facebooksøg
Boldklubben FREM
Boldklubben FREM - Marienlyst
25. maj 2019 14:00 Valby Idrp. Stadion
2.Division Kvalspil
- KLIK HER OG KØB DIN BILLET NU!

Tre gange fynsk

8. oktober 2015

Optakt

Glæden var stor efter den befriende sejr mod Fremad Amager. Nu skal den følges op. (foto: Preben Pathuel)

Lad oktoberfesten fortsætte

Hvilken herlig start på oktober måned det var i lørdags i et for årstiden helt utroligt flot solskinsvejr, og hvor Fremad Amager helt fortjent blev sendt hjem til Amager med et nederlag foran lige godt 2.000 tilskuere, hvilket var sæsonrekord på Valby Idrætspark.

Men der er ikke tid til at hvile på den succes, der var i den forgangne uge, da der nu kommer nogle lige så vigtige kampe på programmet for at blive oppe i den øverste del af tabellen. Der venter to kampe på Fyn i træk afsluttende med Dalum IF hjemme, inden at sæsonafslutningen venter med yderligere to kampe i København, mod henholdsvis B93 ude og sæsonafslutningen hjemme mod Nykøbing FC.

Ud over den vigtige sejr for at blive i top fire i lørdags kom der også særdeles vigtige point på tavlen i regnskabet om, hvor mange point der kan føres med over i slutspillet, men intet er endnu afgjort omkring, hvilke mandskaber der skal enten i op- eller nedrykningsslutspillet, så det gælder om at bevare fokus og fødderne på jorden, så Boldklubben FREM forbliver i den sjove halvdel.

Henover de næste spillerunder kan dette blive afgjort til en vis grad, hvis de fire mandskaber, der øjeblikkeligt ligger til oprykningsslutspillet, kan tage favoritsejrene allerede i denne weekend. Dermed vil der være skabt et hul på 6 point ned til B93, såfremt de taber den svære udebanekamp mod Marienlyst i weekenden.

Puslespillet tager form

Pulje 2 i KanalSport Divisionen er yderst tæt, men der er alligevel som tidligere skrevet nu ved at blive skabt et hul, der efter weekendens kampe kan blive forøget, og det bliver spændende at se, hvordan tingene ser ud efter 10. runde i weekenden. En afgørende kamp i dette spil kan blive uden indflydelse fra Boldklubben FREMs side, da opgøret mellem Marienlyst og B93 med kampstart kl. 15.00 lørdag på Fyn kan have indflydelse på de fire øverst placerede mandskabers pointhøst.

Marienlyst er ikke interesseret i at B93 skal med over i oprykningsslutspillet, da de tabte første opgør 1-5 på Østerbro Stadion, mens Fremad Amager og Nykøbing FC helt sikkert gerne så dem i den øverste del af tabellen, da de har henholdsvis én og to sejre mod dette mandskab.

Boldklubben FREM har ingen point foreløbigt mod B93, men kan måske ende med 3 point ekstra, såfremt B93 besejres i næstsidste spillerunde, og de ligger til øverst i tabellen, hvilket i sidste ende kan betyde 2 ekstra point med over, såfremt Marienlyst bliver sorteper i kampen om topplaceringerne. Men det er alt sammen spekulationer, som kun Marienlyst lige p.t. har indflydelse på i den kommende spillerunde.

Se den nuværende slutspilsstilling inden weekendens runde herunder. 

Sejr til gode

Når Boldklubben FREM på lørdag drager mod det fynske - nærmere bestemt til den nordlige forstad i Odense - tørner de på dagen helt hvidklædte FREM-spillere sammen med Næsby BK, efter der er gået næsten to måneder siden, mandskaberne sidst mødte hinanden den 15. august i Valby Idrætspark, og hvor hjemmeholdet helt unødvendigt smed 2 point på gulvet i 2. halvleg. Efter at have ført 2-0 ved pausen, og hvor pauseføringen snildt kunne have været et par mål større.

Kampen burde have været lukket i 1. halvleg, men heroisk fight af fynboerne og et strafespark sendte dem i gang, og bragte dem dermed tilbage i kampen og et udlignende mål, der dermed gav gæsterne dem sæsonens andet point.

Efterfølgende vandt Næsby BK tre kampe i streg og lå med oppe i topstriden med fem kampe i streg uden nederlag. Men det er i de sidste fire kampe blevet til nederlag med en samlet målscorer på 1-10, og det betyder, at hjemmeholdet p.t. indtager sidstepladsen i tabellen med syv point op til den rigtige side af stregen inden weekendens opgør, og med en væsentligt dårligere målscore end de fem øverst placerede klubber.

Derfor gælder der også kun én ting for lørdagens hjemmehold Næsby BK, hvis de vil op i den sjove ende af tabellen, inden at toget er kørt, og det er en sejr på hjemmebanen, der skal i hus. Hvis ikke Næsby BK skal blive isoleret nede i tabellen og stå med meget dårlige chancer for at tage en af pladserne i oprykningsslutspillet.

Det er tredje gang at klubberne på lørdag mødes, når dommer Allan Staal sætter opgøret i gang kl. 15.00, og endnu har gæsterne fra Boldklubben FREM aldrig taget en sejr fra hjemmeholdet, da det er blevet til et nederlag i pokalturneringen tilbage i august 2011 hjemme på Valby Idrætspark og pointdelingen sidste gang på samme arena.

