facebooksøg
Boldklubben FREM
BKFREM - B 93
19. oktober 2019 14:00 Valby Stadion
2. Division Pulje 1
- KLIK HER OG KØB DIN BILLET NU!

FREM i oprykningsspillet

24. oktober 2015

Det helt store mål for efteråret har været at komme i oprykningsspillet, og dette mål kunne indfries i tredjesidste runde af grundspillet. Modstanderen var Dalum, som havde en teoretisk mulighed for at komme i oprykningsspillet, men som på forhånd nok havde opgivet tanken. FREM var lidt ramt på holdfronten, da to spillere - Beran Camili og Mathias Bukhave - sad uden for med karantæne, mens Mikael Simonsen valgte at sidde over p.g.a. ømhed. Der var også en ændring på målmandsposten, da Simon Bloch Jørgensen havde haft nogle problemer med skulderen og var erstattet med unge Marco Brylov. Derudover havde Daniel ”Elly” Pedersen fået en pause og sad på bænken.

FREM lagde ud med et pres på Dalum, og efter tre minutters spil modtog Mohamed Azaquoun bolden midt i feltet. FREM-spilleren tog et træk for at komme fri, men hans afslutning blev blokeret af Dalums keeper. Kort efter kom FREM foran, da Simon Stage tog et løb op ad banen i venstre side og sparkede bolden ind foran mål i cirka 1 meters højde, og inde foran mål sendte Dalums Mikkel Kjær Andersen bolden i eget mål.

FREM fortsatte presset, og kort efter sendte Emil Dyre Nielsen bolden ind foran mål. Indlægget blev for højt til Thomas Christiansen, men havnede i stedet for hos en fri Jeppe Østenkær, som sparkede mod mål, men bolden blev reddet tæt på målstregen.

I kampens 10. minut havde FREM faktisk bolden i mål igen, da Mohamed Azaquoun sparkede den i mål fra kanten af feltet, men dommeren annullerede målet - angiveligt fordi FREM-spilleren havde brugt hånden til at tæmme bolden.

FREM burde være kommet foran yderligere i det 21. minut. På selve baglinjen vandt Jeppe Østenkær en mand til mand duel og sendte bolden skråt bagud ind i feltet til en halvfri Emil Dyre, som sparkede mod mål, men en flot parade af Dalums keeper forhindrede mål. Kort efter havde FREM endnu en mulighed, da Andreas Lundberg tog en finte på kanten af feltet og dermed spillede sig selv fri, men hans afslutning sad lige på målmanden.

Når man ikke scorer på sine chancer, opstår risikoen i den anden ende, og det brændte alvorligt på i det 27. minut, hvor en Dalum-spiller slap fri i feltet tæt på baglinjen i venstre side, og han fik da også sendt bolden på tværs af feltet forbi Marco Brylov i FREM-målet, men Dalum havde ingen spillere i nærheden, og FREM fik ekspederet bolden væk. Minuttet efter var det tæt på at gå galt igen; en fejl betød, at Dalums Mads Hansen slap fri, men heldigvis sparkede han bolden lige i favnen på Marco Brylov.

Mads Hansen slap også fri i det 33. minut, og denne gang var chancen endnu større, da han var mand til mand med Marco Brylov. FREM-keeperen blev stående længe på benene, og formentlig derfor kunne Dalum-spilleren ikke rigtig sparke forbi ham, og FREM-keeperen kunne redde skuddet.

Hvis jeg var træner, var jeg nok begyndt at rive mig voldsomt i håret, for at have så meget spil og chancer og så alligevel at give 2 store muligheder væk, er lidt skidt. Der blev dog noget at glæde sig over kort efter, for der modtog Mohamed Azaquoun en lang pasning, FREM-spilleren snød lige en Dalum-spiller ifeltet, og kort efter målmanden, hvorefter han sendte bolden i det lange hjørne til en 2-0 føring.

I kampens 36. minut fik Dalum tildelt et hjørnespark og inde foran FREMs mål, opstod der noget klumpspil, men det lykkedes for Christian Stokholm med stort besvær af få bolden sparket væk. Faktisk gav dette en kontra mulighed til FREM, og Jeppe Østenkær blev sendt afsted med en lang aflevering, som han fra noget nær baglinjen sendte ind foran mål. Her vendte Thomas Christiansen rundt og hamrede bolden tæt forbi mål.

Kort før pausen havde Dalum endnu en mulighed. Efter et hjørnespark fik Dalum en skudmulighed, men Marco Brylov fik kastet sig ned og reddet.

