facebooksøg
Boldklubben FREM
BKFREM - B 93
19. oktober 2019 14:00 AFLYST
Spilles i stedet 22/10 kl 19:00
- KLIK HER OG KØB DIN BILLET NU!

Tre vigtige point

20. november 2014
Top mod bund om point
Når sæsonens sidste kamp mod GVI spilles på lørdag i den udsatte kamp fra 11. spillerunde, bliver det med et BK Frem hold som favoritter til at hente sejren og de tre vigtige point, der vil minimere hullet til førerholdet fra FC Helsingør til blot to point. Samtidig vil afstanden til rækkens nummer tre, Avarta kunne blive øget til fire point.
 
Så der er masser på spil for BK Frem i opgøret, der ikke har tabt på udebane siden 28. maj, og derfra har hentet point i de seneste otte kampe der har været afviklet, mens GVI omvendt i de seneste syv kampe på hjemmebane blot har hentet en sejr, hvilket skete i weekenden hjemme mod Rishøj, der blev besejret med 1-0 i overtiden på et selvmål af gæsterne fra Rishøj.
 
Foto, Preben Pauthel: Jubelscene efter scoringen til 1-0 af
Mohammed Azaquoun mod Fremad Amager 
Blot ti mål står GVI noteret for samlet i tabellen, mens de har sluppet hele tredive mål ind i eget net, og det er næsten de omvendte cifre som BK Frem står noteret for, så måske er der lagt op til at efteråret lukkes af med endnu en målfest.
 
Har GVI troen på sejr?
Efter weekendens tre point til hjemmeholdet, hentede GVI blot sæsonens anden sejr, og måske det har givet dem troen på, at de kan minimere hullet op til Nykøbing FC på den rigtige side af nedrykningsstregen, og dermed kunne gå lidt mere optimistiske hen mod de sure vintermåneder, der nu venter med kolde træningspas.
 
BK Frem har haft momentum gennem efteråret, der dog blev tabt lidt, da GVI kampen blev udsat, men det kom absolut tilbage i de tre seneste kampe, der dog ”kun” har kastet fire point af sig, men det var alle tre kampe mod de forventede tophold i 2. division Øst, hvor der så ikke har været gjort regning med BK Frem.
 
Inden sæsonstart havde tre point været godkendt i de opgør, og det blev indfriet og lidt mere til, så BK Frem nu er helt sikre på at overvintre på 2. pladsen i 2. division Øst, uanset hvordan lørdagens opgør ender. Men den flotte skalp på 4-0 mod Fremad Amager går lidt i glemmebogen henover vintermånederne, hvis cheftræner Henrik Gundersen og hans tropper ikke får gjort arbejdet færdigt i weekenden.
 
Kravet er sejr
Det helt igennem godkendte efterår der har været afviklet med mere end to mål scoret per kamp, og under ét mål der er blevet lukket ind i hvert opgør, samtidig med at der er hentet 2,2 point i gennemsnit gør, at alt andet end sejr vil ødelægge den vinterpause der venter en lille smule, da det jo altid er bedst at gå til en lang pause med det positive, som en sejr vil bringe med ind i de mørke måneder, hvor der ikke venter nogen træningskampe før end engang i februar måned igen.
Foto, Preben Pauthel: Det gode initiativ med at samle spillertrøjer
ind til flygtningelejre, betød at støttegruppen modtog ikke midre
end fire fyldte flyttekasser

 
 
Men GVI har faktisk voldt BK Frem problemer i de tidligere opgør mellem klubberne, der har givet to pointdelinger og en sejr til hvert hold, og det er GVI der nok har de bedste minder i erindringen, da de senest vandt 2-1 på hjemmebanen 17. maj, efter at BK Frem havde domineret opgøret, men hvor en udligning fra GVI´s side gjorde, at cheftræner Henrik Gundersen kaldte til stormløb på GVI for at hente sejren, men det betød desværre at Casper Offenberg gav hjemmeholdet sejren få minutter før slutfløjt, og det var samtidig BK Frem trænerens første nederlag. Lørdagens opgør bliver Henrik Gundersens lille minijubilæum, da det bliver 25 gang han står i spidsen som chef for de blå- og rødstribede Frem spillere.
 
Support på sidelinjen
Hvilke herlige kulisser BK Frem har spillet under de seneste fem kampe, og opbakningen på udebane har været ikke mindre end outstanding, og noget som alle de andre klubber misunder, da BK Frem stort set i alle udebanekampe spiller på hjemmebane, og det bliver forhåbentligt også tilfældet på lørdag, hvor spillerne ser frem til at sige god jul til Danmarks bedste 12 mand, og mon ikke at spillerne vil gøre alt hvad der står i deres magt, for at det bliver med sæsonens tiende sejr, så alle Frem tilskuere, husk at sæsonen først er slut på lørdag klokken 14.45, når dommer Peter Feigh fløjter opgøret af, i øvrigt han kamp nummer tre med BK Frem som aktører, og de to tidligere har begge været på udebane og kastet én sejr og deling af sig.

Henrik Stokholm
Administrator
 
7. Andreas Theil Lundberg

Position: Forsvar/Midtbane
Født: 22-02-1992
19. Christian Bramsborg

Position: Forsvar, Midtbane
Født: 21-09-1999
17. Daniel Anusic

Position: Forsvar
Født: 25-04-1996
13. Daniel Holm

Position: Angreb
Født: 07-03-1995
77. Daniel Pedersen

Position: Angriber
Født: 24-03-1989
6. Frederik Sundstrup

Position: Forsvar/midtbane
Født: 17-12-1993
9. Hamid Khalidan

Position: Kant/Angriber
Født: 15-07-1997
30. Jesper Næsby

Position: Målmand
Født: 25-08-1981
26. Jonas Nørremark

Position: Forsvar
Født: 12-03-1996
20. Kenneth Thinter

Position: Forsvar/midtbane
Født: 11-09-1988
22. Kristoffer Dirksen

Position: Forsvarer
Født: 16-02-1993
1. Marco Brylov

Position: Målmand
Født: 21-11-1995
25. Mark Sundstrup

Position: Midtbane/angreb
Født: 30-06-1989
2. Mikkel Andersson

Position: Midtbane
Født: 17-03-1990
11. Tonni Adamsen

Position: Midtbane/angriber
Født: 15-11-1994
8. Victor Christiansson

Position: Midtbane
Født: 18-02-1998
mobil version
desktop version
- copyright [ 2003-2019 ] Dennis Sjøbeck -