facebooksøg
Boldklubben FREM
BKFREM - B 93
19. oktober 2019 14:00 Valby Stadion
2. Division Pulje 1
- KLIK HER OG KØB DIN BILLET NU!

Momentum skal holdes

27. august 2015

Seværdig omgang fodbold

Sidste weekends fodboldopvisning i Valby Idrætspark gav associationer til store dele af sidste sæson, hvor Boldklubben FREM i mange af efterårets kampe holdt modstanderne langt nede i sækken med flot anlagt presspil og omstillingsspil, der splittede modstanderne ad.

FC Svendborg blev udsat for noget af denne cocktail og måtte indkassere et 0-4 nederlag, der bragte dem ned i bunden af tabellen i pulje 2 i KanalSport Divisionen, og forhåbentligt kan spillerne fortsætte det flotte spil i denne weekend.

Lille hul skabt

Med to sejre og en pointdeling har Boldklubben FREM lagt sig i spidsen af tabellen á point med Nykøbing FC, og denne placering skulle meget gerne bibeholdes efter weekendens opgør mod den foreløbige overraskelse fra Dalum IF, der som oprykkere har gjort det ganske fint med foreløbigt et nederlag i første spillerunde, efterfulgt af et uafgjort på hjemmebanen mod Fremad Amager, mens det i weekenden blev til en flot sejr på 2-0 ude over Næsby BK i det fynske lokalopgør.

Med den lille halvsæson på kun 14 kampe totalt, er hver eneste spillerunde yderst vigtig, da det endnu ikke er til at sige, hvilke mandskaber der kommer til at ligge til op- eller nedrykningsspil, og efter den kommende weekends runde er der næsten allerede spillet en tredjedel af turneringen.

Boldklubben FREM mangler at møde lørdagens modstander fra Dalum IF, B93, Nykøbing FC og Marienlyst i nævnte rækkefølge, inden at turneringen vendes om, og som placeringen er, er det kun én kamp der foreløbigt tæller til forårets turnering, nemlig den vigtige 2-1 sejr over Fremad Amager i første runde, såfremt Boldklubben FREM forhåbentligt kommer med i oprykningsslutspillet.

Men tingene kan hurtigt vende, og allerede i weekenden kan to af de fire mandskaber, der ligger under stregen gå op og overtage placeringerne fra Fremad Amager og Dalum IF, der indtager 3. og 4. pladsen i tabellen, og så er der måske et helt nyt scenarie omkring, hvordan det ser ud med at tage point med over til forårets slutspilsrunder.

Overblikket over, hvordan efterårets pulje og placeringer vil fordele sig, skal man nok først helt hen til runde syv eller otte for at få. Først her kan man begynde at få en fornemmelse af, hvordan tingene ser ud, og indtil da gælder det blot om at fortsætte det spil, som blev lagt for dagen i lørdags, så skal der nok vente masser af point.

Femte opgør

Når lørdagens modstandere tørner sammen, bliver det femte gang, at mandskaberne står overfor hinanden. De fire første opgør er spillet i landets næstbedste række i perioden 1999 til maj 2005, hvor gæsterne fra Boldklubben FREM vandt det seneste opgør på udebane med 2-1 på mål af Mirko Selak og Jesper Jørgensen, der scorede scorede sejrsmålet i det 91 minut.

Hjemmeholdet Dalum IF har endnu sin første sejr til gode indbyrdes, da det er blevet til to sejre til Boldklubben FREM og to gange pointdeling, og forhåbentligt kommer sæsonens tredje sejr i hus, når dommer Mikkel Redder fløjter opgøret i gang kl. 14.00.

I øvrigt er det første gang, at gæsterne stifter bekendtskab med denne dommer.

Atter favoritter

Ikke uventet, så står gæsterne som favoritter hos de forskellige spiludbydere, og på trods af at der ikke er nævneværdig kendskab til Dalum IF, så kan det læses af forskellige kampreferater, at hjemmeholdet forsøger at spille på det fysiske plan.

Dette er nok ikke noget, der skræmmer de blå- og rødstribede nævneværdigt, da de sagtens kan spille med musklerne, samtidig med at de kan spille en ganske gedigen omgang fodbold. Boldklubben FREM er det mest scorende mandskab foreløbigt i KanalSport Divisionens puljer, og som i optakten i sidste uge, så er det svært at dæmme op for gæsterne, når alle de offensive kræfter præsterer, hvilket absolut var tilfældet i weekenden.

Samtidig gik defensiven ind og hentede sæsonens første clean sheet, og med forhåbentligt 3 point yderligere på kontoen lørdag eftermiddag så kan det se rigtig fornuftigt ud, når sidste opgør er spillet på søndag i pulje 2 mellem Nykøbing FC og Fremad Amager.

I øvrigt er kampen mellem B93 og Næsby på lørdag udsat på grund af stævne på Østerbro Stadion.

 

God kamp og god tur til Fyn til alle vores mange tilhængere, fans og støtter!


 

7. Andreas Theil Lundberg

Position: Forsvar/Midtbane
Født: 22-02-1992
19. Christian Bramsborg

Position: Forsvar, Midtbane
Født: 21-09-1999
17. Daniel Anusic

Position: Forsvar
Født: 25-04-1996
13. Daniel Holm

Position: Angreb
Født: 07-03-1995
77. Daniel Pedersen

Position: Angriber
Født: 24-03-1989
6. Frederik Sundstrup

Position: Forsvar/midtbane
Født: 17-12-1993
9. Hamid Khalidan

Position: Kant/Angriber
Født: 15-07-1997
30. Jesper Næsby

Position: Målmand
Født: 25-08-1981
26. Jonas Nørremark

Position: Forsvar
Født: 12-03-1996
20. Kenneth Thinter

Position: Forsvar/midtbane
Født: 11-09-1988
22. Kristoffer Dirksen

Position: Forsvarer
Født: 16-02-1993
1. Marco Brylov

Position: Målmand
Født: 21-11-1995
25. Mark Sundstrup

Position: Midtbane/angreb
Født: 30-06-1989
2. Mikkel Andersson

Position: Midtbane
Født: 17-03-1990
11. Tonni Adamsen

Position: Midtbane/angriber
Født: 15-11-1994
8. Victor Christiansson

Position: Midtbane
Født: 18-02-1998
mobil version
desktop version
- copyright [ 2003-2019 ] Dennis Sjøbeck -