facebooksøg
Boldklubben FREM
BKFREM - B 93
19. oktober 2019 14:00 AFLYST
Spilles i stedet 22/10 kl 19:00
- KLIK HER OG KØB DIN BILLET NU!

Presset er væk

14. november 2014
Stimen blev brudt
Den lange række af kampe uden nederlag blev brudt i lørdags, da FC Helsingør helt fortjent tog fuldt udbytte med hjem til Kronborg og Holger Danske, og måske den lange stime uden nederlag på hjemmebanen alligevel nok har været lidt af et pres på spillerne, som nu er taget af deres skuldre, samtidig med at muligheden for at tilbageerobre 1. pladsen var til stede, nu er væk for resten af efteråret.
 
Forventningerne til truppen har været mere end indfriet for efterårssæsonen, og derfor kan der også spilles frigjort igen, da alle målsætninger er mere end indfriet for efteråret. Holdet er tæt på at være oppe på det pointtal der var sat til omkring 40 point, der helt sikrer endnu en sæson i 2. division, og det endda med 17 kampe tilbage at spille i, samtidig med at det skal gå helt galt i de resterende to kampe, hvis målsætningen om en top fem placering ikke bliver indfriet.
 
Nostalgi
En af fodbold Danmarks største og BK Frem´s nok allerstørste navn, Pauli Jørgensen, var med til i sin tid at spille den første kamp mod Fremad Amager nogensinde, hvilket skete den 29. august 1926, og selvfølgelig scorede han et mål i den kamp også. I øvrigt et af hans 288 mål i 297 kampe for BK Frem, som han opnåede at spille for BK Frem, og hvad var mere naturligt da BK Frem skulle have en sponsorlounge, end at opkalde den efter måltyven Pauli Jørgensen.
 
Fanzone for de to klubber
Kampen på lørdag spilles allerede kl. 13.00, og da der forventes et stort rykind af tilskuere og sæsonrekord, opfordres folk til at komme i rigtig god tid, så alle når at komme ind på stadion, inden at Superliga dommer Michael Johansen fløjter opgøret i gang.
 
Portene til stadion åbner kl. 11.30, og i forbindelse med kampen og de to klubbers fan grupper, der altid har det med at hygge før og efter kampene, er der på lørdag åbnet op for VIP 2 Loungen, hvor der oprettes en fanzone, hvor der vil være forskellige aktiviteter, og så er der mulighed for de to klubbers fans at sidde indendørs og nyde en kold fadøl.
 
VIP 2 Loungen lukker dog ned for salg, når kampen fløjtes i gang, men endnu et incitament til at komme i god tid før kampstart er, at de første 900 tilskuere der kommer inden kl. 12.00 får en gratis øl/vand ved indgangen.
 

En af de fem nye modeller, der kan købes i fan shoppen inden
lørdagens kamp, der har åbent kl. 11.00 til 13.00 og igen 1 time efter
kampen fløjtes af

 

Nyt merchendise
Husk, at der også er mulighed for at bestille de nye t-shirts og sweatshirts til julegaverne, før og efter kampen i shoppen i klubhuset, og der er stadig nogle af de nye udebanetrøjer til salg samt hjemmebanetrøjen og andre gode ting, til gode priser i shoppen. Blandt andet er der ekstra nedsatte priser på fodboldstøvler og løbesko m.v. Butikken vil i den forbindelse allerede åbne kl. 11.00 i morgen lørdag og have åben frem til kampstart. Bagefter opgøret har butikken igen åben 1 time.
 
Dem vi ikke vil lege med
Lørdagens modstander, Fremad Amager går ind under betegnelsen, ET ÆGTE KØBENHAVNER OPGØR, og der er kampe og så er de kampe, hvor man bare ikke vil tabe, og det er et sådan opgør der venter på lørdag, hvor gæsterne vel nok har det største pres på sig, både som favoritter til opgøret, men også fordi at de kraftigt satser på oprykningen til landets næstbedste række, og lige nu er 15 point efter FC Helsingør på den plads der giver oprykning, dog med en kamp i baghånden.
 
Gæsterne har et helt andet set-up med fuldtidstræner, langt højere budget med dyre kontraktspillere og en træningsmængde der langt overgår, hvad BK Frem lige p.t. er gearet til, og alt andet end 3 point til kontoen til gæsterne, vil sætte dem under yderligere pres i den fortættede top, hvor seks mandskaber vel reelt har muligheden for at tage den endelige topplacering. Dog med FC Helsingør der er stukket lidt af i toppen med et lille forspring. Som Fremad Amagers træner, John Jensen har udtalt, var både sidste weekends kamp mod Hvidovre og Frem kampen to kampe, hvor de skulle hente alle point.
 
Cheftræner for Fremad Amager, John Jensen meldte tidligt ud, at det ville tage tid henover efteråret at få spillet truppen sammen, og noget tyder på, at de er ved at ramme den fodbold, som træneren gerne vil praktisere, da deres spil er blevet bedre og bedre, jo længere hen på efteråret turneringen er kommet.
 