Forhåbentligt kan det første besøg i Næsby kaste alle point af sig til gæsterne, så afstanden til stregen forhåbentligt bliver udbygget efter weekendens spillerunde, inden at der tages hul på de sidste fire runder i efterårets turnering.

Clean-sheet

Akkurat som gæsterne på lørdag har hjemmeholdet været inde i en scoringskrise, da de ikke har scoret siden den 12. september, hvor de på udebane tabte 3-1 til Marienlyst, og omvendt, så har de lukket hele ti mål ind i de sidste fire kampe, så det er nok ikke et mandskab med den allerstørste selvtillid der venter på lørdag.

Modsat Næsby fik Boldklubben FREM igen scoret i weekenden, og forsvaret fik deres tredje clean-sheet på CV´et i sæsonen, hvilket selvfølgelig altid styrker selvtilliden frem til næste spillerunde. Det har været frustrerende at sidde udenfor og kunne se, at spillet har været til mere, men at chancerne ikke er blevet udnyttet.

Man sad i store del af 1. halvleg i lørdags med samme fornemmelse, da der blev brændt nogle gevaldige chancer, men de offensive kræfter tog revanche i kampens sidste 45 minutter og kom igen tilbage på tavlen, hvilket mentalt helt sikkert har en betydning for hele opladningen til weekendens kamp for spillerne, der kan drage afsted til det fynske lørdag formiddag med et ordenligt boost på selvtilliden.

Af de fjorten mål, som Boldklubben FREM foreløbigt har scoret, er der syv forskellige målscorere, så det er svært for modstanderne at skulle dæmme op for en enkelt spiller, og forhåbentligt kommer nogle af de spillere, der ikke scorede i sidste kamp, i fokus med en ny scoring fra deres fødder.

I weekenden tabte Næsby BK på udebane til et af de andre fynske hold, FC Svendborg, med 0-3 efter at hjemmeholdet havde ført ved pausen med 2-0. Meget af spillet foregik omkring midten af banen, men det var sjældent, at gæsterne fra Næsby BK fik produceret noget, der kunne tilnærmelsesvis resultere i et mål, men de havde en overvægt i spillet, dog uden at blive rigtig farlige.

Karantæner, favoritter og bustur

Mikkel Andersson sidder i weekenden udenfor med karantæne, mens flere spillere hos Boldklubben FREM er i karantænefare frem til næstkommende weekend, nemlig anfører Christian Stokholm, Andreas Lundberg, Beran Camili og Henrik Volquardsen, mens hjemmeholdet har to spillere siddende udenfor med karantæne, hvilket er navnebrødrene Anders Lagoni og Anders Nielsen.

Gæsterne fra Boldklubben FREM er store favoritter til lørdagens opgør mod Næsby BK hos de forskellige spiludbydere.

Ønsker du at komme med til Fyn og Næsby for at støtte holdet i den vigtige kamp kan det ske med Supporterbussen. Ring til Flemming Jensen på 60 71 81 52

God tur til Odense til spillere og fans -- og god kamp til alle!

 

 

5. Abdoulie Njai

Position: Midtbane, Back
Født: 10-07-1997
29. Alain Mateso

Position: Angriber
Født: 03-02-1999
15. Andreas Horsebøg

Position: Midtbane
Født: 05-08-1998
7. Andreas Theil Lundberg

Position: Forsvar/Midtbane
Født: 22-02-1992
14. Benjamin Warlo

Position: Angriber
Født: 05-05-1992
10. Beran Camili

Position: Midtbane/Angriber
Født: 01-04-1991
24. Christian Bramsborg

Position: Forsvar, Midtbane
Født: 21-09-1999
17. Daniel Anusic

Position: Forsvar
Født: 25-04-1996
77. Daniel Pedersen

Position: Angriber
Født: 24-03-1989
28. Frederik Roepstorff

Position: Midtbane
Født: 09-06-1998
6. Frederik Sundstrup

Position: Forsvar/midtbane
Født: 17-12-1993
16. Gorm Hansen

Position: Angriber
Født: 21-02-2002
23. Gustav Gjøg

Position: Forsvar/midtbane
Født: 06-02-1997
9. Hamid Khalidan

Position: Kant/Angriber
Født: 15-07-1997
30. Jesper Næsby

Position: Målmand
Født: 25-08-1981
27. John Frederiksen

Position: Angriber
Født: 10-01-1996
20. Kenneth Thinter

Position: Forsvar/midtbane
Født: 11-09-1988
13. Kevin Okore

Født: 18-02-2000
22. Kristoffer Dirksen

Position: Forsvarer
Født: 16-02-1993
13. Mads Severinsen

Position: Forsvarer/MIdtbane
Født: 12-06-1991
1. Marco Brylov

Position: Målmand
Født: 21-11-1995
21. Marius Finsen

Position: Angriber
Født: 15-03-1999
2. Mikkel Andersson

Position: Midtbane
Født: 17-03-1990
99. Morgan Stewart

Position: Forsvar/midtbane
Født: 10-06-1999
11. Tonni Adamsen

Position: Midtbane/angriber
Født: 15-11-1994
8. Victor Christiansson

Position: Midtbane
Født: 18-02-1998
mobil version
desktop version
- copyright [ 2003-2019 ] Dennis Sjøbeck -