde

Som optakt til lørdagens hovedbegivenhed, Kanalsport Divisionsopgøret mod Middelfart, er der budt op til et noget nostalgisk møde, når nogle af de gamle kæmper fra Boldklubben FREM, B1903 og KB tørner sammen i en showkamp kl. 13.00. Se mere ved at trykke her.

Gamle kendte navne fra de tre klubber spiller inden lørdagens hovedbegivenhed, og mon ikke tempoet kontra de svundne små 25 år gør, at tempoeet ikke bliver helt så hurtigt, som i den efterfølgende kamp, men der skal nok være nogle anekdoter, de gamle kæmper skal have drøftet bagefter i tredje halvleg.

Kom i god tid - der er masser af ting i gang i Valby Idrætspark

Der arbejdes stadig i Valby Idrætspark, hvilket betyder at der er begrænsede tilkørselsforhold, så kom endelig i god tid til det vigtige opgør på lørdag, og hvorfor ikke købe billetten på forhånd og få en gratis øl/vand oven i hatten ved at klikke på billetto logoet oppe øverst.

Efter kampen er der koncert lige bag ved stadion, så der kan være besværligheder med trafikken. Vi tager det med et smil og nyder solen - og forhåbentlig også en sejr.

God kamp!

 

Formkurven

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BK FREM

V

V

U

V

T

T

T

V

T

T

Middelfart

T

V

T

T

V

U

T

T

T

T

 

7. Andreas Theil Lundberg

Position: Forsvar/Midtbane
Født: 22-02-1992
19. Christian Bramsborg

Position: Forsvar, Midtbane
Født: 21-09-1999
17. Daniel Anusic

Position: Forsvar
Født: 25-04-1996
13. Daniel Holm

Position: Angreb
Født: 07-03-1995
77. Daniel Pedersen

Position: Angriber
Født: 24-03-1989
6. Frederik Sundstrup

Position: Forsvar/midtbane
Født: 17-12-1993
9. Hamid Khalidan

Position: Kant/Angriber
Født: 15-07-1997
30. Jesper Næsby

Position: Målmand
Født: 25-08-1981
26. Jonas Nørremark

Position: Forsvar
Født: 12-03-1996
20. Kenneth Thinter

Position: Forsvar/midtbane
Født: 11-09-1988
22. Kristoffer Dirksen

Position: Forsvarer
Født: 16-02-1993
1. Marco Brylov

Position: Målmand
Født: 21-11-1995
25. Mark Sundstrup

Position: Midtbane/angreb
Født: 30-06-1989
2. Mikkel Andersson

Position: Midtbane
Født: 17-03-1990
11. Tonni Adamsen

Position: Midtbane/angriber
Født: 15-11-1994
8. Victor Christiansson

Position: Midtbane
Født: 18-02-1998
mobil version
desktop version
- copyright [ 2003-2019 ] Dennis Sjøbeck -