facebooksøg
Boldklubben FREM
BKFREM - B 93
19. oktober 2019 14:00 AFLYST
Spilles i stedet 22/10 kl 19:00
- KLIK HER OG KØB DIN BILLET NU!

FREM hænger på

7. maj 2016

Sjældent har en 2. division været mere spændende. Inden denne rundes kampe var der kun 4 point mellem oprykningsstregen og en 10. plads, og netop en 10. plads var den placering, HIK havde inden denne runde. FREM var temmelig hårdt ramt af skader inden kampen: Jeppe Østenkær og Mathias Bukhave var ramt af skader, sidstnævnte sad dog uden for med karantæne også. Derudover var der flere tvivlsomme op til kampen, bl.a. Marco Brylov, og Christian Stokholm.

En fodboldkamp består af to halvlege, heldigvis for det, for kampens første 40 minutter i dagens opgør mod HIK var gabende kedelige og med meget få chancer- De fleste til HIK, som havde en stor mulighed i det 9. minut da Nick Christensen stod temmelig meget fri på et indlæg, men han sendte bolden forbi FREMs mål.

Et minut senere slap Nick Christensen igen fri, men også denne gang manglede han træfsikkerhed, for han sendte bolden forbi mål. FREM havde en mindre mulighed i det 18. minut, hvor Thomas Christiansen headede mere på tværs end mod mål efter et indlæg fra Anders Nikolajsen

Kort efter måtte Marco Brylov lade sig behandle for en skade, han kunne dog spille halvlegen færdig. I kampens 30. minut havde HIK igen en mulighed, da en HIK-spiller forsøgte sig med et hælspark, som dog nemt blev reddet af Marco Brylov

Mod slutningen af halvlegen begyndte FREM at vågne op, og i det 38 minut forsøgte Pierre Larsen sig med et langskud, men bolden gik dog et par meter forbi mål. Kort efter fik FREM et hjørnespark, som udløste to chancer foran mål: Først blev et skud fra Danny Mirabel blokeret, returen havnede hos Pierre Larsen som sendte bolden tæt forbi mål.

FREM havde 1. halvlegs største chance i det 43. minut, hvor et skud fra Beran Camili ramte undersiden af overliggeren, men desværre mente linjedommeren, at bolden ikke havde været over stregen.

Frem benyttede pausen til en udskiftning, målmand Marco Brylov måtte udgå, og han blev erstattet af Simon Bloch Jørgensen

FREM var mere tændt fra anden halvlegs start mod et HIK-hold, der udelukkende var kommet til Valby for at spille til nullet. I kampens 49. minut fik FREM tilkendt et frispark i venstre side, og Beran Camili forsøgte sig direkte, men bolden gik tæt forbi mål.

HIK havde en mulighed i det 56. minut, hvor et hjørnespark gav klumpspil foran FREM-målet, men det lykkedes FREM at få bolden ekspederet væk. I kampens 61. minut trak Beran Camili sig fri, men sparkede desværre bolden forbi mål. I kampens 64. minut var det igen FREM, der var på spil, da Andreas Lundberg modtog en tværpasning, men HIK-keeperen fik reddet hans drilske skud ved foden af stolpen

I kampens 69. minut slap Andreas Lundberg fri, men han kunne se sit skud gå over mål. I kampens 71. minut slap Beran Camili fri på baglinjen og sendte bolden mod forreste stolpe, men Mikkel Andersson kom en brøkdel for tidligt frem til bolden.

FREM havde efterhånden et massivt overtag, men man tvivlede som tilskuer lidt på, om det ikke var en dag med stolpe ud. FREM havde en god mulighed i det 73. minut, hvor Thomas Christiansen vandt en duel på baglinjen og fik sendt bolden skråt bagud ind mod midten af feltet, men uheldigvis ramlede Henrik Volquardsen og Mikkel Andersson sammen, og ingen af dem fik afsluttet.

I kampens 82. minut fik FREM etableret et kontraangreb, hvor Beran Camili førte bolden op ad banen, og ved kanten af straffesparksfeltet spillede han kort til Thomas Christiansen, som med det samme spillede tilbage, og Beran havde dermed fået plads til en skudmulighed - desværre tog bolden oversiden af overliggeren.

