facebooksøg
Boldklubben FREM
B 93 - FREM
21. august 2019 19:00 Østerbro Stadion
2. Division Pulje 1

Nu er det nu

31. marts 2015
Herlig start på sæsonen
Så er det atter blevet tid til, at der skal tages hul på et nyt år på hjemmebanen i Valby Idrætspark, og hvilket herligt udgangspunkt der blev taget i søndags, da Holbæk i egen hule blev besejret med komfortable 3-0, i et opgør, hvor der aldrig var tvivl om udfaldet, og hvor Boldklubben Frem fortsatte de flotte takter der var gennem efterårets kampe.
 
Samtidig med sejren kom endnu engang resultaterne til at flaske sig for Boldklubben Frem, da Avarta satte point til mod B93 og Helsingør fik reddet point i land i weekendens topkamp mod Hvidovre, og dermed ligger de rød- og blåstribede endnu engang på den øjeblikkelige 1. plads i tabellen, hvilket også var tilfældet flere gange gennem efterårets turnering.
 
Hvilken herlig kulisse der ventede spillertruppen og trænertemaet på Holbæk Stadion, hvor det var som at spille på hjemmebane med godt 400 tilskuere på lægterne og tre busser der var sendt af sted, og det er nok de færreste klubber i divisionerne der kan formå at få en sådan opbakning, hvis der lige ses bort fra de allerøverste mandskaber i landets bedste række.
 
Foto, Preben Pauthel:
Tid til at Valby Idrætspark tribunen igen skal
fyldes med masser af tilskuere
Årets første hjemmekamp
Hvad kunne være mere animerende end at skulle spille 2015 første hjemmekamp i Valby Idrætspark liggende som rækkens øjeblikke duks, og forhåbentligt kan det tiltrække masser af tilskuere på lægterne på en Skærtorsdag, hvor der om morgenen er lovet en smule regn, men hvor skydækket langsomt forsvinder frem mod kampstart kl. 15.00, hvor der skulle være sol og skyfrit, og forhåbentligt med en masse feststemte Frem fans på lægterne. 
 
BSV kommer helt sikkert til at tabe kampen på lægterne, da de har hele 2. division mindst besøgte hold på både hjemme- og udebane, så der skal nok ikke regnes med særligt mange lyseblå spillertrøjer på lægterne til at støtte gæsterne inde på banen.
 
Forskellige udgangspunkter
Gæsterne fra BSV, som Boldklubben Frem senest mødte i det famøse 2-2 opgør på Rundforbi Stadion i september sidste år, (hvor Beran Camili kom i fokus, men svarede igen i den efterfølgende kamp med to scoringer), kommer med kniven nærmende sig struben, da gæsterne p.t. indtager placeringen som nummer 11 i tabellen, hvilket giver en playoff kamp mod samme placering i Vest kredsen.
 
Som udgangspunktet næsten har været i hele efteråret, når modstanderne har besøgt Valby Idrætspark, må det forventes at BSV kommer med en indstilling om at være tilfredse med det ene point de allerede har ved dommerens startfløjt, og så leve på kontrastød, og på den måde komme fra Sydhavnen med alle point på kontoen.
 
BSV kom ikke overbevisende fra start i weekenden, hvor det blev til 0-0 mod oprykkerne fra Avedøre, der kunne og burde være gået til pausen med en føring, og BSV der spillede godt 30 minutter i overtal i 2. halvleg formåede ikke trods denne chance at lukke opgøret. Vinterpausen har for gæsternes vedkommende betydet farvel til flere rutinerede spillere i truppen, samtidig med at klubbens cheftræner er stoppet og i stedet sidder bagtil på holdet nu.
 
Selvtilliden i orden
Mon ikke at selvtilliden er helt i top hos Boldklubben Frem´s trup efter den overbevisende start i søndags der betyder, at hjemmeholdet nu vil være jagtet vildt af de tætteste forfølgere i tabellen. 9 point skiller nummer 1 til 6 i tabellen med 42 point tilbage at spille om, så der er ikke råd til mange fejltagelser mere for de seks mandskaber der må forventes at skulle kæmpe om oprykningen
 
Vinteren har været brugt til at få bygget ovenpå i spillets forskellige facetter, taktisk, fysisk og i spilleforståelsen af hinanden, og der er indlemmet enkelte nye spillere i truppen, som der måske vil være mulighed for at stifte bekendtskab med i kampen mod BSV, nemlig Ihsan Cimen der er kommet til fra Avarta, og som endnu har sin debut til gode.
 
