facebooksøg
Boldklubben FREM

Med hiv og sving

22. november 2014

BK Frem var inden dagens opgør sikre på at ende som 2´er i 2. division Øst inden vinterpausen, men opgøret blev nøjagtig så svært som det var spået, og det var takket være et topmotiveret GVI mandskab og en dommer der var til bedømmelse af dommerudvikler fra DFU, og mon ikke at han har fået en del anmærkninger der ikke ser godt ud i bogen, og det var kendelser til begge sider der var ikke mindre end håbløse.

Som 1. halvleg skred frem, var det med BK Frem med den største boldbesiddelse, men uden overhovedet at være målsøgende eller farlige, og det samme var tilfældet i den anden ende. Generelt en meget chancefattig 1. halvleg der havde tendens til at være direkte kedelig og frustrerende, da BK Frem havde intentionerne til at ville spille fodbold, men ikke formåede at ramme hinanden med tre direkte pasninger, og hjemmeholdet fra GVI forstod at stå rigtigt på banen, og der var ingen tvivl om, at deres sejr over HIK havde givet dem troen på noget mere.

Men hjemmeholdet var absolut ikke bedre end gæsterne fra BK Frem, men alligevel var det GVI der bragte sig i front 1-0 i kampens 11 minut, der samtidig var kampens første afslutning, og en noget tøvende defensiv hos BK Frem lod hjemmeholdet bringe sig i front ud af ingenting med for nemme pasninger hele vejen op gennem banen, da Christopher Olchzyk ud af ingenting bragte hjemmeholdet i front, hvilket ikke engang bragte jubelscener frem uden for lægterne, som var fuldstændig domineret af BK Frem.

Bagud 0-1 skulle man tro, at ærgerrigheden hos gæsterne ville gøre, at de fandt deres kombinationsspil bare lidt frem, men det var faktisk en gentagelse af opgøret mod Avedøre IF, hvor viljen sådan set var der, men hvor pasningsspillet var uden fantasi eller vilje, og der skulle derfor gå 24 minutter af opgøret, før end at BK Frem kom frem til deres første afslutning mod målet.

Begge mandskaber formåede gennem de første 45 minutter af afvise modstanderen, når de nærmede sig feltet, hvilket betød en masse hjørnespark, men uden nogen kvalitet i indlæggene, der kunne have gjort opgøret seværdigt, men det var i begge ender at der var denne tendens, og dommeren der senere i kampen skulle vise sig fra en mindre god side, havde nogenlunde fint fat i opgøret i de første 45 minutter, men det ændrede sig efter pausen.

Pause stillingen hed 1-0 til hjemmeholdet, og der må have været massere somn cheftræner Henrik Gundersen har kunnet bruge pausen til, og det virkde faktisk også til, at spillene kom ind med en mere fandenindvolskehed, der tvang hjemmeholdet tilbage på egen banehalvdel og overlod gæsterne endnu mere af spillet, og hvor GVI mistede det momentum de havde haft med at stå de rigtige steder på banen, og det var et stort pres på hjemmehokldets banehalvdel, dog uden at det blev rigtig farligt i store perioder.

Christian Stokholm sendte i det 75 minut Jeppe Østenkær afsted på højrekanten med en lang bold henover mod- og medspillere, og i noget der grangiveligt lignede en klar offside på 3-4 meter fik han alligevel lov til af linjedommeren, at fortsætte sit løb mod mål, hvor alle var stivnet op, og fra få meters afstand blev bolden kanoneret ind i tættest målkrog til udligningen 1-1. Fuldstændig fortjent, men hold da op, at linjedommeren ikke kunne se at han var fuldstændig fejlplaceret.

Hjemmeholdets Lasse Jensen havde gennem hele opgøret været ekstremt tændt og haft sine dueller med blandt andet Mohammed Azaquoun, og det havde afsted kommet et gult kort tidligere i kampen for brok, og da han endnu engang brokkede sig kort efter udligningen, var det farvel og tidligere i bad end hans holdkammerater, som han fuldstændig solgte med sine to tåbelige kort.

