facebooksøg
Boldklubben FREM

Point, ja tak

17. april 2015
Mere end godkendt
Nu på søndag kl. 15.00 spiller Boldklubben Frem sidste kamp i spillerunde 20, der samtidig runder den første 2/3 af sæsonen af. En sæson, der foreløbigt er mere end godkendt af de forhåndsundertippede spillere fra Boldklubben Frem, der allerede har hentet 6 point mere end hele sidste sæson bød på - og endda med 33 point mere at spille om.
 
Med forhåndsfavoritter som HIK, Hvidovre IF og Fremad Amager liggende under Boldklubben Frem i tabellen er der i forårets foreløbigt fire spillede kampe skabt yderligere hul efter vinterpausen til HIK med 2 point, 3 point til Hvidovre IF og 8 point til Avarta, mens der er status quo til FC Helsingør og Fremad Amager, der ligesom Boldklubben Frem har hentet 10 af 12 mulige point i forårets runder.
 
På langfart
Kampen søndag betyder langfart til Nykøbing, hvor hjemmeholdet lige nu bærer navnet Nykøbing FC, men klubben har ligeledes spillet under navnene Lolland-Falster Alliancen og Nykøbing F. Alliancen.
 
Når gæsterne fra postnummer 2450 løber ind på det eksotisk klingende Enelco Arena i deres hvide udebanedragter, er det med bevidstheden om, hvordan de andre tophold har klaret sig i weekendens kampe, hvilket absolut ikke behøver at være nogen fordel, såfremt de andre tophold har hentet fuld pointhøst.
 
Det bliver spændende at se, om Boldklubben Frem endnu engang kan være dominerende på lægterne. En opbakning som absolut ikke går upåagtet hen hos hverken spillere eller trænerteamet, og som har været en stærkt medvirkende faktor til, at Boldklubben Frem ikke har tabt de seneste 11 kampe på udebane. 
 
Foto, bkfrem.dk: Forhåbentligt venter der endnu engang
masser af opbakning på lægterne, så spillerne endnu
engang kan komme fra et udebaneopgør med point på
kontoen
Tidligere klart overtag
Boldklubben Frem har tidligere mødt hjemmeholdet under tre forskellige navne, og det er blevet til 20 opgør, og kun 6 gange er Boldklubben Frem ikke gået fra banen uden alle point til tabellen. Tre nederlag er det blevet til, og det første af slagsen var også første gang klubberne mødtes, hvilket skete den 9. august 1995 hos søndagens hjemmehold, hvor Boldklubben Frem tabte med 0-2.
 
Det positive, når man ser tilbage i historikken, er så, at det faktisk også er den eneste gang at Boldklubben Frem har tabt på udebane i de 10 opgør der foreløbigt er spillet på Lolland-Falster. 7 sejre og 2 gange pointdeling er det blevet til, og seneste pointdeling fandt sted sidste gang Boldklubben Frem var på langfart, hvor kampen endte 0-0, efter at begge mandskaber havde været ude i pokalkampe onsdagen forinden.
 
Det bliver svært
Ja, man kan jo næsten fristes til at sige, at det er en frase i optakterne, men det er nu engang et faktum. Der er ingen nemme kampe i 2. division Øst i denne sæson, hvilket blandt andet viste sig i den netop overståede runde, hvor HIK som storfavoritter efter 4-0 sejren i topkampen mod Hvidovre IF spillede 1-1 i lokalopgøret mod GVI, og det samme var tilfældet 2. påskedag for Boldklubben Frems vedkommende i Rishøj med 0-0 på måltavlen.
 
Rammer man ikke dagen, og marginalerne går over til ens side, så betyder det, at der sættes point til. Søndagens hjemmehold Nykøbing FC fik momentum i søndagens opgør på Enelco Arena mod Rishøj, hvor de fik skabt et lille hul ned til nedrykningsstregen med 2-0 sejren, og det var samtidig Nykøbing FCs tredje sejr i træk på hjemmebane.
 
Nykøbing FC er 2. division  Østs femtebedste hjemmehold, og 17 af deres foreløbigt 24 point er kommet på hjemmebanen, hvor de har taget vigtige point mod blandt andet rækkens duks fra FC Helsingør med en overbevisende 4-0 sejr og 2-2 mod HIK.

