facebooksøg
Boldklubben FREM

Nu må målene godt snart komme

19. marts 2016

Underholdningen var i top, da FREM lørdag eftermiddag tog i mod Brønshøj i Valby Idrætspark. Tilskuertilstrømningen var stor; så stor at kampen måtte udsættes i små 10 minutter. FREM var desværre blevet ramt af et par skader op til kampen: Emil Dyre brækkede som bekendt foden i sidste uge og måtte tage plads på tilskuerrækkerne, og Simon Bloch Jørgensen var ligeledes ude med en fodskade. Til gengæld havde Beran Camili meldt sig klar, men desværre viste det sig, at han kun holdt i otte minutter.

FREM startede kampen offensivt, men Brønshøj fik alligevel kampens første chance efter ti minutters spil, hvor Mathias Bukhave mistede bolden i egne rækker. Målmand Marco Brylov var dog hurtigt ude og fik sparket væk for næsen af en Brønshøj angriber.

Kort efter var FREM uhyre tæt på, da Danny Andersen, som var kommet på banen i stedet for Beran Camili, kom til baglinjen, hvorefter han spillede bolden fladt ind foran mål. En Brønshøj-spiller var meget tæt på at snitte bolden i eget mål, men bolden passerede langs mållinjen og ud til målspark. I kampens 15. minut tog Matthias Andersen turen ind i feltet, hvor han lagde bolden skråt bagud til Pierre Larsen, som sparkede direkte på Brønshøj-keeperen.

Kort efter var FREM på spil igen, da Pierre Larsen lagde bolden ind foran mål, og her fik Brønshøjs målmand lige fat på bolden for næsen af Thomas Christiansen. I kampens 24. minut fik FREM sig lidt af en forskrækkelse: Et sjældent Brønshøj-angreb endte med et indlæg mod bagerste stolpe, og her stod en meget fri Brønshøj-spiller, som forsøgte sig med et hovedstød, men Marco Brylov gjorde sig bred og fik halvklaret, før Christian Stokholm efterfølgende fik sparket væk på stregen.

Kort efter fik FREM etableret et kontraangreb, hvor Pierre Larsen slap fri og valgte at afslutte med et skud uden om en fremstormende målmand, men skuddet gik 20 cm. forbi mål. I det 27. minut fik FREM igen en kontramulighed, og denne gang slap Jeppe Østenkær fri, men en fremstormende målmand fik forhindret ham i en ordentlig afslutning. Bolden havnede hos Thomas Christiansen, som med et hovedstød ramte opstanderen. Jeg er spændt på at se, om FREM faktisk blev snydt for et straffespark, på tv.

I forbindelse med chancen måtte Thomas Christiansen i øvrigt en tur til behandling på bænken, men selv med en mand mindre på banen formåede FREM at skabe en chance. I det 30. minut fik FREM et af mange hjørnespark, som Matthias Andersen sendte direkte på overliggeren, returbolden endte med klumpspil, og et skud som blev afværget.

I kampens 33. minut forsøgte Mathias Bukhave sig med et hovedstød efter et hjørnespark - desværre over mål. I det 39. minut sendte Henrik Volquardsen bolden ind foran mål, hvor Pierre Larsen afsluttede, men skuddet blev blokeret. I det 41. minut forsøgte Jeppe Østenkær sig med et skud fra en håbløs vinkel. Bolden blev alligevel farlig, men havnede i måltaget på den forkerte side.

I det 43. minut slap Pierre Larsen igen fri, men hans skud blev reddet til hjørnespark af målmanden. FREM havde en kæmpe mulighed i det 45 minut, da Pierre Larsen sendte et hjørnespark ind foran mål. Bolden blev afværget, men havnede på kanten af feltet hos Danny Andersen, som hamrede bolden mod mål, men på selve målstregen stod der desværre en Brønshøj-spiller, som fik reddet

Brønshøj nåede lige en af deres sjældne chancer før pausen da Jabar Sharza slap fri i feltet, men han sparkede bolden højt over mål.

