facebooksøg
Boldklubben FREM
BKFREM - B 93
19. oktober 2019 14:00 Valby Stadion
2. Division Pulje 1
- KLIK HER OG KØB DIN BILLET NU!

Et flot efterår

24. november 2014

Foto, Claus M. Hansen: Jubelscene efter Mark Sundstrups scoring
til 2-1, og forhåbentligt venter der endnu flere af disse scenarier,
når den resterende del af sæsonen 2014/2015 sparkes i gang i
slutningen af marts måned.

 

Herligt fodboldefterår
Efteråret har stået i BK Frem´s tegn i de seneste fire måneder, og det hele startede, da forårssæsonen blev afsluttet med pointdelingen i Næstved den 21. juni, der ofte har været BK Frem´s onde ånd, og det var det første point i seks år der blev hentet ude mod de grønblusede.

Uro hos supporterne i sommerpausen
Hvorfor skulle truppen starte op så sent i juli måned?
Hvorfor skulle der kun spilles fire træningskampe?
Kommer der nogle nye forstærkninger til klubben?
Hvordan skulle det hele gå og hvor ville mandskabet ende i tabellen?

Nogle fantastisk engagerede fans der vil klubben det allerbedste, havde måske uro i kroppen og så med spænding frem til, at den specielle sæson blev sparket i gang, hvor intet mindre end fem mandskaber rykker direkte ud i juni 2015, og et enkelt mandskab fra hver 2. divisions pulje, der skal ud i to playoff kampe efter sæsonafslutningen.

Men allerede nu kan det fastslås, at BK Frem har en fantastisk tilskueropbakning, selv om det gik lidt trægt i starten af sæsonen. Men det er i hvert fald sikkert, at det er en af Danmarks allerbedste opbakninger, når der spilles på udebane, da det kun er ganske få klubber forundt at have minimum 250-300 medrejsende tilskuere på udebane til hver kamp. Kun de to helt store i Superligaen kan vidst præstere det samme.

Opstarten
14 dage inden turneringsstart skulle cheftræner Henrik Gundersen have prøvet en masse prøvespillere af, og den sportslige ledelse var samtidig i fuld gang med at forsøge at binde enderne sammen med det lille spillerbudget som de havde fået stillet til rådighed henover juli måned. Flere tråde var i gang, men helt at få samlet enderne lykkedes ikke på alle, men der blev skrevet kontrakt med Emil Dyre og Beran Camili i juli måned, mens flere andre spillere forlængede deres aftaler inden sidste turneringskamp i foråret. Dermed var grundstammen også på plads, og der var rigtig mange spillere, som cheftræner Henrik Gundersen skulle se an henover de planlagte fire træningskampe.

Af nye spillere der blev fundet tunge nok, var Ibrahim Badran, Frederik Kragh, Mohammed Azaquoun og Adrian Butters, mens der var gensyn med Simon Bloch, der havde spillet i BK Frem i ungdomsårene, og Simon Sinkjær, Mark Sundstrup og Mohammed Touray vendte alle tilbage til klubben. På skadesfronten kom Lasse Sørensen til lige inden sæsonpremieren, hvor han gjorde Mikael Simonsen og Danni Jensen følgeskab med længerevarende skader. De tre førstnævnte af tilkomne har vist fra sin allerbedste side, og det er blevet til rigtig mange optrædender for disse tre spillere der blot er 20, 19 og 22 år.

Træningskampene imponerede ikke mod oprykkerne fra Avedøre IF og det nye Danmarksseriehold fra Fremad Valby, mens opgøret mod svenske IFK Malmö desværre blev aflyst, og så var der kun en kamp tilbage, hvor trænerteamet skulle finde sin idéal opstilling. 2-0 til Avarta i sidste test der kunne have givet flere mål til hjemmeholdet. Avarta der havde været ude med den store spenderbuks i sommerpausen og hente markante profiler, på trods af klubbens status som amatørklub, så ud til at blive rigtig stærke, og det gav bekymrede rynker hos den sportslige ledelse, om BK Frem var gearet til den vanvittige hårde sæson der ventede.