Boldklubben Frem er advaret om, at det bliver en svær opgave, der venter mod et mandskab, der godt vil spille fodbold. Men som fysisk træner Klavs Svendsen sagde efter kampen i lørdags hjemme mod Avarta i omklædningsrummet, så bliver Boldklubben Frem uhyggelige, når banerne bliver lidt bedre og indbyder til det flotte spil, som var kendetegnende for hele efteråret sammenholdt med den energi, der er blevet lagt i kampene i forårets foreløbigt fire spillede kampe.
Foto, bkfrem.dk: Frems tilhængere viser deres modstand mod det
varslede AWAYKORT, som måske bliver indført i dansk fodbold
 
Pas på
Boldklubben Frem har i forårets første fire kampe holdt clean sheet, og defensiven skal have et ekstra godt øje til de to Nykøbing FC-spillere Nicky Bethelsen og Mathias Olsen, som begge står noteret for 11 scoringer hver og dermed for mere end halvdelen af hjemmeholdets scoringer.
 
Men Boldklubben Frem har sammen med rækkens duks de to bedste forsvar, som blot har lukket 14 mål ind i de foreløbigt 19 spillede kampe, så forhåbentligt fortsætter denne flotte statistik, samtidig med at de offensive kræfter får sat en enkelt eller to pinde mere ind i netmaskerne, end hvad hjemmeholdet formår.
 
Der er en del spillere, der er i karantænefare; faktisk står hele seks af spillerne med risiko for at måtte sidde udenfor i spillerunde 21, hvilket er de fire offensive kræfter i form af Beran Camili, Daniel Pedersen, Thomas Christiansen og Mohammed Azaquoun, og hos de defensive spillere er det Mikkel Andersson og Christian Stokholm, der ligeledes er i karantænefare.
 
Sidste gang mandskaberne mødtes i efteråret, sejrede Boldklubben Frem hjemme i Valby Idrætspark med 2-1 på et mål af Mikkel Andersson til 1-0, mens gæsterne fra Nykøbing FC stod for de sidste scoringer blandt andet et selvmål til 2-0 af Jacob Bonde Jensen og reducerings målet til 2-1 af Nicky Berthelsen 5 minutter inde i 2. halvleg. Et opgør, der absolut hurtigt gik i glemmebogen, da opgøret simpelthen manglede nerve.
 
Minijubilæum venter
Når Boldklubben Frem søndag løber på banen, så bliver det samtidig klubbens officielle kamp nummer 2.750, som fløjtes i gang af dommer Jesper Dahl, der en gang tidligere har fløjtet Boldklubben Frem, hvilket var i Valby Idrætspark i efteråret, hvor HIK måtte tage tilbage til det nordlige København med 2-4 i kufferten.
 
Boldklubben Frem er svage favoritter hos bet25.dk hvor der udbydes følgende odds (2,95 – 4,05 – 2,05)
7. Andreas Theil Lundberg

Position: Forsvar/Midtbane
Født: 22-02-1992
19. Christian Bramsborg

Position: Forsvar, Midtbane
Født: 21-09-1999
17. Daniel Anusic

Position: Forsvar
Født: 25-04-1996
13. Daniel Holm

Position: Angreb
Født: 07-03-1995
77. Daniel Pedersen

Position: Angriber
Født: 24-03-1989
6. Frederik Sundstrup

Position: Forsvar/midtbane
Født: 17-12-1993
9. Hamid Khalidan

Position: Kant/Angriber
Født: 15-07-1997
30. Jesper Næsby

Position: Målmand
Født: 25-08-1981
26. Jonas Nørremark

Position: Forsvar
Født: 12-03-1996
20. Kenneth Thinter

Position: Forsvar/midtbane
Født: 11-09-1988
22. Kristoffer Dirksen

Position: Forsvarer
Født: 16-02-1993
1. Marco Brylov

Position: Målmand
Født: 21-11-1995
25. Mark Sundstrup

Position: Midtbane/angreb
Født: 30-06-1989
2. Mikkel Andersson

Position: Midtbane
Født: 17-03-1990
11. Tonni Adamsen

Position: Midtbane/angriber
Født: 15-11-1994
8. Victor Christiansson

Position: Midtbane
Født: 18-02-1998
mobil version
desktop version
- copyright [ 2003-2019 ] Dennis Sjøbeck -