1 point er acceptabelt
Forventningen til sæsonen 2014/2015 har aldrig været, at BK Frem skulle sikre sig en oprykning, men spillerne har overrasket positivt med en omgang rigtig flot fodbold med højt pres på modstanderne, der ikke har bekommet de andre klubber særlig godt, men desværre med aflysningen af GVI kampen forsvandt lidt af pusten i den opadgående spiral cheftræner Henrik Gundersen og hans spillere var inde i, men noget af luften blev igen fundet i lørdags i topkampen, indtil anfører Henrik Volquardsen udvisning, hvor det indtil da havde været et tæt opgør.

Fotograf, Preben Pauthel: Trænerteamet med cheftræner
Henrik Gundersen har mere end bestået et rigtig flot efterår

 

 
Fremad Amager skal have alle point med hjem til Sundby for at holde trit med den allerøverste del af tabellen, mens BK Frem som udgangspunkt sagtens kan nøjes med at tage det enkelte point der allerede er inde på kontoen, når Michael Johansen fløjter opgøret i gang.
 
Med det som udgangspunkt, vil det være en lækkerbisken for cheftræner Henrik Gundersen, at lave det taktiske oplæg, da Fremad Amager må forventes at ville satse kraftigt på en sejr, og kan der komme bolderobringer med det presspil BK Frem har praktiseret på boldholderen, så vil det også give gode muligheder for at komme med omstillinger og overtalssituationer, der har kastet mange mål af sig her i efteråret.
 
Men BK Frem går efter sejren, men man skal heller ikke være naiv og undervurdere, at det er en særdeles dygtig modstander med dygtige individualister, som BK Frem står overfor, og der skal udvises respekt for Fremad Amager, og der skal specielt holdes øje med anfører Mohammed Abdalas, Tobias Hansen og normalt Christian Holst, da disse tre spillere tilsammen står noteret for 18 af Fremad Amagers 26 mål, men sidstnævnte spiller er ikke med i lørdagens opgør, da han er på landholdsopgave for Færøerne i EM kvalifikationen.
 
Andreas Lundbergs scanning har vist, at der ikke var brud på anklen, men at det var en voldsom forstuvning, som holdt ham ude at sidste weekends top opgør, og desværre har fodens hævelse ikke fortaget sig særlig meget, så fodboldstøvlen kan ikke komme på. Ligeledes ser forstrækningen i Jeppe Østenkærs baglår stadig ud til at volde ham problemer, og kan ikke han ikke komme med i træningen torsdag og fredag, vil han ligeledes ikke være til rådighed.
 
Endelig, så er anfører Henrik Volquardsen ude med karantæne efter sine to gule kort i sidste weekend, og dermed står cheftræner Henrik Gundersen med nogle rokeringer, som han skal have på plads, for at kunne byde Fremad Amager op til dans, med fire faste startere i efterårssæsonen udenfor med enten skader eller karantæne.
 
Lørdag er opgør nummer 80 mellem de klubber, og foreløbigt har BK Frem hentet 41 sejre, spillet 17 kampe uafgjort og blot tabt 21 af disse opgør, mens det i nyere tid indenfor de to seneste sæsoner, hvor BK Frem er vendt tilbage til divisionerne er blevet til fire kampe, hvoraf BK Frem har hentet to sejre, delt én kamp i porten og tabt den sidste kamp.
 
Til sidste skal der fra klubbens side lyde en opfordring til alle tilskuere, om man er fra hjemmeholdet, lørdagens modstander fra Fremad Amager eller fra en helt tredje part, så medbring dine gamle aflagte spillerbluser og støt op om det flotte projekt, som BK Frem Support og Paulis Rødder har sat i værk med at indsamle spillerbluser til flygtningelejre rundt om i verden. De indsamler bluserne ved indgangen til stadion. Læs mere i denne nyhed. Vel mødt til årets sidste hjemmekamp og endnu en top kamp i Valby Idrætspark.
7. Andreas Theil Lundberg

Position: Forsvar/Midtbane
Født: 22-02-1992
19. Christian Bramsborg

Position: Forsvar, Midtbane
Født: 21-09-1999
17. Daniel Anusic

Position: Forsvar
Født: 25-04-1996
13. Daniel Holm

Position: Angreb
Født: 07-03-1995
77. Daniel Pedersen

Position: Angriber
Født: 24-03-1989
6. Frederik Sundstrup

Position: Forsvar/midtbane
Født: 17-12-1993
9. Hamid Khalidan

Position: Kant/Angriber
Født: 15-07-1997
30. Jesper Næsby

Position: Målmand
Født: 25-08-1981
26. Jonas Nørremark

Position: Forsvar
Født: 12-03-1996
20. Kenneth Thinter

Position: Forsvar/midtbane
Født: 11-09-1988
22. Kristoffer Dirksen

Position: Forsvarer
Født: 16-02-1993
1. Marco Brylov

Position: Målmand
Født: 21-11-1995
25. Mark Sundstrup

Position: Midtbane/angreb
Født: 30-06-1989
2. Mikkel Andersson

Position: Midtbane
Født: 17-03-1990
11. Tonni Adamsen

Position: Midtbane/angriber
Født: 15-11-1994
8. Victor Christiansson

Position: Midtbane
Født: 18-02-1998
mobil version
desktop version
- copyright [ 2003-2019 ] Dennis Sjøbeck -