facebooksøg
Boldklubben FREM

Et point på en offday

19. september 2015

Marienlyst er absolut ikke noget, der siger mig noget. Inden denne sæson troede jeg, det var noget med sommerhuse sydpå, og mange undervurderede da også modstanderen: rigtig mange mente inden kampen, at det ville blive en stor sejr til FREM, også med baggrund i, at vi faktisk spillede en rigtig god kamp på hjemmebane sidst.

FREM var dog blevet lidt handicappet af, at Danni Jensen var blevet syg op til dagens kamp. Dette havde betydet nogle omrokeringer på holdet, idet at Henrik Volquardsen var rykket ud på højre back pladsen og Andreas Lundberg ned i midterforsvaret. Derudover havde Emil Dyre Nielsen fået pladsen på venstre midt tilbage fra Danny Andersen.

Allerede efter små 56 sekunders spil kom FREM foran - det troede mange i hvert fald. Emil Dyre sendte bolden ind foran mål, her forsøgte Thomas Christiansen sig med et saksespark, og bolden gik i mål, men kampens dommer Michael Johansen mente noget andet, og for anden kamp i træk fik FREM annulleret et mål. Efter at have set situationen flere gange på internettet, er jeg ikke blevet klogere, men på fotograf Preben Pathuels billede ser det faktisk ikke ud som om, der er farligt spil.

Kort efter fik FREM sig noget af en forskrækkelse: Marienlysts Jakob Udesen trak sig fri og hamrede bolden mod mål, men heldigvis for FREM havnede den i sidenettet. I kampens 5. minut forsøgte Mikkel Andersson sig med et langskud, men skuddet blev rettet af til hjørnespark. To minutter senere modtog Thomas Christiansen den dyb stikning, men han var for lang tid om at få bolden under kontrol, og den blev tacklet væk.

I kampens 9. minut løb Marienlysts lynhurtige Chris Hansen fra Henrik Volquardsen og sendte bolden ind foran mål, hvor en Marienlystspiller stod meget fri, men Simon Bloch Jørgensen fik kastet sig ned og fik med fingrene vippet bolden væk. Minuttet efter fik Marienlyst tilkendt et straffespark begået af  Andreas Lundberg. Sparket blev sikkert sendt i mål af Mads Aasgaard.

I kampens 16. minut blev Chris Hansen spillet helt fri, men heldigvis for FREM sendte han bolden forbi FREMs mål. Fire minutter senere brændte det igen på på en kontrachance, men Christian Stokholm fik reddet foran målstregen.

Det så på det tidspunkt ikke særlig godt ud for FREM. Forsvaret virkede uden styring, og de omrokeringer som FREM lidt nødtvungent havde lavet, havde slået fejl. Offensivt havde man bolden en del, men det blev ikke rigtig til de store chancer, da de afgørende afleveringer aldrig kom.

FREM tog sig dog lidt sammen, og i det 27. minut havde Daniel Elly Pedersen en flugter, men desværre over mål. Kort efter fik FREM udlignet efter flot opspil af Jeppe Østenkær, som sendte bolden videre til Emil Dyre, der sendte bolden ind foran mål til Daniel ”Elly” Pedersen, som udækket headede bolden i mål. Hovedstød er ellers ikke noget, han er særlig kendt for.

Målet havde ligesom givet FREM blod på tanden, og i det 35. minut driblede Emil Dyre ind i feltet, hvor han afsluttede - desværre over mål. Kort efter fik Marienlyst en kontramulighed. FREMs forsvar sejlede lidt, og Mark Kongsted slap fri og var alene med Simon Bloch Jørgensen. Marienlystspilleren forsøgte sig med et lob, men Henrik Volquardsen nåede ned og fik sparket væk.

Kort efter var det så tæt på et FREM-mål, da Daniel ”Elly” Pedersen ramte overliggeren. Returen blev samlet op af Thomas Christiansen, som lagde bolden bagud til Emil Dyre, der sparkede mod mål, men Marienlysts keeper fik det yderste af fingrene på og sendt bolden til hjørnespark. Halvlegen sluttede med en chance til Marienlyst Chris Hansen, der løb fra Henrik Volquardsen og sparkede mod mål fra en spids vinkel, men FREM-keeperen fik sendt bolden til hjørnespark.

 FREM startede anden halvleg godt, og allerede i det første minut fik Emil Dyre en stor mulighed, da han slap helt fri med Marienlysts målmand, men målmanden blev stående længe og dykkede ned i fødderne på FREM-spilleren og fik reddet. Det var ellers en meget stor mulighed.

Kort efter slap Emil dyre fri på fløjen, og han lagde bolden ind foran mål, hvor Thomas Christiansen forsøgte sig med fødderne, men Marienlysts målmand brugte igen fingerspidserne til at redde bolden fra at gå i mål.