I kampens 84. minut opstod der en lidt tilfældig chance til Mikkel Andersson, da han pludselig stod meget fri i feltet, men desværre sendte han bolden over mål. Endnu en tilfældig chance opstod til FREM i det 87. minut, hvor Mohamed Azaquoun stod temmelig meget fri, og FREM-spilleren fik da også afsluttet, men HIK-keeperen fik reddet til hjørnespark.

Lidt over et minut inde i dommerens overtid lykkedes det endelig at få bolden i mål. Mohamed Azaquoun opfangede bolden i højre side af feltet og tog et lille træk og skruede derefter bolden uden om keeperen og sendte bolden i mål via fjerneste opstander.

HIK forsøgte at smide alle mand frem, men fik ikke nogen chancer, og det lykkedes Frem at få resten af dommerens overtid til at gå, så holdet dermed fik en tiltrængt sejr efter 3 nederlag i træk.

Resultatet var ganske fortjent, og det er næsten fryd, når det lykkedes at vinde over et hold, der konstant spiller med næsten 10 mand bag bolden. Der er dog en ny opgave allerede på onsdag, når FREM drager til Tingbjerg for at spille mod Brønshøj. Den kamp bliver dog uden Andreas Lundberg, som med advarslen i dag har karantæne. Der er også udekamp i næste weekend, når FREM spiller i det nordlige Aarhus mod Aarhus Fremad. Til den kamp arrangerer BK Frem Support bustur, læs mere her:

07-05-2016 Kl. 15:00 KanalSportDiv., Oprykningsspil

FREM - HIK 1-0 0-0 

1-0 Mohamed Azaquoun (90+1)

Marco Brylov (Simon Bloch Jørgensen 46) 

Anders Rønne Nikolajsen, Christian Stokholm (anfører), Henrik Volquardsen, Rasmus Louie Larsen (Matthias Andersen 75)

Beran Camili (Mohamed Azaquoun 82), Danny Mirabel, Andreas Theil Lundberg, Pierre Larsen

Mikkel Andersson

Thomas Christiansen

 

Frederik Reippuert, Danny Andersen og Adam Jacobsen blev Ikke benyttet.

Advarsler
Mathias M. Knudsen, HIK (43)
Andreas Theil Lundberg, FREM (45+1)
Mathias Larsen, HIK (52)
Andreas R. Nielsen, HIK (70)

Dommer: Jonas Hansen, København Ø

Tilskuere: 1.133

 

 

 

 

7. Andreas Theil Lundberg

Position: Forsvar/Midtbane
Født: 22-02-1992
19. Christian Bramsborg

Position: Forsvar, Midtbane
Født: 21-09-1999
17. Daniel Anusic

Position: Forsvar
Født: 25-04-1996
13. Daniel Holm

Position: Angreb
Født: 07-03-1995
77. Daniel Pedersen

Position: Angriber
Født: 24-03-1989
6. Frederik Sundstrup

Position: Forsvar/midtbane
Født: 17-12-1993
9. Hamid Khalidan

Position: Kant/Angriber
Født: 15-07-1997
30. Jesper Næsby

Position: Målmand
Født: 25-08-1981
26. Jonas Nørremark

Position: Forsvar
Født: 12-03-1996
20. Kenneth Thinter

Position: Forsvar/midtbane
Født: 11-09-1988
22. Kristoffer Dirksen

Position: Forsvarer
Født: 16-02-1993
1. Marco Brylov

Position: Målmand
Født: 21-11-1995
25. Mark Sundstrup

Position: Midtbane/angreb
Født: 30-06-1989
2. Mikkel Andersson

Position: Midtbane
Født: 17-03-1990
11. Tonni Adamsen

Position: Midtbane/angriber
Født: 15-11-1994
8. Victor Christiansson

Position: Midtbane
Født: 18-02-1998
mobil version
desktop version
- copyright [ 2003-2019 ] Dennis Sjøbeck -