Som kampen sked frem, var det tydeligt, at hjemmeholdets spillere blev mere og mere trætte, og hver gang der nærkontakt med en BK Frem spiller, lå en af hjemmeholdets spillere ofte ned bagefter, hvilket bland andet betød to behnadlinger af spillere ude på banen, og hjemmeholdets keeper forsøgte flere gange at trække tiden, hvilket dommeren gjorde ham opmærksom på, hvilket skete ved at tag sig til håndledet og hans ur.

Henrik Gundersen satsede voldsomt for at hente de to ekstra point med indskiftningen af Kasper Rice og Mark Sundstrup, der skulle agere nye friske offensive kræfter, og begge skulle langt inde i dommerens tillægstid få afgørende betydning i kampen.

BK Frem kom yderligere foran 2-1 på endnu et mål af Jeppe Østenkær, men fuldstændig uforståeligt dømte dommeren frispark til hjemmeholdets mål, som måtte modtage behandling i 5.45 minutter inde i den allerede påbegyndte tillægstid. Hvor frisparket kom fra vides ikke, da det var to af hjemmeholdets egne spillere der underløb deres keeper, der dermed tabte bolden ned for fødderne af Jeppe Østenkær.

Kort efter blev Kasper Rice væltet inde på målstregen, uden at det så ud til at der var straffe, hvilket heller ikke blev dømt, men en GVI spiller sparkede til den liggende Kasper Rice, der selvfølgelig blev provokeret af handlingen, og derfor skubbede synderen i brystet, hvilket man selvfølgelig ikke må, og derfor korrekt blev præsenteret for et direkte rødt kort, men bare dommeren der fuldstændig havde tabt kampen havde set episoden forinden.

Begge mandskaber havde brugt alle udskiftningerne, og GVI der var tilfredse med det éne point gav sig god tid på alle spilstop, hvilket skulle blive straffet langt inde i dommerens overtid. Da uret sagde 100.33 sendte Beran Camili endnu et frisparks ind mod GVI´s område omkring det lille felt, hvor Andreas Lundberg dukkede op og vandt hovedstødsduellen, der strøg videre mod baglinjen, men her dukkede indskiftede Mark Sundstrup op mellem med- og modspillere og dirigerede fornemt bolden over i modsatte side af nettet og 2-1 til gæsterne.

En helt fortjent sejr kom i hus på sæsonens nok dårligste kamp, og det onde skete med hjemmeholdet GVI der smed point i allesidste øjeblik, da bolden dårligt nok blev givet op, før end at efterårssæonen 2014/15 blev fløjtet af. Et topholds lod at vinde disse opgør hvor marginalerne er med, og hvor det sidste sæson ville have betydet et nederlag, tilsmiler heldet nu bare cheftræner Henrik Gundersens tropper.

Men sejren kunne der ikke indvendes noge mod som var BK Frem´s kamp nummer ni på udebane uden nederlag, og samtidig var det første gang, at GVI blev slået på eget græs. BK Frem klart sad på spilovertaget, specielt i 2. halvleg, men kønt var det godt nok ikke, og det virkede som om, at støstedele af spillerne allerede var gået på ferie og mere tænkte på byturen lørdag aften, meeeen det er allerede glemt og tilgivet, for hvilket efterår de har leveret, hvor det som udgangspunkt bare var vigtigt at holde afstand til nedrykningsstregen, men det er heldigvis bleveet anderledes.

Overvintring på 2. pladsen, blot 2 point op til FC Helsingør og yderligere afstand skabt til Avarta BK på 4 point, som i øvrigt nok skal forvente sig en ydest isende kold velkomst, når de kommer til Valby Idrætspak i foårets første hjemmekamp, efter deres grundløse beskyldninger om hærværk på deres stadion af BK Frem´s tilskuere. Derudover 5 og 6 point ned til Hvidovre IF og HIK, mens der er hele 9 point ned til storsatsende Fremad Amager der skal skabe mirakler i foråret, hvis de skal indhente FC Helsingør´s føring på 11 point.