BK Frem ikke blandt favoritterne
En ny sæson skulle starte, hvor Hvidovre IF som nedrykkere, storsatsende Fremad Amager og FC Helsingør var de klare favoritter hos de forskellige bookmakere, med outsidere som HIK, Rishøj og endelig B1908, Avarta og BSV som yderst på mandaterne til at spille med i den absolutte top, og netop B1908 ventede i sæsonpremieren, der var en gentagelse af sidste sæson. 

Lang vinterpause
Nu venter så en lang vinterpause, hvor trænerteamet rigtig kan bygge ovenpå den korte opstart de havde i sommerpausen, og hvor den sportslige ledelse endnu engang skal på arbejde for at optimere endnu mere omkring hele set-uppet til holdet, dog stadig med de samme økonomiske rammer som ikke står mål med flere af de mandskaber, som BK Frem lige nu ligger og slås med, men hele spiralen der blev sat i gang for et par år siden med at holde på de samme unge spillere krydret med noget rutine begynder at give sit afkast, hvor kontinuiteten har foreløbigt har vundet over økonomien.

Allerede nu er der et par spillere til prøvetræning i de sidste par træningspas, og mon ikke at der gennem december måned er telefoner der kimer hos de sportslige ledelse fra spillere, der godt kunne tænke sig at prøve kræfter af i BK Frem, nu hvor mandskabet ligger og kæmper med oppe i den rigtig sjove ende af tabellen.

Spillerne sendes snarligt på en lang pause uden fodbold, men hvor fysisk træner Klavs Svendsen har udformet vedligeholdelsesprogrammet til alle, og når spillerne engang i januar vender tilbage til træningen i klubben, så bliver det uden bold de første par ugers tid, hvor fysikken og udholdenheden skal videreudbygges, da det har været tydeligt at se, at BK Frem i mange af kampenes afgørende faser har været ovenpå fysisk i efteråret.

Træningskampe m.m. er i fuld gang med at blive planlagt, og så snart alle detaljer er på plads, vil der selvfølgelig komme nærmere informationer omkring disse.

Sæsonen kamp for kamp set fra tribunen med de mest vigtige begivenheder:

B1908
Matchvinder blev Beran Camili med målet til 0-1 i det 84 minut. Emil Dyre og Adrian Butters debuterede i opgøret. Adrian Butters blev i øvrigt småskadet i det opgør efter hans indskiftning, hvilket betød en lang pause og han nåede kun at spille nogle få kampe på 2. senior.

BK Frem´s placering i tabellen, nr. 5 efter 1. runde.

 

HIK, pokalturneringen
BK Frem førte 0-1, men endte med at tabe opgøret i jagten på europæisk eventyr med 2-1, men spillede mere end lige op med en af de forventede outsidere til oprykningen. Daniel "Elly" Pedersen var målscoren i det opgør, der gav debut til Tobias Brogaard, Frederik Kragh og Mohammed Azaquoun. Kampen var i øvrigt den blot anden officielle kamp på kunstgræs for BK Frem´s vedkommende. Det var samtidig det første nederlag til HIK i pokalturneringen i niende forsøg. Nytilkomne Emil Dyre fik præsenteret det røde kort i kampen, og karantænedagene blev overført til de næste to turneringskampe.

Christian Stokholm blev skadet i det opgør, og blev erstattet af Simon Stage, der efter sin indskiftning ligeledes blev skadet, og han måtte lade sig udskifte efter blot 20 minutter på banen, og skaden holdt ham ude det meste af de resterende kampe i efteråret.

Nykøbing FC
BK Frem vandt opgøret 2-1 foran skuffende 529 tilskuere til sæsonens første hjemmekamp i Valby Idrætspark. Målscorer for BK Frem var Mikkel Andersson og matchvinder blev Nykøbing FC´s Jacob Bonde der lavede selvmål til stillingen 2-0, inden at gæsterne fik pyntet på resultatet.

BK Frem´s placering i tabellen, nr. 3 efter 2. runde.

