facebooksøg
Boldklubben FREM
BKFREM - B 93
19. oktober 2019 14:00 Valby Stadion
2. Division Pulje 1
- KLIK HER OG KØB DIN BILLET NU!

Fyn er fin - denne gang

10. oktober 2015

Sidste uges fornemme sejr over Fremad A må have givet spillerne enorm selvtillid, og dette skulle omsættes mod Næsby, som lå i den dårligere ende af tabellen. Næsby var yderst heldige med at at hente uafgjort i Valby, dette var noget, FREMs spillere havde lovet at revanchere. FREM var dog uden Henrik Volquardsen, som stadigvæk er skadet, og derudover sad Mikkel Andersson udenfor med karantæne. Lidt glædeligt var der, da FREM igen kunne råde over Jeppe Østenkær; det var dog blevet til en plads på bænken.

FREM startede kampen rimeligt offensivt og efter 3 minutters spil fik FREM en mulighed. Et fladt indlæg var meget tæt på at havne hos en fri Thomas Christiansen. Alt var dog ikke idyl, og i det 5. minut tillod FREMs forsvar Nick Ragus at drible sig igennem og få afsluttet, men bolden blev rettet af til et Næsby hjørnespark.

I kampens 10. minut forsøgte Daniel 'Elly' Pedersen, sig med et hovedstød efter et glimrende indlæg fra Simon Stage, men hovedstøddet gik forbi mål. Kort efter var FREM i angreb igen, og Beran Camili forsøgte sig med et langskud midt for mål. Skuddet var ikke særlig hårdt, men Næsbys keeper Marcus Sørensen nærmest fumlede bolden mod eget mål, men fik slået bolden ud af målet. Spørgsmålet var, om bolden var over stregen eller ej. Kampens linjedommer stod håbløst placeret, men FREMs fotograf stod tæt på og sagde efterfølgende, at bolden var inde, men dommeren mente noget andet.

I det 13. minut tog Beran Camili nogle smarte træk på baglinjen og sendte bolden fladt til Andreas Lundberg, som sparkede hårdt mod mål, men Andreas ramte overliggeren. I minuttet efter driblede Beran igen, og han spillede på tværs til en fri Daniel Elly Pedersen, som sendte bolden i mål, men linjedommeren så denne gang en offside - nogle mente, den var tvivlsom.

I kampens 22. minut havde Næsby en mulighed, da et indlæg havnede hos Mikkel Ørbech, men træfsikkerheden var ikke særlig stor, og bolden blev sendt forbi mål. Minuttet efter havde FREM en mulighed: Matthias Andersen sendte bolden ind foran mål, hvor Thomas Christiansen forsøgte sig med et hovedstød, men bolden sad i favnen på målmanden.

Næsby kunne have bragt sig foran i det 28. minut, da Christian Stokholm lavede en for kort tilbagelægning mod Simon Bloch. Næsbys Mikkel Ørbech var således fri, men hans træk blev lidt for langt, og Mathias Bukhave fik kastet sig ned og reddet.

I det 29. minut lavede Simon Stage et gennembrud i højre side og fik tiltvunget sig et hjørnespark. Beran Camili tog hjørnesparket, og af omveje havnede bolden hos Thomas Christiansen som halvflugtede bolden i mål til en FREM-føring.

I det 38. minut slap Nick Ragus fri, men Simon Bloch Jørgensen dykkede ned og fik reddet på fornem vis. Kort før pausen havde FREM en stor mulighed, da Beran Camili driblede i højre side og sendte bolden på tværs til en fri Mikael Simonsen, som flugtede mod mål - desværre lige på målmanden.

2. halvleg startede med en stor mulighed til Næsby. Nick Ragus driblede mod mål langs baglinjen og fra en spids vinkel fik han afsluttet, men få cm. forbi fjerneste opstander.

I kampens 51. minut fik FREM for alvor medvind i sejlene, En Næsby-forsvarsspiller kiksede en tilbagelægning mod egen målmand, og bolden havnede hos Daniel Elly Pedersen, som tog et træk uden om en fremstormende målmand, som kvitterede med at fælde FREM-spilleren. Linjedommeren vinkede energisk med flaget, og dommeren dømte straffe og trak det røde kort over for målmand Marcus Sørensen. På det efterfølgende straffespark scorede Daniel Elly Pedersen sikkert.

