facebooksøg
Boldklubben FREM
B 93 - FREM
21. august 2019 19:00 Østerbro Stadion
2. Division Pulje 1

Fantastisk dag

8. november 2015

Årets sidste kamp var mod Nykøbing FC, og kampen galdt 3 point, som tages med over til forårets slutspil, FREM kunne stort set stille stærkeste opstilling. Dog sad Daniel "Elly" Pedersen over sammen med Danni Jensen, mens Henrik Volquardsen tog en tørn på FREMs reservehold.

FREM havde kampens første chance; efter 5 minutters spil, sendte Beran Camili bolden ind foran mål, hvor Thomas Christiansen var uhyre tæt på at finde Jeppe Østenkær, men afleveringen blev få cm for lang.

FREM kom foran kort efter en lang aflevering fra FREMs midtbane til Emil Dyre Nielsen i venstre side, og han lagde bolden perfekt ind foran mål, hvor Thomas Christiansen var totalt udækket, og han kunne sikkert heade bolden i mål. NFC havde kort efter et frispark, hvor bolden blev sendt ind i feltet, men Marco Brylov gik godt ud og fik grebet. I det 13. minut fik FREM tilkendt frispark på midten af banen. Bolden blev sendt mod baglinjen, og her headede Mikael Simonsen skråt bagud til Jeppe Østenkær, som forsøgte sig med et saksespark, men lige i favnen hos keeperen.

NFC spillede en anelse afventende og ventede på FREM-fejl og hurtige kontra angreb. Netop et hurtigt kontraangreb fik NFC i det 14. minut, hvor Nicolai Jessen løb fra Simon Stage i FREMs højre side, og NFC-spilleren fik da også afsluttet, men han sendte bolden forbi FREM-målet. I kampens 19. minut forsøgte Mathias Bukhave sig med et langskud, men over Nykøbing-målet. I det 26. minut fik NFC tilkendt frispark, og bolden blev sendt ind i feltet, hvor en NFC spiller headede tæt over mål.

NFC fik en kontra i det 28. minut. Mads Jensen løb fra Simon Stage for kort efter at sende bolden over FREM-målet. I det 30. minut fik FREM en kontramulighed ved Emil Dyre, men han blev tacklet i afslutningsøjeblikket. Kort efter fik FREM endnu en kontramulighed, da Simon Stage kom til baglinjen og spillede skråt bagud ind mod midten af feltet til en temmelig fri Thomas Christiansen, men han sparkede bolden over mål.

NFC var tæt på udligning i det 34. minut, da Nicky Berthelsen driblede igennem FREMs forsvar og fik afsluttet, men Marco Brylov fik fat i bolden. Kort efter forsøgte Beran Camili sig med en afslutning, men NFC-keeperen fik reddet af to omgange. NFC fik lidt imod spillets fordeling udlignet i det 40. minut. Jordan Wilson sparkede bolden ind foran mål, og her fik Mads Jensen headet bolden i mål, selvom der stod en FREM-spiller klods op ad ham.

FREM startede 2. halvleg bedst, og i det 47. minut havde FREM en stor mulighed. Beran Camili sendte bolden ind foran mål, hvor Jeppe Østenkær stod temmelig meget fri, men han havde ryggen mod mål og spillede derfor bagud til Mikkel Andersson, som tog et enkelt træk før han sparkede på mål. Desværre ramte bolden en NFC-spiller og FREM måtte nøjes med hjørnespark.

FREM kom foran igen i det 49. minut efter et flot opspil, da Rasmus Louie Larsen modtog bolden i et overlap fra Beran Camili. Rasmus tog et par driblinger på baglinjen, før han sparkede skråt bagud ind mod midten af feltet, hvor Thomas Christiansen nærmest kunne glide bolden i mål.

Der gik kun 3 minutter - så havde NFC udlignet. Et hjørnespark blev taget kort og bolden sendt ind foran mål, her kom Casper Andersen højest og headede bolden i mål.

Så springer vi til det 64. minut, hvor Mathias Bukhave headede tæt over mål efter et hjørnespark. I det 69. minut fik Rasmus Louie Larsen en skudmulighed, men bolden gik over mål. Kort efter fik FREM en kontramulighed efter en lang fremlægning til Thomas Christiansen, som spillede kort videre til Beran Camili, som efter en hel del driblinger sparkede mod mål, men FREM-spilleren måtte nøjes med et hjørnespark.

I kampens 74. minut kom FREM på 3-2. Jeg tror, det var indskiftede Danny Andersen, der slap fri på baglinjen og sparkede bolden ind i feltet, hvor der opstod noget klumpspil. Bolden havnede hos Thomas Christiansen, som sendte den i mål udenom en målmand, der stod lidt på halvdistancen.