 

Avarta
Mange husker sikkert dette opgør som blev fuldstændig domineret af gæsterne fra BK Frem, der desværre ikke kendte sin besøgstid, og inde i dommerens tillægstid fik hjemmeholdet Avarta udlignet til 1-1. Inden opgøret blev sparket i gang, var der 1 minuts stilhed for den bortgåede Bent Hougaard. Men det er nok mere efterspillet der huskes, da BK Avarta´s ledelse anklagede BK Frem fans for at have udøver hærværk på stadion, indtil BK Frem bad om at få beviser på dette, så blev anklagerne fjernet fra deres hjemmeside, dog uden noget dementi. Målscorer til 1-0 var Daniel "Elly" Pedersen.

BK Frem´s placering i tabellen, nr. 3 efter 3. runde.

Rishøj
Den første formoede styrkeprøve, men igen var det et topmotiveret BK Frem mandskab der kunne og burde have lukket opgøret tidligt i kampen, men den stod 1-0 på et mål af Jeppe Østenkær, men 2 minutter før den forlængede spilletid udlignede gæsterne til 1-1, men retfærdigvis fik BK Frem tilkendt straffespark inde i overtiden, og Daniel "Elly" Pedersen satte sikkert scoringen ind til 2-1 og dermed 7 point for tre kampe på kontoen.

BK Frem´s placering i tabellen, nr. 2 efter 4. runde.

BSV
Kampen endte 2-2 på to mål af hjemmeholdets Andre Riel, og udligningen BK Frem til 1-1 blev sat ind af hjemmeholdets Marc Skytte, og Jeppe Østenkær gjorde det til 1-2 inden at Andre Riel sørge for at BSV fik point ud af kampen. Kampen huskes nok mest for de uforståelige anklager som BSV´s træner kom med overfor Beran Camili, og den mediestorm den letfældige omgang med sandheden afstedkom.

BK Frem´s placering i tabellen, nr. 2 efter 5. runde.

Holbæk
En masse raseri fra kampen før og ugen op til kampen skulle ud af kroppen, og det kom til at gå ud over Holbæk, der måtte tage hjem med 0-3, på 2 mål af Beran Camili og 1 mål af Daniel "Elly" Pedersen.

BK Frem´s placering i tabellen, nr. 2 efter 6. runde.

 

Avedøre
Nyoprykkerne burde ikke blive et problem, som BK Frem spillede for tiden, men ud af omklædningsrummet var spillerne ikke kommet, før end at Avedøre fuldt fortjent bragte sig i front 1-0, men en kraftig opsang i pausen havde gjort underværker. Daniel " Elly" Pedersen bragte balance i regnskabet med sin tredje straffesparksscoring i sæsonen. Lige forinden var Avedøre IF´s målscorer blevet vist bort med sit andet gule kort. Umiddelbart efter var det Beran Camili der bragte gæsterne i front 1-2, og så fik hjemmeholdets træner marchordre, inden at Daniel "Elly" Pedersen gjorde det til slutresultatet 1-3, og 17 point og 2. pladsen i 2. division Øst.

BK Frem´s placering i tabellen, nr. 2 efter 7. runde.

Svebølle
Et mandskab BK Frem har haft et godt tag på, og det var også tilfældet i denne kamp som blev vundet med 4-1 i Valby Idrætspark på scoringer af Daniel "Elly" Pedersen til 1-0 og 2-1, inden at Mikkel Andersson og mArk Sundstrup gjorde det til slutresultatet 4-1

BK Frem´s placering i tabellen, nr. 1 efter 8. runde.

 

B93
For fjerde kamp i træk kom Daniel "Elly" Pedersen på måltavlen med scoringen til 0-1, inden at hjemmeholdet fik udlignet til 1-1, der også blev kampens resultat. Hjemmeholdets målmandstræner blev bortvist i kampen.

BK Frem´s placering i tabellen, nr. 1 efter 9. runde.

 

HIK
Mandskabet der ekspederede BK Frem væk fra international fodbold skulle have så hatten passede, og hvilken herlig kamp det blev. Andreas Lundberg og Beran Camili bragte måltavlen på 2-0 i Valby Idrætspark, inden at Nick Christensen fik bragt spænding ind i opgøret igen med sin scoring til 2-1, hvorefter han måtte transporteres på skadestuen med en læderet skulder. Jeppe Østenkær og Mohammed Azaquoun gjorde det til 4-1 i ren opvisningsstil, inden at gæsterne fik pyntet på resultatet til 4-2. Sæsonrekord med 1.252 tilskuere i Valby Idrætspark.