Mads Nielsen der sammen med Thomas Christiansen begge debuterede i Holbæk har endnu sin første kamp til gode på det der forhåbentligt igen bliver Fort Valby og så et velkommen tilbage til Matthias Andersen, der har haft en lille afstikker til Helsingør FC.
Foto, Preben Pauthel:
Beran Camili i det seneste opgør på Rundforbi
Stadion der endte med en pointdeling efter
2-2 på måltavlen
 
En trup som cheftræner Henrik Gundersen er særdeles tilfreds med, og som han har sagt, så er truppen særdeles homogen og de forskellige spillere kan gå ind på flere forskellige pladser på banen, så der er altid 3-5 forskellige for at sætte spillere på placeringen. Dermed er mandskabet heller ikke særligt sårbare overfor skader, hvilket også viste sig i efteråret med lange skader til blandt andet Lasse Sørensen, Simon Stage og Rasmus Larsen, hvor spillere som Simon Bloch, Ibrahim Badran og Frederik Kragh gik ind og viste flaget.
 
Første sejr til gode
Boldklubben Frem har endnu aldrig i de tidligere tre opgør mod BSV formået at vinde opgøret, da det to gange er blevet til pointdeling oppe nordpå med 1-1 og 2-2, mens det allerførste opgør mellem klubberne der blev spillet i Valby Idrætspark endte med en 1-0 sejr til gæsterne på et mål scoret i kampens 67 minut af gæsternes Kristoffer Heeris.
 
Men alt taler for, at det skal være nu det sker. Boldklubben Frem er storfavoritter hos Bet25 med odds 1,35 mens BSV sejr giver odds 7,00, og hvis den reviderede målsætning hos truppen skal opfyldes, skal der være fuld pointhøst med de mandskaber der ligger nede omkring nedrykningsstregen henover foråret.
 
Boldklubben Frem har været det mest stabile hjemmehold hidtil i sæsonens foreløbigt spillede kampe, men omvendt har BSV også hentet flest point på udebane af de 18 point de foreløbigt har hentet. Boldklubben Frem har haft det mest stabile forsvar sammen med Helsingør FC og kun lukket 0,88 mål ind i snit pr. kamp, mens det i front giver en øjeblikkelig tredjeplads i tabellen med 2,13 scoringer i gennemsnit pr. kamp, og forhåbentligt venter endnu en seværdig hjemmekamp ligesom de sidste i efteråret, hvor Fremad Amager blev sendt hjem til Amager med 0-4 i kufferten.
 
Vel mødt Skærtorsdag den 2. april kl. 15.00 i Valby Idrætspark, når dommer Lars Jensen fløjter opgøret i gang.
7. Andreas Theil Lundberg

Position: Forsvar/Midtbane
Født: 22-02-1992
19. Christian Bramsborg

Position: Forsvar, Midtbane
Født: 21-09-1999
17. Daniel Anusic

Position: Forsvar
Født: 25-04-1996
13. Daniel Holm

Position: Angreb
Født: 07-03-1995
77. Daniel Pedersen

Position: Angriber
Født: 24-03-1989
6. Frederik Sundstrup

Position: Forsvar/midtbane
Født: 17-12-1993
9. Hamid Khalidan

Position: Kant/Angriber
Født: 15-07-1997
30. Jesper Næsby

Position: Målmand
Født: 25-08-1981
26. Jonas Nørremark

Position: Forsvar
Født: 12-03-1996
20. Kenneth Thinter

Position: Forsvar/midtbane
Født: 11-09-1988
22. Kristoffer Dirksen

Position: Forsvarer
Født: 16-02-1993
1. Marco Brylov

Position: Målmand
Født: 21-11-1995
25. Mark Sundstrup

Position: Midtbane/angreb
Født: 30-06-1989
2. Mikkel Andersson

Position: Midtbane
Født: 17-03-1990
11. Tonni Adamsen

Position: Midtbane/angriber
Født: 15-11-1994
8. Victor Christiansson

Position: Midtbane
Født: 18-02-1998
mobil version
desktop version
- copyright [ 2003-2019 ] Dennis Sjøbeck -