Marienlyst fik i det 60. minut tilkendt et frispark på kanten af feltet, da bolden blev sparket op på Christian Stokholms ene hånd, som desværre var lidt for langt fra kroppen. Mads Aasgaard sparkede bolden på den ene opstander og heldet var med FREM.

I det 71. minut slap indskiftede Mohamed Azaquoun fri i venstre side, men hans afslutning blev for svag og reddet. Marienlysts Esben Petersen slap fri i det 75. minut, men han sendte bolden på opstanderen. I det 78. minut sendte Mohammed Azaquoun bolden ind foran mål til Jeppe Østenkær, men hans afslutning blev reddet til hjørnespark. På det efterfølgende hjørnespark fik Mohamed Azaquoun en løs chance, men han sendte bolden over mål.

I kampens 88. minut slap en Marienlystspiller fri på baglinjen han lagde bolden bagud til en fri Mads Aasgaard, men han sendte bolden over mål. FREM var virkelig under pres i kampens slutminutter, og Esben Petersen slap fri i det 90. minut, men Mikkel Andersson fik kastet sig ned og sparket væk. Kort efter forsøgte Mohammed Azaquoun sig med en afslutning, men bolden gik forbi mål.

I kampens 92. minut var Simon Bloch Jørgensen på lidt af en skovtur, og han skal i den grad prise sig lykkelig over at Marienlyst lige skulle spille bolden lidt rundt, inden der kom en afslutning, og da afslutningen kom, var Simon på plads igen og Marienlystspilleren offside. Kampens sidste chance tilfaldt Marienlyst i det 94. minut, da Jesper Rasmussen slap fri midt for mål, men Smon Bloch Jørgensen fik mesterligt reddet.

Kampen sluttede 1-1, og man havde virkelig en underlig følelse bagefter; jeg følte i hvert fald det som om, vi havde tabt kampen. FREMs spil var kun periodevis godt, og afslutningen på kampen var forfærdelig, hvor FREM nok var lidt heldige med at rage et point til sig. På den anden side havde man chancerne tidligere i kampen, men igen virker man lidt uskarpe. Jeppe Østenkær fortjener stor ros for sit arbejde i dag. Det var ham, der til tider holdt FREM inde i kampen med sit enorme løbearbejde både defensivt og offensivt.

FREM spiller igen mod Marienlyst på næste lørdag. Og jeg håber da at FREM kan revanchere sig lidt for den halvdårlige præstation i dag. Husk at BK Frem Support arrangerer bustur. Kontakt Flemming Jensen på tlf. 60 71 81 52.

19-09-2015 Kl. 15:00                  KanalSport Divisionen Pulje 2

FREM – Marienlyst 1-1             (1-1)                      
0-1 Mads Aasgaard (11/str) 
1-1 Daniel Pedersen (29)

Simon Bloch Jørgensen

Henrik Volquardsen, Christian Stokholm (anfører), Andreas Theil Lundberg, Matthias Andersen

Beran Camili (Frederik Reippuert 86), Mikkel Andersson, Jeppe Østenkær, Emil Dyre Nielsen (Danny Andersen 76)

Thomas Christiansen (Mohamed Azaquoun 61), Daniel Pedersen..

Marco Brylov, Mikael Simonsen og Torbjørn Billeskov blev ikke benyttet.

Andreas Theil Lundberg (10),
Mark Kongsted (24)
Christian Stokholm (61)
Marco Storm (55)
Henrik Volquardsen (90+3)
Jesper Rasmussen (94)           

Dommer: Michael Johansen, Brøndby

Tilskuere:         648

7. Andreas Theil Lundberg

Position: Forsvar/Midtbane
Født: 22-02-1992
19. Christian Bramsborg

Position: Forsvar, Midtbane
Født: 21-09-1999
17. Daniel Anusic

Position: Forsvar
Født: 25-04-1996
13. Daniel Holm

Position: Angreb
Født: 07-03-1995
77. Daniel Pedersen

Position: Angriber
Født: 24-03-1989
6. Frederik Sundstrup

Position: Forsvar/midtbane
Født: 17-12-1993
9. Hamid Khalidan

Position: Kant/Angriber
Født: 15-07-1997
30. Jesper Næsby

Position: Målmand
Født: 25-08-1981
26. Jonas Nørremark

Position: Forsvar
Født: 12-03-1996
20. Kenneth Thinter

Position: Forsvar/midtbane
Født: 11-09-1988
22. Kristoffer Dirksen

Position: Forsvarer
Født: 16-02-1993
1. Marco Brylov

Position: Målmand
Født: 21-11-1995
25. Mark Sundstrup

Position: Midtbane/angreb
Født: 30-06-1989
2. Mikkel Andersson

Position: Midtbane
Født: 17-03-1990
11. Tonni Adamsen

Position: Midtbane/angriber
Født: 15-11-1994
8. Victor Christiansson

Position: Midtbane
Født: 18-02-1998
mobil version
desktop version
- copyright [ 2003-2019 ] Dennis Sjøbeck -