2. halvleg blev knap så intens som første, men FREM var dof stadigvæk dominerende, selv om Brønshøj kom til lidt flere chancer. Pierre Larsen havde første mulighed med et skud i det 50. minut, men Brønshøj-keeperen fik reddet.  Brønshøj havde en mulighed i det 59. minut, hvor Brønshøjs Casper Henningsen sendte bolden ind foran mål, men Marco Brylov fik vippet bolden over overliggeren til hjørnespark.

I kampens 65. minut forsøgte Mathias Bukhave sig med et langskud efter en kort pasning fra Christian Stokholm, men bolden blev blokeret til hjørnespark. Mikkel Andersson havde et skudforsøg i det 70. minut, men præcisionen manglede. I det 74. minut sparkede Brønshøjs indskiftede Kenneth Sørensen bolden forbi mål efter et hjørnespark. Kampens sidste kvarter bød ikke på væsentlige chancer. FREM var gået noget ned i gear, og Brønshøj var vist meget godt tilfreds med 0-0, i hvert fald blev enhver lejlighed brugt til at trække tiden, noget som kampens dommer tillod, måske var han selv træt, hans præstation var i hvert fald ikke overbevisende.

Kampen sluttede, som den begyndte, hvilket nærmest var urimeligt. FREM burde og skulle have vundet kampen, men kunne ikke få bolden over stregen. FREM har et nyt forsøg allerede på torsdag kl. 13:00, hvor FREM gæster HIK. Bemærk at kampen spilles på Bregnegårdsvej, hvor HIK har deres anlæg.

19/03/2016 Kl. 15:10 KanalSport Divisionen, Oprykningsspillet

FREM - Brønshøj 0-0 0-0 

Marco Brylov

Henrik Volquardsen, Christian Stokholm (anfører), Mathias Bukhave, Matthias Andersen

Beran Camili (Danny Andersen 8), Andreas Theil Lundberg, Mikkel Andersson, Pierre Larsen (Mohamed Azaquoun 89)

Jeppe Østenkær, Thomas Christiansen (Adam Jakobsen 75)

Rasmus Bendtsen (målmand), Simon Stage, Rasmus Louie Larsen og Basti Sørensen Abildå blev ikke benyttet.

Advarsel: Mikkel Andersson (33)

Debutanter: Pierre Larsen (fra Avarta) og Adam Jacobsen (Egne rækker)

Tilskuere: 2.158 

Dommer: Peter Munch Larsen, København S

7. Andreas Theil Lundberg

Position: Forsvar/Midtbane
Født: 22-02-1992
19. Christian Bramsborg

Position: Forsvar, Midtbane
Født: 21-09-1999
17. Daniel Anusic

Position: Forsvar
Født: 25-04-1996
13. Daniel Holm

Position: Angreb
Født: 07-03-1995
77. Daniel Pedersen

Position: Angriber
Født: 24-03-1989
6. Frederik Sundstrup

Position: Forsvar/midtbane
Født: 17-12-1993
9. Hamid Khalidan

Position: Kant/Angriber
Født: 15-07-1997
30. Jesper Næsby

Position: Målmand
Født: 25-08-1981
26. Jonas Nørremark

Position: Forsvar
Født: 12-03-1996
20. Kenneth Thinter

Position: Forsvar/midtbane
Født: 11-09-1988
22. Kristoffer Dirksen

Position: Forsvarer
Født: 16-02-1993
1. Marco Brylov

Position: Målmand
Født: 21-11-1995
25. Mark Sundstrup

Position: Midtbane/angreb
Født: 30-06-1989
2. Mikkel Andersson

Position: Midtbane
Født: 17-03-1990
11. Tonni Adamsen

Position: Midtbane/angriber
Født: 15-11-1994
8. Victor Christiansson

Position: Midtbane
Født: 18-02-1998
mobil version
desktop version
- copyright [ 2003-2019 ] Dennis Sjøbeck -