FREM var tæt på scoring allerede i anden halvlegs første minut. Emil Dyre fik muligheden, men hans skud blev rettet af og gik tæt forbi mål til et hjørnespark. I det 50. minut var Dalum tæt på scoring, og denne gang var det i eget mål, men bolden blev sendt via overliggeren til hjørnespark. På det efterfølgende hjørnespark headede Thomas Christiansen bolden tæt over mål.

I kampens 58. minut fik Thomas Christiansen kæmpet sig fri i højre side af feltet, hvor efter han sendte bolden over Dalum-keeperen, som havde smidt sig ned for at redde, og bolden gik i mål. I kampens 69. minut slap Danni Jensen fri i højre side, men han sendte bolden i sidenettet.

Dalum havde en mulighed i det 74. minut, da Morten Andersen forholdsvis fri forsøgte sig med et hårdt skud fra kanten af feltet, men en kanon redning af Marco Brylov forhindrede mål. Indskiftede Torbjørn Billeskov havde en hovedstødsmulighed i det 78. minut, men Dalum-keeperen fik reddet.

Simon Stage tog en lang tur med bolden fra egen banehalvdel i det 80. minut og fik da også afsluttet, men desværre lige på keeperen.

Kampen sluttede med en 3-0 sejr til FREM, som var temmelig overbevisende fra start til slut lige bortset fra et par store muligheder til Dalum. Sejren var fortjent og viser, at FREM har en god bredde og spillere, der kan gå ind på holdet og erstatte markante spillere. Ekstra ros skal der lyde til Marco Brylov og Frederik Reippuert for deres indsats.

Næste kamp er ude mod B 93 på Østerbro Stadion på næste lørdag. Bemærk at kampen spilles kl. 14:00. Jeg tror meget gerne, at FREM vil have revanche for 0-1 nederlaget for nylig, selv om Østerbro Stadion for FREM traditionelt er en svær bane at spille på. 

24/10/2015 Kl. 15:00 KanalSport Divisionen Pulje 2
 
FREM - Dalum 3-0 (2-0)  
1-0 Selvmål (Mikkel Kjær Andersen 5)
2-0 Mohamed Azaquoun (35)
3-0 Thomas Christiansen (58)
 
Marco Brylov
Danni Jensen, Christian Stokholm (anfører), Frederik Reippuert, Simon Stage
 
Mohamed Azaquoun, Mikkel Andersson, Andreas Theil Lundberg, Emil Dyre Nielsen (Danny Andersen 63)
 
Jeppe Østenkær (Mark Kurzweg 82), Thomas Christiansen (Torbjørn Billeskov 76)
 
Simon Bloch Jørgensen, Mikael Simonsen, Basti Sørensen Abildå og Daniel Pedersen blev ikke benyttet. 
 
Karantæne: Beran Camili.

Advarsel:

Martin Andersen, Dalum (90+2)

Dommer: Thomas Dahl Strandberg, Jyllinge 

Tilskuere: 746  

 

 

7. Andreas Theil Lundberg

Position: Forsvar/Midtbane
Født: 22-02-1992
19. Christian Bramsborg

Position: Forsvar, Midtbane
Født: 21-09-1999
17. Daniel Anusic

Position: Forsvar
Født: 25-04-1996
13. Daniel Holm

Position: Angreb
Født: 07-03-1995
77. Daniel Pedersen

Position: Angriber
Født: 24-03-1989
6. Frederik Sundstrup

Position: Forsvar/midtbane
Født: 17-12-1993
9. Hamid Khalidan

Position: Kant/Angriber
Født: 15-07-1997
30. Jesper Næsby

Position: Målmand
Født: 25-08-1981
26. Jonas Nørremark

Position: Forsvar
Født: 12-03-1996
20. Kenneth Thinter

Position: Forsvar/midtbane
Født: 11-09-1988
22. Kristoffer Dirksen

Position: Forsvarer
Født: 16-02-1993
1. Marco Brylov

Position: Målmand
Født: 21-11-1995
25. Mark Sundstrup

Position: Midtbane/angreb
Født: 30-06-1989
2. Mikkel Andersson

Position: Midtbane
Født: 17-03-1990
11. Tonni Adamsen

Position: Midtbane/angriber
Født: 15-11-1994
8. Victor Christiansson

Position: Midtbane
Født: 18-02-1998
mobil version
desktop version
- copyright [ 2003-2019 ] Dennis Sjøbeck -