Herefter pressede NFC FREM en anelse, og i det 77. minut kunne Christian Stokholm ikke holde Nicky Berthelsen i skak, og han hamrede bolden mod mål, men FREMs keeper Marco Brylov fik vippet bolden til hjørnespark. FREM havde en god mulighed i det 82. minut, da Beran Camili tog en dribletur på tværs af banen og hamrede bolden mod mål, men NFA's keeper Rasmus Corneliussen fik reddet.

I kampens overtid fik NFC tilkæmpet sig et hjørnespark, og selvom NFC var bagud holdt, de alligevel et par mand hjemme, hvilket måske viste sig at være en god ide, for FREM fik faktisk en farlig kontra, som endte med et skud fra Danny Andersen, som NFA's keeper måtte give hjørne på.

Kampen sluttede med en fuldt fortjent FREM-sejr på 3-2. NFA viste sig at være et af de bedste hold, FREM har mødt - i hvertfald gav de FREM rigtig god modstand. Kampen var en af de bedre af slagsen, da der både var flot kombinationsspil og mange chancer til begge hold. Der skal lyde en stor ros til FREM-mandskabet, for selvom der blev udlignet to gange, fortsatte man konceptet med at kæmpe 100%.

FREM har nu kvalificeret sig til oprykningsspillet og skal til foråret møde andre spændende hold, FREM kan se frem til lokalopgør mod Hvidovre samt opgør mod Brønshøj, HIK og AB. Derudover er der kampe i Thisted, Middelfart og Aarhus.

Til sidst er der lige en tak til FREMs førstehold for en god efterårssæson. Tak til spillerne - også til dem der eventuelt skifter til anden klub. Tak til PO for en god fest, rart at se at supportere, frivillige og bestyrelsen kan feste sammen med spillere fra 1., 2., og 3. holdet - det tror jeg ikke sker i ret mange andre klubber.

Til dem, der ikke kan undvære fodbold, spiller FREMs U/17-hold søndag middag kl. 11:15 mod Vallensbæk hjemme, og senere kl. 13:30 spiller U/19 ligeledes hjemme. Det er mod Brøndbyernes IF. Næste lørdag har FREMs 2. senior lige et hængeparti, og det er en udsat kamp mod Rønne. Kampen spilles i Valby kl. 15:30.

 

7/10/2015 Kl. 14:00 KanalSport Divisionen

FREM – Nykøbing FC 3-2 (1-1)
1-0 Thomas Christiansen (06)
1-1 Mads Jensen (40)
2-1 Thomas Christiansen (49)
2-2 Casper Andersen (52)
3-2 Thomas Christiansen (74)

FREMs opstilling:

Marco Brylov

Rasmus Louie Larsen, Christian Stokholm, Mathias Bukhave, Simon Stage

Beran Camili (90, Mohamed Azaquoun), Mikkel Andersson, Mikael Simonsen (anf.)(61, Andreas Lundberg), Emil Dyre (56, Danny Andersen)

Jeppe Østenkær, Thomas Christiansen

Ubenyttede reserver: Frederik Reippuert, Torbjørn Billeskov, Basti Sørensen, Simon Bloch Jørgensen

Advarsler:
Jason Wilson, NFC (25)
Casper Andersen, NFC (36)
Mathias Olsen, NFC (62)

Dommer: Paw Johansen

Tilskuere: 1071

cmh

 

7. Andreas Theil Lundberg

Position: Forsvar/Midtbane
Født: 22-02-1992
19. Christian Bramsborg

Position: Forsvar, Midtbane
Født: 21-09-1999
17. Daniel Anusic

Position: Forsvar
Født: 25-04-1996
13. Daniel Holm

Position: Angreb
Født: 07-03-1995
77. Daniel Pedersen

Position: Angriber
Født: 24-03-1989
6. Frederik Sundstrup

Position: Forsvar/midtbane
Født: 17-12-1993
9. Hamid Khalidan

Position: Kant/Angriber
Født: 15-07-1997
30. Jesper Næsby

Position: Målmand
Født: 25-08-1981
26. Jonas Nørremark

Position: Forsvar
Født: 12-03-1996
20. Kenneth Thinter

Position: Forsvar/midtbane
Født: 11-09-1988
22. Kristoffer Dirksen

Position: Forsvarer
Født: 16-02-1993
1. Marco Brylov

Position: Målmand
Født: 21-11-1995
25. Mark Sundstrup

Position: Midtbane/angreb
Født: 30-06-1989
2. Mikkel Andersson

Position: Midtbane
Født: 17-03-1990
11. Tonni Adamsen

Position: Midtbane/angriber
Født: 15-11-1994
8. Victor Christiansson

Position: Midtbane
Født: 18-02-1998
mobil version
desktop version
- copyright [ 2003-2019 ] Dennis Sjøbeck -