Med 34 point allerede på kontoen, mangle der blot 4-6 point der var den først målsætning for at klare frisag ag nedrykninsspøgelset, og den grænse ser endda ud til at være rykket ned til 34-35 point, så foråret kan udelukkede koncentreres om, at indfri de næste målsætning der hed en top 5 placering, og med 15 point ned til 7 pladsen i tabellen, skal meget gå grueligt galt henover vinterpausen. Mon ikke at trænerteam, spillertruppen og den sportslige ledelse skal sætte sig sammen henover de kommende måneder og lave en revidering af sæsonens målsætning. En vintepause der i øvrigt betyder, at Daniel "Elly" Pedersen skal under kniven den 5. december, for at få fjernet noget bruskdannelse, og så revilideringen kan ske, så han er klar til opstarten i det nye år.

Forårets første hjemmekamp den 4. april mod Avarta BK kan nu forhåbentligt trække rigtig mange tilskuere til, da 1. pladsen allerede ugen forinden kan tilbageerobres med hjælp fra Hvidovre IF, der møder FC Helsingør, forudsat at BK Frem selvfølgelig selv gør arbejdet færdigt i Holbæk.

BK Frem´s startopstilling:

Simon Bloch, Henrik Volquardsen, Christian Stokholm, Andreas Lundberg, Frederik Kragh, Mohammed Azaquoun (78´ Kasper Rice), Mikkel Andersson, Beran Camili, Emil Dyre (76´ Ibrahim Badran), Jeppe Østenkær og Daniel Pedersen (78´ Mark Sundstrup)

Kampfakta:

Dommer: Peter Feigh

Tilskuere: 364

11´ 1-0 Christopher Olczyk
75´ 1-1 Jeppe Østenkær
90´ 1-2 Mark Sundstrup

Kort:

Mohammed Azaquoun (gult, 32´)
Andreas Lundberg (gult, 73´)
Mark Sundstrup (gult, 90´)
Kasper Rice (rødt, 90´)

Statistik:

  GVI BK Frem
Hjørnespark, 1. halvleg 5 4
Hjørnespark, 2. halvleg 1 12
Afslutninger, 1. halvleg 3 2
Afslutninger, 2. halvleg 0 9


 

7. Andreas Theil Lundberg

Position: Forsvar/Midtbane
Født: 22-02-1992
19. Christian Bramsborg

Position: Forsvar, Midtbane
Født: 21-09-1999
17. Daniel Anusic

Position: Forsvar
Født: 25-04-1996
13. Daniel Holm

Position: Angreb
Født: 07-03-1995
77. Daniel Pedersen

Position: Angriber
Født: 24-03-1989
6. Frederik Sundstrup

Position: Forsvar/midtbane
Født: 17-12-1993
9. Hamid Khalidan

Position: Kant/Angriber
Født: 15-07-1997
30. Jesper Næsby

Position: Målmand
Født: 25-08-1981
26. Jonas Nørremark

Position: Forsvar
Født: 12-03-1996
20. Kenneth Thinter

Position: Forsvar/midtbane
Født: 11-09-1988
22. Kristoffer Dirksen

Position: Forsvarer
Født: 16-02-1993
1. Marco Brylov

Position: Målmand
Født: 21-11-1995
25. Mark Sundstrup

Position: Midtbane/angreb
Født: 30-06-1989
2. Mikkel Andersson

Position: Midtbane
Født: 17-03-1990
11. Tonni Adamsen

Position: Midtbane/angriber
Født: 15-11-1994
8. Victor Christiansson

Position: Midtbane
Født: 18-02-1998
mobil version
desktop version
- copyright [ 2003-2019 ] Dennis Sjøbeck -