Simon Stage spillede en god kamp, og var oplægger til et mål - Foto Preben PathuelI det 57. minut blev det 3-0, da Simon Stage tog turen til baglinjen og sendte bolden fladt bagud ind mod midten af banen til Thomas Christiansen, som hamrede bolden i mål. Herefter var kampen fuldstændig på FREMs præmisser, og i det 60. minut slap Simon Stage igen fri på baglinjen og spillede på tværs til Emil Dyre, som temmelig fri sparkede bolden over mål.

Tre minutter senere slap Emil Dyre fri på en dyb stikning. FREM-spilleren tog et træk uden om den indskiftede reservemålmand, men vinklen blev lidt spids, og Elly sendte bolden få cm forbi opstanderen. I det 66. minut spillede Matthias Andersen på tværs til Daniel Elly Pedersen, som sendte bolden i mål, men linjedomeren vinkede offside, og målet blev annulleret.

Næsby havde en sjælden mulighed i det 73. minut, da Nick Ragus driblede igennem FREMs forsvar og afsluttede, men bolden gik ca. 5 cm forbi mål. FREM burde have scoret i det 75. minut, da Beran Camili slap fri, men selv om Beran faktisk havde tid og plads, blev det til en dårlig afslutning, og ingen mål.

Herefter havde FREM bolden rigtig meget, men det kneb gevaldigt med at spille sig frem til oplagte chancer, bl.a. fordi Næsby trak sig tilbage for at undgå flere scoringer. Thomas Christiansen havde dog en mulighed i kampens overtid, da han flugtede mod mål, men bolden sad lige i favnen på målmanden.

Kampen sluttede med en 3-0 sejr, indsatsen var bestemt godkendt, navnlig fordi banen ikke var specielt god og meget lidt egnet til teknisk fodbold, men det ændrer ikke på at udnyttelsesprocenten var for lille.
På den anden side må spillerne egentlig godt gemme et par mål til næste kamp, som er på næste lørdag kl 15:00 ude mod Svendborg. 
Husk at BK Frem Support arrangerer bustur til det sydfynske. Kontakt Flemming Jensen på 60 71 81 52.

 
10-10-2015 Kl. 15:00 KanalSport Divisionen pulje 2
 
Næsby - FREM 0-3 0-1  
0-1 Thomas Christiansen (29)
0-2 Daniel Pedersen (52) str.
0-3 Thomas Christiansen (57)
 
Simon Bloch Jørgensen
Simon Stage, Christian Stokholm (anfører 71), Mathias Bukhave (Frederik Reippuert 62), Matthias Andersen
Beran Camili (Danny Andersen 73), Andreas Theil Lundberg, Mikael Simonsen (anfører) (Jeppe Østenkær 71), Emil Dyre Nielsen
Thomas Christiansen, Daniel Pedersen..
Marco Brylov, Danni Jensen og Basti Sørensen Abildå blev ikke benyttet.
Karantæne: Mikkel Andersson.
 
Advarsler:
Mathias Bukhave (35),
Daniel Pedersen (66)  
Jeppe Østenkær (72)
 
Udvist: Marcus Sørensen, Næsby (50)  
 
Tilskuere: 223  
 
Dommer: Allan Staal, Holsted 
 
7. Andreas Theil Lundberg

Position: Forsvar/Midtbane
Født: 22-02-1992
19. Christian Bramsborg

Position: Forsvar, Midtbane
Født: 21-09-1999
17. Daniel Anusic

Position: Forsvar
Født: 25-04-1996
13. Daniel Holm

Position: Angreb
Født: 07-03-1995
77. Daniel Pedersen

Position: Angriber
Født: 24-03-1989
6. Frederik Sundstrup

Position: Forsvar/midtbane
Født: 17-12-1993
9. Hamid Khalidan

Position: Kant/Angriber
Født: 15-07-1997
30. Jesper Næsby

Position: Målmand
Født: 25-08-1981
26. Jonas Nørremark

Position: Forsvar
Født: 12-03-1996
20. Kenneth Thinter

Position: Forsvar/midtbane
Født: 11-09-1988
22. Kristoffer Dirksen

Position: Forsvarer
Født: 16-02-1993
1. Marco Brylov

Position: Målmand
Født: 21-11-1995
25. Mark Sundstrup

Position: Midtbane/angreb
Født: 30-06-1989
2. Mikkel Andersson

Position: Midtbane
Født: 17-03-1990
11. Tonni Adamsen

Position: Midtbane/angriber
Født: 15-11-1994
8. Victor Christiansson

Position: Midtbane
Født: 18-02-1998
mobil version
desktop version
- copyright [ 2003-2019 ] Dennis Sjøbeck -