BK Frem´s placering i tabellen, nr. 1 efter 10. runde.

Herlev IF
Kampen blev flyttet fra lørdag til mandag p.g.a. regnmængderne der faldt, og trods den korte tid med flytning af kampen, kom der flotte 634 tilskuere på en våd og kold mandag aften. 1-0 sejrede BK Frem på en scoring af Beran Camili, og det var til dato sæsonens dårligste præstation, men omvendt havde indsatsen sidste sæson betydet, at BK Frem havde tabt opgøret. BK Frem spillede med sørgebind og der blev holdt 1 minuts stilhed for at mindes Thomas Thestrup.

BK Frem´s placering i tabellen, nr. 2 efter 11 runde (kampen mod GVI blev udsat og kunne måske have givet en uge mere som nr. 1)

Hvidovre IF
Programmet alle havde set frem til var kommet mod de tre forventede tophold. BK Frem havde et par chancer i den indledende fase, men det var hjemmeholdet der bragte sig i front med 1-0, inden at Mohammed Azaquoun fik bragt balance i regnskabet med en frisparksperle til 1-1. Thomas Thestrup blev i øvrigt også mindet i dette opgør, da han var holdleder hos Hvidovre IF.

BK Frem´s placering i tabellen, nr. 2 efter 12. runde.

FC Helsingør
Sæsonens første nederlag og det første nederlag i 17 kampe gav FC Helsingør BK Frem på 0-2, i et opgør som BK Frem kunne have haft mulighed for at hente point i, men med to gule kort og marchordre i det 57 minut til Henrik Volquardsen gjorde det umuligt at hente føringen til gæsterne på 0-1. Dermed kom gæsterne i front i tabllen med 7 point, dog med en kamp i baghånden til BK Frem. Der blev sat ny sæsonrekord med 1.315 tilskuere der overværede opgøret.

BK Frem´s placering i tabellen, nr. 2 efter 13. runde.

Fremad Amager
Storsatsende Fremad Amager kom til Valby Idrætspark som favoritter, men blev sendt hjem i en mindeværdig kamp der gav minder til kampen Grundlovsdag 2013, hvor Fremad Amager også fik et knusende nederlag på 5-1 i Valby Idrætspark, og som var tæt på at besejle deres skæbne i 2. division Øst. Fremad Amager havde presset hjemmeholdet godt ned i perioder i kampen, men det var BK Frem der gennem hele opgøret var mest farlige. Hele 4-0 endte opgøret der satte ny sæsonrekord med 1.890 tilskuere, der så Mohammed Azaquoun bringe BK Frem foran 1-0 inden pausen, hvorefter Jeppe Østenkær stod på pletten med små 30 minutter igen og bragte stadionuret på 2-0. Fremad Amager kollapsede og det blev til to scoringer yderligere af Kasper Rice og Frederik Kragh i slutminutterne, og der udbrød jubel, mens det var en lang tur hjem til Amager i spillerbussen.

BK Frem´s placering i tabellen, nr. 2 efter 14. runde.

GVI
Ugen forinden havde FC Helsingør sat point til mod B1908 i Sundby Idrætspark, så forspringet op til duksene var på 5 point, og det skulle indhentes i den udsatte kamp mod GVI. Planen holdt ikke helt, GVI bragte sig i spidsen i 1. halvleg og det var sæsonens dårligste præstation af BK Frem spillerne, der risikerede at gå en lang vinter i møde med et unødvendigt nederlag i kufferten. Jeppe Østenkær bragte balance i regnskabet og hele 11 minutter inde i dommerens overtid kom forløsningen, 1-2 på hovedstødsmålet af Mark Sundstrup, og blot 2 point op til FC Helsingør på 1. pladsen. Der var udvisning til hjemmeholdets Lasse Jensen og BK Frem´s Kasper Rice.

BK Frem´s placering i tabellen, nr. 2 efter 15. runde.

