facebooksøg
Boldklubben FREM
BKFREM - B 93
19. oktober 2019 14:00 AFLYST
Spilles i stedet 22/10 kl 19:00
- KLIK HER OG KØB DIN BILLET NU!

Spildt dag på Fyn

16. april 2016

I den kommende tid vil ordet bundniveau formentlig blive nævnt adskillige gange, for det som FREM leverede på Fyn i dag var ikke et tophold værdigt. FREM var ramt af et par skader: Mikkel Andersson og Mathias Bukhave sad begge uden for, men ventes begge klar meget snart. Men disse skader er ingen udskyldning, for det var de samme spillere som spillede mod Hvidovre og vandt.

Middelfart havde kampens første chance i det 4. minut, hvor de var tæt på at komme foran på et hovedstød efter et indlæg fra højre side, men bolden blev headet forbi lige for næsen af Marco Brylov i FREM-målet.

FREM spillede absolut ikke nogen god kamp, og der var ikke ret meget, der fungerede. FREM havde dog en god mulighed i det 8. minut hvor Thomas Christiansen modtog bolden i feltet med ryggen mod mål. FREM-spilleren vendte rundt og sparkede hårdt mod fjerneste stolpe, men bolden sneg sig få centimeter forbi.

Thomas Christiansen var måske et af de få lyspunkter i kampen, og han headede et indlæg fra Pierre Larsen forbi mål i det 21. minut. Ellers sad Middelfart godt på kampen. De fik ikke skabt de store chancer, men til gengæld fik de foræret bolden lidt for ofte af FREM-spillerne.

I det 30. minut gik det så galt, da et dumt boldtab på midten af banen, hvor jeg gerne havde set en FREM-spiller trække et gult kort, førte til et gennembrud i højre side. Bolden blev spillet på tværs til en helt fri Casper Johansen i den bagerste halvdel af feltet, og han scorede sikkert uden chance for Marco Brylov i FREM-målet.

FREM havde kort efter muligheden for at svare igen, da Danny Mirabel tog chancen med et langskud, men bolden blev rettet af og gik forbi mål. Set udefra havde bolden ellers den rigtige retning.

I halvlegens sidste minut havde FREM en stor mulighed. Thomas Christiansen headede bolden på overliggeren, og i den efterfølgende duel med keeperen om returbolden havnede den hos Beran Camili, som efterfølgende fik prikket bolden vdere til Danny Andersen, som desværre sparkede bolden forbi mål.

FREM benyttede pausen til en udskiftning, hvor Jeppe Østenkær kom på banen i stedet for Danny Andersen, og tidligere i 1. halvleg var Rasmus Louie Larsen kommet på banen i stedet for Matthias Andersen, som havde fået en lidt skæv start.

FREM-spillerne havde nok fået en opsang i halvlegen, og det så da også ud som om det havde haft en virkning. I det 47. minut fik FREM kæmpet sig til et hjørnespark, og bolden havnede for fødderne af Rasmus Louie Larsen, som sparkede på mål, men bolden blev halvklaret på stregen. Returen havnede via et indlæg hos Andreas Lundberg, som sparkede bolden forbi mål.

Kort efter forsøgte Jeppe Østenkær sig med et skud fra kanten af feltet, men bolden gik forbi mål.

I kampens 51. minut slog Middelfart kontra, og en Middelfart-spiller blev spillet fri foran mål i klar offside position, hvilket linjedommeren dog overså. Heldigvis sparkede Middelfart-spilleren over mål.

Kort efter smed FREM bolden væk for 117. gang i kampen, og igen fik Middelfart etableret kontraangreb. En FREM-spiller fik reddet på stregen i første omgang, men returen havnede hos Rune Nautrup, som sendte bolden i mål til 2-0.

Målet var et slag i ansigtet på FREM; et slag som holdet aldrig kom sig over. Spillet kom ikke rigtig til at fungere, og man kunne ikke ramme hinanden selv på få meters afstand. Og det var så som så med chancer. FREM fik efterhånden lukket af for kontrachancerne, selv efter at holdet gik over til kun at spille med tre forsvarsspillere. Men spillet fremad haltede gevaldigt.

FREM havde et langskudsforsøg fra Rasmus Louie Larsen i det 71. minut, men en fin parering af keeperen i Middelfartmålet forhindrede mål. I det 86. minut havde Middelfart en god mulighed for at øge føringen, men en stor redning af Marco Brylov forhindrede mål.

Indskiftede Adam Jakobsen havde en mulighed i det 88. minut efter en dyb stikning, men han sparkede bolden lige på keeperen. Det samme - skød på keeperen - gjorde Thomas Christiansen minuttet efter efter en aflevering fra Pierre Larsen.

Kampen sluttede med et 0-2 nederlag, og årsagen er nok en kombination af flere ting - bl.a. manglende fight, halve tacklinger, og manglende gule kort, man var simpelthen alt for venlige mod modstanderne.

Næste uge er der et rigtigt topopgør i vente, når AB på lørdag gæster Valby kl. 15:00, og en ting kan man sige: Det kan ikke blive værre end det, vi så i dag.

Har man lyst til mere fodbold så spiller FREMs 2. senior en slags forkamp og topopgør mod Prespa kl. 11:15 ligeledes på lørdag. Og U21 spiller tirsdag aften kl. 18:30 hjemme mod Helsingør.

I øvrigt kan man under menuen ”Info” se alle kampene på FREM i den kommende uge. 

 
16. april 2016 KanalSportDiv., Oprykningsspil
 
Middelfart - FREM 2-0 (1-0)  
1-0 Casper Johansen (30)
2-0 Rune Nautrup (51)
 
Marco Brylov 
Simon Stage (Adam Jakobsen 73), Christian Stokholm (anfører), Henrik Volquardsen, Matthias Andersen (Rasmus Louie Larsen 31) 
Beran Camili, Danny Mirabel, Andreas Theil Lundberg, Pierre Larsen
Danny Andersen (Jeppe Østenkær 46), Thomas Christiansen
 
Simon Bloch Jørgensen, Basti Sørensen Abildå og Mohamed Azaquoun blev ikke benyttet.
 
Dommer: Paw Johansen, Brenderup 
 
Tilskuere: 367 
7. Andreas Theil Lundberg

Position: Forsvar/Midtbane
Født: 22-02-1992
19. Christian Bramsborg

Position: Forsvar, Midtbane
Født: 21-09-1999
17. Daniel Anusic

Position: Forsvar
Født: 25-04-1996
13. Daniel Holm

Position: Angreb
Født: 07-03-1995
77. Daniel Pedersen

Position: Angriber
Født: 24-03-1989
6. Frederik Sundstrup

Position: Forsvar/midtbane
Født: 17-12-1993
9. Hamid Khalidan

Position: Kant/Angriber
Født: 15-07-1997
30. Jesper Næsby

Position: Målmand
Født: 25-08-1981
26. Jonas Nørremark

Position: Forsvar
Født: 12-03-1996
20. Kenneth Thinter

Position: Forsvar/midtbane
Født: 11-09-1988
22. Kristoffer Dirksen

Position: Forsvarer
Født: 16-02-1993
1. Marco Brylov

Position: Målmand
Født: 21-11-1995
25. Mark Sundstrup

Position: Midtbane/angreb
Født: 30-06-1989
2. Mikkel Andersson

Position: Midtbane
Født: 17-03-1990
11. Tonni Adamsen

Position: Midtbane/angriber
Født: 15-11-1994
8. Victor Christiansson

Position: Midtbane
Født: 18-02-1998
mobil version
desktop version
- copyright [ 2003-2019 ] Dennis Sjøbeck -