Statistik
Ved vinterpusen har BK Frem hentet 12 point mere end for 1 år siden på nuværende tidspunkt, og BK Frem har næsten scoret lige så mange mål, 31 mod 26 sidste sæson, men de mange ekstra point skal nok ses i lyset af at der defensivt kun er blevet lukket 14 mål ind mod 23 sidste sæson, der frem for 5 nederlag kun gav 1 nederlag i hele efteråret. De blev i stedet konverteret om til 10 sejre mod kun 6 sæsonen før.

Kun 1 kamp formåede BK Frem ikke at score i, hvor det sidste efterår var i hele 5 kampe, at der ikke blev scoret hos modstanderen. 4 clean sheets blev det til og et et målsnit på 2,07 og der blev lukket 0,93 mål ind. På tilskuerfronten blev det samlet til 12.000 tilskuere (800 i snit), hvoraf 7.264 (908 i snit) så kampene i Valby Idrætspark, mens 4.736 (677 i snit) så udebanekampene. Alle tre tal giver en placering som nummer 2 i tabellen omkring tilskuere, kun overgået af Fremad Amager.

Målene blev scoret i jævnt fordelte stimer, dog med overvægten lagt på scoringer i 2. halvleg.

Minuttal 00-15 16-30 31-45 46-60 61-75 76-90
BK Frem 5 3 4 6 4 9
Modstander 3 2 1 3 1 4


 

 

Fakta om spillede kampe m.m.:

  Kampe Start Ind Ud Minutter Mål Kort
Daniel Pedersen 16 16   5 1380 9 3/0
Simon Bloch 15 15     1350    
Christian Stokholm 15 15   2 1274   3/0
Beran Camili 15 15   7 1213 6 2/0
Henrik Volquardsen 14 14   1 1205   5/1
Andreas Lundberg 14 14   2 1193 1 6/0
Mikkel Andersson 14 14   5 1183 2 3/0
Ibrahim Badran 14 13 1 2 1163   2/0
Jeppe Østenkær 13 12 1 2 1114 5 3/0
Emil Dyre 14 14   9 1081   0/1
Rasmus Larsen 12 12   1 1035   1/0
Frederik Kragh 11 8 3 1 778 1  
Mohammed Azaquoun 14 8 6 5 766 2 2/0
Tim Risvig 13 2 11 2 421    
Simon Stage 4 1 3 2 170   1/0
Mark Sundstrup 10   10   134 2 1/0
Mark Kurzweg 1 1     90    
Tobias Brogaard 1 1     90    
Kasper Rice 7   7   87 1 0/1
Mohammed Touray 3   3   40 1  
Simon Sinkjær 2   2   39   1/0
Adrian Butters 1   1   21    
Selvmål           2  

 

7. Andreas Theil Lundberg

Position: Forsvar/Midtbane
Født: 22-02-1992
19. Christian Bramsborg

Position: Forsvar, Midtbane
Født: 21-09-1999
17. Daniel Anusic

Position: Forsvar
Født: 25-04-1996
13. Daniel Holm

Position: Angreb
Født: 07-03-1995
77. Daniel Pedersen

Position: Angriber
Født: 24-03-1989
6. Frederik Sundstrup

Position: Forsvar/midtbane
Født: 17-12-1993
9. Hamid Khalidan

Position: Kant/Angriber
Født: 15-07-1997
30. Jesper Næsby

Position: Målmand
Født: 25-08-1981
26. Jonas Nørremark

Position: Forsvar
Født: 12-03-1996
20. Kenneth Thinter

Position: Forsvar/midtbane
Født: 11-09-1988
22. Kristoffer Dirksen

Position: Forsvarer
Født: 16-02-1993
1. Marco Brylov

Position: Målmand
Født: 21-11-1995
25. Mark Sundstrup

Position: Midtbane/angreb
Født: 30-06-1989
2. Mikkel Andersson

Position: Midtbane
Født: 17-03-1990
11. Tonni Adamsen

Position: Midtbane/angriber
Født: 15-11-1994
8. Victor Christiansson

Position: Midtbane
Født: 18-02-1998
mobil version
desktop version
- copyright [ 2003-2019 ] Dennis Sjøbeck -